Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Notival Intel HD 2000 IGP-vel próbálta már ezt a játékot?
-
bullseye
addikt
Hát, ha tippelnem kéne, azért mert állítólag egyes boltokban anélkül árusítottak VGA-kat. Bár lehet, hogy csak azért, mert nem mindegyik olyan disztribútortól eredt, amelyik részt vesz a programban. De persze a vádaskodás egyértelműbb okokat látott e mögött. De én is csak valakinek az ismerősétől aki a látta alapon hallottam, személyesen nem tapasztaltam...
-
Preda
aktív tag
Hát igen ez az a meccs amikor kb mind1 kit lövök és honnan simán viszi. Érdemes megnézni milyen amikor nagyon adja. Egyébként nem volt egy nagy meccs.

-
Haart
addikt
Ahogy nézem az aprók közül eltűntek a WOT kódok. Moderálva lett az összes hirdetés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dryman
őstag
válasz
üzenetére
Hummel, nekem kedvenc kis kredit-gyártó járművem volt...okosan lehet vele szépen aratni....néha néha egy egy face-to face eset is belefér vele... szerintem Grille után szeretni fogod....utána jön a jó kis Panther...ez sem okozott csalódást....közben szépen kifejlesztettem a GWTiger-t is, de látom mennyire más mint az eddigi artyk, ezért félek megvenni....
-
törölt tag
Na, kiGrilleztem magam, elég is volt belőle.
Jön a Hummel. Mire számítsak, lesz valami változás? -
grex4
aktív tag
M4 sherman trollgun gold ammoja lepattant az M7 priest arty-ról, pislogtam eggyet... majd a második sima ammo belevert 40sebzést... éérdekes
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Ez nem feltétlenül az ő hibája ám. Velem is megesik néha, hogy egyetlen lövést nem adok le nagyobb tierben, mert vagy hozok egy nagyon rossz döntést, vagy egy lövésez az arty, vagy leadok 3-5 lövést amiből csak 1 sebez a többi pedig 0 penetration.. Ez a csatája nem úgy sikerült ahogy kellett volna, de lehet, hogy 10-ből csak 1 ilyen rossz. Szvsz veled is előfordult már hasonló.
-
Bingisz
addikt
Szegény Wg kifogyott az ötletekből, ezért minket kérdez, hogy mi legyen akcióban:
[link]Tessék szavazni, nem ám aztán nyivákolni, hogy mér ez meg ez van akcióban!

Rakjatok a tiger(p)-re minél többen!

-
Patrick76496
őstag
Valaki meg tudná mondani ennek a modnak a nevét/be tudná linkelni, ami ebben a videóban látható? A lent lévő (kék) effektív páncélvastagság indikátorra gondolok. Előre is köszönöm!
-
myckey
veterán
-
jano_77
nagyúr
milyen bug az, hogy lövök és nem hogy a lövésem nem száll el - találat már szóba sem jön -, de egy olyan jelenség, mintha vissza fojtaná vmi és nem megy el a lőszer.....volt már ilyen vkinek?

-
Csabi04
tag
BDR-vel valahogy még nem megy, mert a csaták 70% vesztes+ olyan lassú, hogy a győztes meccsekben mire odaérek egy ellenséges tankhoz már kilövik. Kell meg rá a motor és a 90-es agyú, csak rettentő lassan megy az XP gyűjtés, azt hiszem fel fogok használni egy kis free XP-t.. Ahogy látom nem Heavy tank inkább sniper mert minden átlövi. Valami taktikai tanácsot ha adnátok jó lenne.
-
Macka
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Azért nem kell rögtön valakit megbélyegezni a "noob" jelzővel, ha egy csatában 1 lövést ad le. Ha 10 csata alatt meccsenként átlag 2-3-szor lő, akkor már tényleg az.
Nem védek senkit, nem vagyok jó játékos (a 920-as WN6-ommal éppen, hogy átlag), de attól, hogy van olyan meccs, hogy ez elején bespotolnak, lövök egyet, majd 4 darab T7-es arty akar egyszerre megenni, attól még nem vagyok noob. Ha meg nincs tiszta helyzet, én sem lövök, főleg, hogy 1030 credit egy ammo.
-
jano_77
nagyúr
Úgy látszik vonzom a nagy WN6-al rendelkező, de agyhalott embereket ma....de MIÉRT?!?!?!?
Lelovec - M103 - T9-es csatában - 1 kemény lövést tudott leadni.....jaaaa és a WN6-ja 1200 felett bőven!

azért volt a mai napnak jó oldala is....átléptem végre a 10 millát ezüstben

-
mikron
tag
http://www.youtube.com/watch?v=vXyftH8xy7c
ezt látni kell 
-
v!ct0y
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Akkor más lesz a neve

jano_77: Én még csak 1700 csatánál járok. De benne lennék ha lenne egy klán innen. -
mikron
tag
csak semmi idegeskedés
agyhalottak mindig is lesznek
lőni kell ami a csövön kifér 
-
jano_77
nagyúr
válasz
Moleman
üzenetére
Összefutottam még1 szépséggel....ráadásul sajnos hazánk fia....nagyon felbaszta az agyam, de ez a szövegből ki fog derülni

Egy olyan csata után, ahol beszólt nekem, hogy noob vagyok, mert Steppees mapon lentről nézve jobb oldalon másod magammal nem tudtuk feltartani az enemy 8 tankját és kilőttek.....ez alatt Ő egyetlen lövéssel múlt ki
Aki meglátja csatában lőjje ki azonnal!farkasjano (16:41:32) nagyon ügyes voltál a csatában
T72_es (16:41:49) nem ez volt atz első!!
farkasjano (16:41:54) 33500 csatával a hátad mögött, egyetlen lövést nem tudtál leadni a csata során!?
farkasjano (16:41:58) gratulálok
farkasjano (16:42:17) tudnám mi a szarért játszol még ezzel a játékkal?
T72_es (16:42:19) minek pazaroljam a lőszert
farkasjano (16:42:44) mi a fasznak eszel....?
T72_es (16:43:00) azért, hogy az ilyen bunkókat mint te idegesítsem, hogy anyádat basszam meg!!
farkasjano (16:43:35) nagy kár, hogy elfogyott a jelentésem már a sok hasonló gyökérre mint Te...ezért sajnos Téged nem tudlak feljelenteni :-(
T72_es (16:43:45) jöhetsz szopha ha gondolod!!
T72_es (16:44:10) ki a fasz kezde a bunkóskodást fasszopó!!
farkasjano (16:44:19) ahhoz meg, hogy anyámat meg tud.....fel kellene, hogy álljon, de neked kicsi csira tutira nem tud....szerintem meg sem találod akkora...kb mint az agyad
farkasjano (16:45:14) jobban jár mindenki, ha nyomsz egy DEL-t a játék főkönyvtárán
T72_es (16:45:35) nagyon kisgyerek lehetsz, ugyanis a méret nem lényeg szopni még tudod!!
farkasjano (16:46:03) Te is, mert úgy is agyatlan vagy hozzá....ez nem olyan ám mint a Duke Nukem, hogy csak nyomod az előrét meg a tűz gombot és mindenki meghal.....a többség meg azért járna jobban, mert egy gyökérrel kevesebb lenne a játékban
farkasjano (16:46:31) 36 évesen kis gyerek vagyok ja....Te mennyi vagy csíra? 14?
T72_es (16:46:40) szeretem, ha szopathatlak!!
farkasjano (16:47:13) vagy esetleg a 72-es a nevedben a születési éved!? mert akkor nagyon siralmas a helyzet :-(
T72_es (16:47:36) az a faszo mérete amit szpsz!!
farkasjano (16:47:55) szókincsed kb mint az eszed.....0
farkasjano (16:48:03) na szerbusz(#3462) v!ct0y: ez a PH-s klán érdekelne engem is...igaz nem vagyok pro, de azért agyatlan barom sem

-
v!ct0y
veterán
Kéne egy ph-s klán. Világverő lenne annyi itt a profi játékos.
-
Moleman
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Gagyi.

A parancsnok normális volt, de lelépett a nagy klánba, és kb csak a legalja maradt, egy 500 effes tag lett a parancsnok. Pár jó játékos van, de beférek a top 5-be a 860 wn6-ommal...
(A legviccesebb, hogy papíron kötelező 1 db 8-as tank, ehhez képest van, akinek csak 4-es van.
) -
jano_77
nagyúr
Tanchist1....igazi kretén toborzó tiszt létére!
1700 csatája van csak IS-3, összesen 28.5K csata és egy T8-as csatában 8 leadott lövésből sikerült neki összesen 0 - azaz NULLA - sebzést bevinni! Volt rajta kívül még egy díszpinty IS-3, aki még a lőszert sem pocsékolta!
Hát rohadjon meg az összes hasonló retardált gyíkarc!

Természetesen buktuk a csatát. -
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy T49-cel egy az egyben kell leallni kotekedni egy KV-1S-sel, plane nem egy IS-sel.
Hagyni kell, hogy keressen mas celpontot, aztan lehet gyepalni.
-
xtmod
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
épp most, 8db t8-as van a brigádban.

-
Bingisz
addikt
Na ez a legrosszabb, amikor azt mondja valaki, hogy 50% alatt van a (hülye) esélylatolgató és úgy is bukás a csata és ezért nem is csinál semmit.
Az xvm arra való, hogy megmutassa, hogy egy szituációban valószínűleg hogy fog érvényesülni valaki, és nem arra, hogy a csata kezdete előtt elkezdjen a játékos nyivákolni amiatt hogy 50% alatt jósol a mod....
-
p06
senior tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Na mielőtt elindulok bringázni még toltam egy kört T20-szal. Epikus csata volt, végig kiélezett, sok társam volt hajlandó összedolgozni. Majdnem kitáraztam a lőszer készletet, közel 3000 dmg ment bele az ellenségbe és még 1800 dmg spot által (pedig nem akartam scout szerepet, véletlen volt). Izgalmas kör volt.
Veszítettünk, de nem érdekel. Nem a vereséggel van bajom, hanem azzal, hogy nagyon kevés az ilyen izgalmas kör, a legtöbb egy gyors dara amiben az egyik oldal percek alatt elbukik. De ilyen fajta vereségből százat is elviselnék egymás után.
-
Máté94
addikt
válasz
Bingisz
üzenetére
Amikor már 50% vagy az alatti a WR, akkor szinte tök mindegy mit csinálsz... Legszívesebben beírnám már az elején, hogy noob team, és győzött a másik csapat, mert annyira életképtelenek, hogy másfél perc alatt a fél csapat halott.
Mondjuk ezzel kapcsolatban néha működik a pszichológiai ráhatás, ha tudatjuk a csapattal, hogy bizony a WR ilyen és ilyen alacsony, akkor azért mintha kicsit jobban odafigyelnének.
-
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Még saját tierjében is óvatosnek kell lenni, mert iter6-ban a TD-k, sőt szinte minden átüt. Ügyesen kell vele harcolni, úgy kell csinálni, hogy te mindíg tudd őket lőni, ők meg ne találjanak el

KV1-S hasat mar az M1A1 is atviszi, ami nem egy komoly csuzli, Sherman, T49, T1HT, Wolverineen fordul elo...
-
jano_77
nagyúr
Győzelem!
Steppes 2013. május 5. 14:00:00
T1 Heavy Tank
Szerzett tapasztalat: 2 982 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
+ kredit: 30 615
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, PusztítóJó fejek volt az M4-ünk, mert a végén meghagyta nekem az utolsó Stugot az ellenféltől.

Vannak még korrekt és rendes játékosok is, ugyanis kértem, hogy hagyják meg nekem....hagyták.
-
Moleman
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az nA tényleg nem egy főnyeremény scoutként sem, bár az őt körüllengő kollektív gyűlölethez képest én pozitívan csalódtam benne, mikor kb 3/4 éve kitoltam.
-
nyunyu
félisten
2 nagyonruhellem tank kerult a meg par kor, aztan szemrebbenes nelkul eladom a 'csaba statuszba:

Jot tett a 3002DBnek a gun depression buff, alig birtak eltalalni hulldownban.

Elejen rajtam kivul mindenki ellemmingelt balra, de szerencsemre az ellenfel meg hulyebb volt, toluk senki nem jott E0-ra. Aztan a bazisukon csemegeztem ket bena medet, meg egy AFK T34-et.Egyebkent szopoag az van bonyallal.

Tegnapelott: 13/32
Tegnap: 37/81
Ma eddig: 13/33 -
GrooveHero
addikt
Nem vicc. Ha nem a saját tieredbe rak be, akkor óvatosnak kell lenni. Szép üt a 122-tes, de ha előrerohansz és egyből kinyuvasztod magad, akkor nem sokat ér. Még saját tierjében is óvatosnek kell lenni, mert iter6-ban a TD-k, sőt szinte minden átüt. Ügyesen kell vele harcolni, úgy kell csinálni, hogy te mindíg tudd őket lőni, ők meg ne találjanak el

Tudom, könnyű mondani, ráadásul a töltési idő is sok. Ezért kell vigyázni, mert amíg töltesz nagyon ki vagy téve a medeknek, pölö e8 sherman és társai. -
xtmod
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
jó, majd köcsög leszek.

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Ezt szoktam, de sajnos a WoT már nagyon nem olyan, mint régen. Én nyíltan vállalom, hogy casual játékos vagyok, de közben elvárom azt, hogy ez ne csak agyatlan szórakozásból álljon, mert gondolkozni, taktikázni nem bűn, akkor sem ha valaki egy munkanap után már leterhelt és fáradt. Régen még nem volt ennyi hülye. Lehetett nagyon jó köröket menni, ment a kommunikáció, viccelődés és a körök elején gyorsan rögtönöztünk taktikákat, amihez többnyire tartotta magát mindenki aki beszélte az angolt (de egy térképen a tervezett útvonal végig pittyegtetését is értette a többség).
Most meg... nagyon legatyásodott a közösség.
Én már kinőttem a klánosdiból, csak esténként akarok 1-2 órát szórakozni meg ilyenkor hétvégén lenne kicsit több időm (és a szórakozás azt is jelenti, hogy élvezem használni az agyam gondolkozásra). Szakaszban szoktam menni ismerősökkel, de igazság szerint a legtöbb WoT játékos haverom igencsak kezdő. Többet érnek, mint az átlagos random csapattárs, de azért nincs valami nagy harci értékük.
(#3433) virkir: Hidd elég elég sokszor felmerül bennem, hogy bennem van a hiba amiért nem tudok alkalmazkodni. De az 53%-os győzelmi arányom szerint azért szerencsére nem a teljesen hülye noobok között vagyok. Az eddigi legeredményesebb tankom a KV-3, amivel most rontottam a győzelmi arányt 59.12%-ról 58.95%-ra. Arra sosem panaszkodtam, hogy ne lenne elég pénzem meg XP-m vagy ne fejlődnék elég gyorsan. Egyszerűen csak azért picsogok időnként, mert felidegesít, hogy mennyire elsilányult a közösség. Ezért sem érdekel a W/L arány... ha beteszek a közösbe 2500-3000-3500 dmg-t és mégis veszítünk, akkor nem érzem úgy, hogy rajtam múlt.
-
GrooveHero
addikt
Mer' nem kő előrerohanni, hanem hátul kell maradni és egy kicsit ilyen hogyismondjamcsak "sunyi" módon kell vele játszani. A nagyok előremennek, teszik amit tenniük kell, vagy nem, te meg mész mögöttük és amikor kialakul a tűzpárbaj pölö városi csatában és visszahúzódnak tölteni, akkor előrebújsz, adsz nekik egy 400-as, ha a 122-es van fent rajta. Nem tudok jobbat mondani, köcsögnek kell lenni azzal a géppel, ha nagyobbak közé dob be
-
virkir
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Az még véletlenül sem merült fel benned, hogy egyszerűen nem megy neked ez a játék?
Ettől még nem dől össze a világ, van ezer más amivel el tudod tölteni a felesleges idődet. -
Máté94
addikt
Amikor T6-7 közé betesz P.z.38t n.A.-val akkor egy kicsit haragszok a MM-re... Hogy gondolják? Maximum feláldozhatom magam, mint felderítő, de egy lövés, és vége...

-
AMD Power
titán
Tesom notija egy X2 1.8Ghz es egy ATi HD2400 tolja a WOT-t.

-
Chris0321
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Egyszerűen nem kell erőltetni. Én is kerültem már a rossz oldalra nem is egyszer, ha látom esélytelen normális csatákat menni fogom magam és kilépek. Felesleges erőltetni, a pihentetés a legjobb megoldás. Ha nem megy másnap sem akkor harmadnap és így tovább. Max. 5 csatából kiderül mire lehet számítani aznap.
-
Stauffenberg
nagyúr
Engem a W/L ratio érdekel a legkevésbé, de egy idő után roppant idegesítő, mikor egyhuzamban a huszadik kört bukod úgy, hogy még bőven tudnád csépelni az ellent, de mivel a társaid az első 2-3 percben tömegével elhullanak, ezért elég hamar bekerítenek.
Volt olyan napom amikor a kalkulátor szerint 2100 volt az effem, de a win arányom 19%. Néha úgy érzem, hogy a WG hazudik a játékosok számát illetően és valójában a játékosok 90%-ka csak bot. Ezért nem írnak vissza, nem reagálnak semmire és ezért annyira idióták.
-
Kelvin
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Játsszál barátokkal vagy lépj be egy jó klánba és századolj vagy cw-z. Amúgy mit érdekel a win rate ha magasan a legtöbbet sebzed és van jó pár killed?
-
Stauffenberg
nagyúr
Múlt hétvégén is szopóágban voltam, de akkor a jó oldalán. Eleinte vicces, hogy különösebb ellenkezés nélkül lyukasztod ki az ellenséges tankokat, de 5-6 kör után ez is unalmassá válik, főleg ha a tankod nem elég gyors (pl: KV-4) és nem tudsz időben odaérni sehova és a társaid mindent eloroznak előled.
Ezen felbuzdulva ezen a hétvégén is bátor voltam, pedig megfogadtam, hogy hétvégente nem játszom, mert a szokásosnál is idegesítőbb a játékos összetétel. Hétköznap is sok a barom, de késő estére kicsit tisztul a kép. Akkor már 3-4 csapattárs is akad aki nem buta, mint kő, ez pedig bőven elég lehet egy masszív győzelemhez.
De mindegy, azt hiszem megemésztettem az ebédem, inkább elmegyek edzeni egy nagyobb bringás tekeréssel. Többet ér, mint a sok retardált barom között idegeskedni.
-
xtmod
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
a kv-1-el tök jól ment, mióta a kv-1s-el tolom, örökké benyom egy rakat t8-as közé. egyébként t7-es fölött úgy el van cseszve, hogy prém nélkül nem érdemes játszani.
-
Stauffenberg
nagyúr
Miért esek mindig abba a hibába, hogy még belépek ebbe a fosba játszani?
Tegnap óta lejátszottam ~20 kört a VK3601H-val és sem tegnap, sem ma nem lett még meg a napi duplázás. Ez ezzel a tankkal 0% győzelmi arányt jelent, miközben sokszor az ellenséges top játékosoknál is többet pusztítok.
Ja... nincs szopóág. Csak ma láttam vagy 7-8 játékost akik amiatt panaszkodtak, hogy 1-2 napja alig kerülnek olyan csapatba aminek az össz IQ teljesítménye nagyobb lenne egy marék földnél. Egyesek szerint a szopóág csak a magyar fórumokon terjedő mítosz. Hát kurvára nem.
A legutóbbi kör egyszerűen kiakasztott. Már nem elég, hogy annyira primitív a WOT játékosok 90%-ka, hogy leszarják a csapatot meg a segélykéréseket, taktikát... hanem egyenesen ellentmondanak. Egy zászlós map volt, láttam, hogy mindenki az alapbázis körül kempel, ezért a zászlóhoz mentem... nagyjából hat percen át én (VK3601H) és egy VK3001 tartottuk ketten a zászlót, folyton resetelve az ellenséget, de amikor már nyolc ellenség volt a körön belül, akkor már ez sem ért semmit.
Hiába nyomkodtam az SOS parancsot és villogtattam a zászlót a térképen, rögtön vagy 5-6 csapattárs azonnal nyomta, hogy "Negatív!", tehát értették mit akarok. Kempelték a nagy büdös semmit. A kör úgy ért véget, hogy 0 dmg volt az egyenlegük és ők egy kurva lövést nem adtak le...
Miért? Miért jó ez nekik? MIÉRT? Mi a büdös francot élveznek így a játékban?

Az a legnagyobb bajom, hogy a 22-es csapdájában vagyok. Még van 6500 aranyam a játékban, amit nem akarok az accountom törlésével elbukni. De nem fogy el soha, mert már prémiumra sem fizetek elő, mert folyton az a vége, hogy 15-20 csata után úgy felbasz a primitívség, hogy kilépek és egy hétig felé sem nézek.
-
polgi803
őstag

-
polgi803
őstag
Köszi mindenkinek!

Stug III. illetve KV1 gyenge pont szemből ill. oldalról hol van?
-
myckey
veterán
válasz
polgi803
üzenetére
Ctrl+egér bal klikk az adott területre.
Cray Tyler
szerintem nem kell őket nerfelni.
úgy jó ahogy van.
elvégre is nem vernek beléd ezret,2 secenként.és simán körbe lehet őket táncolni/akár mellé kerülni,így már semmi esélye.
ha még a páncélt is elvennék tőlük,akkor mihez kezdenének.nincs Angol TD-m

-
polgi803
őstag
Lenne egy amatőr kérdésem...hogyan lehet kijelölni azokat a helyeket a mapon amikre figyelni kell? Biztos tudjátok mire értem...

-
Cray Tyler
senior tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Az a gond velük, hogy gyorsan is töltenek újra. Sarokharcnál simán leláncolva tartanak, én meg ha nem látok a kupakjára, akkor hiába lövöm. A HPja is több, mint az egy tier5 TDtől elvárható lenne. Az egész UK ágra ráférne némi nerf, vagy legalább rebalance.
-
L4mie
veterán
AT-2 mekkora vicc már, átlőhetetlen szar fos az egész AT- ág...persze van 2 sebezhető pontja kösz.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem legalábbis nem jött be.