Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41851) lacibacsi válasza Simi37 (#41849) üzenetére


lacibacsi
addikt

Vagy mindkettő. Sőt! Amennyien a mai napig sem tanulják meg ezt az egyszerű dolgot, akár ez is lehetne: :W

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#41852) rlazol válasza Directors (#41832) üzenetére


rlazol
addikt

Directors: nem WIN8, hanem WN8. A Win8 egy oprendszer... :DDD
A WN a "Weighed and Normalized" vagyis "súlyozott és normalizált" rövidítése és arra a folyamatra utal, amellyel a játékos teljesítményét mérő számításokban a statpadderséget, az OP/UP tankokat és egyebeket igyekeznek megfelelően korrigálni. A 8 lényegében verziószám, bár ugye 7 volt az első nyilvánosságra hozott, őszintén szólva nem tudom, miért (fikció: talán az egyik fő szerző nevében lévő 7-esek miatt :F ). Ez volt tehát a WN7, aminek a gyengeségeit igyekeztek a WN8-al kiszűrni, de továbbra is sok ponton támadható, hogy mennyire pontosan adja vissza a játékos teljesítményét. Lényegében egyfajta jobb híján (XP???) használja mindenki ezt.

valóban tapasztalható némi eltérés az egyes oldalak között, de ekkora nem szokott lenni.
ha adsz felhasználónevet, megnézem én mit látok, nem lehet, h nálad az egyik oldal cache-ből töltődik be?
nézd meg azt is, milyen időszakra vonatkozik a kérdéses érték, illetve mi az utolsó figyelembe vett időpont az egyes oldalakon.

lacibacsi #41847: még a legjobbaknak sincs joga ilyen magas lóról ilyen epés gúnnyal leszólni azt, aki idejön és kérdez. A magunkhoz hasonló noob vérpistikéknek (mert 1500 alatt semmiképp se számítunk másnak) meg pláne nem. :((( Lehet élcelődni, de azzal együtt illene segíteni és korrigálni is. Egyikünk se úgy született, hogy tudta, mit jelent. :U

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#41853) bigobert válasza rlazol (#41852) üzenetére


bigobert
tag

Mélyen el van rejtve, de szvsz ott a pont a hsz-edben. Miért nem az xp-t nézzük értékeléskor?! :) Az nem a játék által értékelt tevékenységet pontozza?

(#41854) emre válasza rlazol (#41852) üzenetére


emre
veterán

Csak kiegészítésként.

Az Efficiency rating-al kezdődött az egész, ami azóta sem tűnt el végleg, aztán jött a wn6, majd sorban a többi.

(#41853) bigobert

Azért nem az xp az alap, mert vesztes csatában szart sem kapsz, de lehet többet tettél a győzelemért, mint a győztes csapatban levők többsége. :U

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#41855) lacibacsi válasza rlazol (#41852) üzenetére


lacibacsi
addikt

Kedves druszám! Köszönöm a felvilágosítást a jogaimról. Csak furcsa egy kicsit - vagy inkább nagyon -, hogy pont temondod ezt nekem. Mert igaz, hogy most nagyon kedvesen és alaposan oktattad ki Directors kollégát, de visszagondolva néhány korábbi bejegyzésedre (amelyeket öreg fórumlakók felé intéztél), bizony te sem fukarkodsz néha az epés megjegyzésekben és a finoman, úriasan tálalt arroganciában. Máskülönben hol van az én hozzászólásomban bármi durva? "Epés gúny"? Irónia, mint ahogy a smile jelezte is a végén. Ezt azért 10-ből 9 fogorvos ajánlja! Arról nem is beszélve, hogy ha valakit kicsit is érdekel a játék (927 WN8-cal már gondolom van jópár csatája), akkor annak illik tudni, hogy nem WIN, hanem WN.
Remélem azért nem haragszol sem rám, sem a világra! Kívánok neked jó locsolkodást (amennyiben hagyományőrző vagy)! :)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#41856) bigobert válasza emre (#41854) üzenetére


bigobert
tag

Ez tiszta. Viszont ez mindenkire igaz (*mint a nullás körök), így átlagban megmaradnak a különbségek. Átlagban biztos több xp-t szerzel, mint egy nálad rosszabb játékos.
Na mindegy, ennél többet nem ér a téma.

[ Szerkesztve ]

(#41857) Plasticbomb válasza lacibacsi (#41855) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Inkább locsoljuk a tankok torkát benzinnel, gázolajjal, jelenleg felőlem a csajok ki is száradhatnak...:P :D

(Innen itthonról Hollandból akit meglocsolnék, azt még szódával sem tudom, nincs 1800km-t lövő szódásszifon. :( :D )

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#41858) Plasticbomb válasza Szepi1979 (#41850) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Nem feltétlen. A SU-100adon milyen ágyú van fenn? Ha a 122es, akkor ne csodálkozz, annak abban a tierben ez a hatása, eléggé nagy a modulsebzésre a hajlam vele abban a tierben. Feljebb meg nő a modulok HP értéke, és már nem elég annyira.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#41859) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Még mindig bejön ez a Mutz :K

[replay]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#41860) galervin93 válasza emre (#41854) üzenetére


galervin93
őstag

Akkor lenne egy átlagos vesztes meg átlagos nyertes xp. És nem egy szám hanem egy számpár jellemezne. Pl. 350/800 (szigorúan az alap xp-t figyelembe véve). De lehetne ebből is egy kis matekkal egy értéket kreálni...
szerk.: talán még a játékbeli personal rating sem rossz, és ugye ezt is lehet választani az xvm-ben, csak mindenki rá van buzulva a sebzésközpontú véennyócra, mert azt lehet úgy is húzni, ha csak sebzel. De ha már spottolni kellene, vagy track, vagy bármi, az már nem megy... Tegnapi kör Malinovkán T49-cel: 5000 spot, 0 dmg, második legtöbb xp. És azt hiszem így járt legjobban a csapatom. És lesz*rom az epéniszt.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#41861) diegho válasza galervin93 (#41860) üzenetére


diegho
nagyúr

És mit csinálsz a prém accal?

(#41862) Plasticbomb


Plasticbomb
addikt

Ezen besírtam: OverClock.Net

És még mindig meglepődöm, hogy vannak olyan sérültek, akik prém tankot is full GoldAmmo kiszerelésben használnak. (Itt pl a gyerek Type59ről beszél, na az pont olyan tank, aminek általában baromira nincs szüksége GoldAmmo rásegítésre, és amúgy sem arra van kitalálva, hogy elköltsd a creditet, amit megkereshetsz vele...)

és NoobMeter :U

Más: Megvettem ezt az Fv prémet. Szerintem egész jól használható. 12 csata ment bele eddig, legmagasabb átlag Xpm van vele, hp mint átlagsebzés megvan...

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#41863) MinionFlasH válasza galervin93 (#41860) üzenetére


MinionFlasH
senior tag

Neeem szabad lesz@rcsizni a WNI nyolcat, mert nyomikának fognak tartani, és különben is nem kapsz arty focust!!! :DDD

(#41864) fradi81 válasza Plasticbomb (#41862) üzenetére


fradi81
veterán

A tanknak nincs szüksége de a jobb wn8-hoz kell neki a goldammo, és mivel szinte csak prémtankjai vannak így simán kitermeli :)

moto g72, Ninebot d28e

(#41865) galervin93 válasza diegho (#41861) üzenetére


galervin93
őstag

Ezért kell venni az alap xp-t, mindenféle plusz nélkül, legyen az prémium tank, prémium idő, bónusz-szorzó, csecsem-pöcsöm szorzó.

MinionFlasH
Pecsem az arty-fókuszba, ezt nekik! :DDD Gyökerezett egyet a magyar Object, mondjuk a T49 + autoaim kombó tényleg nem éppen az üzembiztonságáról híres, de most bejött. Csak a csapat nem...

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#41866) rlazol válasza lacibacsi (#41855) üzenetére


rlazol
addikt

bigobert - ráadásul mennyire reálisabban, hiszen nem csak az okozott sebzést és a tank tiert nézi, hanem a távolságot, h ki spottolja a lőtt tankot, criticalokat... Jópár kör volt már itt is, ami 145 WN8-val ász lett, passzív spottolás miatt, ami a WN8 nem értékel, de a játéknak része. Egyetlen hátránya, h talán kevéssé lehet széthúzni, mint a WN-t. Ott 0-től indul a skála a legjobbak 6000 körül, itt 50 környékéről de a 600 átlag már elég jó és diegho-is "csak" 1015. Ha az összehasonlításképp vett XP számításból kivesszük a győzelemért járó szorzót, még szűkebb a mezsgye, még kevésbé különülnek el. És ugye XP jár pl a túlélésért is... Szóval nem egyszerű, de mindenképp reálisabbnak tartom, mint a WN-eket.

emre: köszi! ezt nem tudtam.

lacibacsi: leírtad a lényeget. Én a régi motorosoknak szólogatok be, akik tudják, mi a dörgés. A kérdéses hsz-ben te vkinek az (egy éve) első hsz-ére adsz egy olyan választ, amiből (külső szemlélőnek, friss topikolvasónak) kb az derül ki, h nem érted a kérdést. A használt smiley - ahogy többen is rámutattak - csak ezt erősíti, nem az ironikusnak (viccesnek?) szánt irányt. És a lényeg: érdemi választ nem adsz. Elvárod, h megértse, mit akarsz és újból feltegye a kérdését. Én se úgy születtem, hogy tudtam, mi az a WN! Tessék csak nyugodtan gúnyolódni bárkin, de ha kérdést tesz fel, akkor egyben válaszoljunk is, mert erre való a fórum, a viccmestereknek van külön topikja.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#41867) Plasticbomb


Plasticbomb
addikt

Azt a leborult szivervégit! Ez eszement!!!! :Y SUnak megint elborult az agya! :)) :DDD

Replay

Nekem is meg kell néznem, mi a fene történt az utolsó lövésemmel, IS ott áll előtte 10 méterre, telibe az oldalát mutatja, és nem tudom, mi a fene történt.... :W Pedig megnyerhettem volna.:D És akkor talán egy rekord is meglenne ezzel az állattal! :D

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#41868) diegho válasza galervin93 (#41865) üzenetére


diegho
nagyúr

Tehát aki T10-ben játszik legyen büntetve, hiszen ott kevesebb xp-t tudsz szerezni, mert nem tudsz nálad nagyobb tankokat lőni.

(#41869) rlazol válasza diegho (#41868) üzenetére


rlazol
addikt

jogos meglátás.
pl neked e5-tel 998 az avg XP-d, E100-val 1020 WZ-111-vel 1100; T10-vel 1088, Királytigrissel 1181... Vagyis a T8-asokkal jó 10%-val több.

ezzel együtt szerintem reálisabb, mint a WN8.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#41870) MinionFlasH válasza galervin93 (#41865) üzenetére


MinionFlasH
senior tag

Befejeztem mára, mert lassan elfogynak a reportjaim, pedig mindegyik büdösre csak 1-et nyomtam.

(#41871) diegho válasza rlazol (#41869) üzenetére


diegho
nagyúr

És mi van a 7-es tankokkal? Ott 1200 felettiek is vannak, az további 20%. Tehát 20%-al tudnám módosítani az eredményemet, ha csak 7-est játszanék.

(#41872) galervin93 válasza diegho (#41868) üzenetére


galervin93
őstag

Nincs büntetve senki. Ma is lehet menni ópéskodni T67-tel, Hellcattel, meg minden kis tierű szutyokkal. De ha már ekkora probléma a T10 kevesebb kreditje, akkor az átlagértéket súlyozni kell az átlagtierrel, vagy akár minden egyes tierben lejátszott meccsel, az még jobban széthúzza...

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#41873) lacibacsi válasza rlazol (#41866) üzenetére


lacibacsi
addikt

Jól van ez így. A továbbiakban te leszel a jó fiú, én meg a vicces kedvű gonosz. Legalább nem veszünk össze a szerepeinken.
Csak arra kérlek, hogy ne vedd ennyire a szívedre, mert a te korodban már megárthat.
Ennek okán iszok (még egy) fröccsöt az egészségedre!

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#41874) rlazol válasza diegho (#41871) üzenetére


rlazol
addikt

statpadderkedni minden rendszerben lehet.
a WN8ad is lehetne 20%-val magasabb magasabb, ha IS-vel meg T37-vel meg Tigris 2-vel játszanál és vsz még magasabb, ha az igazi statpadder tankokkal vagy alacsony tierben.

lacibacsi: majd azt én eldöntöm, h mi vagyok, jó?

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#41875) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Megcsinaltam az Obj. 260 LT-15-ot, de elfelejtettem, hogy a masodlagos feladat a tuleles es ra yolo-ztam a vegen a Tiger II-re. :DDD Replay.

[ Szerkesztve ]

(#41876) Szepi1979 válasza rlazol (#41874) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Nagyon csípős kedvében van kend ma.

[ Szerkesztve ]

“ nem kell mindig nyerni “

(#41877) rlazol válasza Szepi1979 (#41876) üzenetére


rlazol
addikt

;)
bocsi
de amúgy kifejezetten kiegyensúlyozott, jó kedvem van. A rendet attól még szeretem... ;]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#41878) galervin93


galervin93
őstag

Napi kérdés: 88-as ágyú kivételével stock Indien - motor vagy lánc? Melyiktől javul kissé a mozgékonytalansága?
szerk.: adatok alapján a lánc nem ad annyit, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre...

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#41879) csapee


csapee
senior tag

Állítja hogy ő sebzett :W

Csapee

(#41880) Greentea válasza csapee (#41879) üzenetére


Greentea
senior tag

Hát, ha sebzett akkor bizony sebzett! :)) ;]
Hagyd rá.

(#41881) lacibacsi válasza csapee (#41879) üzenetére


lacibacsi
addikt

Te még nem hallottál a láthatatlan lövedékekről? Na, ő ilyennel lőtt. Az meg láthatatlnt sebez, oszt kész! :D

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#41882) Szepi1979 válasza csapee (#41879) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Melyik játékban? :)

“ nem kell mindig nyerni “

(#41883) jano_77


jano_77
nagyúr

Ahogy indult a közös pályafutásunk, nem gondoltam, hogy meg lesz valaha is a 2. kiválósági jel a WT Pz.IV-re, de most végre sikerült és azt kell mondjam, hogy kezdem megszeretni ezt a kis "dögöt". ;] :))

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41884) #84221696 válasza jano_77 (#41883) üzenetére


#84221696
törölt tag

Ma jobban adja, mint az elmúlt napokban?

(#41885) jano_77 válasza #84221696 (#41884) üzenetére


jano_77
nagyúr

Dehogy ad ez semmit! WR ugyan olyan pocsék most is mint az elmúlt napokban. most épp még 50% (5/10). Kritikán aluli játékosállomány. :O Igyekszem csak arra figyelni, hogy eleget sebezzek (2500+ átlag dmg) és a WN8 az elfogadható maradjon.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41886) #84221696


#84221696
törölt tag

Akkor megy ez a szuper széria, ami szombaton kezdődött. :(
És hogy mennyire utálom cliffet. :DDD

(#41887) emre


emre
veterán

15v15 kicsit másképpen

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#41888) rlazol válasza emre (#41887) üzenetére


rlazol
addikt

HEAT reklám... és még csodálkozunk, h mindenki prémiumot használ?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#41889) jano_77 válasza #84221696 (#41886) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ezt sikerült a végére....abba is hagyom, mert kezdett megint borzalmassá válni a dolog.


Úgy érzem én mindent megtettem

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#41890) SoulReaver válasza jano_77 (#41889) üzenetére


SoulReaver
veterán

Néha jobb inkább mással foglalkozni. Pénteken játszottam legutóbb, de valahogy nem is hiányzott a hétvégi agyhalál özön.. :)

(#41891) #84221696 válasza jano_77 (#41889) üzenetére


#84221696
törölt tag

Tegnap a lightokkal szenvedtem. Amit spotoltam, nem lőtték. Ha meg 3000 körüli spotsebzést csináltam, akkor meg seggen lőtt a tog, hogy kemper vagyok. :DDD Egy hete próbálom a LT15 küldit megcsinálni, de nem nagyon adta. Így inkább medeztem este, azzal jobban is ment a játék. A lightokat meg hagytam a csudába. :)

[ Szerkesztve ]

(#41892) csapee válasza #84221696 (#41891) üzenetére


csapee
senior tag

Tul kicsi tierben jatszol ha tog is van csataban.
Jatsz tier 7-8 scouttal, sokkal tobb a spotolhato hp.

Csapee

(#41893) #84221696 válasza csapee (#41892) üzenetére


#84221696
törölt tag

Igen, igazad van. Leginkább egy T37-el próbálkozom, holott a garázsban van egy M41 is, csak abban nincsenek legények.

(#41894) zolika15


zolika15
tag

Tegnapi szörnyen szar nap utána mai első meccs!!! :DDD

Zoli

(#41895) galervin93 válasza zolika15 (#41894) üzenetére


galervin93
őstag

Nekem tegnap adta, ma van sz*pó napom. A T49 eddig ~100 csatában talán ha 2-3 szor gyulladt, ma 3 meccs 2 égés, mindkétszer ruszki 122 mm-es ló...szó ágyútól, mindkétszer közel 500 dmg sebzést benyalva, és majdnem ennyi égést is, mert kóla van benne...
Ja és ha már sebzés random, akkor tegnap megkönnyeztem a 395-ös! ütést a Borsiggal... T34 frontjába... Mondom mi van, repeszre váltottam véletlenül...?

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#41896) Departed válasza galervin93 (#41895) üzenetére


Departed
őstag

Az utolsó mondatot miért írtad? 395 damage egy 367.5 minimumos fegyverrel megemlítendő? :F
Ami pedig az égést illeti sosem sajnálom QB-t sem amikor tűzoltó helyett kaja/piát visz. Ezzel vállalja hogy szénné éghet, vállald te is.

(#41897) jr1994


jr1994
addikt

Valamit biztos rosszul csinálok a 140-nel hogy ma nem tudok vele nyerni

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#41898) diegho válasza jr1994 (#41897) üzenetére


diegho
nagyúr

Ez 30%, én 20% alatt voltam vasárnap az 50B-vel, annyi különbséggel, hogy 3900+ átlagot sebeztem akkor vele, tegnap viszont a 3500+ is elég volt a jó %-hoz.

(#41899) galervin93 válasza Departed (#41896) üzenetére


galervin93
őstag

Persze simán benne van a 395, az még csak -20 % sebzés, de senkit sem vígasztal a "van ennél lejjebb is!" örökzöld... :-) (ugyanígy megemlítettem volna a 600+-os, hasonló RNG-t jelentő lövést is, de ha egyszer nem azt adta a be...? :-) )
A kóla pedig egyértelmű, nem önsajnáltatás volt, csak egy másik balszerencsés RNG-dobás. Ritkán gyullad, most kétszer is - benne van a pakliban, csak nagyon kicsi az esélye, hát most bejött - gondoltam meg merem említeni az OFF-ban. Tessék szólni, ha nem szabad...! :-)

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#41900) Enzolord válasza Departed (#41896) üzenetére


Enzolord
addikt

Senki nem szereti látni azokat a kis sz*r értékeket, főleg, ha ezzel éli túl a delikvens.. ;] ;]

(#41901) diegho Én az E4 lövegpajzsába toltam 7 sebzést.. ;] ;]
Igaz, volt, hogy a nerf előtt volt, hogy one shotoltam full hp-ról az E4 tornyát..

[ Szerkesztve ]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.