Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Starchm
őstag
válasz
e-newsee
üzenetére
Megnézi a játékos nemzetét, látja h magyar, akkor -2000-ről indul a számolás, németnél -1000, lengyelnél +1200.
Megnézi a játékos nevét, Ha van benne szám (n>1, ha nincs szám akkor nem használja ezt a kitételt) akkor az szorzó értékként számítandó (nyílván csak az alaphoz hozzáadandó számokat kell ezzel beszorozni.)
Megnézi a játékos accját, ha kevés a PR-je (5000>n) akkor -350, ha magas( 8000>n>5000) akkor +200, ha meg nagyon magas (n>8000) akkor szorzó tényezőként 3-al kell szorozni a hozzáadandó összeget majd a végén.
Megnézi, hogy szakaszozol-e, ha igen akkor 0.5-s szorzót kapsz. Ha nem akkor marad 1.
Megnézi, hogy mennyi értelmes csapattársad van, ha 5000 PR alatti a többség ( n>7) akkor 1.25-s szorzót dob rád, ha 5000 feletti van akkor a fentebbi értékből 0.1-et mindig levesz minden 5000 feletti játékos után. (Ha nincs többségben a gyengébb játékos akkor az alap 1-ről indulsz.)
Megnézi a tankot, ha orosz akkor odacsap +500-at, ha német vagy amerikai akkor jellemzően -250.
Megnézi a mapot, ha közkedvelt akkor 0.75-s szorzó, ha nem közkedvelt akkor 1.1-es szorzót tesz rád.
Ha nyersz, de nem lövöd meg a hp-d 200%-át akkor 0.6-os szorzót kapsz, felette marad az 1 egészes.Remélem kielégitő választ kaptál a kérdésedre.
Troll off:
Számít konkrétan majdnem minden, pl mennyire harcolsz elől, milyen tankkal lősz milyet ( itt főleg a tier vagyis ha 8-assal lősz 4k-t t10 meccsben az többet ér mintha 4k-t lőnél t8-ban), killek, sebzés, spot, csoda jelvények is asszem. -
e-newsee
addikt
-
Bónuszkódok
QRDTLANVMKSL
EASIERTHANTHENEXT
MEM35N1NF04Y0U1 -
Dr.Én
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Eugene Roe
üzenetére
En realisan probalom nezni nem szubjektiven egy oldalrol mint egyesek...
Hulye megfogalmazas az hogy OP vagy sem a valtoztatások elött illetve nem ellensulyozni tud egy rossz csapatot teljes mertekben...picit szamolj mar utana hogy mennyi az ujratoltese a legis vagy az artycsapásnak. 4-5 percenkent be tudja tolni? Nagyon ópé...
A HT azert van partvonalon mert a pancel nem er semmit a jatekban.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Ha én hater vagyok, akkor rád szavak sincsenek :) kritika-állóságod alapján legfeljebb az óvodás.
De ha ezekkel szar helyzetből vissza tudná hozni a meccset, akkor szerinted előnyös helyzetből nem lehet op?
Ő maga írta le, hogy ezekkel egy szar csapatot is tud ellensúlyozni. Akkor jó, vagy egál csapatban legalább gondolkodjunk már el azon, hogy nem-e imba!
De még ha nem is imba, akkor is jót tesz a meccseknek egy kis változatosság, mert szerintem az se normális, hogy a heavy van partvonalon egy védelemről és támadásról szóló játékban.
-
ooloo
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igazad van .... a részletes jelentésben néztem azt a számot , amit írtam . Több szem többet lát !
Hmmm.... ez kúrva karcsú értékelés ! 
-
törölt tag
válasz
jano_77
üzenetére
Félreértettél.
Amiről szólt a poszt, amire válaszoltam: bele tud-e nyúlni a fejlesztő a saját maga által fejlesztett termékbe? A válasz egyértelmű "igen", ezért is írtam, hogy soha, senki nem kérdőjelezte meg.
Amire te gondolsz, az maga a tény, hogy ezt meg is teszi-e vajon. Ebben nem foglaltam állást. (Ezért sem tiszta, miért írod nekem, hogy "számotokra", de ez mellékes is...)
Arra reagáltam, hogy képes-e rá, arról nem volt szó, hogy meg is teszi.
-
LT-432-n maxon van a ramoló képesség, mai csatában volt egy helyzet, amikor tudtam, hogy gangbangelni fognak és végem, szóval a felém jövő LT-100-ba maxi gázzal belehajtottam. 430+ sebzés.
Imádom ezt a dögöt. Amúgy 28 csatában egyszer volt csak lőszerrekesz, bár a safe stowage már megvan a legénységnek.A Foch 155-tel is mentem megint néhány kört és én teljesen elégedett vagyok vele. Bár ha elkapnak reload közben, akkor szopacs(kivéve ha nem tudják, hogy még töltök), de jó köröket mentem vele. Megérte mind a 25 milkát.
-
Imilenni
addikt
válasz
ooloo
üzenetére
Persze, a rosszabb játékosok könnyebben látnak bele csalást, ez minden játékban így van és volt.
Abban is van valami hogy az RNG akár kicsit is, de segít azoknak akiket említettetél, hogy legyen sikerélményük.
Ezt meg nem tapasztaltam 20k csata alatt, hogy valakit nehezebb valakit könnyebb lőni, ezzel a hú most hirtelen laggolok és nem lő hiába kattintottam dolgot én nemrégiben tapasztaltam, bár nem láttam híres játékost se náluk, se nálunk.Engem az zavar még igazán, amikor megjavítja a láncot a legénység, de mégis ott marad a tank pár tized másodpercig utána, és rengetegszer akkor újra láncot kapok, esetleg abba halok bele.
-
e-newsee
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Én akkor voltam így, amikor 2016-ban jöttek Karácsonykor a svéd tankok. Az event alatt feltornásztam magam 50,5% környékére. Minden összejött. Utána év elején szigorúan monoton csökkenő tendenciával 2017 április májusig, már nem emlékszem, de becsúsztam pár csata erejéig 49% alá. Pedig nem is kezdtem igazán új ágat. Az egyetlen az volt talán, hogy több tankkal is tiert léptem, így viszonylag sokat mentem stock-kal. De ennyire ócska teljesítményt még az sem magyaráz. Egyszerűen nem jöttek a győzelmek. Akkor voltam úgy, amit Janónak is írtam, hogy már úgy ültem le a gép elé, hogy "Na, akkor kezdődjön a szopás!", és onnantól úgy is lett. Most már feltornáztam az ingerküszöböm olyan 6-7 egymás utáni bukóig. Akkor kezdek csak kicsit ideges lenni, addig csak legyintek rá, hogy majd a következő jobb lesz, és előszedek egy kedvenc tankot. Aztán vagy jobb lesz, vagy nem. Ha nem, akkor nyomok egy-két "depi-kört" artyval, aztán kilépek.
-
Barret001
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Troll ON:
Szerintem a WG olvassa ezt a fórumot, és a hozzászólásaidat, és megjegyzett magának.
Troll OFFAmúgy nem tudom, szerintem annyi, hogy egy-két rosszabb csata után már felhúzod magad, és onnantól megy a kukába a higgadt, odafigyelős játék. Nem tudod elengedni a dolgot, és jön a hógolyó effektus.
Plusz megnézném, amikor szerinted egy izgalmas fun csatában győztök, akkor az ellenféltől hány játékos mormogja el magában azt a mondatot, hogy "Megint az én csapatomban volt az összes balf@sz!"Én azt figyeltem meg egyébként, hogy amikor vesztésre áll a csapat, akkor mindig megy a chat-en a csapat hibáztatása. És mindig a többieké. (néha én is így járok sajnos
). Függetlenül a játékosok szintjétől. Csak az indok más mögötte.
Aki jó játszik, az akaratlanul is magához méri a csapatot, és azt hiszi, mindenkinek egyértelműnek kellene lenni, ami neki az. Csupán azért, mert neki ez reflexből jön. Ezért anyázik a többiekre.
A közepes játékos azért szidja a csapatot, mert azt hiszi, ő már elég jó ahhoz, hogy megmondhassa, kinek mit kellene/kellett volna csinálni, hiszen már tett le valamit az asztalra, és nem hülye a játékhoz.
A rossz játékos meg azért szid mindenkit, mert nem ismeri a játékot, a tankokat, így bármit tesz, szerinte az a jó, és mindenkinek azt kellett volna tenni, és még őt is kisegíteni mellette. Ezt erősíti az a tévképzete, hogy szerinte a két sebző lövés is már elismerendő teljesítmény, hiszen "Nem jöttek segíteni, hogyan tudtam volna többet tenni?"Szóval ez nagyon kétélű, én is végigjártam ezt, de egyre jobban el tudom engedni már. A rossz emlékek evolúciós okokból nagyobb arányban maradnak meg az emlékekben, és hatással vannak az ember későbbi csatáira.
-
jano_77
nagyúr
válasz
üzenetére
Na ne már!!!!
Ha vki számotokra csupán konteo-s dolgot említett a fórumon, akkor azonnal lehurrogtátok, hogy hogy lehet ilyen hülye és ennyi csatával a háta mögött még hogy képes azt gondolni, hogy belenyúlnak a játékba és hasonlók! Akkor az mi volt?
(#184854) ooloo: nekem csak azt az egy dolgot magyarázza meg vki, hogy az miért van - és pls ne azt, hogy RNG - hogy az esetek 95%-ban én kapom a fasz rossz végét és az agyatlan balfék csapatokat!? Már több ízben beraktam ide nem egy-két napos szopó ágról készített fotót és még khryss is elismerte, hogy ez nem sima egyet ide, egyet oda dolog.

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
Nekem eleg hasonlo volt a lagg emlekeim szerint a meccsen amit felraktam hetvegen, csak az volt a fura h meccs kozben cseszodott el, siman nyerhettunk volna. Az elejen meg normalis volt aztan egycsapasra kezelhetetlenne valt. De nem zavart mert tudtam h mar meglesz a markolas. Reggel ujranezem azert.
-
vbbb
őstag
-
ooloo
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
Személyes tapasztalatom az , hogy a nálam gyengébb értékelésű játékosokat minden gond nélkül sebzem . A nálam erősebb értékelésű játékosokat a kettőnk közötti WN8 érték különbségével arányosan egyre nehezebben . Tiszta célpontról beszélek ...
A WG próbál mindenkit jól lakatni ..... úgy , hogy akinek 1600 a WN8 értéke az átlagban hozza is azt . Akinek 5000 a WN8 értéke , annak ezt az értéket tartja fent . A WN8 érték javulásának üteme egyénenként változó . És itt nem vettem bele azt a tízen akárhány százaléknyi játékost , aki ugyan szeret tankozni , de alkalmatlan a játékra . Ez utóbbi játékosoktól elnézést kérek . Szóval , ezért van az , hogy a páncélátütési érték nem állandó , a szóráskép , az álcaérték , a melléd sorsolt csapattársak összetétele , az ellened felvonuló ellenfél összetétele , a kiválasztott tankodnak megfelelő/nem megfelelő pálya stb. Én ezt gondolom , de mindenki azt gondol , amit akar . Elvégre demokrácia van , vagy mi a szösz .
-
Imilenni
addikt
válasz
ooloo
üzenetére
Hát, gondolnád hogy különbséget tesz egy streamer között és egy nem streamer között?
Nem, mégsem ez látszik a videóból.
Persze értem, más gépek más internetek, mindenki máshonnan van. De hogy mindenki laggoljon?
Csak skill4ltu nem?
Ha mindenki ennyire laggolna játék során, kétlem hogy ennyien játszanának vele. Mert ez, amiről beszámolnak az kb játszhatatlanná teszi a játékot, főleg annak aki komolyabban gondolja, mint vérjózsi. -
Imilenni
addikt
Ez után a skill4ltu videó után tényleg van, aki elhiszi hogy nem tudnak belenyúlni a játékba/ RNG-be?

-
Raysen623
veterán
Én nem tudom mit csináltak a WG háza táján, de az IS-M teljesen használhatatlan. Napok óta 0 sebzéssel tudok csak vele játszani, aminek nem sok értelme van ha nyerünk, mert nyerünk hogy rohadjon meg. Felszorozza a semmit.
-
KisApám
addikt
Akkor marad a Ferdinánd

-
Viktoár
addikt
A jagdtigert azért nem szeretem mert nincs páncélja, motor és ammorack érzékeny. A jagdpanzinak azért van páncélja ha nem is sok de jobban használható mint az elődje.
Illetve a jagdtiger lövege engem nem győzött meg annak ellenére hogy sokan ájuldoznak tőle. Személy szerint a T95-öt sokkal de sokkal jobb td-nek tartom mint a jagdtigert és a lövege is sokkal pontosabb nálam. Pedig papíron szinte mindenben rosszabb a T95.

Megfogom venni a jagdpanzit hátha beválik, csak még nem akarok ennyit költeni.
-
h1mpi
félisten
válasz
Viktoár
üzenetére
Nekem az egyik kedvencem volt a JP2 és a Jagdtiger is. Azt gondoltam, hogy ez még jobb lesz, de csalódnom kellett. Az orosz medek HEAT lövedéke beviszi szinte az egész frontot. A lövedéke minden francia tank láncába elakad, ha már lőssz egy 1000 közelit nagy a boldogság. Az, hogy lomha se teszi nagyon vonzóvá, de ezt mondjuk tudtuk. Szóval a hátránya az hogy nincs páncélja és hogy nagyon nagyon rossz a lövege.
(#184837) German_TD: ez nem az én véleményem, ez az általános vélemény a tankról
-
-
törölt tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Egy fórumlakó véleménye alapján el is döntötted? Az kemény.

Inkább tedd próbára. Én is tartottam tőle, de nagyon bevált.
Igaz, az én véleményem sem mérvadó, hiszen nekem a JT is működik, ergo lehet, neked a Jagd Panzi sem fog. Ha nem, hát nem - de próba nélkül leírni....

-
Viktoár
addikt
Na sikerült összelapátolni a jgpz e100-ra az xp-t. Végre letehetem a jagdtigert, nem az én kezem alá való.

Megvenni még nem fogom mert félek tőle a sok negatív kritika miatt meghát a feketepiac elszipkázta a creditemet, marad a gyűjtögetés.

A legényeken van 3x100%, a negyedik skill meg ~65%-on áll. Mit javasoltok skill kiválasztásra mert szeretném a jgpz e100-ra átképezni őket.
-
törölt tag
-
mormota79
tag
Ennek a pályakizárásnak mi értelme ha nem működik?
Pont annyiszor dob be kizárt pályára mint akármelyik másikra.
Napi 10-20 csatámból mindig sikerül tiltott pályán játszanom. -
ooloo
őstag
válasz
Barret001
üzenetére
Dehogy .... jó játékos , de egy bizonyos szintű véennyóc esetében , annak szinten tartásában kell a segítség . A 3000 és felettei WN8 értéket összelövöldözni , szinten tartani lehetetlen lenne segítség nélkül . Szerintem account függő , hogy kit mennyire sújt az RNG .
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
lacibacsi
üzenetére
Hagyd, hater. Ezek a módosítások egyszerűen hülyeségek, nem fog védeni senki csak hátul a tornyokat, azok úgy is spotolnak így elég 1-2-5 camp és a városban pár sidescraper...
Decap témában én továbbra is az engineert tolom az artynak, a legfontosabb. De a B pontot így is csak úgy lehet megtartani hogy A-B keresztbe van lefedve artyval és időnként a B arty szintén a B capet lövi. Ha ezt nem fogja fel a csapat akkor jön a dara....
Skill4LTU témában meg nem lepődnék meg.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
"Ugyan miért kellene eszköz az arty kezébe decapre?"
Pont azért, amit leírtam. Beszari csapat esetében 10 perc alatt leomlanak a tornyok. Az ellenségnek csak át kell gyalogolni rajtunk. Az nagyon értelmes dolog, amikor 10 perc után hadnagyként zársz egy csatában.
Ha pedig mindenki csak óvatosan kempelget, akkor hiába akarsz te hős lenni, egyedül csak halott hős lehetsz. -
Bobyjack
senior tag
-
Dr.Én
veterán
válasz
Bobyjack
üzenetére
Sajnos amit mondani vélsz, az velem is elő fordult, ezres sebességű net, optikai szál..ping tökéletes . És nem sül el az ágyú sokszor az utóbbi időben. Csak jóval később ahogy irod, írjatok... Én ezt most az új amcsi tigrisnél vettem észre...
De hozzá írtam a többi manipulált témához... -
Bobyjack
senior tag
válasz
sith7
üzenetére
De itt van bizonyíték. A videóban az egyik srácnál hallani, hogy klikkel az egérrel és miközben forgatja a tornyát 3-40 fokot el tud fordulni a tornya mire elsül az ágyú. Ezek nem század másodpercek, hanem majdnem másodperc hosszúságú csúszások. Ha nem tapasztaltam volna magam is hantának vélném, de mivel velem is megtörtént, döbbenten állok a történtek előtt. Egyszerűen nem tudtam rá magyarázatot, és ismétlem nem hiszek ilyen konteókban azért is csak a baráti messenger beszélgetésbe dobtam be a tapasztalataimat, ahol nem is hittek nekem.
Negyed gigabites kábeles netem van, jó gigabites routerrel, minőségi ethernet kábellel csatlakozva. 2-40ms stabil pinggel. Nagyon-nagyon sokat WoT-ozom és sosem tapasztaltam még ilyet korábban. Dakit lőttem már ki stream közben, titkon itt is Skill felé nyomultam, hátha le tudom vadászni az öreget, de így semmi esélyem se volt. Aznap mentem vagy 40 csatát, se előtte se utána nem tapasztaltam a problémát.
Tele van kétkedő kommenttel a videó alatti szekció, mert senki nem hiszi el ha nem vele történik, ezért is örülök hogy Skill vette a fáradtságot és letesztelte. Úgy látom nála is volt nem kis meglepődés, hogy igaz amivel mostanában sokan megkeresték.
A WGs srácok már bekommentelték, hogy utánanéznek. Itt az a baj, hogy ha bármilyen kimenetele is lesz a dolognak, az nagyon rosszul jöhet csak ki. Ha találnak valamit és megjavítják akkor azt jelenti hogy valami nagyon el volt rontva és ezek szerint account specifikus volt a hiba (akarattal vagy sem). Ha pedig semmit se találnak és a hiba megmarad, akkor azt magyarázni se kell miért gáz.
-
Papooo
senior tag
válasz
Nyugis
üzenetére
Az N-es procikban az IGP ki van herélve, azt áldozták be az energiatakarékosság oltárán.
1366x768-as felbontásban, sd klienssel, mindent a minimumra véve talán eléri egy 2. Gen i3 +4 gb ramos noti szintjét, ami kb 25-35 fps.Játékra intel N és az amd E szériás géppel gondolni se szabad
1366x768-hoz 3. Gen i5 és 8 gb ram az alap, ha van mellé egy nvidia 740m, akkor már hd kliens is lehet.
Full hd felbontáshoz persze jóval izmosabb kell. -
sith7
félisten
válasz
Bobyjack
üzenetére
ott sem volt igazi lagg , de mégis késett a lövés a "ravasz" meghúzásához képet
és ha ez tényleg így van/volt, nincs az az Isten, aki ezt bizonyítani tudja ...
biztos te is láttál már youtube - n hentelős multi fps videókat, a kedvenceim a sniper - ek, csak rárántja a célkeresztet, heccsát , és már tölti is újra ... na kb. ez is ilyen lehet, ha tényleg van/volt ilyen -
Nyugis
senior tag
sziasztok!
a topcicot olvasva elégé sok hozzáértö kolléga van itt jelen.
szeretnék egy kis TECHNIKAI infót kérni.egy ilyen laptopon: LINK ami egy ACER Aspire A315-32 Szerintetek élvezhetően játszható / elfut a WOT?

vagy ez nagyon gyenge konfig és inkább felejtős?
mi a véleményetek? -
Rison77
senior tag
Referral Program határozatlan ideig meghosszabbítva. Szeretem néha a WG kommunikációját, 2 nappal a vége előtt benyögik, hogy ja amúgy nyugodtan csináljátok, nem tudjuk még mikor indítjuk a következőt.
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz
sith7
üzenetére
De nem lagoltam, a célkereszt és a ping jelző rendesen mozgott. Viszont a szerver nem kapta meg/dolgozta fel időben azt hogy kattintottam. A videóban is mindenki azt mondja, hogy nem igazi lag történik, tehát a tank mozgásával nincs baj, csak a lövés késik 0,5-1 másodpercet. De az sem mindenkinek.
-
sith7
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
multi fps .... folytassam ?
esélyed nincs a másik ellen, de ő ledarál -
Bobyjack
senior tag
válasz
Warton
üzenetére
Pénteken megtörtént pontosan ez velem Himmelsdorfon Skill ellen. Ide nem mertem berakni, mert alapvetően nem hiszek a konteokban. Messengeres beszélgetésemet barakom viszont péntekről, ahol a haveroknak megírtam, hogy mi történt. A csapatból a meccs végén öten is beírták, hogy nálunk is laggolt valamiért. Senki sem értette mi van, de kikaptunk mint állat. Egyszerűen kinéztem a sarkon, nyomtan a lövést és nem sült el. Várni kellett nyomva tartva a bal egérgombot, hogy lőjön, persze közben az ellenfél pedig mozog. Semmi esélyünk sem volt. Vissza tudom keresni a replayt, ha kell. Ja és a szerver oldali célkeszt nem csúszott el, direk figyeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hmmm.... ez kúrva karcsú értékelés !