- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz Midway #52899 üzenetére
Szegény szerencsétlen 13 játékos, akiket a két nem fizető mellé sorsol a szopóágra...
Fizetnek, és mégsem jár nekik a pontosabb löveg.Amúgy én mindig is legyekkel ismertem. Na azok tényleg lesznek, amíg sz@r is lesz.
Valahol olyat is hallottam, hogy két állat mindig lesz a világon: moszkitó és coyote."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Midway
senior tag
Amíg tier 10 meccsen 30 játékosból 28 fizető ,addig nem lesz itt semmi.
Inkorrekt csapat elosztás , manipulált kövések és sebzések ,stb.
A map rotáció a mai napig nem jó. Bár esküdtek , hogy jó lesz.
Pont tegnap mentem 2x ugyanazon a pályán egymás után. Akkor miről beszélünk.
Sajnos elszaladt a ló ezekkel nagyon. -
ughhh
senior tag
válasz Midway #52895 üzenetére
Az armored warfare EU/NA fenyítésben van, nem költünk.
Egyből tolták a kérdőívet mi a baj?
Elkezdtek javítani https://aw.my.games/en/news/general/development-ghost-field-improvements
A wotnál lenne egy kis költekezés megvonás egyből nem de kettőből már átgondolnák mire van igény
ooloo kolléga megmondta, illetve köztudott HEROIN
Kis önfegyelem pár hónapig és lesz jó MM. -
ooloo
őstag
Ritkán iszok alkoholt .... tetszik a töltési idő , de az ágyúval , illetve a pontosságával nem vagyok megelégedve . Azt lehet mondani , hogy minden második és harmadik lövés talál és még ennél is kevesebb az átütő találat . Semmi kétségem ... személyre/regisztrációra szabott szóráskép .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Félő , hogy lassan kihozzák a lézerágyút , ami folyamatosan veszi le a HP-t De miket beszélek .... a célzás nélküli 300+ méterről leadott páncélátütést - ráadásul gyenge pontra - már behozták a játékba . Nem is értem , hogy minek adnak meg a töltési időn kívül egyéb paramétert .... (?) köze nincs a játékban történtekhez .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Eszméletlen ez a töltési idő .... láncolni (is) tökéletes . De ismerve a végét , egy kis idő múlva azt sem találja el , ami az orra előtt van . Így szokott lenni ... De most még friss - ropogós . Szegény ELC még javított is ... ilyen helyzetben én már nem javítok .
-
ooloo
őstag
Arra fogadtál , hogy bezárják ? Nyertél ! Kérdés , hogy mikor ? Látod .... most ért véget a Battle Pass IV. szezon és mintha Júniusban jönne a következő . Csak így tudják fenntartani az érdeklődést szélesebb körökben . A "gyűjtői" tankokat én is megmosolygom ... amíg van lószar , addig van veréb is .
-
ughhh
senior tag
Ki van zárva, Én arra fogadtam, hogy bezárják
Nem fizetek, adják ki egy játéknak free2pay nélkül, megveszem, különben nem zavar mint a makikat (gyűjtői tank LOL) ha bezár és nem tudják megnézni a gyűjteményüket
Semmi kép nem veszem meg a kihagyhatatlan akciós terméket, ez freetopay acc, jól szórakozom, pancelauto_IGEN -
ooloo
őstag
válasz Midway #52879 üzenetére
Nem mondanám .... tegyék zsebre a profitot , hiszen megdolgoztak érte . Maga a játék egy unikum és azért a részéért - grafika , összkép - megérdemlik a zsetont . A játékmenet már más lapra tartozik , abban gennyládák . De , ha nagyon őszinte akarok lenni , akkor nekem sem lenne jobb ötletem arra vonatkozólag , hogy hogyan lehetne minél több játékost megtartani . Itt már régen nem a "terjeszkedésről" van szó ... a megmaradt játékosokat szeretnék minél hosszabb időre marasztalni .
-
ooloo
őstag
A játék elkényeztet ... kezdem magam zavarban érezni .
Na jó ... az összkép ennél árnyaltabb...
Ez a játék olyan mint a kártya .... ha nem osztanak lapot , akkor baxhatod ( szóráskép , páncélátütés , inkompetens csapattársak ) Az osztót kell(ene) jól eltángálni , mert cinkeli a lapokat .
-
e-newsee
addikt
válasz Midway #52875 üzenetére
Mindegy, asszem a hírt akartam belinkelni, amiben az volt, hogy meddig lehetett megvenni a shopban. A lényeg, hogy össze tudta hozni, hogy csak az a tankja legyen meg.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ooloo
őstag
válasz Gyuri27 #52869 üzenetére
Figyi .... jobb lesz , ha elkezded összeszedni magad , különben kénytelen leszek átadni Neked a legszarabb játékosnak járó kitüntetést . Én ezért a címért rengeteg időt beletettem a játékba ... nem szeretném elveszíteni .
-
ooloo
őstag
Az idejét sem tudom , hogy mikor gurultam tank ászt a futrinkával .. most engedte . Az alkalmi szakasz jól összedolgozott ... én villantottam , ők daráltak . A végén egy nekifutásból lerohantuk a maradékot .... csak csont maradt utánunk ....
-
ooloo
őstag
A végén 1V1... az utolsó felvillanásánál látszott , hogy az obj. 705A foglalásra játszik . Mondom ezt én is kipróbálom ... futásban ráverek 100m-en 200-at befoglaltam még mielőtt a saját bázisomra ért volna . Visszafordult ... gondolta könnyű préda . Hamarabb villantottam , és ismét nyúlcipő ... átkozhatott rendesen , mert a csapatom 1/3 részét a skalpgyűjteményében tudhatta , és HP ügyileg is rendesen megszedte magát . A döntetlen nem jó "üzlet" volt neki ... nekem megtette .
-
ughhh
senior tag
-
ooloo
őstag
Ez egy üzleti modell ... ne tudd meg , hogy a kanonejagdpanzer 105 milyen eredményeket hozott a vásárlását követő pár hétben . Az átlag 2000-3000 lesebzett HP-s körök ... az első pár csatában 2db tank ász . Természetesen pünkösdi királyság volt ez is . Manapság az 1500-as kör és a II. osztály már remek eredménynek számít.
Mérgemben én is elkezdtem a tüzér ágakat fejleszteni ...minden nemzetnél ahol van kihúztam tízesig . A X-es német a kedvencem . Fejlesztett szerkóval elég gyorsan tölt . Az angol szafaládét kiherélték ... szarabbnál szarabb köröket ad .
-
ughhh
senior tag
Első és majdnem utolsó vásárlásaim közt volt,T25E4, T-34, JT8.8 FCM50.
1-2 évig jók voltak, akkor megbaszták mindet egyszerre, kb tier 4 paramétereket kaptak.
Azóta nem költök a wotra és ott mérgemben 2 év szünetet tartottam.
Jött egy unalmas hideg tél, install, pont karácsonyi jó szorzók voltak, kirántottam F2P az összes artyt, azóta azzal bosszantom a nagyérdeműt -
ooloo
őstag
És tessék ... a játék egyik elfeledett tankvadásza húz ki a szarból . Miféle algoritmusok dolgozhatnak a háttérben ? Talán jobb nem firtatni , mert ha kiderülne nagyon sokan sarkon fordulnának és vissza sem néznének a játékra .
Fényévekkel jobb tankokkal sem ment ennyire jól , mióta tart a battle pass ( talán okkal ) .
-
ooloo
őstag
A kis kerekes gec... , akarom mondani kotonszökevény ... Azt hiszi zavartalanul grasszálhat le , s föl . NEM .... Chuck ökle mindenkire (is) lesújt... Likvidálva
-
ooloo
őstag
Én nem tudom mi lelte ebben az egy csatában a Jagdtigert .... pattant mindenki a csata utolsó percéig aki célba vette . A csata végén magamra maradtam , mert ugye a báziskörön belülről kell megnyerni a csatát , de én másképp gondoltam . Vesztemre , mert támogatás nélkül halott ügynek bizonyult . Egy boroskóla a kis barátaival , egy t28 és egy Skorpion G kivéreztetett ...
-
ooloo
őstag
Ja ... az FB az tulajdonképpen az FV ... így már stimmel .
Legénység ? Az a nüansznyi előny - ha egyáltalán létezik - , amit háromnál több képesség nyújt , azt elviszi a szórásképbe való belenyúlás és a többi végé által elvégzett "háttérmunka" . Nekem a Skorpio G ugyan úgy muzsikál 2 legénységi képességgel , mint 6 kifejlesztett képességgel . A lényeges , tömegeket érintő problémák a szőnyeg alá söpörve ... a legénységi képzés és hasonló csip-csup ügyekre fordított energia .. na ez a végé .
-
ughhh
senior tag
-
ooloo
őstag
Ugyan már , lazíts .... nem kell és nem is lehet komolyan venni a játékot . Aki vérre megy ebben a játékban , ott komoly mentális problémák lehetnek . Apropó ... milyen tankot takar az FB és mi az a legénység 2 eposz ? Nem vágom ( ezt sem )
-
ughhh
senior tag
Címeres BOLOND vagy, hogy ennyit baszakodsz a játékkal.
Értem én, hogy jó a grafika meg a zene, pont ezért gurítok az első OKOS csatáig, ez legjobb esetben 3 party, de az első csatában is ott az ALTF4 lehetősége mikor ÁTLÁTSZÓ.Tegnap meglett 12K kötvény, FB vel szemezek, de megvárom a legénység 2 eposzt
-
ooloo
őstag
Nyilván véletlen egybeesés , de Március 15.-én kezdődő Battle Pass porondra lépésével egyidőben kezdődött a bőven átlag alatti győzelmi arány ... mármint , ami a személyes statisztikámat illeti . A véennyóc mélyrepülése - ami szintén ehhez a dátumhoz köthető - említésre sem méltó ... Az köztudott , hogy nem tudok játszani ... de hogy ennyire ? Ezek szerint ...
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz #21346560 #52829 üzenetére
Én nem tiltottam le ... az észosztókon kívül vannak lelkes rajongók , akik hasznos információval is megszórják a másik topikot . Én a helyedben nem tiltanám le ... max nem posztolnék abba a topikba . A pár fő " ki ha én nem" emberke miatt nem vonom meg magamtól a többi jó arc bejegyzéseit .
-
ooloo
őstag
Érdekes lelki világa lehet az olyan embernek , aki rendszeresen keresi azt a közeget , ahol minimális ellenhatás mellet tetemes erőfölénnyel tud érvényesülni . Ez nem produktum . Az ilyen helyzetek torz képet mutatnak az egyén képességeire vonatkozólag , ami káros lehet az énkép fejlődésében . Azt hiszi faxa játékos , pedig nem az ... A faxa játékosnak akkor van sikerélménye , ha vele azonos , vagy nála jobb játékost tud legyőzni egy tisztességes párharcban . A végé tankos játéka nem erről szól . Én az idejét sem tudom , hogy mikor játszottam utoljára tier VIII alatt ... persze képletesen szólva ... a Dicker Max-ot és a Krupp-Steyr Waffenträger-t néha kigurítom hátha adja és rákerülne a 3. kiválóság jel.... de nem adja .
-
ooloo
őstag
Jobb később , mint soha ... már évekkel ezelőtt védeni kellett volna a stathuszárok zaklatásától az alacsonyabb tierben , a játékot még csak kóstolgató kezdőket . A veszett fejsze nyele jut eszembe erről a húzásukról (is) .
-
ooloo
őstag
válasz #21346560 #52822 üzenetére
Én úgy gondolom , hogy mindenkinek joga a véleménynyilvánításhoz... az on-ban ez megengedhetetlen . A véleményvezérek azon nyomban lecsapnak rád ..... az mégsem járja , hogy nekik nem tetsző , ellentétes véleményed van a játékról . Itt legalább leírhatom azt , amit gondolok a játékról . Nincs bennem csordaszellem , így a magam útját járom , egyéni véleménnyel ....
-
ooloo
őstag
válasz peterson79 #52819 üzenetére
Rendes topik ? Az off is rendes topik .... sőt .
És az a tankos "játékos" is az lehet aki a tápláléklánc csúcsán van , de legmesszebb helyezkedik el az arcvonaltól ? Rendre "beszari" csapattársakat fogok ki .Jó lenne egy friss fejlesztésű tankos játék .... szerintem csak idő kérdése . Az sem igaz , hogy a végé tankos játékát nem lehet überelni... mindent lehet .
-
Gyuri27
félisten
[link]
A wn8 viszonylag állandó. Elég kis területen mozog.
Ugyanakkor a winrate zuhan.
Ma is az első 10 mecs 2 win 1 döntetlen.
Az első 20 meccs 40% alatt. 30 meccsre mentem fel 43-45%-ra. Ennyi.
Az tisztán látszott, hogy az első 10 meccsen a bukók full bot csapatokkal.
A szokásos. Light hátul. Vagy heavy soron a papir medekkel stb-stb.
Az ilyeneket nem lehet megnyerni.Most is vannak botok magasabb tierben.
Szoktam csata után statot nézni olykor olykor.
Aztán top light aki full szar helyen van az 40% körül szokott lenni pl. Sorolhatnám.
Sokszor látod, hogy forgolódik csak. Hülyén mozog stb-stb. Azok mind botok. Ez fix.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
ooloo
őstag
válasz peterson79 #52816 üzenetére
Azt olvastad , hogy jönnek a játékba a droid ellenfelek ? Szerencsétlenek .... már nem tudják hogyan osszák szét úgy a HP-t , hogy mindenkinek jó legyen . Hiányzik a játékból a friss regisztrációs , kezdő játékos . Szerintem ezzel még mélyebbre ássák magukat .... ne legyen igazam . Éppen azt a varázst veszítik így el , amit a PVP játékok nyújtanak . Az is kérdéses , hogy egy gép által irányított tank , hogyan tud együttműködni egy hús-vér játékos tankjával . (?)
