Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
Másnál is tapasztalja, hogy WOT belépéskor nem dobja fel az Adventi tank ajánlatot? Most 2x léptem be, de semmi.
-
dualface
tag
válasz
peterson79
üzenetére

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
jatektudasra gondoltam, es nyilvan csak ugy hogy jellemzoen, ugyanis a jok jellemzoen lefarmoljak a rosszabbakat, viszont ha mar az ertelmi szint felmerult akkor inkabb erzelmileg is megvizsgalhato, mert a lexarom faktor sem egyforman mukodik es szerintem nem annyira kotodik a jatek iqhoz sem. talan iyouxin is tort mar ossze billentyuzetet duhkitoresek miatt ha jol emlekszem, pedig o valszeg jobb jatekos mint itt a forumon barki
meg mas tenyezok is lehetnek, mert pl szakaszban meg nem bosszankodtam egyszer sem. jo mondjuk igazabol az elmult egy-masfel evben igazan merges egyszer sem voltam -
EQMontoya
veterán
válasz
dualface
üzenetére
+1. Egyrészt ha ügyesek, márpedig nyilvan nem hülyék, akkor ugy van megcsinálva, hogy a meccsek több szerveren futnak párhuzamosan, és van egy központi, amin fut az MM, meg amin intezed a vásárlásokat.
Masreszt a WOT egy 10 éves játék, azert azóta elég sokat fejlődött a IT világ, és mar akkor is volt eleg kraft elvégezni a szükséges számításokat.
-
dualface
tag
válasz
popey37
üzenetére
Az viszont tény, hogy...
Az a baj, hogy tényként kezeled a megérzéseidet.elhiszi azt valaki, hogy egy 155mm-es ágyúval meglövöm a francia lightot, tök mindegy melyiket és vagy pattan vagy benyeli vagy sebzek 300-at. utána jön a maus és kapáslövéssel 800 hp fölötti a sebzés.
Nem, ezt senki nem hiszi el, aki legalább 1k csatát játszott már a wot-al.
...75k számitás ezredmásodperc alatt, nincs az a gép ami ezt ki tudná számolni.
Itt sem az a baj, hogy te nem tudod elképzelni, hogy létezhet ilyen, hanem hogy leírod tényként, pedig tényleg 5 perc alatt meg tudnád nézni, hogy mire is képes valójában manapság egy komolyabb szerver. Senki nem IT guru, és neked se kell érteni hozzá, csak ne írd le tényként a hülyeséget, mintha az axióma lenne.
-
e-newsee
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Azt a Churchill VII-et a kis accon nyomtam egy ideig, amikor csináltam a referral programot, és nekem is bejött. Vicces tud leni, amikor nagy lendülettel rádesik egy naiv light, hogy na most majd jól lefarmol, és 10-ből 3 lövése visz be. Persze, magasabb tierben már nem sokat ér, és szeretik az artyk is, de egy puhább tankot le lehet amortizálni, mire odáér hozzád. A sok kis sebzés miatt észre sem veszi, hogy megetted a 2/3-a HP-ját.
-
e-newsee
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Értettük a példa lényegét, de itt nem 1-2 sebzésről van szó, hanem akkora szélsőséget mondott, amit csak a HE tud. A fórumtárs pedig teljesen jogosan feltételezte, hogy a HE-ről beszél. Ha már van a játékban olyan lőszer, ami ekkorát szór a sebzést tekintve, akkor pláne figyelni kell. Ha azt írta volna, hogy 600 vs 900, akkor is teljesen érthető lett volna a példa, és senki nem értette volna félre. Megspórolt volna a topic pár felesleges hozzászólást. Ezt is beleértve.

-
jano_77
nagyúr
Adventi Calendar 8. napi ajánlata: M41D kínai light
-
Djuree
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ez így van, jó játékosok nem szoktak írogatni csata után a cseten szidalmazva, csak a gyökerek. nem bírják elviselni ha kilövöm őket. ha kilőnek én tudomásul veszem hogy elbasztam, vagy jobb volt, vagy szerencséje volt, ennyi, ez a 3 lehetőség. indítom a kövi csatát. ha nagyon jó az ellen, akkor szoktam neki írni egy dicséretet.
még annak se szoktam írogatni aki megpróbál kitolni az ellenfél elé, vagy direkt beáll mögém ne tudjak visszatolatni. az ilyen rohadékokkal ugyanazt csinálom, és általában én csinálom jobban.
-
peterson79
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Milyen értelemben gyengébb? Játéktudásilag vagy értelmi szinten?
-
kchryss
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
Fura ízlésed van, de nagy grat a 3 jelhez a churchillen.

Játék közben káromkodás témához, nem rád utalva csak te hoztad fel a témát és láttam nemrég egy kapcsolódó videót. Szerintem vannak itt a topikban páran akikről lehetne ilyen videót készíteni wotozás közben mint amit ez a lány csinált a fifával játszó barátjáról (hanggal nézzétek): [link]![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phoenix1989
addikt
Ez egy elnagyolt es tulzo peldavolt. Miert olyan nehezt ezt itt mindenkinek felfogni? A jobb erthetoseg vegett ir ekkora kulonbbseget.megrogzotten csak azt latjatok ami a jatekban van irva de ha valaki mar 1 szammal mast ir belekottok mert akkora logikaval nem rendelkeeztek hogy kivegyetek mit is akart vele szemleltetni a masik. de termeszetesen mi nem jartunk iskolaba. Legalabbis egyesek szerint. . XD megjegyeznem de jartam
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Iyouxin f2p acc-on azzal csinálta a maraton egy részét:
Itt(katt) ez elején és itt(katt) elszórtan, sok más tank közül ki lehet őket mazsolázni. 3500 átlagsebzés.Aránylag friss (1 hónapos) adás profi ruszki játékosoktól:
Sh0tnik 23 csata 4700 átlagsebzés, videó leírásában időbélyeg a csatákról megjelölve melyik pályán volt és mennyi volt a sebzés: [link]
Near_you 19 csata 3900 átlagsebzés: [link]
liquidator 25 csata 4800 átlagsebzés: [link] -
3
senior tag
válasz
Balcsix
üzenetére
Megmarad. A depóban vannak azok a stílusok, amikhez nincs tankod.
"Leszedtem róla, ami be is került a tank testreszabásai elemei közé, viszont nem került vissza a garázsban lévő festések közé."
Nem értem, hogy hová nem került vissza a festés. A T-54 festéseinél kell lennie, ha megvan a tank (ilyenkor a depóban nem látszik). Ha nincs meg a tank, akkor a depóban tudod megnézni.
-
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
WG bérenc vagyok. Van egy titkos weboldal, ahol le van írva, miket kell a fórumba posztolnom. Nem nagy ügy, egy sátánista team már előre megfogalmazta a mondatokat, csak át kell másolnom, és megnyomni a küldés gombot.
-
3
senior tag
válasz
popey37
üzenetére
Említetted:
"papírpáncélba nem lősz csak minimum környékén, a vastag acéltömbbe meg belevered a maximumot.
elhiszi azt valaki, hogy egy 155mm-es ágyúval meglövöm a francia lightot, tök mindegy melyiket és vagy pattan vagy benyeli vagy sebzek 300-at. utána jön a maus és kapáslövéssel 800 hp fölötti a sebzés. nem mellékesen a lightnál érvényben van a 3 kaliber szabály, ami ugye biztos sebzés, legalábbis annak kellene lennie.40-50mm páncél, 155-ös kaliber."Félreértettem. Felkészületlenül ért, hogy pont te vagy az az egyetlen játékos, aki ugyanazzal a - nem HE! - lőszerrel 300 és 800+ sebzést gyújtás/lőszerrekesz nélkül ki tud osztani.
Félve jegyzem meg, hogy a 300-as sebzés a 400-as átlagsebzésű lőszer legkisebb sebzése. Ugyanennek a lőszernek a legnagyobb sebzése 500. Te meg 800+ HP-t veszel le vele. Jó neked. Nekem is kéne ilyen lőszer.
-
BÁ Nutrition
addikt
Elmult 24 ora botoskodas: 60 csata, 7,93 tier, 56,67% winrate, 2053wn8. Johet a csetban :)
-
Balcsix
senior tag
Megvan a halloweeni 3D stílus a T-54 -re, amit fel is raktam rá, viszont a tankot egyelőre el akarom adni. Leszedtem róla, ami be is került a tank testreszabásai elemei közé, viszont nem került vissza a garázsban lévő festések közé. Ilyenkor ha eladom a tankot, akkor elveszik vele a stílus és nem tudom majd visszatenni rá ha visszaveszem a tankot, vagy megmarad?
-
popey37
addikt
válasz
e-newsee
üzenetére
ezzel tisztában vagyok, de itt nem másodpercenként kell a számitás, hanem 0,001 másodpercenként és nem egy, egyedi, hanem akár több tizezer különböző számitást kell elvégezni a másodperc töredéke alatt különböző paraméterekkel.
nem mondom hogy teljesen lehetetlen, de kell hozzá masina. -
válasz
e-newsee
üzenetére
Az fel sem tűnik, hogy 100k játékos 75k lövést ad le 1 ezredmásodperc alatt? Gondolom az arty-k sokáig töltenek, ezért azok csak 3 ezredmásodpercenként lőnek. De most már értjük, hogy miért ilyen sok a bot a játékban. Még pislogni sincs ideje, de már ellőtte az összes lőszerét a kezdőkörben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
3
senior tag
válasz
popey37
üzenetére
"elhiszi azt valaki, hogy egy 155mm-es ágyúval meglövöm a francia lightot, tök mindegy melyiket és vagy pattan vagy benyeli vagy sebzek 300-at. utána jön a maus és kapáslövéssel 800 hp fölötti a sebzés. nem mellékesen a lightnál érvényben van a 3 kaliber szabály, ami ugye biztos sebzés, legalábbis annak kellene lennie.40-50mm páncél, 155-ös kaliber."
HE-nél továbbra sincs overmatch.
-
e-newsee
addikt
válasz
popey37
üzenetére
Először is, az első bekezdésed ellentmond az utolsónak. Először azt írod, annyit sebzel, amennyit a WG akar. Aztán pedig azt, hogy nincs kapacitás annyi lövést számolni, szóval kapsz egy random értéket, oszt csá. Kérem alássan, erről beszél mindenki. Kapsz egy random értéket -25% és +25% között.

És, ha már szóba került, egy egyszerű i3-as proci IGP-je képes 400 gigaflops-ra (négyszáz milliárd lebegőpontos számításra másodpercenként). link Nemhogy egy szerverpark...
A kommented közepéről pedig:
Elfogadhatnád már azt a tényt, hogy a sebzés mértéke nem függ a páncél vastagságtól (AP és átütő találat esetén). Onnantól, hogy átütötted a páncélt, tök mindegy, hogy egy Maus besejében van a lövedék, vagy egy 12t-ben, dob egyet a kocka, és kapsz egy sebzést valahol a +/-25% között. Ennyi, no magic. Az, hogy átütöd-e, az már más tészta, az sokkal bonyolultabb matek(+geometria). -
popey37
addikt
tudjátok ez az alfa sebzés egy baromság: annyi sebzést ad a lövésed amennyit a wg akar, lehet itt átlagozni meg matekolni akkor sem lesz másként.
Az viszont tény, hogy gyakrabban megy a minimum környékére mint a maximum felé, és ez főleg a nagyot lövő tankoknál figyelhető meg: pl. 750-es alfa, az ellenben van 730 hp és tuti bennehagysz pár hp-t. a másik példa: papírpáncélba nem lősz csak minimum környékén, a vastag acéltömbbe meg belevered a maximumot. hagy ne keresgéljek most replayokat, de van belőle bőven amiből lehetne csemegézni. de ha valaki akar, átküldön neki a kb, 2k replayomat és válogathat.
elhiszi azt valaki, hogy egy 155mm-es ágyúval meglövöm a francia lightot, tök mindegy melyiket és vagy pattan vagy benyeli vagy sebzek 300-at. utána jön a maus és kapáslövéssel 800 hp fölötti a sebzés. nem mellékesen a lightnál érvényben van a 3 kaliber szabály, ami ugye biztos sebzés, legalábbis annak kellene lennie.40-50mm páncél, 155-ös kaliber.
ha minden játékos minden lövésénél számolgatna a szerver, a NASA számítógépei sem lennének elegek, nemhogy a wot szaros kis szerverei. 100k játékos ,abból egyidöben lő 75k, az 75k számitás ezredmásodperc alatt, nincs az a gép ami ezt ki tudná számolni.
minden lövésre kapsz egy random értéket, oszt csá. -
dualface
tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Egyre jobbak az érveid. Fokozzuk:
Ha a kukásautóval egyet tudsz lőni egy csatában, annak mennyi legyen a sebzése, hogy működjön az elméleted?
-
peterson79
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Jó, mondjuk így is lehet nézni, ezen is alapulhat a számításod, ha nagyon ragaszkodsz most már hozzá. De akkor is nagyobb mintavételből fog kijönni az ÁTLAG

-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
egy csata amiben lősz 9 et az nem minta? egy csatán belüli dolgokról beszélek ezen mi nem érthető? de a következő csatámban ugyan ez volt a helyzet 1 lövés volt felette. az m4 54 és a pzkpf 7 is ebben a cipőben van. legalábbis nálam. a lövések többsége nagy többsége alatta van az átlagnak.
-
peterson79
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Átlagot nem 1 mintából veszünk, hanem minimum kettőből...ne erőltessük megint ezt, kérlek szépen...
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
De épp azt írtad, hogy azt várod el, hogy 1 csatában adja ki az átlagot függetlenül attól, hogy mennyit lőttél!
-
phoenix1989
addikt
Pug
attól a sebzésed mértéke véletlen maradna ha figyelembe venné az előző sebzésed. hiszen elég nagy a mozgástere. ettől még véletlen lenne. csak annyiban változna hogy egy csatán belül közelebb járnál az átlag sebzéshez. számokkal ha 560 (420-700) átlagom van és lövök 540 et akkor a következőnél ne a 420 és 700 közé varázsoljon hanem 560-700 közé legalább megközelítőleg. én erről beszélek és ez ettől még véletlen. és kösz de ne nevezz butusnak.notika77
nem kell hogy tudja most sem tudja. a lövés pillanatában generálja a sebzésed és ennyi.duaface
ezeket még szóra sem méltatom mert ennek értelme sincs -
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
akkor törölheted
-
dualface
tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Tehát a lényeg:
- ha a következő meccseden kétszer lősz egymás után, és az egyik sebzésed kisebb, mint a másik a wargaming csal. Ne írj ide, csak töröld le a játékot, mert neked van igazad.
- ha a két lövésből az egyik átlag feletti lesz, akkor ismételd meg másik tankkal, tuti csak próbálják elterlni a figyelmedet a csalásról.
- mindkét lövés pont az átlagsebzés akkor az egészet álmodod és ideje felébredni, mert a wot nem létezik. -
válasz
phoenix1989
üzenetére
Honnan tudná szegény program, hogy lősz-e még a csatában? Nem tud számolni vele. Így, ha meg akarna felelni a te elvárásodnak csak átlagot adhatna minden lövésre vagy nem hagyna lőni

-
válasz
phoenix1989
üzenetére
A véletlenszám generátor attól "véletlen", hogy nem vesz figyelembe semmilyen korábbi eredmény értékét. Ha bármilyen direkt, "dobás" előtti megahtározott módosítója lenne, akkor már nem lehetne "véletlen"....
Random number generation (RNG) is a process which, through a device, generates a sequence of numbers or symbols that cannot be reasonably predicted better than by a random chance.
mert igy nem belenyúlt és manipulált? xD vicces vagy.
Bocs, de nem tudok már mást mondani erre, de tényleg..., mint hogy te pediglen, khm, kicsit "butuska"

-
phoenix1989
addikt
válasz
ollie
üzenetére
563 volt felette a többi 8 lövés alatta.
#211943Pug
egy csatán belül számolva miért is én számolok rosszul? egy csatára vetítve nincs meg az átlag . erről ennyit. véletlen szám generátor ide vagy oda egy csatán belül az is véletlen számítás lenne ha egyszer fölé egyszer meg alá lőne. mert igy nem belenyúlt és manipulált? xD vicces vagy. -
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
És mennyi volt az átlag feletti lövés?
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Istenem, neked a matematika, statisztika, eloszlas, stb meg mindig nem az erosseged

azért a csatákban igazán arányosan adhatná
Igen, akkor lenne valoban "belenyult, manipulalt"...
Oh my god
Veletlenszam generatorrol, alis RNG, amugy tetszett mar hallani?
-
3
senior tag
válasz
KisApám
üzenetére
Kinyitottam a kombi csomagtartóját, és behordtam a szobába a vazelinnel töltött kannákat. A hátsó ülés is tele volt vele. Egy ideje alig játszottam, és elvoltam a víz alapú síkosítóval, de a karácsonyi szezon megköveteli majd a minőségibb kenést. Egy-két nap, és pár hétig csak hason alszom. A fogkrém- és szájvízkészlet elfért az anyósülésen, és előtte a padlón. Reparont és Neogranormont majd holnap veszek, mert az a patika másfelé van, ahol a számomra szükséges mennyiséget bármikor ki tudják adni. Remélem, ti is felkészülten várjátok a közös ünnepi időtöltést.
-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Lődd a papír tankokat,több lesz a sikerélmény.
-
válasz
phoenix1989
üzenetére
Dehát éppen ezért lehet átlag felett sebezni! Hiszen, ha nem lőnél átlag alatt, akkor felette sem lőhetnél, mert akkor nem jönne ki az átlag

-
Barret001
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ruszki tankba nem fog neked átlagot adogatni,arra ott vannak a német célpontok

-
phoenix1989
addikt
mért nem lehet átlag felett sebezni? elég idegesítő hogy most is m4 54-el egész csata alatt 1 lövés volt átlag felett az is 3 sebbel. 560 átlaggal ezek jönnek 500 540 450 . -.- baromi idegesítő 9lövésből 1 volt felette.
-
HellGreg
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Nálam az nem annyira szempont, inkább a 3 prém (a 2 új meg a burleszk) kéne és egy csomó gold

Tavaly indulás után egy órával már fullba tündökölt a garázsom, idén fogadkoztam, hogy majd szenteste ha lefeküdtek a gyerekek, nyitogatok. Ahogy közeledik a szerda, úgy gyengülök, a minap már azon vettem észre magam, hogy tavalyi nyitogatós videókat nézek a youtubon.
kicsit tán beteges
-
Már várom alig győzöm várni a holnapi új verziót! Csodálatos új hibákat kapunk! Pl. a kiadáshoz tartozó ismert hibák jegyzékében a következőt találtam:
"When shooting at the ground from a distance of over 500 m, the hit effect is displayed next to the vehicle that made the shot."
Vagyis, ha 500m-nél messzebbre a földbe lősz, akkor a saját tankodnál fog robbani (állítólag csak az effekt)! Ezt vajon, hogy sikerült összehozni?
-
Viktoár
addikt
Köszi.
A nickedről mindig ez jut eszembe.... 
-
KisApám
addikt
Ki milyen csomit nyitott és mit kapott?
-
Viktoár
addikt
válasz
Barret001
üzenetére
Jó bevallom, néha mondok csúnyát és akkor az asszony kérdőre von hogy miért játszok vele?
És igaza van, miért?
Akkor fogadkozom hogy nem engedem felidegesíteni magam, van amikor sikerül betartani de van amikor nem. Mostanában elég jól bírom. 
A wg-nek hova lehet írni ha van valami nyűgöm?
-
Viktoár
addikt
Köszi szépen mindenkinek!
Gondolkozom hogy a black prince-l is teszek egy próbát de azzal nagyon régen játszottam és nincs is megvéve. 
Ezekkel a "rossz" tankokkal való játék számomra megnyugtató hiszen tisztában vagyok vele hogy nem jók (már a többihez viszonyítva) és nem őröl fel a tehetetlenség meg a sok bukó.
Bár mostanában már semmi sem húz fel a játékban. -
Swinegod
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Azoknak jobb dpm-je, jobb előre-hátra siege mode sebességgel, tankosabbak sokkal, nem állhatsz ki minden elé, de egyáltalán nem az mérhetetlen papírság ami az udesnek van, de úgy amúgy igen hasonló a játékstílus és abszolút megri. Ha van STRV S1-ed akkor ugyan az igazából
-
köpet
aktív tag
-
galervin93
addikt
A svéd medek milyenek? T8-nál tartok, ez egészen tetszik. Érdemes továbbmenni? Ugyanaz a játékstílus feljebb is?
-
Viktoár
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
Engem például az hogy nagyon tetszik ahogy kinéz.
Lassú? Igen, sokszor "elmegy mellettem" a csata főleg most ezekben a 3 perces etapokban, de amikor rám esnek akkor félelmetes tud lenni a páncél és a dpm. 
Szerintem egy jócskán alábecsült tank a játékban és annak idején a háborúban is...
Szeretek velük gurulni (Churchill VII, T95, Type 5, KV4 stb) , nem mindig élvezetes a csata de ez bármelyik tanknál elmondható. Saját szintjén nagyon jó, +1-ben még elmegy. +2-ben már csak hátulról pötyögős prém lőszerrel.
Ezek a lomha "vackok" sok mindenre megtanítanak a játék során de főleg türelemre és kitartásra.

-
Swinegod
őstag
válasz
Warton
üzenetére
Ezektől a low tier szaroktól haldoklik tier 6 alatt a játék, mert az 50%-os legyénységes stock szutykokkal lőheted a gyengepontot a 220-2-n amiről nem tudod létezik mert nincs egy rendes tutorial
Viktoár: Mi vesz rá valakit hogy önmagától játszon ezzel a szarral (ennyit)?
-
Warton
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
A te problémádra is nyújt megoldást a WG.
Tier4: B2, ha olcsójános vagy akkor Valentine II
Tier5: KV 220-2
Tier7: E-25, ha olcsójános vagy PantherM10
Tier8: KV5, JgTig88, IS-6.Amúgy a maraton alatt a tier7 és 8 valóban játszhatatlan volt a sok tier9-es csata miatt. Majd ma meglátom mit sikerül alkotni a Tigerrel.
-
Barret001
addikt
Ne etessétek a Trollt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A nickedről mindig
Akkor fogadkozom hogy nem engedem felidegesíteni magam, van amikor sikerül betartani de van amikor nem. Mostanában elég jól bírom.