Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18551) Stigma.HC válasza Magany (#18550) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

The hangar XVM settings

Display hangar clock - ezt pipáld ki

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#18552) [HUN]Dani


[HUN]Dani
őstag

Ma még csak pár csatára volt időm szerencsére, de már így reggel is totál idióta taknyok játszanak. Ma kétszer is azért haltam meg, mert beblokkoltak. Ahol pedig végleg elszakadt a cérna az egy El Halluf csataütközet volt. Elindulok a szokásos heavy tankos helyre IS-6-al és nem engedett egy retardált piros maki T34 maga elé amikor sokkal gyorsabb voltam nála lejtőn. Folyamatosan leszorított, megállt előttem, később pedig akadályozott és ki is szedtek.. Az ilyet úgy orrba tudnám vágni, hogy nem igaz.. :DDD

magyarsrac

(#18553) #43783936 válasza [HUN]Dani (#18552) üzenetére


#43783936
törölt tag

Nekem tegnap az tette be az ajtót, amikor Lakevillen késve léptem be, és akkor kaptam épp egy hatalmasat az ISU-nktól az SP-m oldalába, mert belelőttem.
Mint kiderült a másik SP volt.
Nem lőttem vissza, mert nem láttam értelmét
Mire az első ellen felspottolódott, már -3-ra álltunk a kölcsönös egymásralövöldözés miatt.
Mivel a kilépést bünteti a rendszer, ezért simán csak addig rohamoztam a mocsárban amíg kilőttek.
A csata végi összesítő szerint 5 teamkill volt a csapatunkban, és a top sebzőnk valami 600 körül hozott össze. :C

(#18554) Szasinka válasza Szasinka (#18451) üzenetére


Szasinka
tag

ALERT! sírás következik :O
Dehogy megy ez jobban, tegnapi nap: noob
Az első hat csata sorba bukó volt az E50M-el, már a sírás kerülgetett. Kemény 35% winrate-t sikerült összehozni a végén 2800+ WN8 mellett... (a másik három kör átlaga is kb ennyi volt, nem az húzta föl de legalább azok W-k voltak).
Nem tudom mi van ezzel a tankkal de egyre inkább elátkozottnak érzem, sikerült leküzdeni 43% alá a rátát...

(#18555) h1mpi válasza Szasinka (#18554) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Én a JPanther II-vel vagyok így bár már csak 5K xp a top ágyúja.

(#18556) scyllarus


scyllarus
veterán

Nálam úgy látszik, működik a hatodik érzék: én tegnap be sem léptem :)

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#18557) zsolthee válasza Szasinka (#18554) üzenetére


zsolthee
senior tag

No offense:
Minek görcsölsz ennyit a statisztikán?
Romlik a WR. Na, bumm! Mi van akkor?Beázik a tető?
Semmi hasznod abból ha lila játékos vagy/lennél. Kivéve ha óriási e-penis-re van szükséged.
Valakinek zsigerből megy az egész, valaki pedig akkor sem lesz kék ha a szeme kiugrik a helyéről.

Tényleg nem trollkodásból, de érthetetlen számomra, hogy lehet ilyenen kiakadni? Pláne sírás szélére kerülni.
Nincs másik tankod? Esetleg egy másik game a PC-den? Ha nagyon nem megy én leszoktam nyomni néhány kör NFS Rivals aztán megnézem megint a csatamezőt..ha nagyon játszani akarok. Ha nem, akkor meg kimegyek a szabadba, 'oszt csá! :)

Nálunk a melóhelyen most nagy divat, hogy a dolgozók teljesítményét mérik mindenféle statisztikai módon.
Mondanom sem kell, hogy a kialakított kép a munkavállalóról sok esetben hamis. Többet tesz le az egyén az asztalra, mint ami kimutatható.

Ismétlem: nem akarlak megbántani vagy kötekedni. A WOT állománynak szüksége van az ügyesebb játékosokra mert sok a tomato. Remélem ha legközelebb higgadtan, tiszta fejjel leülsz tankozni sokkal jobban teljesítesz a csata során. Én bízok benned! ;)

(#18558) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Így kikapni...

[ Szerkesztve ]

(#18559) h1mpi válasza h1mpi (#18558) üzenetére


h1mpi
nagyúr

De kárpótolt ez :D

Replay

(#18560) bluyoo


bluyoo
nagyúr

Hi!
Nekem még viszonylag új ez a játék. Még most szereztem meg az első 6-os tankom.
Nincs véletlen egy olyan mód amivel nem tesz be állandóan magasabb szintű játékba? :DDD
Egyáltalán miért jó ez? Tökre frusztráló amikor a vér profik egyszerűen lehentelnek!
Pl. a napokban a 6-os nehéz tankkal folyamatosan 8-as csatákba dob. :O

Bazinga!

(#18561) fradi81 válasza bluyoo (#18560) üzenetére


fradi81
veterán

hi

nincs ilyen mod :) Egy kifejlesztett 6-os tank használható 8-as ellen, valamilyen formában :)

moto g72, Ninebot d28e

(#18562) bullseye válasza bluyoo (#18560) üzenetére


bullseye
addikt

Játssz inkább T6 lightokkal, az T9 ellen is mehet.
Bazinga!

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#18563) Patrick76496 válasza sith7 (#18543) üzenetére


Patrick76496
őstag

A SU-100M1-gyel régen játszottam, nem sokra emlékszem belőle. A páncélja egész jó volt a saját tierjében, a sebessége is. A lövegről nem tudok mit mondani, csak egy átlagos 100 milis löveg felbuffolt adatokkal. Papíron nagyon pontos és nagyon gyorsan céloz, gondolom gyakorlatban sem sokkal rosszabb.

Az Uralmash egész fürge kis gép, a páncélja viselhető. A felső lemez néha pattintja még a 175-ös átütésű lövegeket is, a hasa már nem annyira jó. A felépítmény sem rossz, de a JP2-éhez képest gyengébb, asszem 260+ pennel már be lehet lőni, a lövegpajzs is kb annyit bír. A lövege nagyon brutális tud lenni, ha működésbe lehet hozni, csak ott van a ha. Baromi nehéz vele célra állni a kis gun depression miatt. És bár a gun arc papíron (+9/-9) elfogadható, én gyakorlatban nem éreztem jónak. Amúgy nagyon durva DPM-je van, szereti a kacsavadászatot. A pontossága OK volt, bár azóta már buffoltak már rajta egy századot. Ehhez az alfához aránytalanul túl van árazva a sima és a gold lőszere (mint az összes fos T9-10-es orosz medium-nak).

A SU-122-54, amíg nem fullos, addig óriási nagy szenvedés, ugyanazokkal a túlárazott lőszerekkel. Viszont a 122-es cső imádnivaló, ÉS! még olcsóbb is a lőszere, hiába a nagyobb alfa (sokkal több pénz marad meg). Amíg a kicsivel használtam, addig nem sebeztem 3400 felett, az első M62-C2-es körömben (amit fentebb linkeltem) meg egyből sikerült rekordot dönteni. Bár papíron pontatlanabb, mint a 9-es Foch, én mégis sokkal kevesebbet lövök mellé vele, és magát a tankot is jobban szeretem. A DMP-je ennek is fain, a célzásideje viselhető, de ez nálam még javulni fog (le kellett cserélni az EGLD-t lánctalp bővítőre). Fürgének fürge, bár orosz med alváz létére szánalmasnak tartom ezt az alacsony végsebességet, de ki lehet bírni. A hasa attól függően hogy mennyire vagy magasan egész jó, az átmenet a front és az oldal között szintén (autobounce), ezeket leszámítva az egész front papír. Egyedül a lövegpajzs még az, ami kibírhat 1-2 lövést, de a T10-es lövegek néha még azt is belövik. Jelenleg ez a kedvencem az ágról, ha nagyon megszeretem, mire kihúzom a 263-mat, akkor inkább eladom a T-54-em és belerakom ebbe a legénységét.

A mobilitás, a pontosság és a célzásidő miatt hozzám az "új" ág közelebb áll. Ha választani kéne, akkor T8-on kívül minden esetben mellettük tenném le a voksom.

(#18546) scyllarus: Én először modpack-on kívül raktam fel egy HP panelt, aminek sokkal szebb kinézete van, mint a Locastan-osnak. Ez viszont sajnos nem írta a High Caliber-t, és egy idő után rájöttem, hogy erősen lassítja a játék betöltését. Letöröltem, felraktam a Locastan-osat, de csak egy pici sötétszürke vonás van a helyén. Közben arra is rájöttem, hogy nem is annyira fontos az a HP panel, enélkül az egy mod nélkül talán megvagyok.

(#18552) [HUN]Dani: Én múltkor (a még akkor stock) SU-122-54-gyel rohantam be Lakeville-en középre az egyik spotter sziklához. Mögöttem volt a csapattárs 13 75, egész meccsen keresztül lökdösött. Gondoltam, hátha kell neki a hely (bár mellettem lazán kinézhetett volna, hisz neki van tornya...), ezért arrébb mentem picit. Ugyan úgy lökdösött a kis buzi. Miután kilőttek, megkérdeztem, mégis miért érzi magát ilyen jól. Azt mondta, hogy ne campeljek. :W Nem meglepő, narancssárga volt. Komolyan miért nem mennek el az ilyen kis retardált 10 évesek Minecraft-ozni? A legszebb az az egészben, hogy még fel sem tudtam jelenteni lökdösésért, mert kivették ezt a lehetőséget.

(#18553) Mogyesz75: Tudnám miért nem lehet kivenni a játékból a friendly fire-t.

(#18557) zsolthee: Ha már NFS és úgyis OFF topic: Egy szóval jellemezném a 2007-2008 utáni Need For Speed-eket. Katasztrófa. Nem elég, hogy telebarmolták őket szupersportkocsikkal, még a kreativitást is teljesen kiölték belőlük. Semmi lehetőség nincs a tuning-ra. Bár csinálnának egy Underground 3-mat, ugyan azokkal és még több '90-es és kétezres évekbeli japán géppel, és hasonló tuningolási lehetőségekkel, mint az UG 2-ben volt, rendőrök nélkül. Ebben a videóban nagyon igaza van a srácnak. Mi értelme van az előrehaladás nélkül játékmenetnek, mi értelme van, hogy már a játék elején megkapod a legerősebb autókat? A másik meg mint korábban említettem, az utóbbi 4-5 NFS csak egzotikus autókkal van tele, a tuner fanokra meg magasról tojnak. Egy ilyen játék kéne a népnek.

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#18564) #43783936 válasza bluyoo (#18560) üzenetére


#43783936
törölt tag

Nincs is szebb annál, mikor az ember egy két szinttel nagyobb tankot kiszed.
Gyakorlatilag szinte mindegy, hogy mivel megy az ember, mert mindennek megvan az ellenszere.
Hiában vagy te hatos heavy, ha egy nálad alacsonyabb szintű könnyűtank vagy egy med körbetáncol és kivégez. :)
Meglepődnél, hogy mennyi nyomorék szaladgál, akár tizes tankokkal is a játékban, anélkül hogy halvány fogalma lenne, hogy mit is kell tennie egy adott szituban.

(#18565) zsolthee válasza Patrick76496 (#18563) üzenetére


zsolthee
senior tag

NFS témában egyetértek.
Nagyon hiányolom az UG stílust, nem is értem miért nem támasztják fel újból.
A RUN tetszett, mert volt egy viszonylag jó sztori, de már tényleg unalmas az a sok egzotikus autó.
Az utolsó néhány ellenfélnél beadott pályák gyönyörűek voltak, a 3. részt idézte fel bennem. A Rivals story-ját 2 kocsival (az elsőként megvehető Mustanggal aztán egy Lambo-val...talán Aventadorral ) vittem végig. Most már csak a kis Ford-dal tolom , annak még "autó szaga" van. :))

(#18566) Szasinka válasza zsolthee (#18557) üzenetére


Szasinka
tag

A sírás szélének emlegetése csak egy erősebb költői kép használata volt a hatás erősítésére :) (Bár valóban kezdett idegesíteni a dolog rám nem jellemző módon bár inkább kínban röhögés lett volna a pontos kórkép)
Nem a stat zavar engem, hanem, hogy nem tudok győzni ami több XP-t jelentene. Szisztematikus ember vagyok és most a cél, hogy XP-t gyűjtsek a következő tankokhoz a most elért E50M-el. (Tudom, hogy alacsonyabb tierben több XP esne de én itt szeretek játszani és tudom, hogy wallett warrior vagyok de mivel nem szeretek kisebb tierekben szüttyögni így lerövidítem ezt az időt ahogy lehet, ne kelljen olyan tankkal grindelni amit nem szeretnék, T8+ a cél most már egy ideje mindig).
Vártam az E50M-et és alapvetően lehet jó köröket is összerakni, de ilyen sorozatos hullámvölgyet még nem tapasztaltam mint ezzel, mindig jött a hullámhegy előbb vagy utóbb... OFF topicban kiírva bánatom bízom benne, hogy jobbra fordul a dolog :)
By the way most a Japán ág amire gondolotam következőnek, de Diegho beszámolója elbizonytalanított. Tényleg nincs senki aki ment velük és pozitív élménynek élte meg mert akkor kénytelen leszek ezt átgondolni?

(#18567) sith7 válasza Patrick76496 (#18563) üzenetére


sith7
nagyúr

köszönöm a kimerítő választ :R

(#18568) bluyoo válasza fradi81 (#18561) üzenetére


bluyoo
nagyúr

Hi!
Valahogy éreztem! :DDD
Ok sebzek vele, meg ha el van foglalva, akár sikerülhet kilőni is.
De akkor is kö..ögség!

(#18562) bullseye
Bazinga! :C
Elég volt a Leopard-al egy kis kóstoló! Na azt a gépet, vagyis a spotolás művészetét még nem igazán érzem (nem mintha ász lennék a többi vassal). :)

(#18564) Mogyesz75
:K Vagy amikor a 18% győzelmi eséllyel, a sok noob-ozó mellett, nyerünk!
Ok, de a kezdők mint én is, ezekből az ellenszerekből vajmi keveset ismernek. :)
Én meg pont egy nehéz tankkal (VK 3601 (H)) szenvedek éppen. Szóval ezzel nem táncolok körbe senkit. :DDD
Ez az egyetlen 6-os vasam.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#18569) fradi81 válasza bluyoo (#18568) üzenetére


fradi81
veterán

"Ok sebzek vele"

T8-ban ez elég is :) elég tudni a tankok gyengébb részeit, nem előremenni és beforgatni. Fullosan a vk elég jó tank, 157 átütés elég, és gyorsan betölt.

moto g72, Ninebot d28e

(#18570) bluyoo válasza fradi81 (#18569) üzenetére


bluyoo
nagyúr

Hát ez a maradj hátul, nekem nem nagyon megy. :DDD

Bazinga!

(#18571) Djuree


Djuree
félisten

kis csata 14 jelvénnyel! :C



replay
és ezzel fel is töltöttem első replayem! :D
18200 WN8! :Y :C

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18572) sith7 válasza Djuree (#18571) üzenetére


sith7
nagyúr

:Y :C :C :R

(#18573) emre válasza Djuree (#18571) üzenetére


emre
veterán

Látom sikerült eladnod az acc-ot valami értelmesebb playernek. ;] :P

mod:
A http://wotreplays.com meg lefagyott, mert nem férnek el a kitüntetések. :W

(gg vazze :DDD )

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#18574) Djuree válasza emre (#18573) üzenetére


Djuree
félisten

köszi nektek! :R

nekem is behülyült, nem ennyi jelvényre van hitelesítve. :DD

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18575) scyllarus


scyllarus
veterán

Ma teljesen játszhatatlan a játék. Nem, kivételesen nem az idióták miatt, azokra lassan rezisztens leszek, a pingem ugrál 25-280 között. A tegnapi napot kihagytam, vasárnap nem volt gondom. Ma meg látom előre hátra ugrálni a Ram II-őt, a lámpa meg villog. EU2 volt nagyon gáz, EU1 egy fokkal jobb, de így nem kínoztam magam vele.
Valakinél van hasonló? (T-Home)

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#18576) emre válasza scyllarus (#18575) üzenetére


emre
veterán

Ma nálam is magasabb volt kicsit a megszokottnál, de még a játszható kategórián belül.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#18577) h1mpi válasza scyllarus (#18575) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Nekem a ping jó (Digi), de pénteken végre jön a GTX 980-am, mert az igp minimál grafon már elég gáz.
Lehet el is szoktam már a maximumtól :D

(#18578) Djuree válasza scyllarus (#18575) üzenetére


Djuree
félisten

nekem is t-home és tökéletes volt az eu1, ma is tegnap is előtte is. :K

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18579) h1mpi válasza Djuree (#18578) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Láttam a hirdetésed vaterán ;)

(#18580) RaZroX


RaZroX
addikt

... nincs még egy ilyen játék ami annyira fel tud idegesíteni, hogy keresztül akarjam ütni a monitorom...
Hogy lehet egy motor ennyire sz@r ?! össze vissza megakad az egész alig van 25 fps minimumon, miközben sokkal szebb játékok lazán elfutnak... egyszerűen kikészít... annyi lehetőséget bukok el mert rácélzok és upsz hát megállt a játék és mire folytatódik meghaltam...

This is the way

(#18581) #43783936 válasza RaZroX (#18580) üzenetére


#43783936
törölt tag

Variáld a játék grafikai beállításait.
Egy kis ügyeskedéssel viszonylag szép grafikával elég jó FPS számot lehet elérni.
Én csak tudom, 4-5 különféle laptopon (T7500+NVS140, Sandy Bridge, AMD A10 APU, P8600+Ati3650) tolom elfogadható minőségben és sebességgel.

(#18582) RaZroX válasza #43783936 (#18581) üzenetére


RaZroX
addikt

textura maxon, extra effektek közepes minden más minimum, 1366*768. Amióta 9.3 van, rendszeresen zuhan le az fps-em. 9.2 alatt nem ment 30 alá.

Mind ezt úgy hogy a Crysis 2 gamer beállításokon átlag 20 fps-sel fut, GRiD 2 közepesen 35-40 fps, War Thunder közepesen simán elmegy 30-al....

This is the way

(#18583) #43783936 válasza RaZroX (#18582) üzenetére


#43783936
törölt tag

Én nem vettem észre fps esést.
Most ez a mikropatch kavart be egy kicsit, mert míg nem frissítettem az xvm-et, addig gyakran átment diavetítésbe, ha valaki felspottolódott az ellentől.

(#18584) CactuS válasza emre (#18376) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Azt meg tudnád mondani, hogy ez melyik stat mod az alsó képen? Kb 9 hónapja letöröltem a Wotot, akkor megvolt, de most nem találom. :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#18585) Djuree


Djuree
félisten

nézem ezt a wotreplays-t, sosem nézegettem, nem nézek replayt, kevés időm van erre, inkább játszok helyette is.
nem tettem fel anno a foch155 replayem, 10k feletti dmg volt, 9k a legnagyobb most. én lennék az első dmg-ben. :O

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18586) emre válasza CactuS (#18584) üzenetére


emre
veterán

http://wothungary.hu/statisztika-modok

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#18587) [HUN]Dani válasza Djuree (#18585) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Az a 9k a jelenlegi 0.9.3 óta feltöltött legnagyobb sebzés ám. A minden idők legtöbb sebzéses foch155 replay ez.

magyarsrac

(#18588) diegho


diegho
nagyúr

Mentem ~20 csatát az STB-vel és kijelenteném, hogy nem valami jó. Hiába a nagy dpm, ha a pen kisebb, mint a többinek és pontatlan is. Így pont nem tudom belőni a weakspotokat. Kinézek lövök felejtős, tegnap próbálgattam. Abbey közép feljáróban megálltam jött egy 121-es felnéztem zoomolva és lőttem is az aljára középen, a mögötte jövő STA kupoláját találtam el 0dmg-re, pedig álló helyről indultam és alig kellett mozognom. A legidegesítőbb pedig amikor prokhorovka dombon vagyok jönne fel ellenfél O140, az egész tank látszik, 80m-re van és el sem találom, pedig állok, oda vagyok szűkülve, ugyanonnan középre a sínekhez lövöldözök és kétszer VKB mellé, pedig a sínen áll keresztben, utána E100 tornya oldalát lövöm ugyanott, egyszer ágyút lövök rá, másik meg elmegy felette... Nagyon pontatlan. Már több csata ment el amiatt, hogy 300m-ről nem tudom a keresztben álló VKB-t, Maus-t, E100-at rendesen eltalálni akár többször is egymás után. Hiába a nagy dpm, ha ennyire mellé szór. Ehhez képest a 121 lövege sokkal jobb. Közelharcban persze jó, de már ott is többször jártam úgy, hogy hiába célzok 30m-ről az IS7 láncára, felmegy a lövés az ék alakú spaced armoros részre. Nagyon idegesítő ez a löveg, hihetetlen mennyire nagy a szórása, pedig papíron nem olyan rossz. Azt hiszem tegnap volt az is, amikor szemben állt egy E100 ~200m-re, kinézek célzok kicsit az aljára, de nem várok sokat és telibe lövöm a lécet a tornya tetején. Sebeztem így is, de azért na... sokszor már inkább auto aim-al lövöm az álló tankokat, úgyse oda megy ahová célzok. Mozgó célpontnál pedig már többször céloztam lényegesen mellé és úgy adta be, hogy pont annyira a célkör szélére vágta a lövedéket, hogy így találtam el. Teljesen kiszámíthatatlan sajnos.

Eddig amelyik medeket játszottam: e50m, bat, t62a, m48, 121, fv, stb, ezek közül a legkiegyensúlyozottabb a t62a volt, de egyik sem tökéletes, mindegyiknek van olyan hibája, ami miatt egy másikba is érdemes belekezdeni.

(#18589) Djuree válasza [HUN]Dani (#18587) üzenetére


Djuree
félisten

Hinnye! :Y

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18590) emre válasza diegho (#18588) üzenetére


emre
veterán

Ezért szeretem a 9-es gépeket a legjobban. Valahogy jóval kevesebb kompromisszumot kell kötni, a kevesebb hp ellenére. Vagy csak a 10-es gépekkel vagyok sokkal bénább? Nekem az az érzésem, hogy a plusz hp ellenére egyáltalán nem jobbak egy csomó tekintetben. Mintha a megnövelt életerővel kapnál egy púpot is a hátadra.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#18591) diegho válasza emre (#18590) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem púpot kapsz, csak mindig top vagy, ezért mindig kiemelt figyelmet kapsz mindkét csapatnál. Az ellenfél rád fog vadászni, a csapatod pedig elvárja, hogy jól teljesíts. A 9-es tankokban az a jó, hogy sokszor találkozhatsz 7-esekkel, amik mondjuk egy T54-ről elég komolyan pattognak is, tehát van értelme a páncélzatodnak. Én is jobban szerettem mondjuk a Cent7/1-et, mint az FV-t, sőt a T54-et is jobban szerettem, mint a T62A-t, de ugyanez a helyzet a Pattonokkal is, a Type61-el mondjuk nem, a WZ120 és 121 kb egyforma erőt képvisel a tierjében, ott nagyjából egyensúly van. Az E50 és E50M közül szintén nem tudnék dönteni.

(#18592) scyllarus válasza Djuree (#18578) üzenetére


scyllarus
veterán

Köszönöm. remélem, csak a gépemmel volt valami, azt rendbe tudom hozni.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#18593) CactuS válasza emre (#18586) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Köszönöm.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#18594) [HUN]Dani


[HUN]Dani
őstag

Szánalmas csapattársak.. Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek ezen.. :U


[ Szerkesztve ]

magyarsrac

(#18595) Patrick76496 válasza zsolthee (#18565) üzenetére


Patrick76496
őstag

Örülök, hogy egyetértesz. :) A grafikával tényleg nincs gond a mostaniaknál, az gyönyörű. Már csak át kéne ültetni a régi játékok témáját egy hasonlóan szép kinézetűbe. Tuningolható, HD 240SX-et, 300ZX-et és 350Z-t akarok! :D Amúgy ami még tetszett a régebbi játékokban, az az éjszaka volt. Sokkal hangulatosabb miatta a játék.

(#18567) sith7: Szerk.: T8 esetében is inkább az új ág, az ISU valami katasztrófa.

(#18571) Djuree: Grat!

(#18580) RaZroX: Nekem 2 napja olyat csinált, hogy legalább 10 másodpercre kiakadt az egész játék. Mire észhez tért, már Westfield alsó kisvárosában voltam... Szerencsére vissza tudtam menni a helyemre.

Egyébként nálam a WoT sokkal jobban fut, mint a War Thunder, és még szebb is. A GRiD 2 majdnem full low-on 25-30-cal, de az még így is jól néz ki, kivéve, ha az autók textúráját közelről nézem. DiRT 3 közepesen 30 FPS, szintén gyönyörű grafikával.

(#18587) [HUN]Dani: Téves. Itt van ez, erről még videó is készült, ez pedig 38 sebzéssel űbereli az előzőt.

Minden idők legnagyobb sebzése pedig ez. Bár a leírás szerint ez egy század volt, de még így is nagyon durva. A csata 14 perc 58 másodpercig tartott, kár hogy nem lehet megnézni. :DDD
- - - - - - - - - - - -
- OP leosztás. Bezzeg ha T8-as medekkel megyek, az istenért sem kapok ilyet, inkább dobál fel T10-be.

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#18596) Flayer válasza Patrick76496 (#18595) üzenetére


Flayer
senior tag

Szerintem a egyik legjobb NFS a Porsche unleashed vagy Porsche 2000 ki melyik néven ismeri!
Ott van az aláírásomba a vett telefon!:)

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!

(#18597) Bingisz válasza Patrick76496 (#18595) üzenetére


Bingisz
addikt

Mi olyan érdekes 29 afk játékoson?

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#18598) Magany válasza Stigma.HC (#18551) üzenetére


Magany
tag

Sikerül, köszi szépen!!

(#18599) Szepi1979


Szepi1979
senior tag

Másnak is van egy ilyen hullám a wn8 grafikonján? Akkor jött be az új patch, nem tudom mi történt ott:
[noobmeter]

“ nem kell mindig nyerni “

(#18600) Gaz 78 válasza Szepi1979 (#18599) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Nálam is,csak egy picivel kisebb az esése de a formája ugyanaz...

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.