Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
yoli666
üzenetére
Ha z8300-at akarsz akkor ezek melett ajánlom a Teclast x98 Plus-t is (bár elvileg azok hasonló sebeséggel mennek kb mint a régebbi Z3735F-sek amiből meg van sok) . Ha jól tudom (bár ez így most nem biztos) annak már usb 3.0-ja van, így egy kis méretű usb elosztóval csinálhatsz belőle több usb 2.0-t is. Billt én is tervezek venni, de nem szeretem a dokkolós megoldásokat. Túl fix nekem, nem kényelmes, nem lehet se távolságot a képernyőtöl állítani, se dőlésst, se semmit. Én is tervezek később bilt venni hozzá, de szerintem egy logitech tablet keyboard lesz a befutó. Nagyon jónak, minőséginek néz ki (tesztek alapján), és olcsóbb sokszor mint ezek a vacak dokolók a 60 usd-s áraikkal ...
Sajnos úgy néz ki hogy vagy lecsapok most egy x98 pro-ra, vagy várok black friday-ig és akkor egy cube i7 vagy x98 pro lesz ebből. (esetleg ha látok valami jó, de jelenleg túl drága tabot ilyen 30+%-os leértékeléssel akkor lehet átgondolom a dolgot, de azt nem hiszem ennyivel olcsóbbak lennének az amúgy is nyomott árhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 26
- Formula-1
- Assetto Corsa EVO
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest