Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Végigolvastam az egész topic-ot, nagyon tanulságos volt. Éppen töltöm le az magyar sp2-t (ami olyan fejlesztős), de hogy mikor lesz akkora bátorságom, hogy fel is rakjam, azt nem tudom. Egy haver, miután megjelent, egyből le is töltötte, és előttem installálta fel. Miután reboot volt, és be is jelentkezett, abban a pillantban kb 3 program záródott be hibás memóriacímre-hivatkozás miatt (WinAmp, meg valami Windows Service cucc). Amúgy a srác utána egyből újrarakta Windows-t, azóta (!) nem volt fenn a neten. Ki tudja, mit tett a gépével az az SP2 vírus
Nekem is most stabil(?) a rendszerem, van rendes tűzfalam (BlackIce), vírusírtóm (Nod32), SpyWareBlaster, Ad-aware, ráadásul még router-en keresztül megy a net, tehát elvileg biztonságban (?) vagyok. Valaki itt ajánlotta, hogy ha használunk ilyeneket, akkor nem érdemes a Microsoft talán kevésbé kiforrott (?) tűzfalát használni. Bár ki tudja.
A játékokra nincs hatással? Mert eddig mindenki csak az alkalmazásokról beszélt, jó lenne tudni, hogy lehet-e utána nyomatni őket, mert én szoktam gamezt nyomni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- iOS alkalmazások
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is most stabil(?) a rendszerem, van rendes tűzfalam (BlackIce), vírusírtóm (Nod32), SpyWareBlaster, Ad-aware, ráadásul még router-en keresztül megy a net, tehát elvileg biztonságban (?) vagyok. Valaki itt ajánlotta, hogy ha használunk ilyeneket, akkor nem érdemes a Microsoft talán kevésbé kiforrott (?) tűzfalát használni. Bár ki tudja.