Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No megint elkezdtem trollkodni az aprón.
Olyan hirdetések vannak, hogy nem tudom megállni.
Gyári procihűtővel "csendes gép".
Erős gép 4 generációval ezelőtti (már akkor közepes) procival.
Gamer gép 2 GB-os vga-val. (tudom nem a memória alapján mérjük a vga teljesítményt, no de ma 2 GB?)És még sorohatnám!

-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Amikor elkezdtem a játékot ( 2017 ) nem nyúlt bele ilyen durván a játékmenetbe .... az utóbbi 1-2 év katasztrófa .
Az a helyzet , hogy van STEAM fiókom és azon vannak jó játékok , de azokhoz már semmi kedvem . Ott a Resident sorozat remake verziói ( RE 1,2,3 ), de ha egy órát játszottam a három játékkal akkor sokat mondok . Az eredeti változattal meg orrvérzésig .
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Taktikát ne nagyon keress a játékban .... nem mondom , hogy nyomokban nem lehet felfedezni benne , de csak halványan van jelen a játékban . Kevés a játékos ahhoz , hogy úgy fejlődhessél , mint pár évvel ezelőtt . Amikor kezdtem fél év alatt eljutottam addig , hogy két tankomra felraktam a 3. jelet . Akkor még több szabad kezet hagyott a játék . Manapság totális a kontroll . Névlegesen csaták vannak , de a valóságban mészárlás folyik . Én úgy látom , hogy cca. 20 csatára jut 1 , esetenként 2 kiegyenlített játékmenet . A többi ... de ezt nem is kell mondanom . Az , hogy jól mozogsz , helyezkedsz az rettentő kevés ebben a játékban ... ha a lövéseid felét elcsalja a játék máris csak középszerű játékos vagy .. természetesen az értékelések szerint . A mindent is eltaláló , mindent is átütő játékosok szórásképével összehasonlítva a sajátodat felmerül a kérdés ... vajon ugyan azzal a játékkal játszanak ?
-
törölt tag
Nem mondod, hogy a fő topik is ürül?!

Azért bejöhettek volna ide, és beírhatták volna, hogy "Bocs fiúk, nektek volt igazatok, mi tévedtünk..."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A káröröm a legszebb öröm!
Egyébként mielőtt teljesen befejeztem, még megpróbáltam low tierben játszogatni, de mintha teljesen más játékkal játszana az ember!
Mondjuk ott meg az volt az idegesítő, hogy voltak akik 28k csatát letoltak egy Tier1-es tankkal, gondolom 17 skilles legénység volt benne, roppant gyorsan kinyírtak! Nem a taktikázásról szólt a játék, hanem a rohangálásról!
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Na ... a tankos játékban ez a veszély nem fenyeget .... mármint a szívinfarktus . Ja .... dehogynem , csak itt nem a hirtelen effektektől , hanem az idegbajtól .
Én nem tudom - dehogynem - , hogy miért bombáznak a 40%-os kuponjukkal ... megszokták , hogy dől a lé , de ez változni látszik . A fő topikból is kikoptak a "nagy" nevek , a megmondó emberek ... lassan leesett a tantusz náluk is . Akinél meg nem , ott nem is fog leesni . Van ez így ....
-
törölt tag
Azért tudod, hogy nem lehet bajod, de az adrenalin pont annyira felmegy, amennyire a szervezetednek szüksége van rá!
Egy olyan környezetben esélyünk sem lenne, nem vagyunk felkészülve rá.
Lehet, hogy egy idegen visításától kapásból beszarnánk, esetleg szívinfarktust kapnánk!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem véletlenül, mióta jogsim van, nem játszom annyit az adrenalintermelő játékokat, inkább a nyugisabbak felé orientálódok!

-
ooloo
őstag
-
törölt tag
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Sajnálhatod , hogy kimaradt az életedből a Dead Space 1,2,3 ... Éjszaka , sötét szobában fejhallgatóban érdemes játszani . Azok a lidérces hangok és a sötét szegletekből előbukkanó amorf teremtmények ... még Csák Norisz is összerezzenne .....
Nem a gyenge idegzetű játékosoknak készült .
-
ooloo
őstag
Ezazzzz.... Akinek bejön a DEAD SPACE hangulat az ne hagyja ki !!!! The Callisto Protocol
-
Dobi 562
addikt
Visszanéztem a hozzászólásaid a wot topikban. Gyakorlatilag építő jellegű hozzászólásod nem volt csak csalózás, konteózás, gold ammo szidás, wg bérencezés meg társai.
Az is vicces, hogy gúnyolódsz a topik lakókon de az OFF-ba még visszajársz, holott elmondásod szerint már nincs közöd a játékhoz.

-
Midway
senior tag
Én nem töröltem le , csak legalább 2 hónapja nem indítottam el .
Már kaptam emailt , hogy visszavárnak ajándék prém napokkal .
Addig álljanak fél lábon .
-
-
ughhh
senior tag
válasz
üzenetére
wot topikban kb 10 en vannak aktívan
posztok nagyrészt arról szolnak, hogy törlöm a játékot, másnap mégse törlöm nagy király vagyok printscreen eredmény
nevetséges, bolond megszállottak
aki véleményezte a játékot azt kitiltották örökre, asszonygya a zadmin hogy hangulatkeltő
-
törölt tag
Nem ez lenne az első topik, ahonnét végleg ki lennék tiltva!

Elkezdtem nézni a Timeless sorozatot, a hibái ellenére egészen leköt!
Sajna csak 2 évadot ért meg, szóval 2 hét alatt el is fogy!
A Lost, meg a Munkaügyek volt előtte, nem tudom mi legyen a következő, talán a Szabó János... -
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Közelről sem problémaként kezeltem .... csak ebben a ki....ott játékban sokszor 29 játékos ellen kell hadat viselned . Nem részletezem miért , hiszen Te is ismered a tartályos játékot . Nekem annyiból volt érdekes , hogy egy sebzésorientált játékban nem éreztem késztetést arra , hogy , a védekezést vagy támadást feladó "ellenfélbe" lőjek . A játék már önmagában is egy unfair program a köbön .... a játékosnak nem kell minden esetben annak lennie .
-
ooloo
őstag
Minimum felháborító , hogy nem a papírforma szerinti szórással számol a játék ... sőt , újabban a nyilvánvaló páncélátütést is sűrűn elvitatja . Mi lesz a következő bűvésztrükk amit bevethet ? Ésss.... van pofája szinte hetente egy általa epikusnak vélt - szerintem még átlagosnak sem hazudható - kör után hozzám vág egy 30-40%-os kupont , hogy kényeztessem magam . Lehet , hogy ez az új divat , hogy magadat kényezteted , de én maradok a régimódi módszereknél ... kényeztessen az asszony !
A végé meg .... nos , a végé élvezze , hogy a számlájára egyre kevesebb bevétel érkezik . Jácc ingyééé , vagy legalábbis ráköltött pénz nélkül . -
ooloo
őstag
Nem mindennapi közjáték ....
-
törölt tag
Át kéne nevezni a topikot "WOT Nosztalgia Topik"-nak!

-
ughhh
senior tag
Játékos több millió wotba fektetet forint és munkaóra (játék az szórakoztat azért nem írtam azt) után észrevett valamit
"mi a megoldás arra az esetre, ha mondjuk szeretném csatába vinni a Bret. Panthert - ez ugye egy 6-os tank, ami még nem volt használva eddig, de a BP miatt felszerelném - DE itt ugye van egy olyan Rádiós legénységi tag, ami egyetlen egy franszia mednél NINCS!?
Ha beteszem bármelyik med (AMX 30, 30B, BC25t vagy 25t AP) és raknék mellé egy új rádióst, akkor nem engedi a legénységet képezni, mert ugye nem ebbe a tankba valók! Ellenben ha csak a rádiós van a tankban, akkor SEM tudom fejleszteni?!?
Elmegy a WG a jó tetves anyukájába, ha azt gondolja, hogy majd átképzem bármelyik med legénységét, csak azért, hogy a rádióst fel tudjam fejleszteni!

Ugyan ez igaz ahogy nézem a Pudel esetében is. Kapják be!
"
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
Pár hét alatt ez már a harmadik kupon csomag amit hozzám vágnak .... mindezt azután , hogy a csatáim java részében 1.0 a szórás . Van pofájuk , és még a bőr is vastag rajta .... kuncsorogjanak csak .
Nem kapnak lófaxt se . -
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Igen , el lehet babrálni a beállításokkal . Én mostanában fejlesztgetek , ágakat húzok ki . A mostani az új amcsi nehéz ág . Számomra érdekes , hogy ahogy jött , úgy el is tűnt a csatákból ... alig látni belőle a csatatéren . Mondjuk elég középszerű ... ehhez még hozzájön az egyéni - páncélátütési , pontossági , - tényező ... szóval szar .
-
ooloo
őstag
Mi a faxt csináltak ezzel a "játékkal" megint ????? 6-8 mp mire kilép a csatából , a kis térképen nem tudsz jelölni ... az épületek mellett a kamerakezelés gyalázatos . Mondjuk ez utóbbi eddig is az volt .
-
törölt tag
Remélem nem szürkülök be megint...
Lapost keresek leányzónak főleg tanulni, yt-ozni.
Vannak nagyon érdekes dolgok, én meg odaírom amit gondolok!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ooloo
őstag
Az "aláírás" egy idézet ... valahol - már nem tudnám megmondani hol , mikor - láttam meg . Vicces , és úgy gondoltam másokkal is megosztom .
És igazad van .... "a napi rutin wot munka, nem kikapcsolódás, bányamunka" . Egyik csata a másik után ... mint a mókus a kerékben ... egy véget nem érő akármi . Kényszerbetegség !!!!!!! A játék más .... kikapcsol , ellazít , örömteli kikapcsolódás . A tankos "játék" más .... a játékosok egy szamárra emlékeztetnek , akinek az orra előtt egy répa himbálódzik , amit soha nem érhetnek el .
-
ooloo
őstag
Vastyúk is talál szeget .... OFF
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Amit leírtam elcsépelt közhely . Nem én találtam ki , de vallom .
Más ...
A párom néhanapján a vállam felett belenéz a játékomba ..... éppen egy olyan csata volt , hogy a lövéseim 90%-a mellé ment , de az ellen minden lövése betalált . A csata végén morogtam egy keveset ... Aszongya erre... úgyis jön a szülinapod , ha akarod veszek Neked egy pontos ágyút . Hja ... ha ez így menne , már magamtól is vettem volna .
Égbe kiáltanám .... a játék legpontosabb ágyúja ( Grille 15 ) egy rakás szar a gyakorlatban . Ennyit a megadott paraméterekről !!!!
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Az irreális áron eladott termék gazdája nem különb annál , mint aki a villamoson kizsebeli a gyanútlan utast . Ott is lehetne azt mondani , hogy miért nem vigyázott az értékeire , magára vessen ha lenyúlják a pénzét . Az indíték mindkét esetben ugyanaz . A nyilvánvaló "ügyeskedést" nem támogatni kell(ene) , hanem üldözni . Egy normális világban ez lenne az alap ... de ez egy nem normális világ .
-
törölt tag
Igazából engem sosem érdekel, ha valaki irreális áron akarja eladni a cuccát.
Ha el tudja, akkor hülye a vevő, megérdemli, ha lusta körülnézni, mi mennyit ér.
Én csak az égbekiáltó ostobaságokat nem tudom szó nélkül hagyni, mint az előbb linkelt termék, szeretett/megkímélt/hibátlan.
Volt már olyan is, ahol beszóltam, mert hirdette, hogy "hibátlan, csak egy gomb nem működik".
Van egy hibátlan autóm cserébe, csak 1 kereke van kitörve...
No ennek sem örültek!
És még sorolhatnám!
Én egyébként úgy hívom "gyagyaország".
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Ez agyarország ... vagy ha úgy tetszik operettország . Valahol érthető amit a prohardver tesz , de nyilvánvalóan , a vevő kárára elkövetett csalásoknak gátat kellene szabni . Minden bizonnyal kitalálható egy olyan rendszer , hogy a túlárazott , kimondottan rossz vételnek számító termékeket nem lehetne hirdetni . Hozzáértő emberek olyan faxán beárazzák bizonyos topikokban a számítástechnikai cikkeket , hogy csak na . Én naponta átnézetném velük a kínálatot . Amit irreális értéken kínálnak , ott javaslatot tennék egy reális eladási árra . Ha ez hidegen hagyja a nyerészkedőt , akkor röpülj páva .....
-
törölt tag
Ne tedd OFF-ba az OFF-ot!

Naszóval, a múltkor is pont ilyen miatt kaptam 1 hét szabit... Sajnos nincs már meg az üzi, amit kaptam indoklásul, de valami olyan volt benne, hogy semmi közöm ki mit mennyiért árul, üzletrontás amit csinálok.
Erre írtam nekik, hogy mindössze a szabad véleménynyilvánítás jogommal éltem.
Persze ezt élből elutasították, nem lehet véleményem a mások által hirdetett dolgokról!
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Egy túlárazott , leharcolt , a maga idejében valóban jó lapost láthatunk a képeken . Az "Eladó sorba került nagyon megbecsült és szeretett laposom." mondat igencsak beszédes ... na nem abban az értelemben amit az eladó gondol , hogy beveszi a leendő vásárló . Te és az a másik fickó - aki még hozzászólt - inkább dicséretet érdemeltek ... Felhívtátok a gyanútlan , hozzá nem értő emberek figyelmét , hogy van ennél sokkal jobb vétel is ..... átbaszás szagú az egész hirdetés . Érdekes lenne ha a prohardver a ténykedéseteket bannal jutalmazná . Felmerülne a csalásban való részvétel és bűnrészesség gyanúja . Jó .. ez így durva , de van benne valami .
-
törölt tag
-
törölt tag
Jókat szoktunk röhögni, az biztos!
Sajnos már nagyon megkopott a dolog.
Mondta apu, hogy mióta odaadtam a klánt másnak, azóta se rend nincs, se összetartás.
Amúgy jó csapat volt, de az igazi mag már nem játszik...
Anno sok játékost én tanítottam az alapokra, naponta akár 2-3 órát is foglalkoztam egy-egy emberrel.
Aztán amikor már jók lettek, nagy ambícióktól fűtve továbbáltak, de a mai napig ők is megemlegetik a dolgot!
Ezt senkinek a szemére nem vetem, mert 1 dologra nem voltam hajlandó soha, CW-zni.
Aki akart, mehetett nyugodtan, nem volt harag.
Sokan egyébként miután elmentek, még mindig feljártak TS-re hozzánk, és együtt szakaszoztunk.
No de ez már nosztalgia.
Tényleg van, hogy szivesen játszanék, de tudom, hogy pár csata alatt úgy felhúznak agyilag, hogy nem ér annyit.
Meg azt is meguntam, hogy állandóan nerfek, buffok... Könyörgöm, hónapokig tesztelgettek 1-1 tankot, akkor élesben miért kell ilyet csinálni?
Na mindegy!
Van 1000 másik játék, ami nagyobb élvezetet nyújt! -
törölt tag
Azért nem, fater kicsit jobb!
Mondjuk anyukám ráadásul egyik szemére nem lát, szóval végülis +1%-ot simán megkaphat a statjára ez miatt! -
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Nem kell szerénykednie ... ez a játék - és úgy általában minden játék - a fiatalok asztala . Úgy értem hogy reflex , helyzetfelismerés és a többi . Az Ő korában ez egy nagyon szép értékelés ... a korosztály szerinti ( Női ) értékelésnél minden bizonnyal a dobogós helyek egyikén lenne a helye . A fatert kenterbe veri ?
-
törölt tag
Ennyi idősen már lehet az!

A 67.-et tapossa... -
törölt tag
Napok óta az jár a fejemben, hogy fel kéne tenni megint, kicsit játszani vele.
Aztán szerencsére minden nap eszembe jut, hogy a játék addig játék, amíg jól szórakozunk vele...
Sajnos én inkább bosszankodok rajta.
Anyukám a mai napig tök nyugodtan viseli, ha IS-7-el lepattan egy 8-as arty-ról...
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Eddig még egyszer sem kínálta "leértékelve" az "aranyat" ... legalábbis nekem nem . Most jutott az eszembe ... sokan a Dudának mennek , ha bezár a bazár ...
Jócskán vannak akiknek a napi rutin része a tankozás . Nem beszélve arról , hogy itt lehetett valaki , de egyébként meg .....
-
-
törölt tag
Ha beszürkülnék, lehet, hogy megint olyat tettem, amivel valakinek beleléptem a lelkivilágába...

-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Nem ... a téma vastagon OFF . Mert mint tudjuk , a végé nem alkalmaz rejtett és ismeretlen algoritmusokat . Nem alkalmaz rejtett tank nerfet , és ezt írásba is adta . Tiszta és méltányos üzletpolitikát folytat .
A három Mátrix filmből ... azaz a négyből az első nagyon tetszett . A többi rész is kiemelkedik az átlagból , de ennyi .
-
törölt tag
Ezt ne is mondd. Statisztikát kéne vezetni erről, mert nekem is nagyon feltűnt a 15-3, 3-15 túlzott előfordulási aránya.
De már megint ONozunk az OFFban!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap megnéztem a Matrix első, és legújabb részét.
Húdejó volt mind a 2.
Persze az újnak vannak pici érdekességei, de nekem összességében tetszik!
-
ooloo
őstag
Kivétel nélkül csalódás volt minden eddigi hőn áhított "tuti" páncélos .... S. Conqueror , T95 , E50 , E50M és még sorolhatnám . Botrányos pontosság és páncél átütési képesség . A szinte mindig "kedvező" csapatelosztásról nem tennék említést .. Ha én vezetem a T95 rettenetet , az szemből sem számít ellenfélnek a tier VIII-as tankoknak sem . A "kupakra" leadott lövések 80%-a betalál , mint ahogyan a hasi lemezre leadott lövések is . A távolságtartás sem jelet akadályt a játékba beágyazott Aimbot programnak. És az a mágikus , sűrűn ismétlődő 15-3 3-15 -ös csaták ... na az is megérne egy misét .
-
törölt tag
Köszi, tudom mindazt, amit leírtál!
Abszolute egyet is értek a véleményeddel.
Tán nem véletlen vagyunk mi ebben a topikban!?
És magasról le is tojom. Ha kitiltanak, akkor kitiltanak. Majd regisztrálok másikat....Apropó! Az OFF topikban ha OFFba teszel valamit, az ON nem?!

-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Tanuld meg ( nekem nem sikerült ) , hogy itt sem létezik a demokrácia . Épp ma olvastam egy "egyenlőbb" fórumozó hozzászólását egy másik topikban . Hosszan és szemléletesen ecsetelte hogyan tépné ki a belét annak a fórumozónak , aki nem az ő álláspontját képviseli . Belenéztem abba a kommentbe is amire oly vérszomjasan reagált ..... a "bűne" az volt , hogy le merte írni a gondolatait , ami eltér a hivatalos állásponttól ( TV , rádió , újság , világháló ) . A vérszomjas "kolléga" leírhatta hogyan végezne a fórumtársával.Mindezt mindenféle szankció nélkül. Neked minősíteni sem szabad az arra érdemeseket.
Nem ide tartozik , de vezérfonalnak megteszi . “Ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik fölötted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod.”
-
törölt tag
Hátőőő!

Szoktam böngészni az aprót.
Nem tudom pontosan, hogy melyik hozzászólásom, beszélgetésem miatt, de valamelyik ottani!
Pl. nem minősíthetem sem az eladót, sem a portékáját!
Én meg megmondtam a magamét pár eladónak.
Retkes cuccot árul, leglább takarítsa le, meg mellékesen megkérdeztem, hogy tényleg el akarja-e adni,mert 1.5x-ös áron árulja, mint az aprón levő többi termék.
Volt aki azt mondta, azért drágább, mert jó gazdát szeretne neki (10 éves processzor).
Nem értettem mi az összefüggés a jó gazda, és a magasabb ár között!
Megkérdeztem nem mindegy neki, hogy ha eladja, ki fogja nyüstölni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És még sorolhatnám!
-
törölt tag
Tudom hogy nem tudtam használni, hiszen eldugtam a hasát, és 10 fokban tolattam ki a sarok mögül, de hát van, aki átmegy vele kempinovkán középen, és még fele HP-ja megvan mire átér, van aki meg csak simán nem tudja használni!
Most a hajós játékkal vagyok néha, hogy én lepattanok 90 fokban, ő meg belő 5 fokban... A tudás, na!
Többet kellett volna gyakorolnom! 60k csata alatt egyszerűen nem lehet!
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Nem tudtad használni a páncélt .... jönne odaát a válasz ( azokostopik ) , megtűzdelve némi személyeskedéssel . Pedig valóban ... a személyre szabott kvótát nem lépheted túl . Neked csak lőnöd kell , a játék gondoskodik a páncélátütésről és az értékelhető találatról . Nem hiába van a játékban változó átütési érték és a szóráskép .
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

"