- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz
Imilenni #241571 üzenetére
Az M4 54-et is buffolták nemrég. OP is lett mint a segg. Előtte mindenki megállt a 9-esnél mert nem volt értelme a 10-esnek. Korábban a Kranvagn sem volt túl acélos aztán buffolták és olyan lett amilyen. Most azt most nerfelték. Annyi biztos, hogy idén hozzányúlnak a Rino-hoz. Valószínüleg buff lesz de erről több infó nincs. Szóval lehetséges, hogy valamikor lesz buff a 10-es heavyre de, hogy mikor és mekkora nagyságú azt nem tudhatja jelenleg senki.
Én tegnap délelőtt néztem az eseményhez tartozó ismertetőt és már akkor is ott volt, hogy meddig tart szóval nem utólag ismertetik. Amúgysem jellemző a wargamingra. Eddig minden esemény korrektül volt dokumentálva. Mettől meddig tart, mik a nyeremények stb, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest