-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Patrick76496 #10298 üzenetére
Igen, friss vásárlás és valószínűleg az utolsó prémtank amit vettem ebben a játékban.
---
Tényleg jó kis kör volt, nem gondoltam volna az elején, hogy a hegyen felkaptató túlerőt ilyen könnyen bedaráljuk. Mondjuk számomra a vége kicsit fejetlenségbe torkollott az arty és a proto kivéreztetésévelItt pedig az ászos kör ST-I-vel amikor elrángattak CW-re téged és egyedül kellett mennem
Nem egy nagy szám, piszkosul noob biztos egy tank, mentem előre és felvettem a lövéseket. Egyedül a Lorraine lövésein lepődtem meg mert majdnem átütött mind.----
Más: War Thunder topicjából való a videó. Ground forces bemutató. Engem elsőre meggyőzött.
gameplay
Jó az a borulás furcsa , de amit látok összességében elég jó eddig. Szerencsére eltér a játék felépítése a wot mechanizmusától. Kíváncsian várom az élesben tesztelést"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
sith7
félisten
válasz Patrick76496 #10298 üzenetére
te életed, te döntésed
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500