- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Szia Mindenki!
Én alapvetően buherakedvelő vagyok ezért Androidos cuccaim vannak, azok sem tabletek, viszont most egyik ismerősöm felhívott, hogy mit ajánlanék nekik. Én nem annyira tudom, ezért teszem fel itt a kérdést.
A helyzet annyiban speciális, hogy egy idősebb néninek kellene valami, aki azért nem átlagmagyar nyugdíjas, se anyagilag, se agyilag. Már elnézést a fogalmazásért.
Magyarul jól boldogul az eszközökkel.
Az utóbbi időben fizikailag eléggé leromlott szegény és most kellene bevonulnia kórházba is hosszabb időre, neki kellene valami, amivel elütheti az időt.
Okostelefont kérdezgettek, de az a méreténél fogva szerintem nem igazán alkalmas neki, persze a 245363 inches cuccok sem nyerők. Nem kell, hogy 1 grammos legyen, de az ólomtégla értelemszerűen szintén nem igazán játszik.
Különösebb hardverigény nincs, a lehetőségekhez képest a legmegbízhatóbb legyen.
Ahogy írtam, én androidos vagyok, viszont feleségemnek van egy Windows 8-as Lumia 520-a, és megmondom őszintén, engem meglepett, hogy mennyire könnyen kezelhető, már ha az ember megszokja.
Szóval windows-os tableten gondolkodom, mert azt találom a leginkább alapfelhasználóbarátnak, illetve nem annyira egyszerű "véletlenül" teljesen átszabni, mint a droidokat.
Az ár jelen esetben nem annyira érzékeny, de az iPad azért húzós. Mondjuk számomra a (szerintem) nyakatekert kezelése a bosszantó.
Nem karácsonyi ajándék lesz, szóval a beszerzés ideje nem kardinális kérdés.Köszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest