- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankos50
tag
üdv ,
hát ahogy elnézem a skilleket elég össze-vissza rakod nekik
meg nő a parancsnok s férfi legénység
már működik így is a "bajtársak " skill ?
én úgy tudom még
hogy csak azonos nemű legénységnél működik -
ooloo
őstag
válasz
peterson79 #52494 üzenetére
Neked nincs meg a Skorpion G ?
Az a tankvadász semmihez nem hasonlítható ... életérzés . Biztos vagyok abban , hogy csak nálam . Max pár elvetemültnél .
Végtére is mit veszíthetek ? Max kreditet , de az van bőven .
Lássunk is neki .... felrakom a javasolt felszerelést és 30 csata után kiértékeljük .
Sajnos az elmúlt napok statisztikája már nem áll rendelkezésre - Skorpion G- , de úgy nagyjából 1750 környékén volt az átlagsebzés .
De mégis ... azt hittem a frissítéssel eltűnt az is de nem .
Szóval ... 56 csata és értékelés .Jadro: Igazad van , hogy ez a tankvadász nem statikus játékot igényel . Én sem így használom . Viszont végjátékban jól jött az az 1-2 méter előny ami az álcahálónak köszönhető .
Legyen az álcaháló beáldozva ... de lelked rajta .(
)
-
Jadro
veterán
válasz
peterson79 #52496 üzenetére
Így van, játékstílus függő is, illetve nekem már 4+ -os legények vannak benne, mindegyik generális.
-
Jadro
veterán
-
peterson79
őstag
Nekem nincs meg a Skorpion, de Én a töltésgyorsítót vettem el az FV-től. Igaz, hogy kisebb a DPM, de legalább többször találsz... szerintem megéri.
Ha van rá lóvéd, akkor cseréld ki most, de ha nincs, akkor várj vele leárazásig.
Nekem az a terv, hogy várok, mert egy pár cuccot, már így is megvettem. Az a pár tank javult szerintem, de a többire majd ráér később. Van rengeteg leszerelő készletem is, szóval lehet variálni majd a dolgokat. A valódi teszt mutatja meg mit érnek a cuccok. Nekem skill videója segített az FV4005-nél. Fokozatosan adagolják majd, ahogy ők is tesztelik. Dezgamez is sokat variál, neki is jó példái vannak. -
ooloo
őstag
Lesz Leopard PT A nerf ? Helyes ! Az utóbbi időben volt időm behatóbban szemlélni bizonyos páncélosok helyezkedését a csaták során . Konkrétan a Progetto 46-65 , Leopard PT A . Azt kell mondjam a tapasztalataim alapján , hogy a felsorolt tankokat zömében TD üzemmódban használják . Elvétve akad olyan játékos , aki a szerepkörének megfelelően használja . Ha annyira szeretnek páncélvadász szerepkörben játszani , akkor miért nem TD-vel nyomják ?
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79 #52491 üzenetére
Igazad lehet ... A Német X-es tüzérre szereltem fel kötvényes töltésgyorsítót és célzásgyorsítót . Egy leheletnyit javult a teljesítménye .
Te milyen felszerelésekkel használod a Skorpion G-t ?
Az álca szinte elengedhetetlen ... szintúgy a töltésgyorsító . A harmadik helyen a csigaszem van . Melyiket áldozzam be a három közül ? Érzésem szerint mindháromra szükség van . -
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #52489 üzenetére
Elnézést ... én is arra gondoltam , csak valamiért az FV4005 sorára tévedt a kurzor . Nem mondom , vannak vicces jelenetek azzal a páncélvadásszal , de az esetek többségében meszeltek a felhasználójának . Nekem a legmagasabb csataszámom úgy cca. 5000 a Skorpion G-vel van . Imádom azt a páncélvadászt ... relatíve gyors , szépen szakít . Viszont a pontosságát vitatnám ... az én példányomnak 0.27/100 ami igencsak jónak számít(ana) , ha a gyakorlat is ezt mutatná . Természetesen - leszámítva azt a néhány kapáslövést hébe-hóba - teljesen beszűkült állapotban eresztem útjára a malacod , de hiába . Nagyon sok a nagyon mellé lövés . És érzésre mintha jóval kevesebb kreditet hozna mostanában , mint hajdanán .
-
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52485 üzenetére
Csak poénból raktam be ... a mai hírhajhász világban , a kattintások korát éljük . Ez csak egy fricska akart lenni az általam nagyon megvetett sajtó felé . A hányinger kerülget a ma használatos szalagcímek láttán . A legborzasztóbb az , hogy működik .
Manipulálva vagyunk az élet minden területén .
-
ooloo
őstag
Nem fogsz hinni a szemednek , hogy mi történt az ellenséges Leopard 1 harckocsival .... hihetetlen
( a sajtó után szabadon
)
-
ooloo
őstag
Milyen kedves , hogy bőven lehet válogatni a cserére felajánlható tankok között , de a cserébe megkapható páncélosoknál a felhozatal igen szegényes . Ja ... és mellé még perkálj . Én a listát pont fordítva képzelném el . Na .... annak lenne értelme és vennék is mint a cukrot .
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79 #52468 üzenetére
Ezért érdemes a csata első percében megszórni a kedvenc bokrokat ...
És akkor is érdemes odapörkölni az ellenséges tankok vélt rejtekhelyére , ha kerülik a csapatok a kontaktot és éppen senki nem villan . Az is igaz , hogy rend szerint csak akkor ad be "vaklövéseket" , ha pozitív az rng . Ha éppen negatív rng van soron , akkor alig van ezekből a lövésekből sebzés ( ha van egyáltalán ) . De mindegy is ... a sok érdekes jelenség között ez is elfér . -
peterson79
őstag
hú, nekem tegnap volt egy olyan lövésem. Kharkov, a szokásos hely az épület és bokros rész a dombokon, ahol vagy TD vagy valami más lapul, csak úgy odalőttem. Olyat sikerült lőni, hogy eltűnt a lövedék..magyarán tuti, hogy valamibe betalált, közvetlen. Utána nem sokkal később az épület másik oldalán fel is villant egy 60TP - mondjuk speciel nem értettem, hogy az mit keres ott, de mindegy -, villanás után átcammogott a másik oldalra, de aztán eltűnt, azért nem voltam rest, odapörköltem neki...eredmény: egy T100lt elhullott
Utána megnéztem a jelentőbe, mind az 1500 HP-t Én szedtem le róla. Kicsi esélyt látok arra, hogy egy lövésből kiszedtem, valószínűbb, hogy Ő kapta az első szeretet-csomagot is
Nem írt rám amúgy, de ez vicces volt -
notika77
senior tag
válasz
#21346560 #52464 üzenetére
Tűzoltót nem teszek, mert nem lövik, ha mégis, akkor spoton van vagyis már meg is halt. Azért meg, hogy 10k kreditet bukjak az automatán beinduló tűzoltón, nem teszek bele.
Gyógyítót és javítót teszek, de igyekszem megfékezni a reflexet, hogy használjam is őket. A gyógyító plusz védettséget ad a legénységnek, a javító pedig gyorsabban javít, ezért vannak az arty-n. Nagyrészt a blind lövések miatt, mert az arty tracer megkívánja, hogy lövés után elmozogjon, nem? -
törölt tag
Hogyhogy minek az artiba gyógypakk? Ennyiből minek javító, vagy tűzoltó?!
-
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52462 üzenetére
Szia ,
Dehogy írok nekik ... nem kardinális kérdés . Amúgy lehet , hogy Neked van igazad abban , hogy nyomott egy eü csomagot . Ami azt illeti nekem is van eü csomag (nagy) a tüzéreimen . Sőt ... nagy javító és automata tűzoltó készülék is . Az eü csomag jól jön , ha vakon betalál az ellen tüzére és viszi a csapat felét . Ha a végszónál talál el és már veszett az ügy én nem javítok . Viszont a csata elején történik , akkor érdemes . Sőt ... kötelező . Amúgy is egy örökkévalóságig töltenek , szűkülnek , haladnak . Képzeld el ezt megspékelve kilőtt töltővel , kilőtt lövegkezelővel és vezetővel ...
-
e-newsee
addikt
Ez tényleg furcsa, és csak egy esetet tudok elképzelni, amikor ilyen lehetne. Ha épp, mielőtt kilőtték, gyógyított. Bár nem tudom minek egy artyba gyógypakk, de mást nem nagyon tudok elképzelni. Amúgy a videóban is, mintha épp, mielőtt felrobban (8mp-nél), eltűnik a kábítás számlálója. De ez lehet, hogy csak a szerver késése miatt látszik így, valójában a kilövése miatt tűnt el, nem tudom.
Vagy tényleg bug, akkor viszont lehet, hogy érdemes jelenteni, és elküldeni a replayt. Hátha nem te vagy az egyetlen.
A csatajelentő "Részletes" fülén mit ír kábítás általi sebzésre? -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79 #52458 üzenetére
Én lőttem el először a track-ét és abba bele is halt szegényke.
és nem is javította közben
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #52457 üzenetére
Nálad nem tudom mi volt, de ooloo-nál talán az, hogy ha előtte másik arty már kábította, akkor neki nem adja meg.
Mivel Te azt írtad,hogy Te trackelted ezért nem tudom mi lehetett. Mert egyébként track-nél is ez van, csak az először trackelő kapja az assist-ot. Erre rakott be Khryss anno videót, skill pont így járt és el is magyarázta.
-
jano_77
nagyúr
ez jó kérdés! Nekem tegnap volt pont egy hasonló szitum, amikor igaz nem artyval, de track-eltem Malinovkán a középre beszaladó ELC EVEN-t az enemytől , amit ki is lőttek a többiek, de nem ugrott fel az asziszt sebzés, hogy mennyit kaptam érte!?
Konkrétan nem kaptam semmit.
-
ooloo
őstag
Elkerülte egy dolog a figyelmemet ... Felvillan egy arty ... én odapörkölök neki egy keveset és egyben kábítom . Még a kábítás alatt ki is szedik a csapattársak , de a kábításra nem kapok közreműködő sebzést . Ez már sokszor előfordult . Nyilván nem jár érte , de ilyenkor mi zárja ki az asszisz sebzés ?
-
zodo
nagyúr
Lassan pszichológushoz kell forduljak a total wr miatt ami 51.56% -et elérve megálljt parancsol mert azonnal fubakker csaták sora következik.
Mindezt ~6k csata óta. -
ooloo
őstag
Az lett volna az utolsó pillanatom a csatában ..... alig maradt HP-m . Az ellenséges tüzér lecsavart nekem egy nyaklevest .
Ha nem térek ki nekem reszeltek és talán a csatának is annyi .
Runo : A wot ment ... a függőségre való hajlam az maradt . Kíváncsi lennék , hogy legközelebb mi lesz az ami "felfal" .
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #52439 üzenetére
Nyilván nem minden esetben kell reagálni és a hozzászólásaid zöme ne a posztolók beírásaira tett lenéző és személyeskedő megjegyzés legyen . Vannak az on topikban páran , akik hozzászólásaik 80%-át a mások által posztolt tartalomra adott cinikus és személyeskedő válaszok teszik ki . Valahogyan ezek a személyek érinthetetlenek .
-
jano_77
nagyúr
Óvatosan kell bánni a kesztyű felvétellel, mert még megütheted a bokád miatta. Engem ugyan ki nem tiltottak a topicból illetve PH-ról, de többször kaptam figyelmeztetést a modiktól és sajnos a saját avataromat is elvették, amit csináltattam. Nem is fogom visszakapni elmondásuk szerint, hiába várom ki a kb 3 évet.
-
ooloo
őstag
Rohamtüzér . Érdemes volt "besegíteni" .... a csatát hoztuk és még 2000 HP-t , 2 kill-t is sikerült összekaparnom a csata végéig .
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #52433 üzenetére
Komolyan mondom , hogy a báziskör közeléből "operálnak" . Szerepkör ? Ezt is csak pár szakavatott ismeri ... a többség azt sem tudja , hogy eszik e vagy isszák .
Runo :Ez a kérdés ide is befér .... amúgy sem szeretném a magasröptű , egyéb beszélgetéseket megzavarni holmi konteos vagy azt súroló kérdésekkel . Sajnos ez nem mindig sikerül ....
ughhh : Mondjuk , hogy kitiltanak egyes embereket , azt valahol jogos . Felépítettek egy "kártyavárat" .. aztán jön valaki és le akarja rombolni . Én sem örülnék neki .
-
ooloo
őstag
Mi ez a cs-63 ? Tüzér vagy páncélvadász ? A báziskört nem hagyják el ... olyanformán használják mint a progettot vagy a Leopárdot . A frontvonalhoz közelebb vannak a tüzérek és a páncélvadászok mint ezek a közepesek .
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #52429 üzenetére
Ja, Scheff változott kicsit és valószínűleg a korral jár. De lehet kicsit képezte magát, sosem tudni. Mindenesetre nekünk jó.
Nekem az a bajom, hogy ha nagyobb hangerővel hallgatom, akkor bezavar a játékomba, főleg mikor villan náluk a majrélámpa. Mindig megijedek, hogy most engem szpotoltak?
Halkan meg nem sok értelme van.Mars-nál tetszik, hogy kirak olyan videót amiben elemzi, hogy mit miért csinált. Ilyet Scheff is szokott, de mondom, nálam kevésbé favorit. Ettől független kiváló játékos és érdemes figyelni a technikáját.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79 #52428 üzenetére
Én is Mars-ot szoktam nézni amikor épp van időm és nem játszom épp, illetve Scheff-et. Ő egészen megváltozott szerintem az utóbbi időre és előnyére! Egészen élvezhető a vidó és közvetítés, amiket csinál mostanság. Emlékszem régen ki nem állhattam, ahogy beszélt és ahogy össze-vissza beszélt. Anno meg is jegyeztem itt a fórumon is, hogy nagyon gáz, de ez teljesen eltűnt! Csak nem benőtt a "feje lágya"?!
-
peterson79
őstag
Úgy érted a Youtube-ról? Ő ott kezdte tudtommal és az utóbbi időben van csak Twitch-en.
Amúgy ezt nem tudtam, bár látni már láttam ott is, de mesélt dolgokat. Például Mars-al hogy ismerkedtek meg. Neki, mármint Mars-nak sem volt szimpi elsőre a srác és valószínű ezért, a videók alapján és a játékstílus amit leművelt. Aztán meg kiderült, hogy tök sokban egyformán gondolkoznak. Még az is lehet, hogy Mars nyugodtsága hatással volt rá.
Mars-ra áttérve lehet, hogy nem neki való, de engem az érdekel, hogy hogyan játszik. De amúgy baromi érdekes, mert a videók alapján nem jön le, hogy olyan hűdefasza játékosok, annyit bénáznak, hibáznak, hogy az embertelen, kb, mint Én
, és ehhez képest olyan számokat produkálnak, hogy leesik az ember álla. Nálam ez nem áll össze...
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79 #52426 üzenetére
Láttad volna GB-t közvetlenül azelőtt , hogy kivonult a Twitch-ről . Anyázta a csapattársait és az ellenfeleket ... csak úgy szórakozásból belelőtt a csapattársaiba vagy egyszerűen lelökte a szikláról . Akkor még lehetett sebezni a csapattársakat . Azóta sokat disztingválódott és elég színvonalas a műsora . Mars1991 is szimpatikus srác , de nem neki való a show-biznisz . Szakács Tibike is több nézőt érdemelne a műsora színvonala alapján .
-
peterson79
őstag
Attól függ mekkora a Rage. Van akin jót nevetek, ha éppen dühöng, mert pontosan tudom milyen. Másnál inkább nem nagyon viselem, például Tankelit valamiért nem szimpi, pár órát néztem a srácot, de nekem nem jön be a stílusa. Ettől még jó játékos, nincs mit azon tagadni, de tőle nem tudok tanulni semmit
Nekem GB most a favorit és Mars-ot is bírom, Scheff csak nagyon ritkán. -
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #52422 üzenetére
Vannak elegen , akik ugyan olyan jól játszanak tüzérekkel ... sőt jobban , de azok nem verik "nagydobra" . Én nem nevezném arty királynak . Tény , hogy jól játszik és ehhez még egy fantasztikus "szóráskép" is párosul . Igaz ... az idegei gyengék ... toporzékol , ha valami nem úgy sül el ahogyan szeretné .
-
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #52405 üzenetére
Azt hiszem Ő az arty "király"! Rankedet is kizárólag artyval tolta végig és simán végig ért rajta!
-
ooloo
őstag
Elégtétel ismét ...
-
ooloo
őstag
Az a lövés , amit a WZ111 1-4-re leadtam az a szerver szerint meg sem történt . Hmmm . Vagy az én szemem nem lát valamit ?
[link] -
Midway
senior tag
Miért csikorog a gumija a tanknak fűvőn, homokon?
Átmegy a tégla házon , de egy markoló kanalán nem tud átvergődni. Vajon miért? -
-
ooloo
őstag
Tüzérrel nem könnyű pálya: Lakeville
Érdemes a szokott helyeket megszórni ... csak a miheztartás végett. -
ooloo
őstag
válasz
e-newsee #52405 üzenetére
Szia ,
Régebben kihúztam két tüzérágat ... a Németet és az Angolt . Nem mondom , hogy nem voltak jó köreim a kifejlesztés alatt , de fele ennyire sem adta mint most . Vannak jó tankjaim a garázsban , de már beleuntam abba , hogy vagy az én kezemet kötik hátra a csata kezdete előtt , vagy az ellenfelemét . Ezt képletesen értsd , mert a 25%+/- RNG gyakorlatilag ezt eredményezi . A kiegyenlített csata ritka mint a fehér holló . Az , hogy egyes játékosokat meddig szívat a negatív RNG , az is változó . Na mindegy ....
Amúgy szuper megfigyelésekre ad lehetőséget a madártávlatból való szemlélődés . -
e-newsee
addikt
Nekem ebből inkább az jön le, hogy az arty egy olyan játékos kezében, aki kicsit is tudatosan játszik vele, nem csak lövöldöz vaktában, elég veszélyes fegyver, és csatákat eldöntő szerepe lehet. HA jól használják. Márpedig úgy nézem, te elég jól használtad. Szerintem csak azért ilyenek az artyk, mert sok balf@sz játszik velük, így nem érezni annyira erősnek őket, mint valójában. Gondolj bele, ha 3 olyan játékos, mint te ezt a 300 csatát szakaszban nyomta volna le. A WR szerintem közelítené a 60-65%-ot.
Viszont ami meg az én elméletem, hogy akkora az artykkal az RNG faktor, hogy egy top player (pl skill) sem tudná velük hozni a 3-4k wn8-at. Skill nem is tudja. Oké, nincs is sok csatája, és nem szereti őket, de 2600-nál jár velük. Szerintem kb az lehet a teteje, amit lehet velük nyomni tehetségből. Onnantól már a tankon múlik minden, az arty meg ugye nem sokat segít az ökölharcaban, mindegy, hogy hogyan forgatod. Viszont ugyanez a nagy mértékű RNG faktor megvan másik irányban is. Tehát mindegy, hogy milyen bután használod (persze nem szándékosságról, meg AFK-ról beszélek), egy bizonyos szintnél rosszabbul nem tudsz vele játszani.
Amúgy meg gratula, szép etap. -
ooloo
őstag
válasz
peterson79 #52403 üzenetére
Egytől egyig tüzérekkel játszottam le a 325 csatát ( kíváncsiságból ). Van egy elméletem , hogy a gennyláda végé hogyan befolyásolja a játékosok teljesítményét . Beigazolódni látszik a sejtésem . Természetesen bizonyíték nincs a kezemben , de gondolatébresztőnek megteszi .
Ispy : Ehhez a teljesítményhez 20%-ban van közöm ... a többi 80% a WG személyre szabott "szórásképének" az eredménye . Ennyit az egyenlő esélyekről .
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- For Honor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L390 érintőképernyős laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Sas 400GB SSD-k
- Lenovo Thinkpad L380 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus