Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andriscs

aktív tag

Hi!

Végigolvastam az egész topic-ot, nagyon tanulságos volt. Éppen töltöm le az magyar sp2-t (ami olyan fejlesztős), de hogy mikor lesz akkora bátorságom, hogy fel is rakjam, azt nem tudom. Egy haver, miután megjelent, egyből le is töltötte, és előttem installálta fel. Miután reboot volt, és be is jelentkezett, abban a pillantban kb 3 program záródott be hibás memóriacímre-hivatkozás miatt (WinAmp, meg valami Windows Service cucc). Amúgy a srác utána egyből újrarakta Windows-t, azóta (!) nem volt fenn a neten. Ki tudja, mit tett a gépével az az SP2 vírus :) Nekem is most stabil(?) a rendszerem, van rendes tűzfalam (BlackIce), vírusírtóm (Nod32), SpyWareBlaster, Ad-aware, ráadásul még router-en keresztül megy a net, tehát elvileg biztonságban (?) vagyok. Valaki itt ajánlotta, hogy ha használunk ilyeneket, akkor nem érdemes a Microsoft talán kevésbé kiforrott (?) tűzfalát használni. Bár ki tudja.
    A játékokra nincs hatással? Mert eddig mindenki csak az alkalmazásokról beszélt, jó lenne tudni, hogy lehet-e utána nyomatni őket, mert én szoktam gamezt nyomni :) .

Új hozzászólás Aktív témák