- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
Te jó ég, még szárnyra kap valami hoax!

Akkor most írd be szépen a keresőbe, és figyeld sorban a találatokat! Tele van ellentmondó hírekkel a net, és nem a "hülyeség-terjesztő magamfajták" miatt... Persze, kap a Win 8.1 with Bing is Win 10 Home frissítést, olvastam én is a hírlevelet, meg másik 23 tweet-et és hírlevelet is... De tudod, az az igazság, hogy ezeknek a gépeknek a nagy többségen még a feliratkozási lehetőség se jött meg, típustól függetlenül. Nem érhetőek el még az ehhez szükséges update-k se. Hiába telepíted "kézzel", akkor se... persze, tudom ebből fölösleges levonni bármilyen következtetést... Viszont nem értem, miért kell így nekirontanod a másiknak? Nálad a végső igazság forrása?
Én személy szerint sz*rok rá, hogy lesz-e vagy nem: meggyártom a saját WIMBoot-os telepítőm és kész. Mint ahogy most is ezt teszem a stabilabb előzetesekkel.
Apropó Insider-program... ott nem volt semmi kavarás, minden világos volt az első perctől, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest