Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsek
csendes tag
Na beruháztam a Lark Ultimate 8i Tabletre, és meglepődtem. Egyrészt 33000Ft-ért még majdnem jogtiszta Windowst sem lehet kapni, nemhogy hardvert alatta. A gép kellőképpen gyors, simánelböngészgetek, megy minden, látványosan gyorsan. Ez igaz a tárhelyre is sajnos, mert SD kártyát még nem vettem a gépbe. A 16 Gb-s tárhelyből 5 Gb Recovery, így a friss gép 8,5 Gb-s "C" particióval jön, amiből kb. 4 Gb a szabad. Persze felmegy a gépre néhány program, meg netes cache fájlok, és most van 2,68 Gb szabad helyem. Kérdés, hogy ez mire elég, de szerintem törlöm lassan a Recovery particiót.
A töltője sz*r, de nagyon. Töltés közben nem lehet használni az érintő kijelzőt. Be kell dugni egy normális Samsung töltőbe, és már nincs is gond.
Sajnos külső monitort nem lehet rákötni, ez nagy kár, de pl. OTG kábellel most éppen egy külső billentyűzetről írok. Egy aktív USB HUB van rákötve az OTG kábellel, majd azon lóg egy egér és egy billentyűzet. Sajnos így nem tölt a gép az OTG-n keresztül, ez nagy kár. Amúgy egy sima passzív USB HUB-ot is elvisz, én csak a töltés miatt próbáltam ki.
Anyagminőség hitvány. Recseg, ropog, pattog.
DE: a gép nagyon jól használható, és ennyi pénzért szuper választás elnetezgetni, elfilmezgetni. Az aksija elég jól bírja, két napig nyüstöltem folyamat, és most merült le. Nem bántam meg, hogy megvettem, de a tárhellyel még gondok lesznek, 16 Gb nem elég szinte semmire. OTG kábelt kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest