- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
davesopron
csendes tag
Sziasztok!
Megelégeltem az androidos Cube tabletem katasztrofális szoftverét, és elkezdtem nézelődni a win10-es tabletek irányába. A hordozhatóság miatt egy 8-9"-os modell érdekelne (esetleg egy könnyebb 10-es). Alapból nem vagyok ellene a külföldi rendelésnek sem (bár az előd miatt kicsit tartok a kínai márkáktól...), emellett nézegettem újonnan és használtan is. Szokásos alap dolgokra használnám (filmnézés vonaton, netezés, facebook, stb.), a hosszú akkuidő is jó lenne.
A befutóim:
- Chuwi hi8 pro: hardver elég jó, a dual oprendszer is tetszik (bár nem tudom van-e hátránya a tárhelyen kívül), ellene szól a "kínaisága", bár sok a pozitív tapasztalat
- Onda. Teclast 8"-os dual boot tabjai, ezek hasonlóak mint a chuwi, de nem annyit ajánlgatják őket
- Lenovo Miix 2 8" használtan: tele van vele a hardverapro, hasonló áron mint a Chuwi, de nem tudom, hogy a régebbi technológia mennyire veszi fel a versenyt az újjal
- Acer és társainek a lenovohoz hasonló paraméterű 8"os tabjai: ezekből kevesebb van, gondolom azt tudják mint a lenovoHa ezek közül valamelyiket tudjátok ajánlani, vagy esetleg más tippetek van, írjátok meg légyszi! A keret mint a fentiekből látszik kb 35.000, de ha van valami jó ajánlat, feljebb is mennék (~50 ezer), cserébe egy tényleg használható tabletet szeretnék.
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Windows 11
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest