Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Warships

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
----------------------------------------------------
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
----------------------------------------------------

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1751) Malibutomi


Malibutomi
nagyúr

Egyebkent szerintem annyi eleg lenne BB boostnak hogy mondjuk 10 vagy 8 km alatt drasztikusan megnovekedjen a pontossaga. Hogy a kisebb celpontokak szet tudja szedni. Meg ha a secondary erne valamit az is jo lenne, esetleg at lehetne valtani arra manualisra.

Mert az hogy egy csatahajonak 1v1-ben menekulnie kell egy rombolo elol az nevetseges.

(#1752) Gaz 78 válasza Malibutomi (#1749) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Biztos megvan a szisztematika csak még rá kell érezni a szerpkörökre. Egyenlőre a látótáv dominál. Gondolom a későbbiekben ezerféleképp fogják variálni a játékot a fejlesztők. Gyüjtik az adatokat figyelik higyan teljesitenek a hajók. Ja és igen jól mondid. Egyedül vagyok BB-vel,akkor menekülnöm kell egy szaros romboló elől.

[ Szerkesztve ]

(#1753) sith7


sith7
nagyúr

Sok lövést nem adtam le, de ami betalált, az fájt :D

52k dmg

(#1754) Sebestyen01 válasza sith7 (#1753) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Azért a prémium fiók dob a dolgokon így nem nehéz haladni :P :DDD

(#1755) Sebestyen01


Sebestyen01
őstag

Rmélem hogy a rombolókon nerfelni fognak, mert nem pálya nagyon nem!

(#1756) h1mpi válasza Sebestyen01 (#1754) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ez teteszik Nekem is, hogy a WoT fiókkal össze van kapcsolva. Így sokkal jobban megéri a prém idő.

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#1757) Tuco Ramirez válasza Malibutomi (#1751) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

0.4.1-ben teljesül a kívánságod. [link] :)

Egyébként az a legegyszerűbb megoldás, ha nem egyedül mászkálsz a csatahajóddal és rögtön nem kell menekülnöd a rombolók elől. Egyébként sem egyoldalú a dolog, a Wyoming-al már többször lőttem ki szemtelenkedő full HP-s rombolókat egyetlen HE sorozattal. Mondjuk abban igazad van, hogy a secondary tüzérség valóban nem sokat ér.

#1747 capulet75: Azért az erős túlzás, hogy egy cirkáló 1v1-ben mindig megveri a csatahajót. Citadellát nem sikerült még cirkálóval csatahajónak lőnöm, fordítva viszont már sokszor. Az rögtön leveszi a cirkáló 1/3 HP-ját. Többször küldtem már a tengerfenékre egyetlen jól sikerült AP sorozattal is cirkálót (Wyoming-al). Cirkálóval csak akkor támadok csatahajót, ha nagyobb a lőtávom, ha más köti le, vagy ha kevés HP-ja maradt (vagy ha nem marad más választásom).

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1758) Malibutomi válasza Tuco Ramirez (#1757) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Sosem maszkalok egyedul, es mindig kihasznalom a nagy lotavomat.
De nem egyszer megtortent, hogy hirtelen tulerobe kerult az ellenfel, es lemostak elolem a 2-3 cruiser-destroyerbol allo halot, aztan ha megindul felem a destroyer, es nem viszi el az elso sorozat, akkor mar menekulnom kell, meg osszevissza manovereznem, ami miatt meg ha be is tolt az agyu nehezen allitom celra ujra.
Pont erre lenne hivatott a secondary, annak onmagaban el kellene tudnia intezni egy destroyert. Csak ebben evente egyet lo, azt is csak becelozza valahova a hold es a fold koze aztan annyi. Igazabol olyan mintha nem is lenne.

Maradjunk abban hogy amelyik cirkalo/destroyer nem csolatasu hanem jobban figyel a manoverezesre mint a lovesre az le tud bontani egy BB-t. Ha csolatasu, es mutatja az oldalat, akkor meghal.

[ Szerkesztve ]

(#1759) Sebestyen01 válasza Malibutomi (#1758) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Tegnap engem Ful hp-ról vágott le egy nyomorult Romboló, csak azért mert nem tudtam egy sorozattal ellátni a baját.... mit nem tudtam konkrétan 9 DB 406mmes lövedék sebzett rajta 3000-ret mert mindenhova lőtt csak oda nem ahová kelletett vna, és ugye egy akkora döggel nem tudsz utánna már kimanőverezni 6-8 torpedót...... a sec fegyverzet meg ahogy mondtad talál egy pontot a tér idő kontínumba és oda durrant egyet, haszna nincs, olyan mint ha nem is lenne.... Azt kell mondjam hogy együtt haladni sem egyszerű a csapattal, főleg hogy 20 csomóval nem fog a kutya se megvárni, míg a disztrók mennek 35-el! Balansazolni kéne a torpedókat mert tönkreverik a játékélményt!
Nagyon jó tud lenni a repülős torpedózás is mikor tőlem 5m-re bassza a vízbe a torpedókat, esély nincs manőverezni, a légvédelem, meg hiába kieg, meg skill, darál mint az állat, még se esik le egy repcsi se.... :W Olyankor van olyanom hogy beverem a monitort, mert ilyen no skill majmok ellen az ember esze elmegy! :W

A csatahajóknak kée lenni a majdhogynem elpusztíthatatlan kolosszusoknak a játékban, erre kínszenvedés játszani velük.... arról nem is beszélve hogy bohóckodunk itt 15km-es lőtávval, holott egy new york pl 40-50 km-ről vadászott.... 10km-ről már bőven a másodlagos fegyverzet aprított, itt meg majd ha a pofámba van az ellen akkor bohóckodik..... persze ez nem szimulátor, de akkor is!

[ Szerkesztve ]

(#1760) Tuco Ramirez válasza Malibutomi (#1758) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Rendben, maradjunk ebben. :)

Csatahajóval játszva engem egyébként nem is annyira a rombolók, hanem a torpedóvető repülőgépek szivattak szét. Tegnap meglett a Langley, szóval kipróbáltam ezt a játékot a másik oldalról is. Az első két csata kezdeti bénázásai után, manuális (ALT) dobással szép találatokat sikerült bevinnem, a legtöbbször hármat, néha négyet is egy dobással. Ha odafigyelt a BB és jól manőverezett akkor megúszta 1-2-vel. Viszont kb. csak ennyit tudott tenni, mert a légvédelem ezen a szinten inkább csak jelképes, a torpedóvetőkre az egyetlen igazi veszélyt az ellenséges hordozó vadászai jelentették.

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1761) Jacktor


Jacktor
tag

(#1762) Tuco Ramirez válasza Sebestyen01 (#1759) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Szerintem a játék elég hűen adja vissza a csatahajók történelmi erősségeit és gyengéit. A tüzérségi tüzet a vastag páncéljuknak köszönhetően jól állták, de a torpedókkal szemben nagyon sebezhetőek voltak (ebből a szempontból mindegy, hogy a torpedót tengeralattjáró, romboló, vagy repülőgép lőtte ki).

A csatahajók extrém lőtávolsága sem volt igazán kihasználva soha. A gyakorlatban többnyire 12-18 km-re lövöldöztek, itt még (némi) esély is volt arra, hogy esetleg eltaláljanak valamit. A legnagyobb távolság, ahonnan egy csatahajó valós harci körülmények között eltalált egy másik hajót, az kb. 24 km volt, de ez kivételes esetnek számított.

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1763) Sebestyen01 válasza Tuco Ramirez (#1762) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Megérteném a torpedózást, tengeralattjárótól.... de rombolóval kavircolva nem.... mint ahogy itt a repülők is 50m-re oldják a torpedókat.... :U Esély nincs védekezni, mert az anti air kutyafasza, a másodlagos meg vicc.... :(

[ Szerkesztve ]

(#1764) Sebestyen01 válasza Tuco Ramirez (#1762) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Azt még hozzátenném hogy nem azt vitatom miszerint egy torpedó becsapódásnak nem kell fájni mert kell, viszont a módja ahogy célba jut na az nem tetszik! :U Kimondva kimondatlanul a légvédelmet, és a másodlagos fegyverzetet boostolni kell, mert mire felfedez egy rombolót a nyomorultja már nem tud kitérni a torpedók elől, a repcsik meg ledobják a torpedót 50m-re baszhatod, mert mind betalál, a légvédelem meg nagy vakaródzások után mikor már elfelé repülnek akkor kezd el lőni.... fasza, biztos így volt aha tényleg! ;)

(#1765) Rém válasza Sebestyen01 (#1759) üzenetére


Rém
tag

Rombolóval csak azokat a csatahajókat lehet kilőni, akik nem tudják hogyan kell játszani a csatahajóval.

Például nem megyünk be a szigetek közé, mert a sarkon ott guggol a gazember egy csomó torpedóval, ha nyílt víz van, nem megyünk sokáig ugyanazzal a sebességgel nyílegyenesen, meg hasonlók.

Szerencsére a csatahajók nagy része azzal van elfoglalva, hogy lövi akit tud, és nem nézi a kis térképet, aztán meg fel van háborodva, ha hátulról 4 kilométer körül tudok menni hozzá anélkül, hogy észrevenne, pedig már régóta fel vagyok szpottolva. A 6 torpedó meg visz mindent. :)

Egy romboló nagyon törékeny egy sorozat HE ha nem is lövi ki annyi modulsérülést kap, hogy nem tud teljes értékű támadást bevinni. Egy ügyes csatahajó ellen nincs sok esélyem!

(#1766) Atlantis válasza Rém (#1765) üzenetére


Atlantis
veterán

Ez T3-T4 osztályú csatahajóknál még nem működik. Annyira rövid a lőtáv, hogy kénytelen vagy közel menni, bemenni szűk helyekre is, mert különben nem tudsz rálőni semmire. T5 szint és afölött már megvan a lőtáv előnyöd a cirkálókkal szemben és lehet távolabbról lőni. Emellé a HP is kevesebb még kisebb osztályban és érzékenyebben érint, ha betalálnak a halak (igaz, manőverezni is jobban tudnak még a kisebb csatahajók).

Más: tegnap találkoztam egy Mikasa nevű csatahajóval. Mintha japán zászló lengett volna rajta, de nem nagyon találom a japán tech tree-ben. Ez most hogy?

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#1767) Sebestyen01 válasza Rém (#1765) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Jah meg ne sajnáljam már, szegény rombolók....Azt hozzáteszem hogy a legtöbb pálya szigetekből áll, nem éppen a csatahajós játéknak kedvez.... ;)

(#1768) John_Doe válasza Atlantis (#1766) üzenetére


John_Doe
senior tag

Mikasa Amúgy tegnap a wg gamescom twich csatornán este 6 körül kisorsoltak egy Tirpitz-et. Sajnos lemaradtam a játékról csak a nyafogásra értem vissza.

Egész pontosan QuickyBaby csatornáján. Ez angol de gondolom a németen is volt sorsolás. gRuMM3l

[ Szerkesztve ]

Shal'kek nem'ron!

(#1769) Rém válasza Sebestyen01 (#1767) üzenetére


Rém
tag

A legdurvább köröket a nyílt óceán pályán mentem. :)
Ott csak azt nézik, hol van piros aztán csak lőnek, mennek egyenesen előre, addig amíg el nem süllyednek :D

(#1770) TESCO-Zsömle válasza John_Doe (#1768) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Ilyenkor mindig az szokott nyerni, akinek kicsi a ping-je...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#1771) Sontir Fel


Sontir Fel
őstag

arról nem beszéltek, hogy mikor lesz összekötve a gold a három játékban? ha jól tudom a tankos és repülős már összeszámol... érdekelne a dolog, mert vennék egy Atlantát és van pár arany a wotos accomon

BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz

(#1772) sith7 válasza Jacktor (#1761) üzenetére


sith7
nagyúr

Köszi itt is ;)

(#1773) John_Doe válasza Sontir Fel (#1771) üzenetére


John_Doe
senior tag

Csak azt tudom megerősíteni amit eddig is mondtam amíg Open Beta addig nem lesz közös a gold.
Hogy miért hát azért hogy fizess. Tudom a WG nem jótékonysági egylet. De ezt inkább nem folytatom...

Shal'kek nem'ron!

(#1774) Rém válasza John_Doe (#1768) üzenetére


Rém
tag

Ez a Mikasa érdekes lehet tier 2 csatahajóként, négy darab 305 ágyúval.

A többi tier 2 hajó ilyen halászladik egy két ágyúval, lehet, hogy érdemes lenne beruházni rá.
Valaki nem próbálja ki?

Ez volt különben Togo admirális vezérhajója az oroszok ellni háborúban, így Csuzimánál is.

(#1775) Atlantis válasza John_Doe (#1768) üzenetére


Atlantis
veterán

Vagy úgy. Sok vizet nem fog zavarni.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#1776) Tuco Ramirez válasza Gaz 78 (#1728) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Ha jól emlékszem, az Omaha C hajóteste komoly AA buffot is kap az előzőkhöz képest. Persze ettől függetlenül én is a B-t hagynám meg.

#1763 Sebestyen01: Magasabb szinten a csatahajók nagyon komoly légvédelmet kapnak. Nem kell lelőniük a repülőgépeket, elég ha kicsit szétugrasztják őket rárepülés közben, máris sokkal nagyobb szórással jönnek a torpedók. Egyébként a valóságban is ez volt a hajófedélzeti légvédelem fő feladata, nem pedig az minden repülőgépet lelőjenek.

#1767 Sebestyen01: Szerintem tegyél egy pár próbakört rombolókkal, rá fogsz jönni, hogy nem is olyan egyszerű velük játszani (bár kétségtelenül élvezetes).

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1777) Malibutomi válasza Tuco Ramirez (#1776) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Most mentem egy kort Omahaval, es 14 repulogepet lottem le az elso par percben.
Valamiert rameresztette a carrier 2 torp osztagat, meg egy bombazosat, vadasz fedezettel rogton az elejen.

Egy benyelt torpedo aran lekaszaltam a nagy reszuket. Mondjuk az A meg a D billentyu megkopott kicsit a billentyuzeten a kanyargastol :)

(#1778) Tuco Ramirez válasza Malibutomi (#1777) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Nekem csak hétvégén lesz meg az Omaha, de a Murmansk-al (ami ugye majdnem ugyanaz) már én is csináltam egy hasonló pulykalövészetet a rám támadó repülőgépek között. Ha a Langley-vel játszok, kerülöm is ezeket nagy ívben... :)

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1779) Sebestyen01 válasza Malibutomi (#1777) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Én a cirkálókon a szonárt vagy mit áttettem inkább defensive AA fire-re, ha jön a repülőhad csak egy gombnyomás és hullanak mint az érett füge :DDD Nagy kár hogy ilyen skill BS-nél nincs :W

(#1780) Tuco Ramirez válasza Sebestyen01 (#1779) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Odaadnád érte a HP "visszagyógyítást"? Nem hiszem... :N

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1781) Sebestyen01 válasza Tuco Ramirez (#1780) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Na most a 2 együtt miért nem férne meg? Mondjuk az életben sem gyógyulgat a hajó, szerintem ez faxság :DDD

(#1782) Sebestyen01


Sebestyen01
őstag

14.re futok neki a New York leszorzózásának :DDD Valahogy a csapat nem bírja ..... kezdem unni :DDD

(#1783) Jacktor válasza Sebestyen01 (#1781) üzenetére


Jacktor
tag

A HP visszatöltés nem "gyógyulást" jelent. A HP a harcképességet reprezentálja.

www.wotinfo.hu

(#1784) Gaz 78 válasza Jacktor (#1761) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Heló!
Köszi az infót!

(#1785) h1mpi válasza Jacktor (#1783) üzenetére


h1mpi
nagyúr

gyakorlatilag ugyanazt eredményezi

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#1786) Sebestyen01 válasza Jacktor (#1783) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Már nem azért de 10 hp-n is ugyan úgy lő a löveg ha nincs kilőve mint full HP-n ezzel a mondattal adtál a szarnak egy pofont ;)

(#1787) Jacktor válasza Sebestyen01 (#1786) üzenetére


Jacktor
tag

Sajnálom ha nem érted a logikáját ;)

[ Szerkesztve ]

www.wotinfo.hu

(#1788) Gaz 78 válasza Sebestyen01 (#1782) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Tegnap alkalmam volt sokat játszani.Reggeltől du.3-ig. Egy darab győztes csatám volt ohh yeah! Ma délelött beléptem,és elsőre sikerült 2 hajót leszorzóznom. Úgy megörültem neki,hogy ki is léptem nehogy jöjjenek a bukók.A többit le sem szorzóztam.Majd talán holnap játszom.

[ Szerkesztve ]

(#1789) Tuco Ramirez válasza Jacktor (#1783) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Szerintem a harcképességet a modulok állapota határozza meg. Ellőtt hajtómű, kormánylapát, kilőtt lövegtornyok/torpedóvető csövek csúnyán odavágnak a harcképességnek. De az 1 HP-s hajó még ugyanúgy harcképes mint a full HP-s (akár a tankok a WoT-ban).

#1787: Ezek szerint én sem. :B Talán elmagyarázhatnád mire gondoltál. :)

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1790) Gaz 78 válasza Jacktor (#1787) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Nos ugye van 2 egységem a HP-m visszatöltésére. Elsőre sokat másodszorra keveset tölt vissza. Amennyi HP-t visszatölt a 2 egység,alapból lehetne annyival több a hajó HP-ja. Namármost a visszatöltés azt teszi lehetővé,hogy beosszam magamnak a HP-t. Visszatöltöm vagy sem,ill. az,mikor töltöm vissza - amikor a legnagyobb szükség van rá hisz a tűzesetnél frankón kompenzálja a leégett HP-mat. Aztán lehet rosszul logikázom,majd felvilágositotok ;)

[ Szerkesztve ]

(#1791) TESCO-Zsömle válasza Gaz 78 (#1790) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Elsőre sokat másodszorra keveset tölt vissza.

Nem igaz. A visszatöltött HP mértéke a hajót ért sérülés fajtájától is függ. Elsőre is töltöttem már 200-at citadella után... Elvileg burkolati sérülést lehet vele javítani, ami a hajótest -mint modul- HP-ját jelenti.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#1792) h1mpi válasza TESCO-Zsömle (#1791) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Jönnek a hegesztős szakik a háború közepén és rendbe rakják :D

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#1793) TESCO-Zsömle válasza h1mpi (#1792) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Lakatosék kikalapálják... :DDD

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#1794) Tuco Ramirez válasza TESCO-Zsömle (#1793) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Vagy inkább még jobban lelakják... :))

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#1795) Jacktor


Jacktor
tag

Ez a fogyócikk a "light damage" nevű bekapott sebzéseket tölti vissza (+a tűz és a torpedós egy részét). Ergo ha első lövésre kapsz egy citadellát, akkor nyomogathatod bőszen, semmit nem fog visszarakni.

Na szóval, 1 hp-s hajó vs full hp-s hajó:
Az alap, hogy a full hp-s hajón minden fasza, mindenki boldog. Ezzel szemben egy 1 hp-s hajón pl. lehet hogy a legénység fele már odaveszett (vagy javít vagy bármi mást csinál ami akadályozza az alap feladatának ellátásban), így lassabb töltésnek, lassabb hajónak, lassabb toronynak, lassabb mindennek kéne lennie a hp csökkenésével, de ezt nyilván senki nem akarná (mármint hogy minél jobban szét van lőve, annál ratyibb a hajó), ezért a hp-val így helyettesítik ezt az állapotot. Mikor "gyógyítasz", vedd úgy hogy a legénység a vízbeömléseket javítja, a motortérben akadálytalanít tehát olyasmit csinál, ami nincs ugyan modul szinten leképezve, de újra a maximális teljesítmény felé viszi a hajót.

Olyan kis "csalás" ez, amit a játékélmény miatt alkalmaznak (jogosan). Ugyanilyen pl. hogy a repülők 5x gyorsabbak a játék léptékeihez mérten, mint a valóságban, máskülönben borzasztó unalmas lenne velük játszani.

[ Szerkesztve ]

www.wotinfo.hu

(#1796) Sebestyen01 válasza Jacktor (#1795) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Szerintem túlmisztifikálod.... szellemhajókkal játszunk akinek van egy kapitánya és annyi.... A full hp-s hajó, meg a low hp-s hajó közt meg nincs különbség ha miden modul ép, csak az hogy az egyik még kibír 5 sortüzet a másik meg egyet se.

(#1797) Gaz 78 válasza TESCO-Zsömle (#1791) üzenetére


Gaz 78
aktív tag

Ahh értem,nem tudtam. Azt hittem fix a javitás mértékem. Most már ezt is tudom,köszi a felhomájositást.

(#1798) h1mpi válasza Jacktor (#1795) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Te a modpackos Jacktor vagy?

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#1799) TESCO-Zsömle válasza h1mpi (#1798) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Persze, hogy ő.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#1800) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Fordítva lesz, mint ahogy gondoltuk! A Bismarck lesz a standard T8 BB, míg a Tirpitz torpedóstul megy a prémiumok közé...

Német cirkáló ág.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Warships
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.