- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Midway
senior tag
Szombat este , tele megint csicskákkal a játék.
-
ooloo
őstag
Aj-aj .... a vége az lesz , hogy jönnek a megmondóemberek a fórumterminátorok , hogy megmondják mit is gondolj az adott esetben . Ha nincs szerencséd , akkor kapsz egy kis személyeskedést is ....
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ughhh
senior tag
pörög az off
-
Gyuri27
félisten
válasz #21346560 #53075 üzenetére
Gondolhatod 20%-os wr-el tegnap nehéz volt nem megütni valakit.
Azért sokkal jobb a játék manapság. T9-el pl sose voltam top tank.
T10-el meg ált full t10. Nagyon ott se kellett top tanknak lenni.
Aztán a jó széria közepén maus full nyittott pálya és 3 arty.
Léptem is ki.
Serb szopassa saját magát.Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
válasz Gyuri27 #53074 üzenetére
Eltévesztetted a topikot!
Ide kellett volna küldened! -
Gyuri27
félisten
12 game 10 lose.
Köszönjük wg.Amd - Radeon - Ryzen
-
Midway
senior tag
Hogy lehet valaki ilyen idióta örök lúzer?
Ennyi pénzért sem tanult meg játszani ? Több száz vagy ezer eurót öl egy ingyenes játékba ,amit nem tud játszani.
Az ilyen idióták miatt tart itt ez a játék meg a pénz éhes oroszok miatt.Örök kérdés marad , hogy miért pattognak 50 tonnás tankok amik a faházban elakadnak, de a kőfalon átmennek ,de egy markoló kanalában is elakadnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
ooloo
őstag
Én nem mondanám , hogy a befizetéseken múlik a siker . Az algoritmus , ami szabályozza a szórásképet és páncélátütést , csapatleosztást az teljesen más rugóra jár . Nem hinném , hogy pontosabb lenne a löveged , ha befizetsz pár misit .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz #21346560 #53044 üzenetére
Te nárcisztikus vagy , ők exhibicionisták .... a kettő között óriási a különbség .
Én még mindig rácsodálkozok , hogy az "ászoknak" pontosabb a löveg bármelyik papírforma szerint pontatlanabb tankon , mint az én 0,25 -ös pontosságú grille 15 páncélvadászomon . Persze a valóságban ..... papíron , az más , de azzal kitörölhető a valag ... nem a valóságot tükrözi . Jácc ingyééé ... vörd of tanksz .
-
törölt tag
Én pont elég érdekes egyéniség vagyok saját magamnak, nézegetem magamat!
Az a baj a videókkal kapcsolatban, hogy szituációs dolgokat lehet, szerintem jobban jár a kifejezetten ezzel foglalkozó oldalak leírásaival, no és persze a kis szintekről haladva felfelé, nem egyből a 8-as prémmel megyünk agyatlanul... -
ooloo
őstag
válasz #21346560 #53042 üzenetére
Kezdőknek ajánlott... akkor , amikor azt sem tudják , hogy merre az előre . Talán ragad rájuk valami .... valami taktikaféle . Bár ez kétséges . A másik ... hogy vannak köztük jó arcok . És az is lehet , hogy a tankos játék csak aláfestés... és azért nézik , mert érdekes egyéniség .
-
ooloo
őstag
Nem hiszem , hogy a játékra sokat költő emberek kiemelt RNG-t kapnának . A tartalmat közvetítők egyfajta reklámfigurák ... róluk még csak csak elhiszem . Nézz bele a "gyufaember" közvetítéseibe , tankbemutatóiba ..... azt az ömlengést a legvacakabb vasak esetében is ..... brrrrrr.
-
ooloo
őstag
válasz #21346560 #53034 üzenetére
Néha benézek "gyufaember" és a "szakács" közvetítéseibe .... Nem mondom , de klasszisokkal jobban tolják mint én . Viszont olyan pazar szórásképet és leosztást kapnak úgy általában , amiről én csak álmodhatok . Na jó.... Ők is panaszkodnak , hogy az RNG , de kérdem én ... ugyan az , ha 15-20 csatánként 4-5 körben kevésbé jó szóráskép és leosztás van mint az , ha 15-20 csatára azt sem találod el ami az orrod előtt van és mindezt megspékelik dilettáns csapattársakkal ? Nyilván nem .... Ha egyszer sok pénzem lesz , megvásárolom valamelyiküket pár napra .... leültetem a gépem elé , hogy cáfolja a fentebb leírtakat . Vicc vége.....
-
ooloo
őstag
válasz #21346560 #53030 üzenetére
Nem lepődnék meg , ha jól vetted volna észre .... rájöttek hogyan lehet elhúzni az időt , amit a játékkal töltesz . Tádámmmm... , és működik .
Ha nem működne , akkor taktikát változtatnának .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
emre
veterán
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Midway
senior tag
Miért van ennyi fos bot ma?
Szó szerint a retek wg botjai. -
törölt tag
Egyébként úgy vettem észre, hogy ugyanazt az egyenletet használja a Wows, mint a WOT!
Tegnap szinte csak nyertem, ma meg elfelejtettem játszani... mint a wotban... -
ughhh
senior tag
Részemről teljesen kifingott a játék, nem az mm miatt mert havi 1 csatára benéztem. Sajnos ma is LOL volt a játék. 50GB-ra felhízott ez a fos és ráadásul sokáig tekeri a lánckereket NVMe SSD-én - 1G net, i5-10400, 16GB, rtx3060. Ez a performance egy vicc, letöröltem.
Ha valaki bolond lenne pár tálca sörért kaphat t44, sp, t34, srocpion stb... old school tankokat amiket megvettem régen. -
ooloo
őstag
Kényes kérdés , hogyan lehetnek belepistulva oly sokan ebbe a játékba .... függőség , semmi más . Ez egy betegség ... hajlamosak vagyunk letapadni egy adott témánál , még akkor is , ha egyébként káros az egészségedre . Van , aki tagadja , és páran akik tisztában vannak vele . Így megy ez ... egyszerű , mint a facsipesz .
-
ughhh
senior tag
Le van írva mindenhol, hogyan lehetsz lilabroki a wotban, pont így ahogy a maki csinálta.
Az AW-ban ezt megoldották, az mbt-nek a szórásképe a távolsággal arányosan hatványozottan nő, illetve az átütése hatványozottan csökken.
Nem értem, hogy lehetnek jó páran így pelepistulva ebbe a reflexeket agyat nem igénylő fos wotba. #heroin - több pszichológus fizetnek mint programozót -
ooloo
őstag
A díszpinty ..... bizonyára sok Szakács Tibi videót nézett . Top járgánnyal a leghátsó sorban .. ráadásul az első sorba szánt páncélossal . Hmm... Mindenesetre működik .
-
ooloo
őstag
válasz peterson79 #53015 üzenetére
Sajnos a hangsúly nem megy át ..... én viccesre vettem a figurát . Annyi szarság van az ember mindennapjaiban , legalább itt ne együk egymást . A másik topikról ? Arról inkább nem mondok semmit , mert én is megkapom a magamét . Azért hozzátenném gyorsan , hogy a legtöbb hozzászóló odaát is normális .
-
ooloo
őstag
válasz peterson79 #53012 üzenetére
Ne inzultáld a kollégát ... itt teljesen kötetlenül beszélgetünk egymással . Ha őszinte akarok lenni , akkor teljesen igaza van . Na jó .. a gyengeelméjű jelző picit erős . Ne háborogj ... inkább kérd ki nekünk is a következő kört ... xarjunk a végére.
-
ughhh
senior tag
válasz peterson79 #53012 üzenetére
Akinek nem inge ne vegye magára, de orvosi szakszó nem jut eszembe az esetekre.
"jajj copat, letörlöm, abbahagytam, visszanézek, jéé hurrá nyertem, király, fasza lila gyerek vagyok, megveszem azt is még jobb lesz" és vissza az első idézőjelhez, indul újra a bipoláris tudat.[ Szerkesztve ]
-
ughhh
senior tag
Feltörték a twich.tv -t, bankkártyára, jelszavakra figyeljetek.
-
ooloo
őstag
Ez olyan , mint a kisebbségi , akit 4x megvágtak negyedikben és fölényes erejének köszönhetően terrorizálhatja a kicsiket . Amúgy ... csak a hecc kedvéért a farkát is kiveri óra közben . Az osztályunkban is volt egy ilyen .... azóta ledoktorált .
-
ooloo
őstag
Jó lenne , ha egy másik fejlesztői csapat előrukkolna egy remekbe szabott tankos játékkal . Maga a virtuális élmény 10/10 ... mindenesetre a végés górék bekaphatják . Jelenleg önkéntes golyófogót alakítok ... sikerrel .
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- PlayStation 5
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Politika
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Fc25 Ps5, posta az árban
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 14" Retina / M3 Pro / 18GB RAM / 512GB SSD / Space / Apple Garancia