Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Warships

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
----------------------------------------------------
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
----------------------------------------------------

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5701) FoxiestFox válasza - = Zk = - (#5700) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Én is nagyon sokat szívok azzal a hajóval... pedig nem rossz... fejlesztettem is rajta, még jobb, de általában unalmas meccsek sikerülnek vele.
Vagy a New York, vagy a New Mex vissza fog kerülni az állandó hajóim közé, mert jó BB-s meccset nem is tudom már, mikor mentem utoljára. Szerintem mióta NC-vel tolom, nem is volt említésre méltó.

(#5702) Chabe89 válasza FoxiestFox (#5701) üzenetére


Chabe89
addikt

Hát én vért izzadtam stock NC-vel mire meglett az Iowa. Nem voltam hajlandó 4 misit adni a B hajótestre. :))

(#5703) capulet75 válasza FoxiestFox (#5701) üzenetére


capulet75
addikt

A New Mex fullosan egy jó kapitánnyal pusztítógép, arra gyűjtök most én is. Sok hajóvolt amit eladtam, de nem kellett volna. A Mex ilyen. :) Megvettem megint a Cleve-t, de azt teljesen elrontották a nerfel, egy 11,5km-re max speedel haladó myoko-nál már kilógott a szálkerszet széléről az enemy hajó célzáskor... azért ezt nemár...

Még nincs NC-m ( lesz majd de van most 4 line amit viszek, de legalább a Colorado-t már csak meg kell venni és az alapból fullos lesz), viszont az Amagi rika durva egy jószág. 1 v 1 NC-nél általában nem én húzom a rövidebbet vele. :)

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#5704) FoxiestFox válasza capulet75 (#5703) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Kíváncsi vagyok arra is, de még csak Myoginál tartok japcsi BB ágon. Ami egy borzalom szerintem, Kawachit jobban kedveltem a végére már. :D
Pénz kéne nagyon.. Königsberget kifejlesztettem, de megvenni nincs kess még. Gnevny is ki van fejlesztve, arra sincs.

(#5705) ddt500hu válasza - = Zk = - (#5699) üzenetére


ddt500hu
veterán

Target Acquisition System Modification 1. +20% az észlelési távolsághoz. Gondolom mindent 20%-al messzebbről meglátok, de még csak 2-3 kanyart mentem vele így nem tudom megítélni. Pl. a torpedókat hamarabb látom-e azt nem tudom. :F

(#5706) twi452 válasza FoxiestFox (#5704) üzenetére


twi452
senior tag

pedig a königsberg imádnivaló a 16.5 km-es lőtávval :)
mondjuk én az omaha-t is bírom, ezekkel prém nélkül jönnek a 100-120k-s tiszta profit körök mert csak 15ezret szoktak elvinni a javítások :)

Meg mostanában elkezdtem játszani ezzel az ajándék arkansas beta bb-vel, ezt is kezdem megkedvelni :D

(#5707) DEV_NULL


DEV_NULL
őstag

Emberek!

CB alatt játszottam a játékkal igaz nem sokat, de nagyon megkedveltem. T6 Clevelandig jutottam, utána visszatértem a Warplaneshez. Most agyaltam rajta, hogy nekikezdek újra, viszont az a hír járja van valami legál cheat a játékhoz mod formájában. Mit lehet erről tudni?

(#5708) capulet75 válasza FoxiestFox (#5704) üzenetére


capulet75
addikt

A Kongo-tól már eléggé jó az IJN BB ág. Sőt a Kongo kifejezetten durva hajó, sokkal jobb mint a New York. Nekem személyes kedvencem, upgradek és egy erős kapitány mellet hihetetlen dolgokat lehet vele csinálni. Ja, és kiváló farmhajó, 150-200k körül jön nekem vele a loot. Én T8-nál tartok de ( USA T7 ) de szvsz az IJN sokkal jobb mint az USN minden tiérben. A T6 talán vitatott egy kicsit, mert ugye a New Mexico-nak ott a pontossága és a borzalmas páncélátütési képessége, de a mérleg másik serpenyőjében a Fuso van, aminek ott a magasabb sebessége és a hatalmas lőtáv. Colorado vs. Nagato-nál is jobb a japán BB, sőt a Nagato egy igazi pusztítógép. NC még nem volt sajátként a kezeim közt, csak tesztszerveren, de az Amagit jobbnak találom. Mondjuk NC-vel mentem pár kört csupán, míg Amagival már 30 körül.