-
peterson79
őstag
Nekem is ugyanúgy van, mint Neked.
Hétvégén csúcson voltam, tegnap poklok-poklában
Ettől függetlenül nem értem el rossz eredményeket, legalábbis WoT értékelés szerint megint jóval többet nyújtottam, mint az eddigi átlagom, de ezt belül nem így éltem meg
Konkrétan volt vagy 3 vagy 4 olyan meccsem, hogy semmit nem adott be, pattant, földbe ment, égbe ment...mindenhova, de a tankokat nem találtam el... -
ooloo
őstag
válasz peterson79 #52814 üzenetére
Legalább valakinek jól megy .... én folyamatosan szopóágon vagyok .
Ennyit a sokak által hangoztatott random történésekről a játékban . Random csapat-összeállítás , random páncélátütés , random szóráskép , igen . Ja... nem . Esek - kelek .... abbahagyhatnám , de a - szerintem - csodás grafika , a hanghatások , a jól lemodellezett tank mozgások még marasztalnak .Épp az imént futottam egy kört ... jó a csapatleosztás . Főleg a közepeseknél .....
Mondanom sem kell , a balszárny elesett ... a csata is . Jó nagy zakót kaptunk .
-
peterson79
őstag
Nekem, most hogy már az Obj.260 meglett arty küldetésekkel és ki lett váltva a többi 15-ös, beállítottam pár régi küldetést, hogy meglegyen a másodlagos része is. Pénz, premium nap, kötvény, miegymás, jól jön az.
Nem nézem, hogy mit kell csinálni, de egyre másra adja be őket, hogy teljesítve. AE Phase 1 és E75, valamint nemrég megvettem az AMX m4 51, elég jól adják az ívet :)[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz peterson79 #52809 üzenetére
A pattintós küldetéseket az egérkével csípőből kivágtam .... a X-es VK ha nincs mellette szupport , a legritkább esetben tud érvényesülni . Balszerencsémre a csatákban - amit toltam vele - rendre egyedül indultam el a kiszemelt oldalra .... a többit te is tudod . Így eladásra került . Sajnálom , mert kinézetre , játékstílusra nagyon bejön , de lomhasága és a fokozott másokra utaltsága - úgy általában - játszhatatlanná teszi .
-
Gyuri27
félisten
válasz peterson79 #52811 üzenetére
A t55a pattintóshoz.
Azokat próbálgattam. De ehh.
A kicsi maussal egy pattintás hijján meglett. De a wg nem így akarta.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz peterson79 #52809 üzenetére
Arra kell nekem is. De nem lesz egyszerű úgy érzem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
ooloo
őstag
válasz Gyuri27 #52807 üzenetére
Lehet vele jó köröket menni , de az kérdéses , hogy több csatán átívelő sikereket tudsz e produkálni vele . Ez nem az a tank ... habár a paraméterei elég jók , a sikereket tekintve a végé kezében vagy .....
-
Gyuri27
félisten
Ma vettem meg. Mentem vele egy próbakört. T9 volt a meccs és nem lőttek be. Jó oldalról persze igen, de szemből nem. Egy meccs alapján tetszik. Aztán majd ha indul a szopóroller nem fog.
Azért a wg bekaphatja. Mert az e75 ágyuját buffolták. Ezt ugye elfelejtették.Amd - Radeon - Ryzen
-
ooloo
őstag
Bélával egész egyszerűen nem lehet bírni .... iszonyatosan jól beforgatható ... az ellenség kezében . Az én Bécimet a veréb is beszarja frontból . Ott porosodik a garázsban , de úgy veszem észre , hogy sokan hanyagolják ... pedig papíron - és az ellen oldalon - remek páncélos .
Próbáltam láncot lőni , hogy a többiek kényelmesebben célozhassanak , de egy lövés kivételével mellé vitte a szórás . Ez van ....
-
ooloo
őstag
Tegnap este volt egy hozzászólásom ... reggelre eltűnt . Az utolsó bejegyzés volt , így még hézag sincs a hozzászólások között , ami nyilvánvalóvá teszi a "ritkítást" .... vagy el sem ment .
-
ughhh
senior tag
[IN DEVELOPMENT: SU-152 TARAN] ha kamázod a régi tankokat mostanában ajándékba fog érkezni obj 120 tier 5 prémium td az armored warfare-ba. Igazi II. WW utáni szovjet szörnyeteg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Fc25 Ps5, posta az árban
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 14" Retina / M3 Pro / 18GB RAM / 512GB SSD / Space / Apple Garancia