Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Sziasztok!
Feldobtam a Kingsing W8-ra a W10-et. a drivereket lementettem double driverrel. Elsőre a hanggal volt némi gond, valamiért nem volt jó a mentett, ezt megoldottam egy másik készülék mentéséből, továbbá az egyik kamerát szintén nem tudta telepíteni, ezt is megoldottam egy onda driver mentéséből, de a g-sensort nem tudom életre kelteni. Elvileg telepítve van, s "megfelelően működik" is, (gondolom ez lenne az: "Kionix KXCJ9 Accelerometer SPB"). Abszolút nem értek a dologhoz, így fogalmam sincs, mi a baja. Kérdezném azoktól, akiknél megfelelően működik W10-nél, van esetleg a képernyő-beállításoknál olyan lehetősége, hogy a tájolás opcionális vagy valami hasonló vagy nálatok is csak a fekvő-álló lehetőségek vannak, s ennek ellenére működik az automatikus tájolás? A driver kiadási dátuma 2015. 03. 19. szóval nem éppen régi. A mentésem egy korábbi, de ami jelenleg fent van, azt a win töltötte le, ettől függetlenül a korábbi illesztőprogrammal sem működik a dolog. Valakinek valami ötlete, mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest