Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Warships

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
----------------------------------------------------
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
----------------------------------------------------

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1351) Cooper911 válasza Rém (#1341) üzenetére


Cooper911
senior tag

Hasznos lenne ha lehetne a tornyokat külön forgatni.
2 erre 2 arra aztán akkor mindegy honnan jönnek.
A cikkcakk mozgásnál is jó lenne. Elsőket beforgatot balra a hásókat jobra, Lösz az elsővel, irányt váltaz és lősz a hátsóval, aztán lehet ismételni.
Wot-ban is párszor már igérték a multi turret kezelést aztán legutoljára azt mondták, hogy csak kis tierben van multi turret azzal meg nem játszik senki. Ennél még az "azértmertcsak" magyarázat is jobb. :(

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#1352) Cooper911 válasza D.Orion (#1278) üzenetére


Cooper911
senior tag

Szerintem itt is érvényesül, hogy ha nem lő akkor jobb az álcája.
Éppen lőtt amikor megláttad, aztán nem lőtt így "eltünt". Aztán amikor már lőtt rád, vagy túl közel volt akkor újra láttad.
Wotban is pl light tank megkapja a legénységi álcát mozgás közben is! Meg alapból is jobb az álcája, igy ő elvileg elöbb meglát téged mint te őt.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#1353) D.Orion válasza Cooper911 (#1352) üzenetére


D.Orion
veterán

Még jó, hogx elolvastad a hszt figyelmesen! Ne beszélj butaságokat.

(#1354) LK válasza D.Orion (#1353) üzenetére


LK
addikt

" 5.9km-ről vett észre és nem értette, hogy miért nem lövök rá. Azt hitte elbambultam és örült neki, hogy a rá meredő ágyúk hallgatnak. Szóval ő 5.9km-ről látott meg engem, én meg őt 2.8km-ről. " Erre írta a végén amit írt. A wotban is így van,nem azonos távolságról látják meg egymást a járművek.

[ Szerkesztve ]

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1355) bullseye válasza LK (#1354) üzenetére


bullseye
addikt

A távolság maga fura, de az arány nem annyira, mert rombolók nagyon lopakodós jószágok tudnak lenni. De ott a felderítési távolság minden hajónál az adatlapján.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#1356) sh4d0w válasza Tuco Ramirez (#1296) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Nem. A Bismarck önelsüllyesztéssel került az óceán fenekére, hogy ne kerülhessen angol kézre. Amikor megtalálták a roncsot a tengerfenéken, csodálkoztak is, hogy akkora lyuk van a páncélfedélzeten, ami egyszerűen nem volt lehetséges gránáttalálattól. Tovább vizsgálva az eseményeket, rájöttek, hogy a Dorsetshire egyik torpedója ütötte át a páncélfedélzetet.

https://www.coreinfinity.tech

(#1357) sh4d0w válasza D.Orion (#1347) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

A valóságban is volt szórás a lövések között, mert az egymással párhuzamosan kilőtt lövedékek keltette örvények hatással voltak egymásra. Ennek leghírhedtebb példája a Jean Bart volt. Ezenkívül a lövegtől és a lövedék formájától, áramlástani jellemzőitől is függött, mennyire képesek stabilan a röppályán maradni. Az angol gránátok pl. hajlamosak voltak összevissza bukfencezni kilövés után, míg a német oldalon sokkal stabilabb röppályát írtak le a gránátok.

A romboló pedig igenis hatásos fegyver volt a csatahajók ellen, már a japán-orosz háborúban is mindenki retteggett a másik oldal rombolóitól és később sem volt ez másképp. A torpedók nagyon is hatásos fegyverek voltak, ezek okozták több nagy csatahajó pusztulását - még ha nem is mindet hajóról lőtték ki.

Annyiban persze igazad van, hogy a játékban vicces, hogy ha meglátsz egy csatahajóról egy rombolót, akkor a játékot befejezettnek is tekintheted, mert kitérni nemigen fogsz előle a lassúság miatt, a komoly nehézlövegekkel viszont nagyon nem egyszerű olyan találatot bevinni a rombolókra, amely miatt az harcképtelenné válna, netán azonnal elsüllyedne.

https://www.coreinfinity.tech

(#1358) Malibutomi válasza sh4d0w (#1357) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

"A romboló pedig igenis hatásos fegyver volt a csatahajók ellen, már a japán-orosz háborúban is mindenki retteggett a másik oldal rombolóitól és később sem volt ez másképp. A torpedók nagyon is hatásos fegyverek voltak, ezek okozták több nagy csatahajó pusztulását - még ha nem is mindet hajóról lőtték ki."

Lasd a Szent Istvan csatahajo pusztulasat

(#1359) sh4d0w válasza Malibutomi (#1358) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Meg a Bismarckét, a Prince of Walesét, a Repulse-ét, a japán csatahajók nagy részéét.

https://www.coreinfinity.tech

(#1360) Cooper911 válasza D.Orion (#1353) üzenetére


Cooper911
senior tag

Lehet, hogy félreértettem valamit, de álltalában az ilyen eltünik megjelenik témára 95%ban van logikus magyarázat.
WOT-ban is sokan sírtak, hogy bug meg hiba, aztán hozták a replayt és abból kiderült hogy mi miért volt úgy ahogy.
Persze lehet hogy bug volt nincs kizárva.

Ma egy rombolóval a foglalókör egyik felén köröztam, másik oldalt a körön kivűlről nem láttott meg az ellen. A körbe nem tudtak bejönni mert a cruiserjeink szórták őket. Nem is lőtt rám senki, kivéve amikor jött egy torpedós repcsi, utánna lőtt felém valaki, de odébb mentem és utánna megint semmi. Be is foglaltam.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#1361) capulet75


capulet75
addikt

Édes Jézusom hogy ez a Phoenix mekkora szarkupac, arra jelzők sincsenek. Egy átlag csatában a túlélési esélye erősen konvergál a nullához. :W Két órát szoptam vele végig, ezalatt két csata volt ahol nem lőttek porba, az is csak azért mert a csapatom túl domináns volt a pályán. Ezzel az ipari hulladékkal hajót max akkor süllyesztettem el ha becigánykodtam az utolsó találatot vagy egyszer egy romboló pont belekanyarodott az amúgy nem neki szánt torpedóba. Átlagban egy rendesebb csatahajó sortűz kb 50-70%-ot levesz a hull-ból, vagy ( jó párszor előfordult) hogy egyből vége. Nem is értem hogy ezt a hajót hogy gondolták erre a szintre. A St Louis pl kb tízszer jobb hajó, és ez alatt van... Egy Phoenix vs. St Louis esetében 100-ból 99x a Louis nyerne.

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#1362) Malibutomi válasza capulet75 (#1361) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Pont igy ereztem en is, ha megveszed ra az agyu upgradet jobb lesz valamivel, de en huztam gyorsan az Omahara amint lehetett. A St Louis-val egyetertek, azt meg is tartottam, nagyon szeretem.

Most at akarok jutni az Omahan is hamar, mert az utanna levo erdekel :)

(#1363) capulet75 válasza Malibutomi (#1362) üzenetére


capulet75
addikt

A Cleveland nagyon bivaly. Azzal már csatahajókat is lehet alázni. Engem a fullos Vyoming-al két Cleveland pikk-pakk a hullámsírba küldött.

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#1364) Sebestyen01 válasza capulet75 (#1363) üzenetére


Sebestyen01
őstag

HE-t vagy AP-t érdemes lőni vele? Lehet én vagyok nuub de HE-t preferálom :B

(#1365) capulet75 válasza Sebestyen01 (#1364) üzenetére


capulet75
addikt

Ha valami sokat lő és gyorsan, akkor HE-t szoktam puffogtatni, ha keveset vagy lassan, akkor AP-t. Dreadnought vs. dreadnought-ban szinte kizárólag AP-t használok, Cruiser v Destroyer-nél inkább HE-t.

[ Szerkesztve ]

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#1366) bandiras2 válasza Sebestyen01 (#1364) üzenetére


bandiras2
senior tag

azonos jellegu hajo ellen inkabb ap. ha ket st louis egymast gyakja akkor az fog nyerni amelyik ap-t hasznal, kiveve ha a masik bemakol nehany szerencses critet tobbszor egymas utan.

[ Szerkesztve ]

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#1367) Cooper911


Cooper911
senior tag

Hát ilyet még nem láttam! A srác előre hátra ment 2 sziget között, hol az egyiknek, hol a másiknak ment neki :))

Kép

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#1368) LK válasza capulet75 (#1361) üzenetére


LK
addikt

Ez játékostól függ: "Egy Phoenix vs. St Louis esetében 100-ból 99x a Louis nyerne." Ha nem tudod kihasználni a 2 KM-rel nagyobb hatótávot,akkor ez így van. Nem egy St Louis-t szedtem ki Phoenix-el. Egyébként fullosan nagyon jó ez is. Ezzel a hajóval ezen a szinten semmi gond sincsen,mondjuk nem szoktam egy Myogi elé beállni,hogy lőjjön. Visszaolvasva (ezen a fórumon) és a wows.hu-n is elégedettek vele....

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1369) Atlantis válasza LK (#1368) üzenetére


Atlantis
veterán

Egyetértek, nekem is kellemes emlékeim vannak róla még CBT-ből, nem tudom, változott-e valamit azóta, mert még nem értem el hozzá, de alapvetően nem volt rossz ladik.

Meg amúgy is, szerintem a T3-T5 gépeken gyorsan túl lehet lenni, ezek még nem lehetnek szívás-kategória. Ha magasabb osztályban akad össze az ember egy gyengébb hajóval, az már kellemetlenebb.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#1370) LK válasza Atlantis (#1369) üzenetére


LK
addikt

Japán cirkálóágra tier 5-re berakták a Furutakát,azt is szídja mindenki. Én a csapatomban 2-5 helyen voltam kb. 8 csata alatt,úgy hogy nincs még kifullozva.Persze nehéz vele játszani,de nem lehetetlen. Hozzá kell tennem,hogy minden hajó sz@r valamilyen szinten amíg nincsenek kifejlesztve a moduljai. ( Véleményt csak fullos hajóról szabadna csak mondani szerintem.)

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1371) smisa


smisa
őstag

Nekem a legnagyobb problémám mostanában az MM, vicc amiket rak össze pl: szembe 2 AC nálunk meg +1 Myomi és szenvedünk 20 percet mert sehogy nem tujuk megnyerni.Tudom van ilyen de amikor 5 mecsből 5 ilyen akkor inkább alt f4 és nézzem a Tv-t

[ Szerkesztve ]

(#1372) Atlantis válasza LK (#1370) üzenetére


Atlantis
veterán

Az mondjuk tényleg hulladék... vagyis inkább annak tűnhet a Kuma után, mert ott tényleg elég éles a váltás. Mire végeztem vele, arra kiismertem valamelyest, voltak jó csatáim is vele, de megszeretni nem tudtam a kezdeti szopóroller után. Az Aoba viszont alapból is jónak tűnt, kár, hogy pár csata után jött a wipe, így még nem volt maxos sajnos.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#1373) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Pénzt farmolni mivel érdemes prémeken kívül? Melyik szinten melyik hajóval/hajókkal?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1374) Sebestyen01 válasza Bad Pritt (#1373) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Szerintem ha nem vagy nagy torpedós akkor cirkálókkal, vagy ha a lassabb játékmenetet kedveled a csatahajók is szép bevételt tudnak hozni ha van elég bevitt sebzés

(#1375) Bad Pritt válasza Sebestyen01 (#1374) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Igazából úgy értettem, hogy melyik szinten érdemes megtartogatni már őket?
WoT-ban is tier 7-8 környékén átfordul a kiadás bevétel görbe és nem igazán lehet már profitot termelni, ezért 5-6-ban érdemes normál tankokkal farmolgatni, ha nem akar az ember prémet venni. Igazából csak azért kérdem, hogy hogyan osszam be a kikötőhelyeket. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1376) LK válasza Bad Pritt (#1375) üzenetére


LK
addikt

Omaha,St Louise nálam örök darab lesz valószínűleg. Egyébként ha lesz jelszócsere akció kapsz 300 pénzt,és abból kijön még egy slot.

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1377) Sebestyen01 válasza Bad Pritt (#1375) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Én egyet sem tartottam meg... Louise jó azzal lehet farmolni esetleg :K Amúgy tényleg kevés a kezdő slot,. nem igazán erőltették meg magukat, én meg addig sem aranyat sem prémiumot nem veszek míg beta .... majd ha normális lesz több nemzettel akkor!
Igazából én a Wyomingal is tudtam 130k-s kört menni amiből azért 100k maradz tisztán minden után, de torpedózó kis ladikokkal aki ráérzik már T3-ban összehoz nevetve ennyit!

[ Szerkesztve ]

(#1378) - = Zk = -


- = Zk = -
félisten

hát, ez a "Főnix" semmire nem jó :W

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#1379) sith7 válasza - = Zk = - (#1378) üzenetére


sith7
nagyúr

Fullos ?

(#1380) Malibutomi válasza sith7 (#1379) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Ugy mar csak atlag alatti :DDD

(#1381) sith7 válasza Malibutomi (#1380) üzenetére


sith7
nagyúr

:D

úgy értettem, hogy a hajó összes modulja ki van - e már fejlesztve

(#1382) Cooper911


Cooper911
senior tag

Na meglett a japó nyanyahajóm. Elég érdekes a játék vele. De tényleg rá van utalva a többiekre.
Manuális torpedóledobst hogy lehet csinálni?

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#1383) sith7 válasza Cooper911 (#1382) üzenetére


sith7
nagyúr

ALT - ot lenyomod

(#1384) PhilBrick válasza Cooper911 (#1382) üzenetére


PhilBrick
őstag

Lassú....
Egyébként F1 helpnél van egy külön fül a repülősöknek néhány további hasznos dologgal.

[ Szerkesztve ]

(#1385) Cooper911 válasza PhilBrick (#1384) üzenetére


Cooper911
senior tag

:R Mindkettőtöknek.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#1386) Tuco Ramirez válasza D.Orion (#1347) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

A rombolófrász ellen elég egyszerű az orvosság: ne kolbászolj egyedül a csatahajóddal. :) Egyébként ez kétélű dolog, a csatahajód ugyanúgy el tud süllyeszteni egyetlen sortűzzel egy rombolót mint az téged egy torpedósorozattal. Ahhoz pedig hogy mind el is találjon, nagyon közelről kell lőnie.

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1387) kócos87


kócos87
csendes tag

Sziasztok. Ma már sikerült játszanom a játékkal, de még így is katasztrofális. Szerintem valami bug lehet, mert a csatabetöltő képernyője csata induláskor is bent maradt és nem láttam a harcmezőt. Ezt sikerült megoldanom oly módon, hogy letöltöttem egy modot ami azt csinálja, hogy a betöltőképernyőre ilyen csajos képeket rak. Tetszik is meg így már bejön a csatatér is, de amikor az ellenség felé kezdek fordulni enyhén villódzik a kép és a minimap meg minden eltünik csak a csatatér. A halyókat látom de például már a sebzéseimet meg a markereket meg a saját damagepanelemet se jeleníti meg. Mit tudok ezzel tenni?

Konfigom:
Asus p8z77 v-lx alaplap
Asus Radeon HD7850 2GB/256 bit
8GB 1600MHZ Ram
I5 3570k proci 4*3,4 GHZ 6MB Cache

Az agyam felforr mert nagyon tetszik a játék.

(#1388) Malibutomi válasza kócos87 (#1387) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

VGA driver melyik?

(#1389) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Eddigi max sebzésem. :B
Nagyon jó ez az Omaha, megtartós, ki melyik testtel használja? :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#1390) Sebestyen01 válasza Bad Pritt (#1389) üzenetére


Sebestyen01
őstag

"B" Szerintem nem éri meg az utolsó fejlesztés rá!

(#1391) kócos87 válasza Malibutomi (#1388) üzenetére


kócos87
csendes tag

GPU Tweakem van? Most nézegettem a hivatalos oldalt van ott pár program, de nem tudom melyiket kéne leszedni. Ez a GPU Tweak úgytűnik nem is driver csak egy ilyen utility program :-S Én ezt már nem értem

(#1392) - = Zk = - válasza sith7 (#1379) üzenetére


- = Zk = -
félisten

:N

tán jobb lesz?!

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#1393) Sebestyen01 válasza - = Zk = - (#1392) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Egy lehelettel.... :K

(#1394) Tuco Ramirez válasza - = Zk = - (#1392) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Alapon tényleg gyenge, bele is toltam némi szabad XP-t az első fejlesztett hajótestbe. Fullosan viszont szerintem bőven használható, nekem speciel jobban bejön mint a csigalassú St. Louis...

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1395) Micsurin válasza Flayer (#1206) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Citadelt is kaphattál akár :)

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#1396) Malibutomi válasza Micsurin (#1395) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Siman elofordul, ez a BB egyik ritka oromforrasa, mikor uszik egy haromnegyed eletes cirkalo, ranyomsz egy sorozatot, es fustte valik :) Sajnos ritka az ilyen.

(#1397) Spenike


Spenike
tag

Hali
Skacok valaki csinálhatna valami oktató jellegű videót anyahajókról pl hogy tudom úgy ledobni a torpedót hogy közelebb a hajóhoz nem olyan távol ?

(#1398) Tuco Ramirez válasza Spenike (#1397) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Youtube-on van egy csomó. Magyar nyelvűvel eddig nem találkoztam, úgyhogy némi angoltudás azért nem árt hozzájuk.

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1399) capulet75


capulet75
addikt

Kellemes kör volt. :)

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#1400) Micsurin válasza Malibutomi (#1396) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Pont ezt írtam igazából , Citadel ritka , de van :D

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Warships
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.