- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Bingisz #26131 üzenetére
Annyival kiegészítve, hogy alapesetben azt, ami a csőben van el kell lőnöd és majd a következő lesz a kiválasztott.
Ha lenyomod egyszer mondjuk a 2-es gombot, akkor narancssárga keretet fog kapni a második helyen levő lőszer. Ha kétszer nyomod meg a 2-t, akkor eldobja a jelenleg betöltött lőszert, DE! az újratöltési időt meg kell várnod.
-
nemeth989
senior tag
válasz
Bingisz #25856 üzenetére
de-de a 88mm-es, nem tudom mi kényszeríti rá az embereket, de egy rakat ilyen tankot láttam mostanában, hogy 88-ast használ az isten barma ....
Pozitív sírás!!
Tortoissal nem tudok dmg-elni, már megvan majdnem a 2300-as dmg csatánként, de a mai nap, csupa győzelem, de nem tudok dmg-elni, vagy befoglalnak, vagy kilőnek előlem mindenkit, mire a csatába érnék, eléggé frusztrál
D
-
dfsz34
őstag
válasz
Bingisz #25808 üzenetére
Itt mindenki olyan okos, csak éppen a lényeget nem látja. Ha jó statot akarsz, akkor tenned is kell érte, nem elég sírni. Kihasználni az erősségeidet és tompítani a gyengeségeidet. Pillants rá egy igazán jó játékosra.
Csatáinak 22%-t a hellcat-al mente, azért mert ő jó statot (is) akar és például ezt meg kell tenni érte. Látni sok olyan játékost, akik T18-al javítanak statot, mondjuk nekem erről megvan a véleményem, ha valaki tier2-ben osztja a kezdőket, de mindegy, tegye. Tier5-6 tank már más azért, bár hígul rendesen, de ott lényegesen jobb játékot kell felmutatni.
De úgy látom még egyértelműbben kell fogalmazni, mert sokaknak probléma értelmezni az árnyalt, rejtett mondanivalót. Nem azt mondtam, hogy én ezt fogom csinálni, csak azt mondtam, hogy akinek fontos a stat, az tegyen is érte és például ez egy módszer. Remélem így már világos és érthető
peace
-
dorka16
aktív tag
válasz
Bingisz #25808 üzenetére
3-4 ág van amit úgy otthagytam mint a szart. Legutóbb a fejembe vettem, hogy T57Hevy-re van szükségem. M5 Stuart még úgy ahogy(bár azzal is lassan haladtam) de aztán előretekintettem és láttam, hogy a T21-el 60 000XP-t kell összeszednem a T71-hez.... hát az nem idén lesz.
Igazság szerint az az ág egészen a T57Hevy-ig szar.
Churchill I-et 3X adtam el mert itt mindig volt aki bebeszélte nekem, hogy az egy jó tank. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz #25738 üzenetére
Mondjuk a csávó pont ezután mondja, hogy a repülővel közvetlenül látnod kell a célt és úgy rárepülni, ledobni a bombát, eltalálni... Azért 6 darab 0.55ös pontosságú arty godmode-ban kicsit nagyobb veszély volt anno, mint itt néhány szutyok repülő, ami valszeg nem is veled fog foglalkozni, mert van saját ellenfele az égen. Az összes videóból ez volt az egyetlen, ahol ilyet mutattak, de mint tudjuk a puding próbája az evés
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Bingisz #25221 üzenetére
bent maradt valahol egy crew.sfw+ Valószinüleg régi
Kell belőle újabb és nem a scaleformban van a helye hanem a flashban.
Itt van egy friss http://data.hu/get/7002325/crew.swf
res_mods/0.8.8/gui/flash alá tedd
-
KisApám
addikt
válasz
Bingisz #24930 üzenetére
A KV-1-ből mind a 3-at ki kell fejlesztenem akkor, hogy a KV-1 megkapja az elitet?
Remélem a másik 3 tankot nem kell fullra fejlesztenem, hogy a KV-1S elit legyen.
Vagy az egész fejlesztési sorban MINDEN tankot fel kell húzni maxra?
És pl. az elágazásoknál mindegyik ág tankját meg kell venni,
DE csak azt kell kifejleszteni maxra, amit vinni akarok, hogy AZ megkapja az elitet? -
-
echterion
nagyúr
-
csaba17
senior tag
válasz
Bingisz #23948 üzenetére
már lett jelentve, most haver egy adminnal beszélget.
amúgy meg ezek a 2. csatájukat is lejátszották már, igaz buktak de akkor is, ez mi?
csata után a rendszer nem nézi meg melyik mapon mentek?!
haver mondta hogy nem csináltak semmit sem, azért is nyertek ezek.(#23949) odrif 2013-09-26 19:59:19
a t29 nekem nagyon bejön, főleg a nagy ágyúval, illetve az m6ot is szeretem, igaz azt is a nagy ágyúval
t32 sem rossz, főleg hogy a tornyot arany nélkül nem lövik be még a 10es tankok sem, kivéve a tdk meg a hasonló akármik -
K6000
aktív tag
válasz
Bingisz #23904 üzenetére
Meggyőztél, és logikus is amit mondasz, elfogadom hogy így van.
A T-34 tanktól miért nem veszik el a 76mm S-54 ágyút? A Type T-34 (2 nagyon hasonló tankról beszélünk) legnagyobb ágyújának kisebb a páncélátütése és kevesebbet is sebez. A legordítóbb viszont, hogy a Type 58 miért nem kaphat tier 7 ágyút ha a T-34-85 megkapta? Igen nagy a különbség az orosz 144mm páncélátütése ami prémium lőszer esetében közel 200mm (tier 8 csatában nagyon jól jön) a kínai 128mm ami a prémium lőszer esetében igen szerény 170mm átütést jelent.
A T-34-85 sokkal erősebb mint a Type 58 és ez nem csak az én véleményem. A teljes kínai - orosz ágon meg kellene csinálni azt, hogy az egyik ne legyen sokkal erősebb mint a másik. A 110 megkapna egy 122mm tier 9 ágyút (a 100mm igen karcsú) az orosz IS-8 egy 130mm tier 9 ágyút, mert azért a kínai (WZ-111) mégis csak nagyobbat üt. -
K6000
aktív tag
válasz
Bingisz #23784 üzenetére
Akkor ezek után mi is volt a gond az IS-2 prémiumlőszerével? 300mm átütés? Miért is? Az IS-2 olyan papír mint az IS, tier 7 tankok simán kifilézik. És a pontossága se túlságosan fényes. Ez az 1 extrája volt, hogy ha kellett bármit át tudott lőni. Most már semmi nem maradt ennek a tanknak. A fent általam említett tankoknak van valami kiemelkedő extra képessége. Nem azt írtam, hogy ne lehetne őket kilőni, vagy hogy a saját szintjén OP lenne. Én csak azt sérelmezem, ha van egy tanknak valami kiemelkedő képessége akkor miért is kell elvenni tőle? A többi tanktól meg miért nem? Az IS-2 nem volt soha OP tank...
"Ezzel szemben az IS2 ~ugyan az volt mint az IS, csak kapott egy böszme nagy átütésű lőszert."
Ezen az alapon a T-34 ágyúját is vegyük el mert a Type T-34 nem kapta meg, meg a Type 58 és a T-34-85 közötti különbséget is szüntessük meg. -
jano_77
nagyúr
válasz
Bingisz #23865 üzenetére
Köszönöm
(#23860) Djuree: gondolkozz már mielőtt kiköpöd a szart! Ha user error lenne, akkor hogyan lehetne 70% feletti a találati arányom?!? Bár nem is tudom miért vártam Tőled mást, mikor még köszönni sem tudsz a csatában, ha rád köszönnek, pedig ez az alapműveltséghez tartozik és nem a WoT tudományához! Szal inkább maradj csendben, mert ugyan azt csinálod Te is!
szerk: meg lett a 10.000-dik kilőtt tankom.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bingisz #23787 üzenetére
Ha te mondod. Én személy szerint nem találkoztam még ezzel, csak eszembe jutott a már-már forgótornyos magaslatokba jutó Stug-okról készült screenshot-ok látványa.
És a mai sikercsapat. Nekem sem egy nagy szám a damage (nem volt lehetőségem többet lőni, mivel engem is hamar "elővettek"), de alattam mik vannak:
-
K6000
aktív tag
válasz
Bingisz #23778 üzenetére
Természetesen nem természetes, ahogyan az sem, hogy egy tier 7 TD 250 pennel meg 700-800 sebzéssel lesi az áldozatát egy bokorban. Vagy az, hogy egy tier 6 heavy 217 pennel és 390 - 400 HP sebzéssel tartja rettegésben a többi tier 5-6 tankot. Vagy, hogy egy tier 5 TD-nek 200 mm felett legyen a front páncélja. És még sorolhatnám...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Bingisz #23067 üzenetére
Nos, ugy gondoltam el, hogy Turan 1 (50mm pancel) az 4, Turan 2 az 5 (60mm pancel), Turan 3 (80mm pancel) az 6os szintu lenne, es utanna kovetkezne 7 szintukent a Tas (pancel 100mm, torony 120), az ertekek szembol ertodnek.
Td-nek meg Zrinyi 2 (75mm) az 5os, Zrinyi 1 (100mm) az 6os, Tas/Arpad rohamloveg (120mm) meg 7es.Esetleg 1-el feljebb is csuszhatnanak a TD-k... -
-
Fel
addikt
válasz
Bingisz #23067 üzenetére
Az STB-1 biztosan érdekes lesz. Ennek is olyan fain pneumatikus felfüggesztése volt, mint a Stridsvagn 103 S-nek, csak valószínű enélkül lesz megvalósítva a játékban...
Ha majd később bekerül a játékba az AMX 30 francia közepes tank, akkor már 3 Leopard 1 szerű tank is lesz. Tele lesz a WOT Leo1 és T-54 koppintásokkal
.
Zadia: Svédek. Bofors gyártmány.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Bingisz #23043 üzenetére
Volt azért "erősebb" páncélosuk is a Chi Nu. Ez volt az egyetlen tankjuk ami felvehette a harcot a Shermanekkel, mivel már 75 mm-es löveggel szerelték őket és a páncélzatuk is a kritikus pontokon 50 mm-es volt. De sajnos az erősödő szövetséges bombázások és a kései gyártás miatt alig néhány tucat példány került ki a csapatokhoz belőlük a háború vége felé, amiket a Fősziget védelmére csoportosítokkal el.
Szóval mindent összevetve teljesen értetlenül állok a japán páncélosok játékban való megjelnése előtt...
-
SoulReaver
veterán
-
emre
veterán
válasz
Bingisz #22309 üzenetére
Van ám.
Tegnap kipróbáltam a Ded_Shalfey-féle xvm-el, és valamivel stabilabban tölt be.
Igaz ezen nem tudom nagyítani a minimapot, de az nekem nem annyira fontos, viszont az előzőben nem működött a régi server crosshair ami most jó.LETÖLTÉS: Wot_0.8.8_emre_modpack_Ded_Shalfey_XVM
Tartalma:
2 soros garázs
Jimbo célkereszt, (sniperből görgővel lehet kilépni)
old server cross
damage panel, hitlog,
ikon betax
max zoom és zoomX
függőleges tech tree
white corpses
ScopeShadowRemover
csali féle magyarosított stat (köszönet érte)
max farplane
xvm Ded_Shalfey-féle, spotolt ellenfél jelzéssel, régi eff, csataszámmal stb -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #22117 üzenetére
Nagyon helyes.
Nekem ez a kedvenc feliratom orosz tankra, meg a "szovjet polar explorer"-es.
(#22121) vhw: Az ilyen emberek meg sem érdemlik, hogy ezzel a játékkal játszanak, inkább menjenek World of German-ezni.
(#22199) Bingisz: Szép! Replay?
-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #21991 üzenetére
Pont azért nem kéne máskor meg a "történelemhűségre" hivatkozva variálgatniuk!
Ezzel 8.8al is 40 km/hra növelték a Tiger II végsebességét. Mire föl, amikor 28 volt mindig is?
Ha már buffolni akarnak, akkor azt tegyék meg az általuk kitalált fiktív dolgokkal, pl. HP, pontosság, célzás idő, stb.Most látom, hogy még a wikipédia is átírta magát; 38 kmht ír, amikor éveken át 28at írt.
Nem szóltam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest