Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Erre megint csak azt tudom mondani, hogy felőlem nyugodtan variálja csak azt az ötöt, de akkor az tényleg jó pálya legyen. A mostaniakból én kb 10-et tartanék meg.
(#6016) akosf: Engem 7.X (talán 4
) óta egyszer sem dobott, csak most kezdett rá megint 8.5-ben, főképp az múlt hét óta. A laggok pedig a 2. szerver beüzemelése után kezdődtek el, az előtt nem nagyon volt ilyen. Egyébként az első szám azt jelenti, hogy a te szervereden mennyien vannak jelenleg, a másik pedig a két szerveren online játékosokat összegzi.Ez csak saját vélemény, de amíg a CW-k csak az egyes szerveren voltak, addig sokkal jobbakat lehetett játszani a 2-es cluster-en.
-
Tenken
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Elég nagy tévedésben élsz autó ügyben. Nyilván ez egy magasabb szintű komfortot is biztosít, de azért a legtöbb autóhasználó azért vesz, mert egyszerűen szüksége van rá. Nincs más mód. Sokan -én is- olyan munkát végzünk, ami elképzelhetetlen lenne nélküle. Több helyre egy nap időben odérni bkv-vel/tömegközlekedéssel vagy biciklivel nem lehetséges. Tehát az autó, mint olyan egy munkaeszköz alapvetően. Megveszed egyszer adott áron és onnan folyamatosan esik az értéke. Az, hogy alatta mennyit hasznot tudsz "kihozni" általa az az egyénen múlik. Itt nem csak a tulajdonról van szó. Az autó egy használati tárgy. Szükség van rá. WoT-ra meg nincsen szükség. Azt azért csinálod, mert élvezed. Nem azért, mert hasznot remélsz érte. Alapvetően ez az a dolog, amit úgy látom nem értettél meg. Azokat a prémtankokat senki nem kérte, hogy pénzt adjon érte. Az ő döntése volt, mert úgy érezte, hogy jobban fogja majd élvezni utána. Megtörtént. Megkapta amiért csengetett. Innentől kezdve nem gondolhatja, hogy az valós piaci értékkel rendelkezik ezek után is. Ha nem élvezi már a játékot az a személyes problémája.
Te nem vagy tisztában a munka és az értékteremtés fogalmakkal alapvetően az a baj. Egy ilyen accountban nincs hozzá adott érték. Ezért nem ér egy fillért sem, nem azért, mert a WG a kisbetűivel ezt elintézte. -
GrooveHero
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Nem szabad eladni az accountot, mert a WG tulajdona, ez így igaz. Lopni és ölni sem szabad, még is sokan csinálják. Mivel engem rohadtul nem zsibbaszt, hogy kinek az accountja, ezért felőlem el is adhatja, meg meg is tarthatja. De az eutós példa sztem nem volt jó. Mert az autó a te saját tulajdonod. Az acc meg nem. Az autót eladhatod, ha nem kell, az accot meg nem. Ennyit kell megérteni, nem többet

-
Tenken
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nagyon nem erről van szó. Ostobaság ilyen párhuzamot vonni.
A befizetések nem kötelezőek. Ha megteszed nem gondolhatod, hogy nőni fog tőle az account-od "reálértéke". Ez egy szabadidős szórakozás. Azokat a tankokat egy fillér nélkül elérheti akárki. Továbbra is úgy gondolom, hogy egy ócska gy*kér, aki úgy gondolja, hogy miután megunta majd valakitől pénzt kérhet érte. Persze ez az összes ilyen ftp-s acc.-al így van, nem wot kizárólag. De nyilván nem fog velem egyet érteni aki árulja, még ha belül valahol méyen ő is hülyeségnek tartja amit csinál. Részemről sem kívánom ragozni. -
dfsz34
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Ja, igaz. Most mentem egy nyertes kört a VK3601H-val, ahol low tierben voltam, 1149 damage, 1 kill és nettó 15185 kredit, prém nélkül.
Nekem farmolásra a legjobb T6 tank. T6-ban amúgy is érdekesebbek a csaták, van bőven azért, de érezhetően kevesebb a siemka játékos és az arty sem akkora fenyegetés még.
-
Remus389
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
nyilván azt is lehet, nekem már 90%-nál járnak a harmadik kepzettsegben ,hamarosan 4 skilles ubermenschek lesznek.

egyébként szvsz belassul a skill növelése, már elég lassan ugornak 1-1%-ot, különben is elfogynak az értelmes skillek
az első skillnel gyorsan fejlődnek, de harmadik skillnel már csigusz tempóban, milyen lehet a negyedik.. tetű tempó
de azért gondolom nem sajnalod ha hozza az ezüstöt, ezüst mindig kell
mindegy erezz rá és szeretni fogod, ha van kedved nézd meg a csataimat
-
Remus389
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
tudok én is pár replayt küldeni ha érdekel, sőt itt van a fórumban! keress rá a nevemre, van 7 killes, 8 killes is!
nagyon jó kis tank az, csak rá kell érezni
és van egy oldal ahol statisztikákat vezetnek tankokrol, és a t-25 a legjobban kereső tier 5 tank
innentől...
gondolj az ezustre.

nekem egy gyengébb csata 10.000 nettó, egy átlagos olyan 15-18000, egy jobb 25000
egy nagyon jó 25000+
nettó és prémium nélkül, szóval átlagban 15-20k közt hoz nálam
egy sherman 2/3 ennyit ad átlagban, vagy egy nen prémium tier5
talán a type t34 ami hasonló rá, de az sem annyira jó
-
Remus389
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
pl így: http://www.youtube.com/watch?v=nzf14ynZq2M&feature=youtube_gdata_player
nem tudom, én vettem rá töltés gyorsító, célzás gyorsitot, szellozest, alcafesteket, a legénység a negyedik szint közelében van
annyi hogy bujj a nagyobb tankok mögé, és onnan ossz, pontos agyuja van, ja és a heavy-k ellen annyira nem jó az agyuja szemből, talán a churchillel úgy ahogy, de a kv-1-et kerüld
szerintem eléggé egyensúlyban van a pancelvedettseg, mobilitás, tuzero
szerintem élvezetes tank, és jó sok ezüstöt termel, ez a lényeg
csak ugye úgy kell használni
-
válasz
jano_77
üzenetére
Én ezt a szerencsefaktoros dolgot nem értem, mármint, hogy miért pont ezt a két értéket vonja ki egymásból a szerzője. Vajon mire gondolt a költő???
Na mindegy kijött, hogy valami -80 körül van a "szerencsefaktorom", ami gondolom nem jó

más: Tegnap kilőtt egy arty!...jó volt.
Ja és artyztam is 2x Obj261-gyel. Az elsőt jól megnyertük (volt vagy 3 találatom duplázva olyan 1300 XP-t kaptam) a második esetben, meg NSZK-ban befutott az induló pontra egy scout és egyből kilőtt az egyik ellenséges arty. Ott egyet sem lőttem. aztán megnéztem, hogy van valami 45k XP-m az obj 261-en és kellene 320k...visszaraktam a raktárba, a franc se fog vele foglalkozni. -
válasz
jano_77
üzenetére
Mert manapság ezzel a szóval, hogy "gerinctelenség" úgy dobálóznak az emberek, mintha értenék is mit jelent.
Pedig van, aki az "ujj" (ez az amivel az ember az orrát turkálja), és "új" (ez meg pl. annak a májnak a jelzője, amit sok piálás után kap az ember) közti különbséget sem érti.Ilyen világot élünk.

-
dfsz34
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Jano_77, ma én is így jártam
ahelyett, hogy scoutolt volna, mögém jött és belém lőtt, aztán meg körbejárt és rám vadászott
a T34 ugyebár nem támadó tank, mert puha a test és két ellen tank lesett rám, hogy mikor jövök elő
utána meg még nekem kellett magyarázkodnom, hogy miért nem támadok, azért b+, mert közben vadászik rám a csapattársam
mindegy, jelen esetben ő megsebzett engem én meg őt nem, úgyhogy remélem egyértelmű lesz
ez egy 2000+ win6-os kö..ög volt, ritka buta és beképzelt egy példány
-
littlemole
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Kicsit gyorsan fékeztél be. Ő meg gyorsan jött SP hez képest így belédszaladt, nem figyelte merre megy, aztán bekapta azt a pár találatot. Felhúzta magát , és belédlőtt egyet.
Én őt tartom hibásnak mert nem figyelte merre megy. Ő jön hátul szóval neki ezt is jobban kéne figyelnie.
Ha meg éppen célzol és valaki meglök hátulról, elhibázod a lövést. Semmivel nem kellemetlenebb az sem.Ott egyébként lett volna a SP nek egy kis domb amivel az oldalát elrejthette volna, addig amíg azt a typeot megölitek. Jobb választás lett volna mint 0-ról "gyorsulni", hátha elér a szikla mögé.
Ennél nagyobb balfaszságok is előfordulnak.
Én nem lőttem volna ki, az kár volt. Szájkarate meg kit érdekel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Szia!
Nem áll módomban visszanézni, de leírom a tapasztalataimat.
Eddig 3-ból 3 személy kapott 3 nap pihit, ahol megszopattak és a visszajátszás engem igazolt.
Az egyik eset hasonló volt. A hülye engem feketített, majd 20 percen át írta, hogy feljelent visszajátszással stb, majd Ő kapott 3 nap pihit, miután írtam a WG-nek, hogy: Elnézést, de nem tiszta hogy kinek van igaza és szeretném, ha igazságot tennétek, akkor is ha nem nekem adtok igazat"
Ha nagyon feljelentgetnek és szerinted a visszajátszás téged igazol, akkor írj nekik(WG) egy hasonló levelet a visszajátszással.
Jóéjt!
-
bartucc
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Hát, nem estem hanyatt, és nincs T29 akció, így már megveszem, legalább a hétvége alatt húzok rajta majd pár százalékot...
Ma nekifogtam a csatákat felvenni, hogy minél több tapasztalatot szerezzek, már csak a visszajátszásból is. M6-al ma sikerült először 3k damage fölé menni, ennek ellenére vesztettünk. Azért érdekes, legalább annyi helyzet, ami mázli az ellenségnek, nekem is legalább annyi.
atis123: szabad XP-t attól természetesen kapni fogsz, mindig az adott csata alatt szerzett 5%-át. Az, hogy a csatában szerzett XP-t hova osztod, az 5% szabad tapasztalati helyzetén nem változtat, szerencsére.
-
Tomi0703
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
egesz korrekt. akinek nincs premtankja, az most tud rendesen penzt farmolni + 2* crew xp is nagyon jol jon.
b1-et meg kihuzom freebol, azt nyomhatom a bdr t1 parossal, de lehet visszaveszem a kv-1-et is, ugysincs meg vele az asz.
ja, b1. valaki kerdezte, hogy milyen tank. en tegnap vettem meg, el lehet vele lavirozni, de az akcio vegett en atugrom. amugy 2 napja tettem fel a kerdest az off topicban, keress ra.
-
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Az a hely amit en hasznaltam szerintem azert jobb mert igy a viz tulpartjan levo tankok nagy reszet is spotolom. Bar ott lent sem rossz, itt viszont akkora a bokor hogy gond nelkul belefer az egesz tank igy ha valaki megkerul es hatulrol jon akkor sem spottol amig 50m nel kozelebb nem kerul. akkor van gond ha o is vizparton jon es a csapattarsak nem deritik fel mert akkor engem is bespottolnak es vegem. Izlesek es pofonok
. Azert jol esett a vegen latni a 12k damaget 
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
"De hogy lehet, hogy nem kaptál Radley-Walters medált?"
Az nem csak T5-től jár?
Megnéztem!

"Radley-Walters’ Medal - Awarded to players in the 5th or higher tier for destroying 8 or 9 enemy vehicles in one battle.
Sydney Valpy Radley-Walters was a Canadian tank ace of the 27th Armored Regiment. In 1944–1945 he destroyed 18 German vehicles with his Sherman Firefly." -
atis123
tag
válasz
jano_77
üzenetére
A tegnap este jó volt. Nincs rendesen beállítva az xvm stat, de enélkül is tudom, hogy értelmes emberekkel játszottam. Ruinbergben mondom, 3 tank jöjjön velem fent. megvertünk két T-34-est és hátulról elfoglatuk a bázist, amikor már épp buktuk volna a csatát. Ugyanez megvolt Ensknél is. Ja és ha már olyan sokan szidják őket, most volt egy értelmes is. Karelianál bázisvédés. M7 Priesttel volt, rögtön a csata elején kiszedte az ellen artiját, és a 4 fontos killel tuképp ő nyerte meg nekünk a csatát.
De szinte mindig hajlandó volt követni mindenki a taktikát. Nem volt lemmingvonat. EL tudták dönteni mikor kéne cap-elni és mikor ölni, és nem nagyon volt kempelés sem. Felüdülés volt és jót tett a winrate-emnek 
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Benyaltad a GWPanthert+T110E5-ot egyszerre.
Ilyenkor csak azt irja ki, aki modult sebzett vagy kinyirt.
Fel nem spotolt ellenfeltol jovo talalatokat csak a HPd fogyasabol, meg a talalat iranyat jelzobol latod.
[szerk:]Ha egy lovessel ammo rack lett volna, akkor -1500-at ir ki, nem 500+1000-at.
Ja, hogy mar serult voltal, akkor lehetett -1000 a rack.Rackkel robbantani foleg a szovjeteket, meg a beloluk szarmazo kinaiakat lehet.
Amerikaiakra nem jellemzo, inkabb csak serul a rack.Nemetek meg inkabb egni szeretnek.
Baaar, tegnap valaki sikeresen robbantotta a Tiger2-om rackjet, meg is voltam lepodve, mert par ezer nemet tank+TD kor alatt ez volt az elso. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Ne haragudj de szerintem itt mindenki úgy értette hogy alapból sebzett annyit és azért mondták. Senki nem gondolt egyből ammora mert azt azért meg szokták jegyezni. Így teljesen rendben is van ammóval bármi sebezhet ilyen marha nagyot.
Most nézem hogy ilyen még nem esett meg veled és azért néztél nagyot. Hát hozzá kell szokni hogy bizony ez előfordulhat. Igaz nem túl gyakori az ammorack de azért megeshet bárkivel bármikor. Nekem is volt hogy low HP-s T29-ből ammmorackeltem maxról egy Type 59-et, biztos nézett nagyokat.

-
myckey
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
de ez nem arról szól,hogy kinek mekkora a farka

senki nem flegmázott
te fújod fel,pedig már nem vagy 15 éves kis pisis
csak az van,hogy fizikai képtelenség hogy egy E5 ammo nélkül ilyet sebezzen beléd.
szimplán.hogy most ezen minek kell így kiakadni.
na má meg van ammo

na én elmegyek most alukálni

-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Ahogy előttem is írták ez lehetetlen, csak akkor történhet meg ha ammorackkel pukkansz el. Amúgy az E5-nek nincs akkora sebzése de a TD tesói tényleg tudnak nagyot ütni. Egy videót én is megnéznék.

Jano mod: na így már oké de ez ammorack volt hisz meg is haltál egyből.
Alapból nem sebez ekkorát de máker volt és elpukkantott.Enzolord: ő a példaképem. És kapaszkodj meg ezt úgy mondom hogy gyerekkorom óta Barcellona szurkoló vagyok. De rohadtul csípem azt a faszit van egy stílusa.

Tomi0703: én is kapus vagyok már úgy 15 éve és nekem nagyon bejött a stílusa ahogy véd. Meg szimpatikus is volt hiába a nagy ellenfélnél játszott (majd a Valenciában ugye). Számomra ő egy példakép.

-
virkir
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Nem hiszem mert már többször be lett bizonyítva, hogy nincs az adatok szerinti minimum alatt és maximum felett sebzés.
Ezek meg tények.
Tedd fel a replay-t és szépen megnézzük.
Ha nem volt olyan tank a körben ami tud 1k felett sebezni akkor legalább ketten lőttek beléd azonos időben vagy arty talált el. -
dfsz34
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
BIA-t miért nem használsz? Talán a hatodik érzék mellett a második leghasznosabb dolog. Az gyorsítja a töltési időt!!!, javitást, álcázást, mindent. Harmadiknak sajnos nem már nem érdemes, mert sokára lesz csak aktív...
Álcázást szokták egyébként még javasolni, ami nagyon hasznos és az jó harmadiknak is
-
virkir
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
T110E5-el, ami belém vert 1058-at!
Az kizárt. Vagy eldurransz ammo rack-től vagy nagyon max 500-at tud sebezni.
Esetleg E3-E4 lehetett.patrikgtaivs
Az egy dolog.
Nade ez azért már túlzás, hogy annyiba fog kerülni a trollolóba a lőszer mint egy T10-esé és még az átütését is nerfelik.
Shells HEAT M67
Price 14 ( 7 ) 5600 (2800)
Penetration 101.6/101.6 ( 150/150 )
Vajon miért érzem úgy, hogy az EU szerveren elmaradt félárú prémiumlőszer eventek nem voltak véletlenek. -
psycroptic
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Azt nekem is sikerült kipróbálni, de csak két tankkal a lórival meg a T-64A-val sikeresen. Ki fogom próbálni más járművekkel is, csak nem sűrűn tesz be oda mostanság.
(#5103) GrooveHero:az a bokor nagyon közel van a sánchoz tehát mire jönne az ellen felderíteni a derítőt addigra ki is szedik.
-
GrooveHero
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Nem, mert a barmok nem kapcsoltak, hogy vki detektálja őket, mert szarrá lövik az egész csapatot. Valakinek ha van egy kis vér a pucájába, akkor előremerészkedik max addig, hogy detektálja a scout-ot, azt gyorsan kikapják és már meg is van oldva. Vagy nagyon rosszul gondolkodom?

-
Habib[HUN]
senior tag
-
littlemole
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nem vagy egyedül. Megvettem én is leárazva a pershinget de 4 csatából 4 bukta. Ami bosszantó hogy az elsőben 4000 sebzest csináltam és vesztettünk. :-( mondjuk az is csak class 3 ra volt elég. Úgy látszik iparkodni kell vele.
Köszönöm Patricknak életem elso szakaszozasat a type-al tegnap. Falkában igen jó ez a dög. ;-)
Jó dolog ez a szakasz de szokni kell. meg dolgoznom kell a teamspeak beizzításán is. -
marked one94
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Helló!
Igen emlékszek, de arra már nem hogy mit kérdeztél, csak arra emlékszek hogy köszöntél meg a fórumról kérdeztél

Heavy-vel nagyon nem játszok már, de mikor azzal voltam, sokszor mentem a városba, csak hát ha nincs csapat mögötted akkor tudod milesz
Mellékesen ott egy egész jó kört futottam
Most nézem még egész sokan megnézték ezt a fejes ugratás videjóót

-
virkir
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Van pár ingyenes alternatíva rá, ne kérdezd mik én a fraps-ot használom.
Tudtommal majd mind tömörítetlen avi-ba vesz fel, az meg szép nagy fájlokat produkál így utólag kell konvertálni ha elfogadható méretet akarsz.
Konvertálásra jó a virtualdub valami H.264/MPEG4-es kódekkel ami nagyon jó minőséget ad aránylag kis fájlmérettel és van rengeteg tutorial is hozzá. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Attól kérdezném, aki csináltatott már videót youtube-ra, hogy mindenkinél ilyen lesz a videó, mint nálam, hogy semmilyen beállításom nem látszódik? Gondolom azzal a beállítással lesz elkészítve a videó, amivel a készítő tolja.....jól gondolom?
Kicsit meglepődtem, mikor elkezdtem nézni, először azt hittem másik videót küldtek el. 
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Akkor regi az XVM konfigod.
Tedd be ezt a komplett bekezdest valamelyik bekezdest zaro }, es a kovetkezo bekezdes elotti // komment koze.
(Vagy a fajl legvegi } ele, de akkor az utolsoelotti } utan kell tenni egy vesszot, es a beszurt bekezdes vegerol pedig torolni.)Vagy ott a fullos konfig a szokasos helyen a \xvm-doc\samples\Full config EN\-ben.
Allitolag az online editorral ossze is lehet fesulni a kettot, en azt meg nem probaltam.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
MiniMapZoom bekezdes, enabled-re kell tenni, ha azt akarod, hogy controlra belenagyitson.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Erre vki? Illetve meg tudná mondani nekem vki, aki most be tud lépni a játékba, hogy mennyi most jelenleg az állandó álcafestés pl IS-3, IS-6, Super P tankokra? Illetve vhol nincs egy gyűjtemény, hogy mi mennyibe kerül alap áron? Jó lenne a számolgatáshoz. Modulokat megtaláltam.
Köszi előre is a segítséget
-
littlemole
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Igen tudom. Eddig inkább xpt gyűjtöttem hogy magasabb legyen a második skill ha a javitast berakom masodiknak. De most a hetvege kapóra jön az újraskillezéshez.
Alexwolf. Azt hiszem nálad tényleg kell egy kis kikapcsolódás a WOT tól. ;-)
Igazi erőpróba hogy ilyen frankó bónuszok mellett nem tudsz annyit kockulni. Add be a WG hez az álmod leírását és legközelebb április 1 én lehet megjelennek a fehér cicák is a csaták alatt. :-)
-
Tomi0703
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem csak az IS-3 kell.
De kellene még fogyócikkekből pár száz darab + felszerelésekből is... És csak 2,2 misim van... 
Tényleg, az IS-3 eleve 30%-os nem? Jó lenne ha a 30%-os árából menne le még 30%...
De ez már álomszerű volna.(#4091) bullseye: Minden hétvégén van nyafogás, kivéve ha karácsony van, vagy a WG megnyert valamit vagy éppen szülinapjuk van...

