Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nagyon nem megy ez ma nekem...
Churchill I mi a véleményetek?
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Felhomályosíthatna valaki,hogy lehet valaki Tank mester ilyen stattal,meg tankokkal?
Az előbb volt szerencsém ezzel a csókával az új pályán(velünk volt),ő maradt utoljára(kv2+top kályhacső),10 méterről nem találta el az ellen artyját,az persze az megszórta amikor betöltött,a végén meg az ellen d-maxa a fentről kilőtte,sajnos lehet hogy bot volt,4-et lőtt összesen a csata alatt,1 se talált,meg forgatta a tornyot.
-
nemeth989
senior tag
Az angol td-k nagyon jó cuccok, eddig német TD ág, meg rögzített amcsi ág megvan, kivéve a 10-esek, de szerintem az angolok erősebbek, orosz ágról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert azt még nem kezdtem el. Én most vettem meg az At15-öt, eddig teljesen elégedett vagyok vele, nem mentem még sok kört vele olyan 40-t csak, de freeből megvettem már rá a legjobb gunnt is, azt kell mondjam elég ütős kis cucc
. Már megvan vele a csatánként majdnem 2000dmg-em is. Elég sokan azt hiszik, hogy prem verzió van meg nekem és kijönnek elém, ilyenkor szokták megszívni, At8-tól felfele a legjobb taktika vele a folyamatos trackelés sebzés felváltva, ugyanis olyan jó a reloadja, hogy folyamatos track alatt tudod tartani a tankokat, At15-el is nem egy heavy-t kaptam már ki full hp-ról ezzel a módszerrel. Pozitívuma, még az angoloknak, hogy elég kevés van belőlük aránylag a csatatéren, rengeteg kezdő játékos nem tud velük mit kezdeni, nem tudják, hogy hol kell lőni.Már alig várom a Tortoiset, már elkezdtem a freet gyűjteni a legjobb gunnjára, azt hiszem a játékban neki van a legjobb DPS-e, valami 3300/min ha jól rémlik, meg tegyük hozzá a legtöbb hp-ja is neki van T9-ben, kíváncsi vagyok milyen hátrányok lesznek ha meglesz, azonkívül, hogy max speedje 20

-
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Mesélj már kicsit erről a tankodról! Milyen? Ez van az ST-I után ugye?
Más: nézegettem a különböző páncélvadászok tier 10-eseit és azt látom hogy sokkal nagyobbakat sebeznek ill. nagyobb páncélátütéssel dolgoznak mint heavy társaik. Tehát egy 10-es heavyvel majd félnem kell egy 9-es tortoiss-tól ? (lehet rosszul emlékszem a nevére...)
Elkezdtem az angol páncélvadász ágat is, félelmetes !
Alectonál tartok még csak de megettem vele a KV1-S -t full hp-ról!
Szemből 10 ből hárommal átütöttem és 2,4 sec-enként szórtam rá a meggymagokat.Őrülten jó. Nem is csodálom hogy csak 240 az élete.Ráadásul 55-tel lehet vele száguldozni.
Lehet hogy a hetzer kilövi egy lövésre de ez akkor is nagyon FUN !
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
A 75 mm ágyú felejtős alapból, már a 12t is azzal volt szerelve
Jobban is jár az ember ha a 90-el kezd neki egyből. Piszok jó kis gép igazából, ezzel az ágyúval igen nagy pusztítást lehet végezni de a célzása lassú. Viszont ez az újratöltési idő, 40 másodperc környékén van, szóval okosan kell vele lövöldözni 
Spotternek sem utolsó
Sokkal jobb mint a 1375, soha többet az a gép. -
Dobi 562
addikt
Fölösleges ide spotter tank, úgysem tudják kihasználni. 40%-os játékosok akik 0-1 lövés után "noob team" felkiáltással mennek a következő csatájukba kempelni. Legalább fogná be a pofáját és takarodna el szépen csendben, ahelyett hogy ott ugat a chat-en.
Simán hozható lett volna a csata, ha a többi szerencsétlen nem menekül el a bázisunkról mikor odaért pár leharcolt ellen, de ugye ők menekültek bázist foglalni. Szegény Aladárunk meg nem tudta értelmezni honnan lövik (10 méterről a háta mögül), pedig írtam is neki, meg pingeltem is, de ő csak a tornyát forgatta jobbra-balra mint aki nem érti mi történik körülötte...
Félreértés ne essék nem az Aladárra haragszom meg a gyengébb játékosokra (na jó kicsit rájuk is), hanem erre a sok hülyére, akik játéktudás helyett csak a núbozást tudták elsajátítani.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Köszi, de ez még nem az igazi 58%, csak 57,5-nél kerekít. Folyton visszabukok 57%-ba...

-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Én is gyűjtögetem a képeket az érdekes leosztásokról gyenge játékosokról, de a végén aztán szinte alig kerül be valami a fórumba, mert nap közben játszok, este meg már semmi kedve nincs az embernek írni. Bár ennek az is lehet oka, hogy a szakasztársamon vezetem le ezeket, haveromnak néha már elege van belőlem.
Gondolom számodra is ismerősek a "miért pattanok le a batchat-ről", vagy "hogyhogy ennyi arty van?", esetleg "már megint ez a @& %=+ pálya?", stb beszólások.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az a hosszútáv ma este óta tart. De én is örülök..
Kb 3 napja sírok itt a fórumon a bazi nagy randomfaktor miatt. -
Patrick76496
őstag
válasz
Dr_Syrex
üzenetére
Úgy tűnik.
Pár kört mentem vele utána, így már annyira nem vagyok tőle hasra esve. Vagy elhal a csapat és nincs esélyem, vagy egyszerűen túl jó és belop minden sebzést.(#5380) Stigma.HC: Grat! Ma én sem bírtam ki, hogy megvegyem a 1390-et, még egy EGLD kell rá, és szerintem el is kezdek vele játszani, alapból a 90 mm-essel. Jó gép?
(#5386) fsb1000: Neked is grat. Örülök, hogy valakinek hosszútávon is jól megy a játék, nekem mostanában csak ilyen hullámos, egyszer fent-máskor lent napok jönnek össze.

Dobilaci: Látom meglettél 58%-os, szóval hadd gratuláljak neked is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És hogy ne maradjak kép nélkül, itt az új farm tankom, ИС-Семь:
-
fsb1000
nagyúr
Ma végre jól ment a játék, és sikerült egy TOP GUN-t is begyűjteni.

-
Stigma.HC
senior tag
Gyors vettem már 3000 javítócsomagot és 1500 elsősegély tasakot vagy mit. Ha már féláron van. Plusz pár garázs. Holnap még farmolgatok kicsit és pár kiegészítőt is elrakok.
-
Tomi0703
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Délután elkezdtünk szakaszozni 3-an. Jöttek a bukták zsinórban, mindig alul voltunk és a top tankok nagy része nálunk 40%-ot sem ért el győzelmi arányban. Olyan 7-8 csatát buktunk el, aminek nagy részében mi sebeztünk legtöbbet.
Jött a szokásos módszer: kilép, belép. Más csinálta a szakaszt és hoppá, 20 csata 80% győzelmi aránnyal.
-
AMD Power
titán
De jó volt piásan WOT-ni!
-
Stigma.HC
senior tag
Na én meg most vettem észre, hogy az amx1390-en már 224.000 felett járok xp-vel és a lórihoz meg csak 198k kell. 26k xp pocsékba ment.
-
Steelheart2
őstag
Bakker ez az M8a1 mekkora egy fun td.Imádok vele menni.2200 as vele az effem és 60% a winratem.A t49 is ilyen lessz?Gondolkodom hogy megtartom.Az összes nemzet közül ez idáig a legjobb t4 es td.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
robogo81
üzenetére
A BIA picit növeli a pontosságot is, de tényleg nehéz kiképezni, nálam a 2. esetleg 3 másodlagosképesség szokott lenni.
Sajnos nincs olyan perk ami direktben növeli a célzás pontosságát vagy gyorsítaná a a szűkülést. Csak a sérült lövegre... no de az nem túl gyakori arra nem pazarolnék el egy perket. -
-
fsb1000
nagyúr
válasz
nemethpityu
üzenetére
Én szinte mindenre ugyanazt teszem:
Venti, töltés gyorsító, és célzás gyorsító vagy vert stab, attól függően a tankot, hogy használom. A célzásgyorsító a gyakoribb a t10-es tankjaimon.De... az IS7-esen valamiért szerszámosláda a 3. Nem javaslom, ez valami régi hülyeség lehet, akkor vehettem amikor 8x lelőtték a láncom csatánként és meguntam. Azóta alig, de kicsit hiányzik a célzás gyorsító.
-
nemethpityu
csendes tag
Az is7-re milyen kiegészítőket tegyek rá?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Délelőtt szakaszoztunk kicsit és 8-ból 7-et sikerült nyerni. Persze nem voltak túl jó körök, de valahogy ment a játék.
Sajnos szólított a kötelesség és ott kellett hagynom a játékot, pedig rám fért volna még egy kis WR javítás meg kredit farmolás.
Legközelebb már csak este tudok megint belépni. Kíváncsi leszek, milyen lesz a felhozatal
-
gzbotii
nagyúr
haaaatalmas szoporollerre kerultem..ekkorat nem b***********************************tam.
Nagyon merges vagyok. Lehet ilyen, hogy az ember sorozatban 10 csatat elveszit?

-
fsb1000
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Én meg GT650 és 650ti-vel..... nagyon jól megy.
De még mindig nincs magyarázat arra, hogy GT640-es laptoppal (z500) miért volt nálam játszhatatlan a játék. Tényleg lehet nem volt bekapcsolva, bár a driver tuti fenn volt.
Nálad hogy megy az új laptoppal a WoT? Milyenek a graf beállításaid? Egy képernyő mentést készítenél róla, mert akkor én is azzal próbálnám, ha megint nálam lesz a laptop.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562
üzenetére
Ez a babonám még nem teljesen kifejlett (igazolt), de valószínűnek látszik, hogy a szakasz létrehozója határozza meg a randomfaktort. Vagy jobban mint a szakasztárs, vagy az övét nézi a renccer mikor a többi faktoros közé dobja, stb, stb
Ezért szeretem ha engem hívnak meg és nem én csinálom a szakaszt, mert úgy gondolom a magas "értékeim" miatt gyakoribb a negatív mint a pozítiv RF nálam.
De lehet nem így van.....Egyébként engem az is zavar és már bosszant is, amikor átesek (átdobnak) a ló túlsó oldalára, és menetből is eltalálok mindent, a lövéseim szinte sosem nem pattannak és olyan mintha simán le tudnám mészárolni az ellenfél csapatának 2/3-át pedig semmi különöset nem teszek, csak lövök, lövök, lövök.
Ilyenkor a hetzer 400m-ről 5-ből 5 sebzőt tud produkálni, Az E100 normál lőszerrel is átviszi 5/5 az IS7 elejét (vagy bármit, ami belefér a penetráló tartományba)No mindegy..... inkább WoT-ozok.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Elkezdtünk szakaszozni, egyfolytában jöttek a 0 sebzések, meg "funny" csapattársak és vereségek.
Kiléptem-visszaléptem, haver csinálta a szakaszt, nem én, és ez lett az eredmény:
Wins / Battles 12 / 14 85.7%
Avg. / Total Exp. 1 002 / 40 596
Credits total 636 624És ezt a módszert tőled lestem el.

-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Köszi!
Sajnos nem sok jó köröm volt.
A kapcsolók nálam nem voltak átállítva, 48%-osan zártam ezt a napot de este majd ha lesz még erőm megpróbálok javítani ezen is.
Megvan a T-29 is, alapágyújával okosan kivégeztem egy IS-3-at úgy hogy még két IS-3 "támogatta".
Nagyon jól pattint. Alap motorral sem lassú (T-150 KV-4 után).
Kíváncsi vagyok milyen lesz top löveggel Tiger-P-hez képest. -
fsb1000
nagyúr
Szép eredmény! Grat.
Remélem nálam is átállítják a kapcsolókat.
Arra gondoltam akciós hétvégén (győzelem napja vagy mi...) csak funnyzni fogok.
Nem érdekel az angol TD, meg a stat sem. Elmegyek gagyi századba is ha hívnak.Hangot csutkára, valami zene belő... Hátha ez segít.
-
Imilenni
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Még régebben megkaptam a Dead Island c. fps-t..egész olcsón belehet szerezni. Miután ezen játszottál.."ideget levezettél" kb élvezni fogod a WoT-ot..tapasztalat

-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Tegnap szomszédom is panaszkodott,hogy erősen mellélő minden járművön a lövege,nyilvánvaló és előnyös helyzetben sem sebeznek a lőszerei és én nálam is ugyanez volt.A tankjaim nem lőttek el a célig - félúton leestek a lőszerek a földre ill. az arty-m durván elhordott - 15 csata után kiléptem,remélem ma jobb lesz :/
-
fsb1000
nagyúr
Az már nagyon komoly helyzet mikor Pz4-el 8-ból 1 találatom van, és össz 358 sebzésem, és utána rögtön hetzerrel 3 mellé lövés közelharcban és után kilőnek.
Ezek a kistieres siker tankjaim... nem is tudom,,,,, talán 2000 feletti effel.
Ezekkel csak nem felejtetem el játszani és csak nem kapok minden csatába ultra erős ellenfeleket?
Nálam 200-300%-os a legénység és fullos felszerelés + Troll löveg + gold löszer.Ez már a vicc kategória.
Komolyan én még sosem írtam, hogy leteszem a Wot-ot (majdnem 1 éves előfizum van), de most elgondolkodtam azon, hogy a szabadidőm ezen részét másra kéne fordítsam. 3 napja kínlódásnak érzem a csatákat. Angol TD-vel nem is megyek, mert az helyből bukta. A kedvenceim használom, de nyűg... És nem a vereségek miatt, hanem mert minden mellé megy, ha betalál akkor is lepattan.... érezhetően más a játék mint az elmúlt hetekben vagy hónapokban tapasztaltam. Bosszantó! -
Stigma.HC
senior tag
11/12 Utolsó csatát buktam, úgy érzem ez egy jel, hogy mára be kell fejeznem. Holnap szerintem kihagyom, tuti kompenzálni akar majd a játék

-
Steelheart2
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Ne is mond.Vannak ilyen anomáliák.A multkor kv-2 fullban az oldalát mutatta.Jagdpantherral 3 lövésbö 1 sem sebzett. 203 pennel hogy a francba eshet meg ilyesmi?Ö észre sem vett,mert megfordult és szépen hátulrol kiszedtem.Pedig 200 m re volt tölem.Szerintem kikapcsolt minimappal játszanaknaz ilyenek.

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Steelheart2
üzenetére
Nálam már 3 napja tart.
Én nem hülyékkel kerülök egybe viszont az a babonám hogy a csapattársak együtt kapják a negatív randomfaktort.
3. Körben JagdPZ100-amat leamortizálták majd egy 13-90 kilötte. AZtán néztem az E100-unkat hogy harcol vele.
Ügyes 25K-s játékos, forgolódott és a 1390 nem tudta sebezni. Két lepattanója volt (ez 31 sec) mire az ellenség megérkezett és kinyírta.
Mi az ami lepattan egy 1390-ről közvetlen közelről?Szerk: ebben a csatában 5 gold löszert használtam el. 4 lepattant obj261 elejéről (ok miért lövöm szemből 400-as pennel de a halálutcában nincs más lehetőség) az 5. betalált, de addigra már csak 237 HP-ja volt.
Az obj261 3 lövést adott le rám, amiből 2 sebzett. -
Steelheart2
őstag
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Na nekem tegnap volt 10/8.Abba is hagytam.
Ma nem kisértem a sorsomat.Az 51% os gyözelmi arányt nem akarom rontani.
Holnap majd lessz idöm és energiám.Ma a csákány és az áso volt a fö fegyverem.Probáltam td-modban sunyin megbujni,de elég sokszor bespottoltak és mennem kellett támadni.
Végén az izomláz gyözött.
Elszoktam én már ilyen meloktol.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Nekem eddig 4/4 de tegnap is így kezdtem, majd a végére lementem 50%-ra. Van ez így néha. Bár jobb lenne ha ritkábban fordulna elő.
IS-7-el úgy néz ki beálltam a 2150 körüli átlagsebzésre, saját hp legalább meg van
-
fsb1000
nagyúr
És a randomfaktor folytatódik!
Mai első csatám 0 sebzés (8-ból 5 gold lőszer, amiből 4 lepattant)

-
Stigma.HC
senior tag
Egész izgalmas csata lett a végére, mondjuk én végig kempeltem de de az utolsó 3-4 perc már mozgalmas volt. Egyedül maradtam egy jgpanther, panther és vk trió ellen.
Találati arányom nem a legjobb, lőttem mindenre ami mozgott még 300 méterre is ami mozgásban volt vagy eltűnt
Az ágyú sem a pontosságról híres de azért még adta így is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Szép! Szerintem aranyat már lehet nyerni ilyen eredménnyel.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ugye ugye, mégis van szerelem második látásra is

-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Mi??? Hogy jó lesz??? Ez a tank kibszottul beteg!!!

Szerintetek van esélyem nyerni valamit?
(#5339) AMD Power: Én kezdetek óta notin játszok, nagyon ritkán mentem asztalin. Szerintem egész jó, legalábbis sokkal kényelmesebb, főleg a billentyűzetben veri szvsz, meg könnyebb a fényerőt és a hangerőt állítani, minden kézre esik.

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dr_Syrex
üzenetére
Meg lehet oldani, van PH csatorna, ha meg épp nincs akkor létre kell hozni
A TS, egy olyan feltétel, amit nem mindenki tud/szeret teljesíteni.
Az ingame kommunikáció is megfelelő ha jól van beállítva mindenkinél és senkinek nem ultra keskeny a sávszélessége.A random századok többsége vesztes csapat, néha szoktak hívni vegyes századba ahol elérhető 60% winráta, de az igazi a klános század, ahol van FC, és nem csak olyan aki bemond valami taktikát a kezdőkörön, hanem végig osztja a parancsokat, amit a játékosok végre is hajtanak.
Én a jó FC hiánya miatt nem járok századba.
A random verbuvált század (nem meghívásos) egy kínszenvedés, a klános FC-s meg olyan mintha más játékkal játszanál.*****************
(#5334) Dobi 562 : Értem én, de nem tudok jobb tanácsot, minthogy ne foglalkozz vele. A szakasz (főleg ha vidám és nem görcsösen nyerő orientált és noob szidalmazó) lehet még gyógyszer ha ennyire alacsony az ingerküszöböd. -
AMD Power
titán
De nagyon furcsa notin játszani vele...

-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Mondtam én, hogy jó lesz, stock tank felett nem szabad ítélkezni.

A tornya különben képes pattintani elég sok lövést.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Már én is készültem egy másik kiírással, rengeteg képpel, de találtam egy nagyon jó gépet, szóval inkább hagytam a fenébe. VK 30.01 (D) + L/70:
Na így máris jobb ez a gép, ez a második kör, mióta megvan a nagy torony. Stock-on ritka nagy szívás, bár lehet, hogy csak a sok rossz leosztás miatt nem szerettem. No ha ez ilyen lesz, akkor ezzel tényleg esélyes vagyok a verseny megnyerésére.
A 2 motor még várat magára.Szerk: Amúgy nagyon soknak tartom azt a 10 ezer XP-t a nagy toronyra, egyik T6-os medium-nak sem ilyen drága.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
És azt milyen formában?
Mert én edig csak a klánban voltam századozni, randomban még nem. De azt azért megfigyeltem, hogy az esti közepes századok során ritkán lehet negyon rossz cspatokkal találkozni. Nyílván ott is vannak "vagyes" csapatok, de általában tisztességgel harcolnak.Azt meglehet valahogy csinálni, hogy az itt fórumozók pl heti egy alkolommal együtt menjenek századba?
Persze a századhoz nem árt valamilyen közös kommunikációs platform, mint mondjuk a TS
@Dobi 562
Randomban csak a szaksz nyújt némi támaszt, de persze ez sem életbiztosítás

-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Nem akarok századozni, normális random csatákat szeretnék, ahol mindenki tudja hogy mire való a tankja, meg tisztában van olyan kis apróságokkal, mint a saját tankjának MM besorolása...
Nem azzal van bajom, hogy néha-néha ilyenekkel találkozom, mert kisebb mennyiségben elviselem, de 2-3 napja folyamatosan ez megy. Komolyan vannak akik azért lépnek fel, hogy kicsesszenek másokkal.
Felváltva: idióta szakasz, TK-zók, blokkolók... Simán beállnak a hátam mögém és nem engednek visszatolatni, csak forgatják a tornyukat... Nem értem...
-
Dobi 562
addikt
Játszhatatlan a játék... Meguntam a high tier szopást, teli a játék 35-40%-os játékosokkal akik pár napja folyamatosan az én csapatomat erősítik, ezért elővettem pár kisebb fun járgányt, de a büdös parasztok ott meg TK-znak.
Mi az istent kéne csinálnom, hogy ne mindig hozzám kerüljenek az ilyen szakaszok???
-
AMD Power
titán
Már telepítem is a notira a WOT-t.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Egyszerűen annyira szánalmasan szar ez a tank, hogy az már fáj. A T49 belövi szemből, én meg 2X lövök 0 dmg-t az oldalába. Most lőjek arra is gold ammo-t? Mostantól CSAK GOLD-OT fogok vele lőni, amíg stock. Kibaszott pontatlan, lassan céloz, lomha. Feldobálja T8-ba is, szopat az isten****a wg, hiába használhatatlan ez a szar még T6-ban is, 10x jobb kört megyek abban a tier-ben T-34-el. Direkt beaktiváltam a prémet, hátha jobban haladnék, de eddig a tegnapihoz hasonlóan csak vereség. Az ellenséges Hellcat-ek 2000 vagy afelett sebeznek, a mieink, meg csak Siema-znak (Other way to say "Today is a good day to die in 45 sec."). Ezek után be fogom írni ezt minden siema után, hadd égjen a pofájuk.

(#5325) Dobi 562: Nagyon remélem, hogy ez után a hsz után nekem is menni fog most már.
-
Dr_Syrex
senior tag
Tank: JT Tegnap este már eléggé szenvedés volt az utolsó 3-4 csatám, így ma reggel frissen indultam neki. Sajnos most sem volt sokkal jobb a helyzet. Ha jól is ment az eleje, a végére megették e csapatot.
Malinovka dél: beengedig a bal szélen a T-43-at (kicsivel később többen is jöttek) és szénné szpottoltak minket. Persze ilyenkor az ellen tüzérség jól szórakozik (a kegyelemdöfés egy 1200-as találat volt számomra).
A mienk nagyobbik része elindult jobbra a domb felé. A vége 15-4 oda,
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562
üzenetére
Velem (VK45P) ugyanezt játszotta egy idióta t-50, rajtam és egy sziklám keresztül akart kilőni egy IS8-at... Hátratolattam, mögé álltam, megértette. Elszaladt a szikla mögé, 1v1-ben megölni az IS8-at. Azt hiszem csak úgy 3k csatája volt, úgyhogy nem haragudhatok rá, amiért nem érti a játékot

-
Dobi 562
addikt
Ezt nem hiszem el!!! Hiába magyarázom az idióta amx 13 75-nek meg T21-nek hogy ne lőjenek a hátam mögül, csak csinálják, persze sebezni nem tudnak senkit, de a nekik szánt lövéseket bekaptam mindet... Miért van ennyi barom a játékban?! hogy nem képesek 10K csata alatt az alapokat megtanulni???
-
Dobi 562
addikt
Folytatódik a tegnapi remek sorozatom. Olyan játékosok tömkelegeivel találkozom, akiknek a győzelmi aránya a 40%-ot sem éri el. Nem vicc, folyamatosan ilyen top tankok kerülnek fölém. Azt sem tudják melyik a tank eleje, vagy hátulja. Olyan dolgokat hogy szembe fordítják a tankjukat (vagy legalább szögbe) az ellenfél felé, nem alkalmaznak. Az összes taktikai tudásuk, a "maradok hátul és nyomogatom a help-et"-ben merül ki. Még ha a saját tankjukkal kerülnek szembe, azt sem tudják sebezni, hiába mentek le vele több száz csatát, nem ismerik a gyenge pontjukat. Persze KT-val 33%-os győzelmi aránnyal 300 csata után is, feljogosítva érzi magát arra hogy irányítgassa a csapatot miután kilőtték, meg núbozzon...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Jó kis csata volt, az lett a duplázóm, előtte volt pár 4-5K dmg-s kör is, amit buktunk. Abban a csatában meg TK + 1000 sebzés... Rá is hagytam a játékot, tegnap tényleg rajtam volt a jel.

Nálam a 3001D-n alig kellett fejleszteni, amíg nem tudtam rátenni a legjobb ágyút addig goldot lőttem sokat hogy ne kelljen vele szenvedni. Fullosan jó lesz, legalábbis nekem bejött, jobban mint a Type 58. A fejlesztett torony tud pattogni, a legjobb motorja már ad sebességet is, az ágyúja pedig fenomenális.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy szarok, sok jó német tank van. Pl. E-75, Tiger 2, GwPanther, Tiger P, E-50M. Nekem az a problémám, hogy mindenki a németeket isteníti. Én nem istenítem a KV-1S-t, sőt nem is kellene a garázsba egyáltalán. Utólag belegondolva, amilyen a kínai változata így az IS sem kéne, sőt az IS-3 sem. Utálom az IS-4-et, IS-7-et, amit viszont szeretek, az a T-62, T-54, T-34, IS-8, ST-I. Engem nem érdekel az megszállás, sok mindent bírok, ami orosz és gurul. Lásd: UAZ. Ahogy egyik haverom mondta a KV-6-ra: ez egy gépezet ami kifejezi a szovjet unió legfőbb eszméit, avagy..."csináljunk akkorát ami másnak nincs, és ha nincs neki -> akkor verjük is ki ezzel a dologgal a szart is belőle"

(#5303) fsb1000: Az ST-I piszkosul jó gép, igazán megérne egy visszavételt. Bár érdekes, mert néha a hasát még a Type 59 is belövi, máskor pedig az M103 T10-es lövege is pattan róla. Jobban pattog az UFP, mint az IS-4-nél, ráadásul hull-down-ra is jó, szóval érdemes vigyázni. Viszont kevés van belőle, szóval ritkán találkozni vele.
(#5304) Dr_Syrex: Naná, hogy sokkal keményebb, az M103 ritka papír. Még a tornyát is belövik szemből a 8-as medek is akár, bár kompenzálni fog a nagy motor és a lánctalp.
Dobilaci: Szépen elvertetek minket Prokhorovkán, bár ti azért egyel többen voltatok szakaszban. De így is én sebeztem a legtöbbet, szóval az már fél-siker.

Más: Mondd légyszíves, hogy a VK3001DB fullosan über-fa*a lesz. Így stock-on egy ipari hulladék, sikerült megutálni. Papír, lassú, kicsit átütésű, pontatlan, gyenge DPM-el rendelkezik. Ez egy érdekes kép, kétszer lőtték el a driver-t. Kíváncsi vagyok, hogy kinyújtotta a lábát, vagy mi?

Akit érdekel: T-34-57 - 1275 damage + fél-tucat KS
-
virkir
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Igen.
De úgy is szombattól féláron van minden bevásárolhatsz. -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Jol láttam,hogy a Ferdinándra a jagdpantherröl nem pakolhatom át a felszerelést,mert nagyobb osztályu kell rá mindenböl?
-
-
-
Tomi0703
addikt
Melyik a legjobb replay "feltöltő" oldal?
Mwreplay-st ismerem, meg emlékszem, hogy itt a fórumban is írtatok, meg tudom, hogy ott a gugli, de lusta vagyok... 
-
törölt tag
azt hiszem ha lejár a prémiumom, abbahagyom a játékot... nagyon unom már az idióta kölköket, akik azzal szórakoznak, hogy a saját csapattársukat baszogatják....

-
Magany
tag
válasz
bullseye
üzenetére
Megtalaltam visszamenoleg.... Amugy a CPU AMD Brazos Dual Core E450 1,65 GHz 4GB ram A jatek kb.70-80% ra terheli be a procit. Ez volt eddig, a mostanit meg mindjart kiolvasom ha lehet hinni az AIDA64 nek. Eddig 15 meg 35 kozozz mozgott az fps mosz meg 0 meg 20 kozt mozog......
-
virkir
veterán
válasz
üzenetére
Először is ide had röhögjünk

Aztán a support->new ticket->In-Game Goods szerintem.
Pár szóban leírva a történetet mellékelve a replay fájlt.Dr_Syrex
Azt azért nem mondanám, hogy jól hoz mert ha profit kell akkor azért oda kell tenni a vasat rendesen a drága lőszer miatt ami még szeret is elszállni a csába ha éppen "pontos" az ágyú.
De valami fél milla így is összejött tegnap. -
törölt tag
Szerintetek hova küldjek el replay-t, hogy az idióta csapattársam mit művelt?!
-
fsb1000
nagyúr
Csak annyit mondok hogy egy st1 szarrá lőtte a beforgatott MAUS-omat, mikőzben nekem 6-ból 1x sikerült sérülést okozó találatot bevinni. a felét már én is GOLD-al löttem... ehhh
Szegény MAUS-nak nincs sok esélye a t9-t10-esek között.
Ez van... én is használom a prémium lőszert. -
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Szerintem az orosz tankok a szarok
és az egész orosz megszállás miatt, meg persze amit Sztálin művelt az Orosz népet is utálom Egyébként én általában olyanokkal találkozok akik a KV-1S-t istenítik..unalmas..szerintem ezzel kvittek is lettünk.
Az aláírásodat meg: Sajnálom, nem láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Amazon Prime Video
- Gyúrósok ide!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Már megvan vele a csatánként majdnem 2000dmg-em is. Elég sokan azt hiszik, hogy prem verzió van meg nekem és kijönnek elém, ilyenkor szokták megszívni, At8-tól felfele a legjobb taktika vele a folyamatos trackelés sebzés felváltva, ugyanis olyan jó a reloadja, hogy folyamatos track alatt tudod tartani a tankokat, At15-el is nem egy heavy-t kaptam már ki full hp-ról ezzel a módszerrel. Pozitívuma, még az angoloknak, hogy elég kevés van belőlük aránylag a csatatéren, rengeteg kezdő játékos nem tud velük mit kezdeni, nem tudják, hogy hol kell lőni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)