Cruiser ágon detto Myogi, Mogamira gyúrok veszettül. :) USN Pensacolánál járok, de már eladtam, elegem lett az amerikai cirkálókból. Omaha visszavásárlós, de kb ennyi.

KM cirkálók, hááát... olyan se hal se hús. Nagyon állat a lőtáv, meg a torpedó hegyek, de az hogy BB-vel 1-2 AP salvo után mehetnek másik hajóval játszani, az tény. Nürnberg megvan, fullos is, de általában csak a dokkban áll, max akkor használom ha szakaszolunk, ott is csak 2DD 1CL felállásban. Viszont a T10 Hindenburg egy állat, nagyon kéne, csak hát el is kell odáig menni... :N

#5705) ddt500hu : 0.5.2 : "Players have been complaining about the low effectiveness of the Target Acquisition System 1. And they are absolutely right - the price of 2,000,000 credits for a +20% bonus to target acquisition range is not justified. To right the ship, we’ve added some essential and logically proven bonuses: +50% to the unconditional target detection range, which players often call an x-ray, and +20% to the torpedo detection range."

[ Szerkesztve ]

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#5709) Lalllerrr válasza capulet75 (#5708) üzenetére


Lalllerrr
tag

Remélem nem baj, hogy belebeszélek, de teljesen egyetértek veled. USA ágon még csak a New Yorknál tartok, ami amúgy nem olyan rossz, de a csigasága az őrületbe kerget. A Kongot eladtam és a Fusot hagytam meg, de ha a New Mex tényleg annyira jó, mint ahogy mondják, akkor a Mex marad, Fuso helyett meg visszaveszem a Kongot.
IJN cirkálók: Myoko-t szerettem, de ment és jött a Mogami, ami szerintem egy isten hajó (szigorúan a 155-ös ágyúkkal), folyamatos HE spam BB-knek, DD-ket is jól lehet vele csipegetni (15 lövedék 10mp-ként). Van egy Ibukim, az sem rossz, de a Zao nagyon várós.

Nálam a Königsberg is marad, élvezem vele a játékot, jól hozza a pénzt. Sokan a Nürnbergre esküsznek, azzal az a baj, hogy sűrűn bedobálja nagyobb tierbe és a nagy BB-k megeszik.

(#5710) Chabe89 válasza DEV_NULL (#5707) üzenetére


Chabe89
addikt

Szerintem minden WG játékhoz vannak ilyen modok.

(#5711) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Ez a rohadt Mogami is kezdi amit a Pensacola. Két nap alatt 7 csata 2 győzelem. Minden csatában azonnal 0:4. :W

(#5712) FoxiestFox válasza ddt500hu (#5711) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Nekem pedig tetszik a Myoko, már alapon is tök jókat össze tudok vele lőni.
A Pensával én sem haladok eléggé... csak a baj van vele.. pedig adtam neki esélyt, kimaxoltam... nem azt mondom hogy pocsék, csak... rossz. :DDD

(#5713) DEV_NULL válasza Chabe89 (#5710) üzenetére


DEV_NULL
őstag

Ez aztán a válasz. Köszi!

(#5714) ddt500hu válasza FoxiestFox (#5712) üzenetére


ddt500hu
veterán

Úgy tűnik csak nyafogni kellett! :D Eszméletlen jó csata volt!

(#5715) Chabe89 válasza DEV_NULL (#5713) üzenetére


Chabe89
addikt

Nem tudom mit vártál. :) Tankban is sokat nyafogtak anno a Battle Assistant miatt. Ha jól emlékszem egy ideig még illegális is volt aztán mindenki beletörődött. Várható, hogy itt is lesznek ilyenek. Persze azt nem fejtetted ki, hogy melyik modról is van szó. Ilyen instakill meg ilyenek nincsenek. A legdurvább amiről tudok az az ami mutatja, hogy mennyivel kell elé lőni a hajónak.

(#5716) FoxiestFox válasza Chabe89 (#5715) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Uh, ilyen van, és engedik? Ne már. :U

(#5717) FoxiestFox


FoxiestFox
félisten

Más. Mostanában nektek is többet szöszöl a játék, mire talál meccset?
Gyakori az egy-másfél perces várakozás... kicsit furcsa, hétvége is van, nem is extrém high tier, wtf?

(#5718) DEV_NULL válasza Chabe89 (#5715) üzenetére


DEV_NULL
őstag

Na ez éppen elég, ugyanis a célzás az egyik legfontosabb elem a játékban és ha van ami ebben segít "mod" formájában akkor én elkerülöm a World of Warships-et. Sajnálatos...

Köszi a rendes választ.

(#5719) Chabe89 válasza DEV_NULL (#5718) üzenetére


Chabe89
addikt

Azért annyira nem gamebreaker. Szerintem adj neki egy esélyt és ha belejössz látni fogod, hogy csak a droidok használnak ilyet. Nincs belőle semmi előnye, ha tudsz játszani és tudod, hogy hogyan kell forgatni a hajót az adott helyzetben. Persze, ha lát egy ilyet az ember akkor utána rögtön rá lehet fogni mindenkire, hogy használja aki kilő engem. :) Hidd el, hogy ennél sokkal idegesítőbb mikor 1 km-ről kapsz két oldalról 20 torpedót és hirtelen azt sem tudod, hogy köpj vagy nyelj. :)

(#5720) ddt500hu válasza DEV_NULL (#5718) üzenetére


ddt500hu
veterán

Hát ebben a játékban a célzás bármily meglepő inkább másodlagos elem. Ha megnézed a fenti képeimet láthatod, hogy 205 találatot értem el 558 lövésből. Csak a sebzés számláló modot használom.

Tier 6-ig kb. így működik. BB-nek 5 vonás, cirkálónak 10 vonás, rombolónak 13-4 vonás az előretartás 10km felett. Kivéve a gyors Japán BB-k. Azoknak 7 vonás. Ahogy gyorsulnak be a csatahajók úgy nő az elé tartás.
Ehhez nem kell mod.

30-40 csata után aki nem kétbalkezes az eltalálja az EGYENES VONALBAN MOZGÓ ELLENFELET!
A manőverező ellen meg szart sem ér a mod, mert mire 15-18km-ről odaérnek a lövedékek már rég nem ott van. Akkor már a kanyarodás várható helyére kell lőni.
A célzásánál sokkal fontosabb az, hogy MIKOR lősz és, hogy MIVEL!
És, hogy közben manőverezz. Ha manőverezel nincs az a mod ami segít neki.

Ugyan az mint a WOT-ban. Sokan azt hiszik, hogy az auto aim egy csodafegyver. Ja meg van olyan auto aim ami a lőszerrekeszt célozza. Sok tanknak 0.4 felett van a pontossága! :D A tankot nem találja el 300m-ről nem még a lőszerrekeszt.

Szóval nyugodtan próbáld ki. Én itt az 1000 csatám alatt talán 3-4 alkalommal találkoztam gyanúsan jól lövő hajóval amikor a 40knt haladó cikázó rombolómat folyamatosan eltalálta de az is véletlen volt. Vagy gondolatolvasó.

(#5721) - = Zk = - válasza FoxiestFox (#5701) üzenetére


- = Zk = -
félisten

oké, ezt értem. csak azt nem, miért ekkora a difi?!... mindkettő Tier VIII

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#5722) DEV_NULL válasza ddt500hu (#5720) üzenetére


DEV_NULL
őstag

Értem. Biztos van igazság tartalma a mondandódnak, de minden estre felesleges győzködni. A CB tetszett, viszont amíg elérhető és szabadon használható bármiféle "3rd party" célzás segítő mod/cheat/akármi, addig nem kezdek el játszani vele újra.

(#5723) ddt500hu válasza DEV_NULL (#5722) üzenetére


ddt500hu
veterán

Ég veled.

(#5724) FoxiestFox válasza ddt500hu (#5723) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Fura gyerek.
Az idiótákkal van az igazi gond a játékban, de ahogy néztem videókat, a tankosban is ez van. :D

(#5725) ddt500hu válasza FoxiestFox (#5724) üzenetére


ddt500hu
veterán

Én nem értem, hogy miről beszél. Nem tudom hány különféle lövöldözős játékkal játszottam az elmúlt 10 évben de a 90%-ban volt gyári auto aim.
Itt gyárilag van a torpedókhoz, meg a CV-nek az összes repülőhöz. Mindegy. Így is 3-al több hsz-t pazaroltam rá mint kellett volna. :W

[ Szerkesztve ]

(#5726) DEV_NULL válasza ddt500hu (#5725) üzenetére


DEV_NULL
őstag

Kérlek ne haragudj, hogy rám a pazarotlad a drága idődet. Ez a "fura gyerek" top25 játékos a Warplanesben és marad is ott amíg ilyen remek modok vannak a Warshipshez.

Ja és egyáltalán nem értem ezt a hangnemet. Benéztem feltenni egy egyszerű kérdést, erre jött egyből a kioktatás majd a szokásos lekezelő, lenéző duma. Igazából ennyi év után a ph fórumon már meg sem lep.

[ Szerkesztve ]

(#5727) FoxiestFox válasza DEV_NULL (#5726) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Jó, segítek még kicsit: ha itt nem leszel top25-ben, az nem azért lesz, mert valamelyik noobnak jelzi a gép, hová lőjön. Fentebb írták, miért tökmindegy.
A stíluson pedig kár fennakadni, a mondanivalóra figyelj inkább. ;]

(#5728) TESCO-Zsömle válasza Chabe89 (#5715) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Battle Assistant sose volt illegális, csak akarták. "Kreatív mod" díjat nyert a WG-től vagy miaszösz. Ami miatt nyafogtak és tényleg illegálisak, azok a vélzást módosító cuccok. Arti nézet sima tankokra, sniper zoom artikra, a pályán rombolt objektumokat jelölő térkép, a z ellenség pontos töltésidejét jelző mod, a löveg irányát jelző mod, az artikat bejelölő counter-arti mod és a hasonlók.

(#5726) DEV_NULL: Kapaszkodj meg! Warplanes-hez is vannak modok...

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#5729) DEV_NULL válasza TESCO-Zsömle (#5728) üzenetére


DEV_NULL
őstag

Nem mondod... Tudod mikor egy "mod" olyan elemet ad a játékhoz ami a játékban alapból nincs és ez bármiféle előnyhöz juttatja a játékost az nálam csalásnak számít és nem kérek belőle.

Továbbra is nagyon sajnálom, az amcsi cruiserekkel élveztem a játékot CB-ben, több időt nem akartam beletenni mivel úgyis wipeoltak, gondoltam majd később előveszem újra. Bár mivel a WG-ről van szó így azzal is tisztában vagyok ez nem igazán fog változni a jövőben. A Warplanes már kissé unalmas 13k+ csata után, ráadásul az összes gép megvan amit akartam. Standar Battle-t alig játszom mostanság, folyamatban van egy 5v5 liga többnyire csak ott vagyok aktív, ezért szerettem volna újra lenyomni néhány karikát a hajókkal.

[ Szerkesztve ]

(#5730) capulet75 válasza DEV_NULL (#5729) üzenetére


capulet75
addikt

Egy adott hajóval benne vagyok at EU top 30-ban, úgy hogy felettem senkinek sincs magasabb win vagy survaival rate-je, és K/D-je is csak egynek, és neki is csak éppen hogy magasabb. Nem használok semmilyen csalást, vagy modot, és ha használnak is mások, akkor sem tudnak jobbak lenni nálam. Csatahajóval 20km-ről jó eséllyel el tudok találni egy max sebességgel haladó rombolót, vagy akár egy ugyanekkora távon íven haladó cirkálót vagy csatahajót. Úgy hogy tőlem azt használ mindenki amit csak akar.

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#5731) Chabe89 válasza TESCO-Zsömle (#5728) üzenetére


Chabe89
addikt

EU-n szerintem se volt tiltva, de valamelyik szerón úgy emlékszem egy ideig illegális volt, de lehet rosszul emlékeztem.

Más: Akit meg zavarnak az ilyen dolgok az ne is játsszon semmilyen kompetitív játékkal, mert szerintem nincs olyan amihez nincs valamilyen csalás.

[ Szerkesztve ]

(#5732) FoxiestFox válasza Chabe89 (#5731) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Marad a LAN.
Amúgy ez a game is tök jó lehetne úgy. Kár, hogy nem lehet.

(#5733) ddt500hu válasza DEV_NULL (#5726) üzenetére


ddt500hu
veterán

Hát igen. Hosszasan magyarázzuk, hogy bár van ilyen mod de 0-a a hatásfoka, mire te közlöd, hogy "Téged ez nem érdekel nem tudunk meggyőzni".
Na ezért kár volt idejönni mert ezt az infót 10mp alatt megtalálod a google-n.
Kb. azért jöttél ide, hogy leszard amit mondunk. Köszi! :C

(#5734) DEV_NULL válasza ddt500hu (#5733) üzenetére


DEV_NULL
őstag

Tévedsz. Valóban érdekelt mit mondtok ti róla, akik játszanak rendszeresen. Viszont úgy döntöttem továbbra is elkerülöm a játékot és kérlek ne idézz olyat, amit nem mondtam.

[ Szerkesztve ]

(#5735) Máté94


Máté94
addikt

Magam is a minap kipróbáltam ezt a csoda mod-ot és mondhatni működik, de az RNG attól még RNG marad. :)
Különben is:resistance is futile, es ahelyett, hogy nyavalygunk, inkabb használjuk mi is. Már ha zavar a tudat.

A Fuso citadell Myoko-rol es hogy kis segítséggel ugyan, de Hatsuharu-val kialltem gunfightolni Kiev ellen az tetszett. Mar csak azert is, mert nagyon szemtelen dögök. :P

(#5736) FoxiestFox válasza Máté94 (#5735) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Nem szeretem a Hatsut. Már a Mutsu sem volt az igazi, de ez még bénább.
Ellenben a T4 orosz DD-t az szerelem, pusztít. :D
Lassan jobban kedvelem, mint a japcsikat, sokkal intenzívebb, manőverezősebb, ágyúzós játékmenetet kíván, és tetszik.
A torpokat csak néha használom, de akkor beszalad egy fél tucat minimum... :D
Japán ágyúk kb arra jók, hogy felspotoljanak..

[ Szerkesztve ]

(#5737) D.Orion válasza Chabe89 (#5710) üzenetére


D.Orion
veterán

Tegnap akkor ezért kaphattam Karlshure-val két random szalvo citadellát úgy, hogy nem voltam detect még a csatában egy pillanatig sem? :(

(#5738) Borote


Borote
addikt

Mielőtt még elharapódzanak az indulatok... emlékeim szerint még CBT-ben megoldották, hogy ne működjön az aimbot. Amíg volt, kipróbáltam én is, fun volt, de többnyire csak azok ellen volt bármi értelme is, akik egyenes vonalban haladtak. Node azok meg is érdemlik :DDD

Vagy lemaradt az elmúlt 2-3 hét során, és megint működik az aimbot? :D

(#5739) Chabe89 válasza D.Orion (#5737) üzenetére


Chabe89
addikt

Erről beszéltem. :U

"Persze, ha lát egy ilyet az ember akkor utána rögtön rá lehet fogni mindenkire, hogy használja aki kilő engem."

Ennyire ne legyünk szánalmasak. Akár milyen modok is vannak mostanában biztos, hogy nem lőnnek ki vele úgy, hogy nem is lát. Ezt az aimbotot én is régebben láttam és ahogy a kolléga is írta lehet, hogy már nem is működik. Csupán egy példának hoztam fel, hogy ez volt a legdurvább amivel én találkoztam.

[ Szerkesztve ]

(#5740) FoxiestFox válasza D.Orion (#5737) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Biztos hogy spotolva voltál valameddig. Annak a hajónak amúgy sem nagy dolog citadellát adni, még akkor is be szokta rá adni, mikor nem az oldalát mutatja. :D
Megvettem ma amúgy én is, bár még nem mentem vele, mert szerelmes vagyok a Myoko-ba. :D

(#5741) Tenken válasza FoxiestFox (#5740) üzenetére


Tenken
őstag

Nem biztos, én is szoktam kisebb mapokon csata elején random lőni a szokásos felvonulási útvonalakat myogival, meg most már kongóval. Simán lehet, hogy beakadt valakinek.

Sráccal meg ne fáradjatok szerintem. Emlékszem régebbről, hogy wot topicban is ue. játszotta. Akkor még cod - akárhányban volt top-húdef*sz* szerinte. Csak közönséget keres az óbégatáshoz.

[ Szerkesztve ]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#5742) FoxiestFox válasza Tenken (#5741) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Áhá. Én azt hittem, azért lődöznek előre néhányan már startról, mert szeretnek felspotolva lenni, és szlalomozni a válaszlövések között. :D
Legjobbak a vélhetően gyerekek, akik rombolóval lövik a vizet vagy a szigeteket. No comment.

(#5743) ledgeri válasza FoxiestFox (#5742) üzenetére


ledgeri
nagyúr

(ha új hajóm van néha elfelejtem megnézni, hogy mik a statok, így lövök egyet távolra, + lövedékív tesztnek is jó, ami ugye nem szerepel "seholse")

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#5744) FoxiestFox válasza ledgeri (#5743) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Hm, ez is elfogadható magyarázat. :D
Mondjuk a start után pár másodperccel torpedózókra aligha áll.. szerintem sokan hiszik, hogy a torpedó a végtelenségig tud haladni.

[ Szerkesztve ]

(#5745) twi452


twi452
senior tag

Pár nappal ezelőtt volt egy gyerek aki mellől indultam Arkansas beta-val és végig csak ott állt a kezdőhelyén és engem lövöldözött robbanóval hátulról.. szépen csak egy-egy ágyúval..
kétszer sikerült felgyújtania is biztos nagyon örült a feje, hogy milyen ügyes :D

(#5746) twi452


twi452
senior tag

Szeretem amikor 3 csatahajós csapattársam együtt mozog, viszont amikor ezt a térkép csücskében teszik egy sziget mögött bújkálva gyakorlatilag csak összevissza néha lövöldözve akkor az kicsit fel....a a karácsonyi hangulatom :D
4 bázist kellett foglalni és ezek ott pöcsölnek végig a sarokban :D
Meg sem lepődtem amikor megláttam a pontokat a végén.

és azt nem értem ezek hogy jutnak el ilyen tier 6-7 es hajókhoz főleg bb-hez, nekem már a 6-os cirkálókat kihúzni is jópár meccsembe került pedig ennyire gyökér azért nem vagyok a játékhoz :D

[ Szerkesztve ]

(#5747) Tenken válasza FoxiestFox (#5742) üzenetére


Tenken
őstag

Azon is gondolkodom, hogy egyáltalán van-e értelme spotjelzésnek BB-n. Egyre inkább hajlok afelé, hogy elég, ha tudom mikor lőnek.
Ti miket szoktatok skillekből használni?

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#5748) Chabe89 válasza Tenken (#5747) üzenetére


Chabe89
addikt

Azon az ágon max. a Vigilance-nak van értelme BB-re. Esetleg Incoming Fire Alert, de Situation Awareness-nek nem sok értelme van ezeknél a hajóknál. Az inkább DD-re, CV-re meg esetleg Cruiser-re lehet hasznos. Szerintem pontpazarlás BB-re rárakni.

(#5749) capulet75 válasza Chabe89 (#5748) üzenetére


capulet75
addikt

A Situation Awareness rengetegszer mentette már meg az életem, amikor jelzi hogy a DD már lát a szigetek közül. Egy pont, én mindig felrakom.

BB-re ami szerintem hasznos: Expert marksman, Superintendent, High alert ( különösen a Superintendentel együtt hasznos), a Basic és az Advanced fire traning együtt és a Basics of survavibility.
Persze ahány ház annyi szokás. :)

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#5750) Tenken


Tenken
őstag

Többi ágon miket ajánlotok?
CV-knél Hosho-m meglett, de vadászokban elég esélytelen a konkurenciával szemben. Ez végig így lesz japán vonalon?

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Warships
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.