-
Moleman
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Én nagyon szeretem, kicsit lassú, de mozgó erőd, jobban szeretem, mint a KV-2-t. A ZiS-6 iránti rajongásom meg még az ős-KV-ból ered. Azt nem tudnám megmondani, hogy jobb-e a KV-1S-nél, nagyon más játékélmény. Én egyformán szeretem mindkettőt, a KV-2-t pedig kicsit kevésbé (kivéve mikor szemből 900-akat tolok hetes tankokba
). -
Agent19
csendes tag
válasz
jano_77
üzenetére
Sziasztok!
Csak most olvasom vissza a fórumot, nagyon meglódult ismét...Ezzel a "nemistommineknevezzem" T72_es véglénnyel már én is találkoztam pár hónapja. Annyira döbbenetes volt, hogy még most is fel tudom idézni. Azon a sivatagos map-on voltunk ahol a kis repülőtér van a pálya egyik szélén. Fullos M103-ban csücsül barátunk, természetesen a mi csapatunkban. Tier 9 csata. Én ST-I-vel hadakoztam még a BL-9-cel. Viszonylag jól is ment, de a túlerő végül felülkerekedett rajtunk és kilőttek. Azthiszem 2 tankot kilőttem másik kettőt meg alaposan lelőttem. Mivel így ő maradt a top tier, átkapcsoltam rá halál utánni módban. Akkor figyelem csak, hogy az indulási helyről el sem mozdult!!! Persze a chat-en aktív volt, tehát a gépnél ült és várt. Írtunk neki, hogy mozdítsa már meg ugyan a seggét...erre botmozgással elkezdte mozgatni a tornyot és folyamatosan ezt írta, hogy OP...SZOP
Egyből reportoltam, hogy bot, sőt írtam a többieknek is, hogy cselekedjenek hasonlóképpen. Betört a bázis mellé egy scout tank, talán VK 2801 és egyedül megfosztotta a full HP-jától. Persze a botmozgás maradt, elindult előre és lőtt magasan a levegőbe, miközben a VK szépen lebontotta HE lövedékkel. Előprogramozva meg jött az ismert chatszöveg vastagon x másodpercenként OP...SZ*P
Természetesen Defeat
Le voltam döbbenve, teljesen. Néztem meccs végén a statját, már nem emlékszem milyen volt, de ezt a nick-et egy jó darabig nem fogom elfelejteni, az szent 
-
DVlad
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Tegnap engem is összehozott a sors egy Hun kezdetű játékossal, Tiger2-t hajtott és miatta vesztettünk, mert a körön kívül 2 méterre bénázott, pedig ha bejön ő is nyerünk. Ráadásul 13-7-re vezettünk és különösen sajnáltam, mert 3700hp-t gyüjtöttem. Kicsit mérgelődtem na.

-
L4mie
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Vitával nincs semmi baj
amíg mind2 fél meggyőzhető és nem megy át veszekedős-fröcsögésbe.Így kifejlesztve gondolom majd a game-t [T-43 vs KV-13]
Oké meggyőz a táblázat, majd kíváncsi leszek milyen lesz a game ha 100% lesz a T-43 legénysége is, addig is picit megnyugodtam
jó ez a kis összehasonlítós oldal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) óta egyszer sem dobott, csak most kezdett rá megint 8.5-ben, főképp az múlt hét óta. A laggok pedig a 2. szerver beüzemelése után kezdődtek el, az előtt nem nagyon volt ilyen. Egyébként az első szám azt jelenti, hogy a te szervereden mennyien vannak jelenleg, a másik pedig a két szerveren online játékosokat összegzi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(mega problem

Innen nem látni :/

Egyből reportoltam, hogy bot, sőt írtam a többieknek is, hogy cselekedjenek hasonlóképpen. Betört a bázis mellé egy scout tank, talán VK 2801 és egyedül megfosztotta a full HP-jától. Persze a botmozgás maradt, elindult előre és lőtt magasan a levegőbe, miközben a VK szépen lebontotta HE lövedékkel. Előprogramozva meg jött az ismert chatszöveg vastagon x másodpercenként OP...SZ*P
Természetesen Defeat