Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16151) Dobi 562 válasza bullseye (#16148) üzenetére


Dobi 562
addikt

Én is be szoktam vállalni, hogy magamra vonom a tüzet. Az a legjobb mikor elszaladok az ellenfél mellett, még a tornyát is felém fordítja, a csapattársak meg maradnak ugyan-úgy a sarok mögött és nem csinálnak semmit. Aztán ha megkérdem miért nem segítettek, ez a válasz: "dont cry, noob"... Ez a gyakori eset. Néha sikerül kifogni értelmesebb emberkéket, akik egyből felismerik a lehetőséget és jönnek segíteni.

-----------------------------------------------------
(#16147) Zeratul: az előbb top tank voltam Jagdtigerrel, 4100 sebzést osztottam 3 kill és 3 felderítés mellett. Mivel ugye egyedüli tier 9 voltam, nekem kellett volna legyőznöm az egész ellenséges csapatot, Type-unk bőszen núbozott miután kilőtték... A garázsban megnéztem (45% win rátás profi), ráírtam, bemásoltam neki az eredményemet és megkérdeztem ő mennyit sebzett? Nem válaszolt.

----------------------------------------------------
(#16146) virkir: köszi! Én olyan 1500 körülire gondoltam a saját eredményeim alapján, de nagyon nem megy az arty-zás, látszik hogy kihagytam jó pár hónapot.

(#16152) Gyuri27 válasza Dobi 562 (#16142) üzenetére


Gyuri27
félisten

4-5 tiszta találatnál még veszteséges a mutatvány. Nyilt terepen meg nem lehet dugni a tankot. 8-9-10 sebző lövés leadására az átlag játékos csak ritkán képes.

Én is kis tankokkal játszom mostanában. Annak meg az a rákfenéje, hogy nagyon hülyék vannak a csapatban.
Volt valamikor néhány patchel ezelőtt mikor a t5-7 élvezetes volt és keresni is lehetett vele. Aztán csökkentették a kredit szorzókat és növelték a javitást. Alig lehet keresni mostanság.

Sajna elment az egész a vegyél prem tankot és akkor a kezdőböl se kell kimozdulni, lövést nem kell leadni és máris ott a 100k haszon szemlélet a wg-nél. Meg ugye mindenki t5-6 tankokkal farmolt. De ezt az ajtót mint irtam a wg becsukta.

Amd - Radeon - Ryzen

(#16153) diegho


diegho
nagyúr

Na sikerült egy pár tk-zós majmot kifogni teszten, így nem biztos, hogy 10 csata után helyes képet fogok kapni a tankokról.

(#16154) bullseye válasza Djuree (#16145) üzenetére


bullseye
addikt

Fullon se olyan jó sajnos... ütni tud, de az újratöltési ideje az halál. És hatalmas célpont.
HA az ellenfél szétszóródott/hülye és HA a többiek fedeznek, akkor azért lehet vele jókat menni, legalábbis nekem sikerült néhányszor, de amúgy elég sok a szívás vele.

Egyetlen pozitívuma, hogy még ha bajba is kerülsz, lőhetsz annyit, hogy ne veszíts a csatán :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#16155) Tüzi

hihiiii, kék lettem :)

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#16156) Sanya válasza Gyuri27 (#16152) üzenetére


Sanya
nagyúr

azért ez nem így van. rendesen meg kell dolgozni 50-60K-s haszonért prémtankkal prémium előfizetés nélkül

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#16157) emre


emre
veterán

Asszem a T-54-et meg kell vennem majd ha már kifejlesztettem.
Csak 80%-os legénységgel, mert elqrtam az átképzést. :B

Javítás 40k, szóval prémium nélkül szenvedős lehet a fenntartása.

Nem lehet valahogy szét húzni az első oldalt, mert nem fér el rajta minden ha egy képet akarok. (tudom van gördítő sáv)

Ez a rész nagyon tetszik. Meg lehet hogy ki mennyi xp-t kapott, és egyből látszik, hogy a frag vadászok nem keresnek olyan jól.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#16158) bullseye válasza Tüzi (#16155) üzenetére


bullseye
addikt

Akkor most megölünk...

Amúgy hogyan sikerült?

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#16159) vhw válasza Gyuri27 (#16152) üzenetére


vhw
addikt

Egyébként... ha valaki hosszabb távon tervez játszani ezzel a játékkal, és eljut T8-9 környékére, ahol már esetleg kéne neki valami farmolós tank, akkor olyan nagy befektetés venni egy T5 prem tankot? Egy Churchill vagy T-25 nem hatalmas összeg.
Értem én, hogy free to play meg minden, ott is rá a lehetőség, aki tudja hozni skillből, annak nem kell feltétlen prem tank, megoldja. Akinek nem megy azoknak egyszeri befektetés egy 5ös prem (egyébként meg láthatjuk, hogy nem egy a 0k csatás T8 premmel szerencsétlenkedő, úgy látszik nem olyan probléma...)

Egy 1500 gold, azután h túlléptél T7-en (ami egy kezdőnek kb 1000 csata is meg van, több ágon indul el, ismerkedik a dolgokkal stb.) szóval ezután némi pénzt talán még a WG is bekérhet ennyi játékidő után, de még ez is fakultatív, nem kötelező még mindig fizetni. (egy új, fizetős játékot nem úszol meg ennyiből)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#16160) diegho


diegho
nagyúr

Úgy látom élesben majd csak standard battle-t fogok menni, amit pl malinovka encounter-ben művelnek az szánalmas.

Folyamatosan megy a tk-zás teszten... :(

[ Szerkesztve ]

(#16161) virkir válasza emre (#16157) üzenetére


virkir
veterán

Melyik ágyút raktad rá a D-54-et vagy a D-10T2C-t?

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#16162) emre válasza virkir (#16161) üzenetére


emre
veterán

Gondolkodtam rákérdezek itt előtte. :D De aztán mégse.

A D54-et, de lehet majd kipróbálom a másikat is. :K

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#16163) Tüzi válasza bullseye (#16158) üzenetére

minimaus elé folyton beállt egy pro gamer. rálőttem egyet (ismerve a minimaus agilitását...) majd elkezdett lőni a sorozatlövőjével. 2szer sebzett a 40 lövésből, ott meguntam, és kilőttem. fél éve nem tk-ztam, azonnal kék lettem...
tök jó:)
kilógok a sorból xD

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#16164) Fel válasza emre (#16157) üzenetére


Fel
addikt

Hogy jött ki a 40k javítás? Mert itt egy fillér költséget nem látok? :B
Ha esetleg a "Credits" szürke részére gondolsz, az a prémium nélküli eredmény lenne. Ha prémium nélkül játszol, akkor az lenne fehér, és a prémiumos szürke.

A T-54 két lövege közt talány annyi a különbség, hogy a D-10T2C (vagy S?) pontosabb, és kisebb a szórás vele. Így jobb pl.: körbetáncolás közben. Cserébe kisebb a páncélátütés.
Mellesleg a lőszerár ugyanannyi, azaz 1230 kredit/db az AP...

szerk.: Ennek az új Battle Report-nak egy hibája van, hogy a replay-ben emiatt nincs semmi eredmény... Nem lehet megnézni, hogy ki mit alkotott (összegzésszerűen).

[ Szerkesztve ]

(#16165) Tüzi

ez is lol
több dmg-t szenvedtem mint a t50-2, erre nesze.
remek rendszer ez is.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#16166) Napfénysüti válasza vhw (#16159) üzenetére

Én pont így tettem. Sőt lehet legközelebb veszek egy T8 prémet is hogy termelje a pénzt. Viszont most meguntam hogy iszonyat csapatokba tesz az MM asszem hétvégére elég volt ennyi WoT. :(

Més que un club!

(#16167) emre válasza Fel (#16164) üzenetére


emre
veterán

Úgy hogy javítottam, de screen nincs róla, utána meg újraindult a gépem.
Feltettem rá a sebességhatárolót kikapcsoló cuccot, de kell rá a tűzoltó, mert majdnem teljesen leégetett egy AMX50foch, ugyanis nem tudtam megkerülni. :B

A következő csatám vele:

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#16168) diegho


diegho
nagyúr

Na 9-8-7 kört mentem a 10es heavykkel, ebből volt 1 maus-os tk-zós és 2 e100 tk-zós kör, ahol már modulsérüléssel és sebesülten indultam, de a lényeget már tudom.

Maus: nagyon jó a páncélzat és a 3k hp, hihetetlen miket túl lehet élni vele, az ágyú teljesen jól használható, elég pontos. Hátránynak azt tudom mondani, hogy nagyon lassú, ezért sok csatában nem jut sebzés, már vagy 3 csatában mentem megállás nélkül előre, de mire odaértem az ellenfél bázisára csak pár lövést tudtam leadni és nyertünk is.

E-100: szintén jó a páncélzat és a 2.7k hp, ezzel is sokat ki lehet bírni. Az ágyú szintén jó, egyszer gyújtottak eddig fel szemből. A gond ennél is ugyanaz, sokszor nem érek oda, ezért nem tudok eleget sebezni. Volt olyan csatám serene coast-on, hogy összesen 3 lövést tudtam leadni, mert mire megálltam lőni az artyk szétlőttek mindent.

50B: én gyorsabbra számítottam, az ágyú szuper, nagyon jól lehet vele sebezni, a reload time szuper, páncélzata viszont gyakorlatilag nincs, a nagy td-k pillanatok alatt szétszedik.

Mindhárom tankot másképpen használtam, ezért mások az eredmények velük.
Maus-al mindig mentem előre, próbáltam magamra felhívni a figyelmet, hogy engem támadjon minden ellenséges tank és a legfontosabb, hogy az összes arty is. Az ok egyszerű, amíg 3k hp-t lebontanak, addig a gyorsabban tárazó, magasabb pen-es többi heavy és med mindent szétszed, pláne, ha úgy csinálom, hogy egy fedezék mellett megállok egy lövésre és felkínálom magam az artyknak, majd 5-6sec után visszatolatok, max splash sebez talán 500-at, de ők sokáig nem lőnek újra.

E-100: először elindultam előre sebzést osztani, de rájöttem, hogy túl lassú vagyok és csak akkor van esélyem nagyobb sebzést bevinni, ha az előttem haladók elhullanak, volt pár olyan kör, ahol több, mint 10 med volt a csapatomban, értelmetlen volt velük mennem, inkább a medek által üresen hagyott területeket próbáltam védeni, vagy ha volt velem még tank, akkor ott előremenni.

50B: azonnal előrementem, mire betáraztam felvettem egy olyan pozíciót, ahonnan vissza tudok vonulni (jó gyorsan tolat) és mindenre lőttem, ami arra jött, majd futás egy másik helyre.

Összegezve mindhárom teljesen jól használható, még nem döntöttem el melyiket fogom kifejleszteni. Maus mellett szól az, hogy nagyon jól bírja, E-100 mellett szintén az, hogy nagyon jól bírja és az ágyú elég szépen sebez, 50B mellett pedig az agilitás, no meg az, hogy rengeteg modul megvan már a francia ágon.

[ Szerkesztve ]

(#16169) Remus389 válasza diegho (#16168) üzenetére


Remus389
veterán

én az IS7-re gyúrok inkább mint első X-es tank

az legalább halad valamennyire

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#16170) emre válasza Fel (#16164) üzenetére


emre
veterán

A pontosabb löveggel egy másik T-54-et alig tudtam sebezni, győztem célozni, de 8-ból csak 4 sebzett, és csak 631 hp tudtam lelőni róla. :W

Teszem is vissza a D54-es löveget.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#16171) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Annyira jó érzés beleverni 700 dmg-et egy betcsetbe. Még kockáztatni is megéri egy-egy jó ütközésért. ;]

-------------------------------
(#16168) diegho: Köszi a véleményezést!

(#16172) Gyuri27 válasza vhw (#16159) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nem az a baj. Hanem az, hogy prem tankok esetében is variálnak a hozammal. Az meg gusztustalan. Nem ödönként védem akinek annó volt 8k-ja egy t59-re. Majd belépett a csatába és ment a dolgára. Mert így is hozott a dolog neki 200k +-t. Hanem azokat akik ennyit rászántak és át lettek verve. Sajna a t5 premek most nem hoznak túl sokat. Az első valamire való amit láttam a dmax.
A játék jó. Nincs is másik hasonló tankos. De a wg sok szempontból béne (optimalizáció, prem kérdése stb-stb).
A free játékosokat ne bántsuk. Mert ha ők nem lennének herpeszes ödönke nem tudna élvezkedni a prem tankjával.

Amd - Radeon - Ryzen

(#16173) Tüzi

egyszer elhatároztam, hogy nem játszom hétvégén.
azt hiszem itt az ideje komolyan venni ezt az elhatározást... mert ennyi barommal nem lehet...

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#16174) forras2 válasza diegho (#16168) üzenetére


forras2
őstag

11 köröm van Maussal teszten.
Nem mérvadó tudom. De nekem nem ezt az érzést hozta mint Neked.
Pillanatok alatt ellopkodják azt a 3k ÉP-t. Nem rossz tank, mert azt nem mondom rá már így több csata után. Én viszont keveslem a sebzését. 400 és 500 között sebzek átlagban vele 1 lövéssel. Ezt már T6-on is meg lehet tenni. Akkor én elvárnék ettől egy 600+ sebzést :B
E100 nekem is tetszik. Nálam eddig többen pattogtak róla mint a mausról.
Kipróbáltam a T110-es heavyt is. Az viszont eddig a favorit 10esek közül.
Ha nem próbáltad még, akkor ajánlom Neked :K
Meg kipróbáltam a francia Batchatot is. az is tetszik. Olyan amx-es a dolog.
Gyors, és sebez is szépeket. 5 lőszeres tára van a nagy ágyújának. bár ha kifogy az 5 lőszer, akkor nagyon lassan tölt újra, de ezzel el lehet menekülni, így nem feltétlen gond.

(#16175) HungAryan válasza diegho (#16168) üzenetére


HungAryan
tag

Az E-100-on jót mosolyogtam, jó ágyú, hát hogyne. :DDD

WT account: Cpt_Hungarian

(#16176) Scheffer válasza forras2 (#16174) üzenetére


Scheffer
tag

Az E-100 igazán megkaphatná alternatív kifejleszthető toronyként a Henschel típusút, és akkor már egészen tűrhető lenne. Az E-100-zal nem kifejezetten élvezetes úgy játszani, hogy gyakorlatilag az upper hull az egyetlen rész, ahonnan rendesen pattog az ellenfél.

(#16177) Zeratul válasza diegho (#16168) üzenetére


Zeratul
addikt

Nahát nahát diegho Német tankban. :)

(#16178) bullseye válasza diegho (#16168) üzenetére


bullseye
addikt

És 50B vs batchat?

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#16179) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Ez hihetetlen... Elfoglalom a kicseszett dombot, rohanok, felderítek, kilövök és a csapat fele NEM CSINÁL SEMMIT! Pingelem őket, segítséget kérek egymás után többször és semmi! Ott döglenek meg a bázisunknál... De minek játszanak ha csak ennyire telik??? Jézusom... :DDD

(#16180) ollie válasza Gyuri27 (#16152) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Sajna elment az egész a vegyél prem tankot és akkor a kezdőböl se kell kimozdulni, lövést nem kell leadni és máris ott a 100k haszon szemlélet a wg-nél.

Nem sok prémium tankkal játszhattál, ha ezt így gondolod.

***

(#16181) diegho válasza HungAryan (#16175) üzenetére


diegho
nagyúr

Nincs semmi baj azzal az ágyúval még így normalizáció változással sem.

És 50B vs batchat? ez egy nagyon érdekes kérdés, ugyanis az 50B gyorsabban tölti az üres tárat, nagyobb pen, gyorsabban tölt a lövések között, több hp, de magasabb, lomhább. Nem tudom megmondani melyik a jobb, kb egál lehet, de ugye a Bat med lévén sokszor kell hogy spotoljon és rohanjon előre, így nagyobb pofonba is bele tud futni. Mindkettő jó szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#16182) HungAryan válasza diegho (#16181) üzenetére


HungAryan
tag

Ja, ha szerinted a 235-ös átütéssel nincs semmi baj, akkor nem szóltam. ;)

WT account: Cpt_Hungarian

(#16183) diegho válasza HungAryan (#16182) üzenetére


diegho
nagyúr

Szerintem nincs baj vele, tökéletesen használható arra, amire a tank való.

(#16184) HungAryan válasza diegho (#16183) üzenetére


HungAryan
tag

Oldalba támadni vele tankokat vagy mire gondolsz?

WT account: Cpt_Hungarian

(#16185) diegho válasza HungAryan (#16184) üzenetére


diegho
nagyúr

Miért kéne oldalba támadni vele bármit is? Én simán átlövöm vele a tankokat szemből teszten. E3-at nem vitte át egyedül, de arra csak menetből lőttem.

(#16186) virkir válasza HungAryan (#16182) üzenetére


virkir
veterán

267 az a 235 és még ez lenne a legkisebb baja.
Nem gyorsul, úgy fordul mint egy tankhajó és baromi kevés az a négy lövés táranként a mostani rengeteg 0 dmg lövések mellé.
A teszten lőttem már egy tárból párszor 400 hp-t mert a többit simán beadta nullásnak.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#16187) HungAryan válasza diegho (#16185) üzenetére


HungAryan
tag

176 - 294 között van az átütése, lehetsz te akármilyen fasza gyerek, akkor sem fog vele átlőni semmit, ha kis átütést ad be éppen. Szóval de, van vele baj. De én elhiszem, hogy te mindent átlősz vele :DDD

virkir

Szerintem valamit elnéztél, E-100-ról van szó ;)

[ Szerkesztve ]

WT account: Cpt_Hungarian

(#16188) CptMisi válasza virkir (#16186) üzenetére


CptMisi
őstag

Te most miről beszélsz? :DDD

Megnézném azt gyakorlóban, ahol 200-300méterről átlősz E100-al egy IS7-et, E100-at, Maust... :)) Most azt, hogy normál csatában átlövöd vele a T32-t, azt nem kétlem.

[ Szerkesztve ]

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#16189) virkir válasza CptMisi (#16188) üzenetére


virkir
veterán

+HungAryan

Hupsz... :D
Mentségemre, hogy éppen csak túlvagyok a szombati sziesztán.
Tényleg az 50B-re gondoltam.
Az E-100 meg a másik fele, meg úgy a német T10-es ágyúk. Egy vicc kategória a mostani top ágyúkhoz képest mind a sebzésük mind az átütésük.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#16190) diegho válasza HungAryan (#16187) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem kell elhinni semmit, de azért érdekes, hogy van aki 1600-at tud vele átlagban sebezni, van aki meg 2800-at gold ammo nélkül, csak két a fórumba járó ember átlagát említettem. Fura nem? Előző körben kinyírtam egy O263-at és egy JPE100-at szemtől szemben, 2 lepattanóm volt összesen. Egy dolgot kell megérteni, ez közelharcban jó, mert onnan lehet vele lőni a weakspotokat és a torony buff óta kicsit elfordítva a tornyot elég masszív. Ja és egy gond van csak vele, a löveg picit pontatlan a németekhez képest, 0.35-el ez szuper löveg lenne, akkor távolabbról is lehetne weakspotot lőni.

[ Szerkesztve ]

(#16191) Iron Funeral válasza CptMisi (#16188) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ebből az E-100 meg az IS-7 megy, feltéve ha talál, Maus problémásabb.

Forgatni nem ér a tankokat :))

0.8.0

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#16192) Attici


Attici
őstag

Megkaptam a WOW reget! :C :C :C
Most már repülhetek is a bétába! :DD
Van már World of Warplanes-es fórum?

"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."

(#16193) CptMisi válasza Iron Funeral (#16191) üzenetére


CptMisi
őstag

Hagyjuk, látom megint eléf egyoldalú "vita" lett ez. :N

[ Szerkesztve ]

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#16194) Dobi 562 válasza Attici (#16192) üzenetére


Dobi 562
addikt

(#16195) forras2 válasza Attici (#16192) üzenetére


forras2
őstag

Van :K

(#16196) tank1 válasza diegho (#16190) üzenetére


tank1
tag

Nocsak, csak nem javítanak az E100-on? Utoljára másfél hónapja mentem vele és továbbra is teljesen használhatatlannak nyilvánítottam.

(#16197) vhw válasza Gyuri27 (#16172) üzenetére


vhw
addikt

Variálnak a hozammal?
Ugyan én csak egy prem tankkal játszottam igen sokat (~600 felett) de annál nem igazán figyeltem meg ezt az állítgatást, más prem tankokkal csak max ~300 csatám van, de nem tűnt fel ilyesmi... de ki tudja...

A T5 premek közül megvan a Churchill, néha előveszem ha valaki 5öst akar duplázni velem, egyébként nem szeretek már vele játszani, és sokszor nevetséges, hogy csak nyomom a 'W'-t, kattingatok és 20k jön prem nélkül (ugyanehhez az összeghez a prem E4-el igencsak meg kell dolgozni)
Szal szerintem azért egész jól keres a Churchill.

(Hm... pont a Dmaxot említed valamirevalónak? én kipróbáltam azzal a lőszer árral nem lehet hatékonyan keresni vele, minden lepattanó/elhibázott lövés megbosszulja magát)

Végül; bántottam én a free játékosokat? 3 nem túl drága prem tankot leszámítva én is ingyen tolom 2 éve lassan. (összesen nem költöttem rá eddig annyit, mint egy A kategóriás játék eredeti példánya kerülne, azokkal meg ritkán játszik az ember 2 évig nap mint nap)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#16198) diegho válasza tank1 (#16196) üzenetére


diegho
nagyúr

2700hp-ja lesz és meglehetősen jól pattog, előbb tárazott ki rám egy 50B kétszer, szemből szépen beforgatva álltam neki, 1 sem sebzett, pedig a lfp-et lőtte végig, tehát jó helyre célzott, de a forgatás miatt végig pattogott, na meg lőtt 1 láncot.

(#16199) redzsi


redzsi
senior tag

Én a Warshipet várom már veszettül. Bár az még odébb van, nem is kicsit.

(#16200) Dobi 562 válasza vhw (#16197) üzenetére


Dobi 562
addikt

"Variálnak a hozammal?"

A Löwe kredit hozamát pont hogy megnövelték 5%-al ha jól emlékszem, sőt csökkentették a javítási költségét is, valamelyik peccsel az utolsók közül. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.