- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
Jokerdapro #183897 üzenetére
Abszolút !
-
egyedülülő
őstag
Bármely prémet vissza tudom vásárolni vagy csak a nagyon különleges tankokat?
-
Jokerdapro
senior tag
Én csak azért az egyért nem veszem meg mert már a tesó bent a garázsba... szerintetek is jól teszem?
-
kchryss
veterán
Ha belegondolok, hogy én 4 millió valamennyiért vettem annak idején, jól felment most az ára. Simán eladnám most 12 millióért.
-
jr1994
addikt
Az a baj egy nap csak 5 tankot lehet eladni
annyira nem kell ez az FV hogy a felszereléseket is kiszórjam.
-
sanya53
aktív tag
23 milla ez durva, ha meg venném nem maradna csak 500 ezrem, inkább kihagyom.
Jó volna fele ennyiért valami jó 8-as nehéz tank. -
kchryss
veterán
Új ranked meta, menekülj amerre látsz.
Szerintem tele lesz fv td-vel. Szerencsére nem túl kompetitív tank.Naponta asszem csak 5 tankot lehet eladni. Lehet el kéne kezdenem a zaciba tenni még ma a reward 10-eseket.
-
h1mpi
félisten
Eladtam pár régi vasat és megint 30 millán állok, jöhet a holnap 18 óra
-
Gyuri27
félisten
válasz
Barcelona95 #183872 üzenetére
23 milla. Ezek hülyék.
-
Stigma.HC
senior tag
Hát ez nekem sosem volt meg és kellett, van elég kreditem, nem úgy mint goldom
Szóval ez begurult
-
atua
aktív tag
20.000 db, 23kk
-
kchryss
veterán
Poén hogy eddig semmit nem tudtam venni, mert minden megvolt már az eddigi ajánlatok közül a type59 kivételével, de azt meg eszembe sem jutott megvenni.
Amúgy hogy megmondtam tegnap, hogy lesznek a kiszedett tankok is amiket kötvényért akartak árulni.(#183881) @IMIIKE1998:
Csak legénység szorzó. Kredit szorzója nincs. Annyi kreditet termel mint a kukáskocsi vagyis jó sokat, mínuszban. -
IMIIKE1998
őstag
Ez prémium krediteket kap?
-
Jadro
veterán
válasz
Barcelona95 #183877 üzenetére
23 millió ezüstpénz.
-
sith7
félisten
lol
betették első nap a T8 light - ot beetetésnek, azóta meg vagy fos van, vagy elérhetetlen
-
Dr.Én
veterán
válasz
Barcelona95 #183872 üzenetére
megint meg marad a Kredit
-
Viktoár
addikt
Na fv td mennyiért van? Nekem nem mutatja mert megvan a garázsban.
-
Jadro
veterán
Ennyi pénze se anyámnak, se apámnak de tán még a királynak sincsen.
-
lacibacsi
addikt
Oké. Ez már a garázsban van. Vegyétek meg az én részem is...
-
Barcelona95
tag
Halálcsillag a shopban.
-
kchryss
veterán
Ruszki szerveren bylat market-nek hívják a fekete piacot.
-
h1mpi
félisten
A black marketet hogy kell frissíteni ha bent vagyok ingame? Vagy csak egyszer megjelenik a tank 18:00-kor?
(#183860) ooloo: only ingame
-
popey37
addikt
válasz
galervin93 #183852 üzenetére
ez nekem kb. olyan, mintha lenne egy aranytojást tojó tyúkom évek óta és egyszer csak megunnám a sok aranytojást és levest csinálnék a tyúkból.
ez a játék kicsivel több hozzáértéssel és odafigyeléssel aranybánya a fejlesztőknek, miért kellene leszállóágra tenni? hosszó évek óta hozza a nem kis bevételt, erre most kipréselnek belőle még amit lehet ráfordítás nélkül és vége a dalnak.
jó kis üzletpolitika
-
-
kchryss
veterán
A reggeli ajánlatok úgy néz ki ritkán kapható többnyire op low tier prém tankok. Ezek alapján én ezeket várom még reggel:
SU-76I
T-28E
Pz.Kpfw. B2 740 (f)
AC 1 Sentinel
Ram II
Pz.Kpfw. IV hydrostat
M4 Improved
Ha szét akarják cseszni a low tier-t akkor meg: Pz.Kpfw. II Ausf. J esetleg minimausA délutáni akcióknál valószínűleg lesznek új tankok is. Illetve szerintem berakják ritkaságként aranyért a T-44-122-t és az ISU130-at vagyis a két wg alkalmazottaknak járó ritka prém tankot. No meg elég valószínű, hogy megint berakják a mutánst(M6A2E1) is.
-
sith7
félisten
Mit gondoltok ?
Ma is gold - os tank lesz este ? -
galervin93
addikt
-
adamgreen
senior tag
Készüljetek holnapra fiukák valami durva tank fog jönni a fekete piacra :
According to our Russian sources at wotclue:
From the General mail of all WG-volunteers: “…Black market offers, which will go on sale on may 24, 2019 at 19:00 (Moscow time) and may 26, 2019 at 19:00 (Moscow time) will be presented in a VERY limited amount, please note this…”.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #183845 üzenetére
Ez lehet a cél, kiüríteni a játékosok készleteit, hogy aztán ha megint jönnek újabb akciók vegyék a goldot vagy nyissák év végén a ládákat majd.
-
popey37
addikt
figyeljetek már, másnak sem müködik a spottolás?
mert a bc12 t-vel 579m látótávval a 200 méterre a nyilt terepen álló 2 TD-t nem spottolom fel, ők viszont igen és szétlőnek pillanatok alatt.mit lehet ezen a játékon még elrontani?
-
popey37
addikt
válasz
galervin93 #183845 üzenetére
hát nem tudom, ha a wg igy folytatja nem fognak senkit megfogni ezekkel a nesze semmi fogd meg jól ajánlatokkal meg akciókkal.
és azt ne felejtsd el, hogy nem mi üzemeltetjük a szervereket, nem mi fizetjük a wot alkalmazottait, azok bérét ki kell termelni, ha csökken a bevétel, jön a létszámleépítés, szerverek öszevonása. persze abból a pénzből fizetik őket amit mi elköltünk, de ha az csőkken akkor már szarban vannak. és csökken mert kevesebben játszunk.
nézd csak meg a szervereken mennyi játékos van? két éve hétvégén 300k gamer tolta, amikor vagy 6 éve elkezdtem még többen voltunk. ha ez a trendi folytatódik, 1 év mulva csak az unicum játékosok fogják egymást tologatni a pályákon, vagy már ők sem. keres mindenki magának másik játékot.
igy volt ez régen is amikor az Americas Army beindult, utána leszarták a fejlesztők, nem csináltak semmit, a sok játékos meg lelépett.
a wot is igy fog járni. -
galervin93
addikt
Turán...
-
galervin93
addikt
válasz
popey37 #183844 üzenetére
"...ebből hogyan lesz nekik pénzük?"
Elköltötted az ingame manit, addig is a játékban voltál, akkor már gurulsz is egy-kért kört az új cuccokkal, júdejú, lesz az egy-két száz is, és máris napokat voltál a játékuk előtt. Onnantól kezdve meg, hogy élményt adnak, jön is a fizetős vásárló...Értsd be kell csábítani a népeket a "boltba" (játékba), aztán valszeg lesz köztük fizetős "vásárló" is.
No meg ha kiapadnak a júzerek forrásai, sokkal jobban meg lehet majd őket fogni a jövőbeli ajánlatokkal...A valódi gazdaságban sem szerencsés sem a nagy "szegénység", sem a "gazdagság" - legyen is pénz meg ne is, így lehet fenntartani a dolgot.
Jó ötletnek tartom amúgy ezt az egészet, bár átkozom magam, mert nincs kreditem
a sok goldlőszer elvitte, arany akad, ha lesz valami jó vétel lehet költök is belőle. Karácsonykor úgyis lesz lootbox... -
popey37
addikt
válasz
frame>24 #183843 üzenetére
én azt nem értem, miért baj, hogy sok kredit és arany lappang a játékosoknál? abból a wotnak nincs haszna hogy elkölteti a gamerekkel, hiszen ő adja nekik. láttam olyan játékost akinek 500k fölött volt a goldja, gondolom nem vette. a kreditet megint nem értem, a játékban kapod a teljesítményed függvényében, ebből hogyan lesz nekik pénzük?
-
frame>24
addikt
válasz
Jokerdapro #183827 üzenetére
No rules! -
- aztán van napi 2 legrosszabb időpontban 10 másodperced, hogy valami hülyeséget megvegyél. (limitált offer <--> no rules...)
Szerver bírja még? Mit tesztelnek ezzel az egésszel? -
popey37
addikt
mondja már meg valaki hogy mit csinálok rosszul:
ez a tegnapi statom:
ez meg a mai:
ennyire béna lennék két egymást követő napon? egyik tök jó a másik meg egyenlő a nullával. szinte ugyanazokkal a tankokkal játszom.
ja és ez igy megy felváltva: egyik nap jó a másik nulla folyamatosan már vagy 1-2 honapja
-
jr1994
addikt
-
popey37
addikt
kérdésem lenne: nincs ESL?
most voltam fenn az oldalon és nem elérhető a wot:The game is no longer available on ESL Play.
-
Viktoár
addikt
Én 3 tankot látnék szivesen kreditért.
Löwe, CrhyslerK , KV4 KTTS
-
válasz
Én is megvettem, ha már fel kellett kelnem ma reggel, de valszeg soha sem fogom használni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
15k volt. 10 perc alatt elfogyott. De nekem ezért kár volt felkelni.
-
adamgreen
senior tag
válasz
behuzva. troll kis rohadék és iszonyat ritka .
-
Jokerdapro
senior tag
Sexton a fekete piacon, 500k kredit ha nem használod akkor is megéri...
Adamgreen: prém arty ez a két szó elég...
-
kchryss
veterán
Ezt most megérdemelte skill: [klip]
-
-
kchryss
veterán
válasz
Bobyjack #183815 üzenetére
Grat!
Quickybaby is kb ennyi csatánál jár, neki is nemrég lett meg a 15-ös szint.
Elvileg kapsz bónusz csatákat amit talán tankonként lehet felhasználni? Olyan mint a napi szorzó. Az erősen megdobja a stráfszerzési hatékonyságot ha behúzol vele pár győztes csatát top 3-ként.
szerk. Ja most nézem írja is hogy 6 bónusz csatát kaptál. Vagyis 6 tankkal az első győzelem duplán fog számítani. -
Na lefekszem, reggel 5:45-re ébresztő. Jöhetne egy jó kis tank akció napindítónak.
-
Bobyjack
senior tag
-
Viktoár
addikt
Azt hol lehet megnézni hogy melyik prémtanknak mennyi az átlag kredithozama?
-
jr1994
addikt
válasz
kchryss #183664 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy végig kell csinálni a 60 szintet egyáltalán a ligákba bekerüléshez, és esélyes hogy akkor is csak ezüst vagy bronz ligában lennék. Őszintén nem sok értelmét látom ennek igy. Az első és a második szezonban 100-150 csatával elértem az első ligát, több időm most sem lesz. A béta szezont sem erőltettem, ott is brutálisan nagy volt a követelmény.
-
kchryss
veterán
-
sith7
félisten
válasz
Jokerdapro #183801 üzenetére
mi lesz ezután ?
bármi, ... ezekben a percekben összeszedett annyi pénzt, hogy bármit betehet, hogy a nagyérdemű örüljön -
kchryss
veterán
válasz
ollie #183799 üzenetére
1000 db az eu szerveren és asszem szintén 1000 a ruszki szerveren, de lehet ott 2000 volt.
Délután 6kor került ki az ajánlat és eu szerveren kb 3 perc, ru szerveren 1 perc alatt elfogyott mind.
Többször írtam már, de megismétlem, ha valamiben nagyon jó a wg akkor az a marketing. Elképesztő húzásai vannak. Ez is tök megérte nekik. 1000 type 59-nek semmi negatív hatása nincs az mm-re főleg mivel mára egy jól kiegyensúlyozott nem op tanknak számít és rövid idő alatt jó sok bevételt generáltak vele.Ha lett volna 25e goldom a garázsban akkor egyébként én is megvettem volna, mert az azt jelentette volna hogy tele vagyok felesleges arannyal.
Így viszont hogy pénzért kellett volna aranyat vennem hozzá, meg sem fordult a fejemben hogy megvegyem. Ilyenkor kár hogy nem esl-ezek. Esl wot acc-okon sok 10 ezer arany szokott pangani.Egyébként egyetértek skill-lel, azt mondta nincs ezzel semmi baj, hogy ennyi mindent kapunk, azzal volt a baj hogy korábban évekig nem így kaptuk a dolgokat és le voltak tojva a játékosok. Most látványosan próbálnak a játékosok kedvében járni az ajánlatokkal és a fejlesztésekkel is, nagyon jó irányt vett ilyen szempontból a játék, csak lehet hogy már kicsit későn kaptak észbe ...
-
Dr.Én
veterán
válasz
Jokerdapro #183801 üzenetére
állítok ébresztőt, igaz fogy sör..lehet át alszom
Ki mire tippel mit dobnak be még?
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- Mini-ITX
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W