Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Egy elég régi bejegyzést találtam erről, de elvileg a
C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.9.3\scripts\client\mods\stat_config.json
elérésiútvonalú fájlban (0.9.3-at értelemszerűen az aktuális verzióra módosítva) a
"dailyAutoReset": false
sorban kell a false-t true-ra módosítani és naponta resetelni fog.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Easy, nem akarom én kétségbe vonni hogy első vonalas rambo vagy. De azt azért beláthatod, hogy a mostani szamóca jellegű csapattársakra nem számíthatsz, vagy kihalnak seperc alatt vagy épp yolo halált halnak.(és itt jön az amit följebb is említettek, ha egyedül maradsz még egy két sallert mégis jobb kiosztani nem?
)Jano77: Orzanel ment vele valamelyik streamben, ő is azt mondta hogy buffért kiált a tank.
Rick3D: gonosz.
-
Antonius1978
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
A Zodo altal megadott hivatkozason megneztem a dolgokat, es nekem ugy tunik, hogy a toltesgyorsito, tavcso, ventilator 3as a legmenobb, persze, BIA, es latotavnovelo, meg az osszes tobbi fontosabb kepesseggel.
Ha stabilizatort teszel a venti helyett, picitt szarabb a szoras, ha meg tavcso helyett teszed, akkor kissebb tavra latsz el, a toltesgyorsito meg kell.
1 szo mint 100, minden stat jobb az altalam felsoroltakkal.Sztem en is igy hasznalom, stabilizator csak keves kozepes tankomon van, pl azoknak, akiknel ugy erzem, hogy nem eleg pontos a loveg.
A 10es Patton loveget meg pontosabbnak erzem, mint az E50-et.
Vegyel fel a jatekban, ugyanez a nevem, es fel ora mulva gurulhatunk par kort...Peterson, milyen igaz, pl a 7es premium VK4503-asomnak a latotavja 462 meter, ha nem nyiratom ki magam tul koran, egy 1000es spot damage tuti leesik minden csataban pl

-
Bobyjack
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Jellemzően heavyvel játszom, esetleg TD-kkel. Magam részéről siralmasan későn eszméltem rá, hogy a látótávnak sokkal-sokkal nagyobb szerepe van annál, mint amit korábban tulajdonítottam neki. Általában benne vagyok a harc sűrűjében, ezért nem tartottam lényegesnek, hogy a közvetlen környezetemnél messzebb lássak. Ez nagy hiba volt. Sokszor van olyan végjáték, amikor egyedül marad az ember egy oldalon vagy akár az egész csapat kihullik mellőle. Ilyenkor egy heavyben ülve az ember bele tud törődni, hogy tök mindegy, úgyis előbb fog spotolni az ellenfél, semmi esélyem sincs a medek ellen látótáv szemontjából, inkább kushadjunk valahol aztán lesz valami. Szinte azt gondolná az ember, hogy ez a játék része, ilyen a felépítése ennek, pedig egy IS7 látótávja például alig kisebb (400), mint a játékban bent lévő legjobbaké (420 - Patton, Sheridan etc.)
Olvasgattam arról, hogy miként tudnék az IS7-el elért kiemelkedően gyatra eredményeimen javítani, amikor szembe jött Skill fájlja, ami teljesen más elven szerelte fel a tankot. Az első T10-es tankom volt az IS7, be kell valljam tényleg elég furán szereltem fel (repeszpáncél, venti, töltésgyorsító - tény, hogy akkoriban átlagban sokkal több és erősebb arty volt a csatákban), amit mostani fejjel nem is értek. A legénységi skilleket is átvariáltam és egy teljesen más élményben van részem. Azóta igyekszem követni az irányt, ami a fájlban található és egészen szürreális tapasztalatokkal gazdagodtam, mint például a Tortoise-al a harcba teljes gőzzel igyekezve, de még támadó sor mögött lemaradva én kapom a spot sebzést. Az IS7 statomat pedig sikerült világszöldből kék sávba felhozni, pedig már volt rajta jópár régi csata, ami visszafogja a haladást. Azóta szeretek ezzel a tankkal menni. Összességében tehát a tankok jelentős többségén érdemes emelni a látótávon, jobban jár vele az ember, mint egy ventillátorral.
(#174053) diegho: Nálam be-be esik 60 alá. 45-75 között mozog, pályafüggő hogy épp mennyi. Ha sűrű a növényzet, akkor jellemző, hogy az alsóbb sárvban mozog az FPS.
-
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Szerintem fél éve tuti nem játszottam vele és biztonságos elhelyezés sincs a tankon de "nem jellemző" -nek mondanám.
Mivel nem vagyunk egyformák és más más tapasztalatok vannak egy adott tankkal kapcsolatban ezért majd kiderül nálad hogy szerepel aztán ha nem jön be, felteszed a távcsövet és hátrábbról aprítasz.
(#174044) peterson79
Elsőben talán második szintig jutottam.
Másodikban egy csatát sem mentem.
Ha lesz harmadik akkor majd ránézek de ettől függetlenül tartom a véleményem hogy kb. semmi értelme nem volt behozni a kötvényeket. -
Pete55555
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Majdnem akkora ívben lő,mint egy arty
Ettől agyf*szt tudnék kapni amúgy

Én is ezzel sz*pok jelenleg, de nem valószínű, hogy viszem tovább a vonalat. Csak kifejlesztem már a következőt...
Az AT-2 is megvan most, azzal is kínlódok.
Ha megvan abból is a következő eladom azt a 2 sz*rt, és veszek egy T-67-et
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Compare menüben kiválasztod az összehasonlítandó tankokat. Ha ugyanazt a tankot akarod összehasonlítani más setupokkal akkor ugyanazt a tankot választod ki.
Aztán rámész a "base tank" és az "update tank" részekre az oszlopok tetejénél és ott beállíthatod a felszereléseket, fogyócikkeket és legénységi skilleket.
Van amelyik böngészővel bugos, ott néha frissíteni kell az oldalt F5-tel.Ugyanitt modulokat is lehet állítani. Például meg lehet nézni, hogy egy tank kis vagy a nagy ágyúval jobb-e.
-
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Tanks.gg-n be lehet állítani minden ilyesmit.
Itt egy összehasonlítás: [link]
1. oszlop: Töltésgy - Venti - Stabi
2. oszlop: Töltésgy - Optika - Stabi
3. oszlop: Töltésgy - Venti - OptikaMind a 3-nál beállítottam, hogy legyen pótkaja és a legénységen 100%-os bia, camo, felderítés, helyzetfelismerés, pillanatkép, sima utazás skill.
440 körüli látótáv egy heavy-nek szerintem bőven jó. Én is azzal a setup-pal használom mint te, vagyis az 1. oszlop. Viszont én állandóan használom ezt a tankot klános csatákban. Ott pedig mindig van a csapatból valaki aki megy spotolni, ezért ideális a sebzésre optimalizálni a tankot. Ha csak randomra használnám és nem klánoznék akkor elgondolkodnék rajta, hogy a ventit cseréljem optikára. Ha meg kiválósági jelet húznék rá akkor biztos cserélném is.
Egyébként mind a 3 fenti összeállítással jól használható a tank, nem ezen múlik az eredményesség. Az minden esetre jól látszik, hogy a venti milyen kis hatással van a statokra. Alig javít valamit az ágyú pontosságán és a töltésidőben is csak tizedmásodperc a különbség. -
e-newsee
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Nagyjából igen.
Sokan fognak menni 10-es tankokkal, pláne, akiknek sok van, és alkalmas lehet az adott szakasz küldetéseire. Valószínűleg tele lesz kukáskocsival, Type5-tel, meg Maus-zal a pattintós, és a nagy kaliberes elvárások miatt.
De ami még valószínűbb, hogy a többség a 8-as tankokat fogja elővenni, mert azok között rengeteg a jó tank, amivel jól lehet XP-t farmolni. Így eltolódik az arány a 8-as tankok felé, ami azt eredményezi, hogy többet sorsol be mid, vagy top tierbe.
És ezt a logikát követve a 6-os tier nagyjából beszopta, mert a maraton miatt lecsökken az alsóbb tierben játszók száma, ezzel együtt megnő a 8-asok száma, ergo a 6-osokat sokszor fogja low tierbe pakolni a játék. Ami a jó játékosoknak kedvez, mert ugye magasabb szintű tank sebzéséért több xp jár, de az átlagos játékos szopni fog. -
galervin93
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Profitál, de hogyan jött össze a 6 Gb? 2+4? Vagy 2+2+2? Egyik sem a legideálisabb megoldás... Illetve folytatva, a 8 hogyan jönne össze? Ugyanis a 6-ból 8-at csinálni ideális módon nem lehet, a legjobb az lenne, ha a 6-ot eladnád, és egy 2*4-es kitet tennél bele. A memória mennyisége minden esetben 8 Gb, de ez csak egyetlen szempont a sok közül, a sávszélességet egy duplakittel tudnád leginkább kihasználni.
Közben látom 771-es konfigod van DDR2-vel, a fentebbi procedúra (6 Gb cseréje 2*4-re) GTK-gyanús, lehet nem érdemes vesződni vele... -
Antonius1978
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Azert a te donteseid, ismereteid, donteshozatalod egy adott helyzetben nagyban befolyasoljak a nyeresi aranyt.
Ez a jatek olyasmi mint a sakk (az utalom, mert nem tudok jol jatszani), sok aga-boga van, rengeteg tenyezo, es abbol alakul ki a vegeredmeny. Hiaba utod te le sakkban az ellenfel sok babujat (ez mondjuk legyen a sebzes a WOT-ban), ha o mattot ad neked (bedaraljak az egyik oldalt es bekeritenek, vagy kilovik a kulcstankokat, amin all vagy bukik a csata), te kozben meg sebezhetsz, de ha mar atbillent a merleg az o oldalukra, az azt jelenti hogy valamit elcsesztel/elcsesztetek, es kampo, elveszitettetek az adott merkozest.
A nyeresi arany nalam egy olyan merce, ami azt mutatja, hogy hanyszor volt jobb a te csapadod, hanyszor hozott jobb dontest, kozottuk te is, mint az ellenfel, hanyszor volt jobb a strategia, helyzetfelismeres, megoldas.
Nalam ez szamit, es ha osszehasonlitod magadat velem (ezen a neven futok a WOTban is), latni fogod, hogy egy rakas tankkal alacsonyabb a sebzesem a kelletenel (jo, ide most beleszamit az is, hogy mondjuk 7essel sokat voltam 9es csataban, es ott kevesebbet, vagy szinte semmit sem tudtam sebezni, de mikor 7essel 7es csataba rakott, akkor ott arattam, es a 2 db, 1 jo, 1 rossz csata kevereke az atlag), de viszont lehet hogy olyasmit csinaltam, ami hasznara valt a csapatomnak, azaz a mi oldalunkra billentette a merleget, pl a 7es tankommal ramasztam egy 9esre, parszor esetleg sebeztem, es o kilott, de amig o velem foglalkozott, a tobbiek kilottek, es a mi csapatunk veszitett egy 7es tankot, ami eleve nem sok vizet zavart, de az ellenfel egy 9est veszitett, ami mar a mi elonyunket szolgalta, es emiatt nott az esely hogy mi nyerjuk a merkozest.Remelem leszurted, hogy mit akartam mondani, meg ha en nem sok vizet zavartam is, de a tetteim befolyassal voltak a csata alakulasara, ezaltal megnyeresere.popey37 talan szamit, de kerdes, hogy hogyan ered el az atlagsebzest (allando atlagsebzest, mint az unikumok), az elso sorban harcolva, vagy mint az unikumok, akik kihasznaljak a nagyon jo tankokat, a palyaismeretuket, a spotrendszert, a nagyon jo legenyseguket, az aranyloszert stb, es altalaban hatulrol lovoldozve dontik el a csatak kimenetelet, az elozoleg felsoroltak fuggvenyeben.Az is szamit, hogy te mikor es hogyan szerzed az atlagsebzesd, akkor-e, mikor mar az ellenfel folenyben van, es meg te is tudsz loni parat pluszban, mert beallsz egy jo helyre, vagy jol elbujsz a hatso bokrokban, es a tamado hordaba meg joparat belelosz, de eluszott a meccs.En altalaban a hadaszati ismereteimet fejlesztem, azaz hogy jo donteseket hozzak, nalam nem mervado a sok vagy keves sebzes, nekem az szamit, hogy ki gyoz.
xAttilax nekem sincs meg rengeteg tankkal az atlagsebzes, de mondjuk zold, netan sotetzold a WN8am veluk, az azt jelenti, hogy az alacsonyabb sebzesem ellenere (sajat HP alatti sebzes) azert megis letettem valamit az asztalra a csapatnak, nem?
Ahol sarga es narancs vagyok, ott mar en sem mutattam fel semmi nagy eredmenyt, sem sebzes, sem hadaszati teren...eppp a ketto hianya adja nalam is a kisseb nyeresi aranyt (mondjuk van par kivetel, az 1 jo , 1 rossz csata atlagot figyelembe veve) -
xAttilax
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
akkor kin?
mutass pár olyan sötét zöld, kék, lila játékost akinek 50% alatt van a WR-e és akkor igaz is lesz az állításod
de én nem sokat olyat láttam....
itt a klánom utolsó 20 játékosa wn8 szerint, 1 (egy) db nak van 50% alatt a WR-e.
Ha megnézed a WR és a WN8 egymással párhuzamosan nő általában, szóval igenis a wr rajtad múlik, a jó játékosoknak magas a rosszaknak alacsony. Persze lehet, hogy te vagy a kivétel
meg nem is akarlak én megbántani, csak azt írom le amit tapasztaltam ami lehet, hogy téves 
nem akarom megnézni a statotad de fogadnék egy kisebb összegbe, hogy nincs meg tankjaid nagy részénél az 1:1-es HP/sebzés, szóval nem sebzel annyit amennyi az élete. Ha igen akkor sorry és vendégem vagy egy ücsire
-
válasz
dokee78
üzenetére
Szerintem meg nem(katt).

(#167709) Papooo:
Belépésnél dobta fel, a prémium ajánlotokkal, letöltöttem a hajóst, majd most kiderül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Átírtam angolra. Most nincs időm tesztelni, írd meg, hogy sikerült-e.
[battlehits_1.2.6]A nyelv átírását egyébként mindenki elvégezheti saját maga is. Sőt akár magyarra is át lehet írni.
7zip-pel ki kell csomagolni a poliroid.battlehits.wotmod fájl tartalmát.
Itt van a nyelvi fájlok helye:res\mods\poliroid.battlehits\text\
en.yml fájlból csinálsz egy másolatot és elnevezed hu.yml-re. Ebben a fájlban lehet átírni a szövegeket arra amire akarod. Aztán ezt az egészet amit kicsomagoltál vagy bemásolod a res_mods mappába vagy visszacsomagolod 7zip-pel wotmod fájlba mint ahogy én csináltam. -
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Ez a hivatalos oldala: [link]
Mindig ide kerül fel a legfrissebb verzió először. Jobb felső sarokban a narancssárga ikonnál lehet letölteni.
Viszont lehet, hogy ruszki nyelvű lesz a mod. Majd írd meg hogy magyar kliensben ruszki vagy angol a megjelenítés, ha ruszki akkor megcsinálom az angol verziót én.(#167588) @jr1994:
Az igen! Grat!(#167597) @Jokerdapro:
Lehet valami újítás a grafikában, mert tegnap nálam is voltak bugok, fekete négyzetek jelentek meg a pályán. Ilyet évekkel ezelőtt csinált utoljára, akkor a vga driver frissítése volt a megoldás. Lehet most is itt lenne az ideje frissítenem.
-
ooloo
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Szia ,
Kreditgyáros tankjaim már vannak . Farmolásra a tökéletes a Löwe és a Skorpio G . Pár nap alatt összegereblyéztek cca. 15 millió kreditet . A küldetést is ezekkel csináltam meg . Az árukat már régen behozták . Igaz , ez nem rendes profit , mert nem rakhatod zsebre .

Warton : Ne keress ideológiát mögötte , mert nincs .

-
-
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Persze, nem kell hozzá mod.
Alapesetben: link
XVM használóknak, esetlegesen: linkEsetleg játékon belül, Beállítások => Hangerő => Hang üzenetek csatában => Normál helyett Parancsnok kiválasztása ha nem így lenne beállítva.
Na meg ugye a sixthSense 100% megléte.
Más:
Xvm gurukhoz!
Csatákban úgy van beállítva a játékos panel hogy várakozáskor a játékos neveket látom és csata kezdetekor már csak a jármű neveket.Melyik xc fájl-t kell átírnom és melyik panel méretre kell beállítanom hogy mindkét esetben a jármű nevet lássam?
Más:
Replay videó felvétele mindig is problémás volt nálam akármilyen felvevő progival is próbálkoztam, több beállítást is tesztelve.
Remeg, ugrál a felvett kép (pedig játékban folyamatos) , elveszett képkockák.Lehet rosszul gondolom de mindig is Amd processzoraim voltak, talán Intel -re kellene váltanom vagy mi lehet a megoldás?
-
Fel
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Biztosan finomítanak rajtuk. Némelyikre igencsak rá is fér..
De azért a végleges verzióra is marad biztosan az OP faktorból... Újdonság, kell hozzá valami vonzerő, hogy igencsak sokan rájukkattanjanak, és megpróbálják minél előbb megszerezni (... ergo vándoroljon még egy kis pénz a WG számláira)Amúgy Object 430u.
-
SoulReaver
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Amennyire lehet véleményt alkotni a teszt szerver után, kb annyi, hogy mozgékony, aránylag pontos is, kicsit keveslem a 252mm átütést, a többi t10 medhez képest. (E-50M, M48, Leo1, stb). Páncélja használható. Ki kell használni, hogy kemény a tornya és sokat kell riszálni vele..

-
lacibacsi
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Nyilván nem lehetetlen, hogy én is megszerettem volna a végén, de ez most így sikeredett. Egyszer (amikor már minden tank ki lesz fejlesztve) majd
visszamegveszem és kijátszom belőle, amit lehet. De most nem hiányzik...
És bár én nem próbáltam egy csatára sem, azért látatlanban mondom, hogy a T50 sokkal jobb tank nála. De ezt te is megerősíted valószínűleg... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
e-newsee
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Gratula, ez szép kör! Alakul ez!
Ahhoz képest, ahogy nyitottál itt anno a fórumban...
Full kezdőként televásárolva a garázst prém tankokkal. Ezek szerint azért megfogadtál dolgokat az itt elhangzottakból.
(Mondjuk nem volt egyszerű megtalálni az új néven.
)Szerk:
Most látom, ott az aláírásodban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Remélem nem valami hard missön mert csak csóri 14 tapasztalat pont van ami polák járgány.
(14TP)
)

Én sem örülök neki de ez van.

, keresd mashol