- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Telepítettem az SP2-őt sp1-es xp prof-ra. Sajnos érezhetően később áll fel, valamint a 768-as netem sebessége leesett kb. 2-5 kbps-ra

Természetesen a windows belső tűzfalát kikapcsoltam, úgy is megnéztem.
Próbálkoztam ip cím megújítással, dns tár ürítéssel is, de semmi eredmény. Leszedtem az sp2-őt, és működik minden rendben, mint régen, ugyanolyan sebességgel jön a net is. (biztos, hogy sp2 volt a hibás)
-----idézet http://index.hu/tech/biztonsag/sp2040813/ -címről -----
Vegyes tapasztalatok érkeznek azoktól, akik már telepítették a Windows XP második javítócsomagját, a Service Pack 2-t (SP2). Az ismert Sans intézet már több mint százötven SP2-vel kapcsolatos történetet összegyűjtött weboldalán. Eddig 43 százalék mondta, hogy az installálás gond nélkül lefolyt, 49 százalék pedig enyhébb és súlyosabb problémákról számolt be.
------idézet vége.
Egyszer még majd kipróbálom tiszta telepítéssel, hátha úgy nem lesz ilyen probléma... Amúgy a Security Center engem kimondottan idegesített. Bár felismerte a legújabb Nod32-őt valamint a Keriot is, de mivel az automatikus frissítés ki volt kapcsolva, állandóan feldobálta a buborékablakot, hogy nincs teljesen védve a számítógépem...
Lehet, hogy visszatérek 2003serverre. Nálam az vált be stabilitásilag w2000 után a leginkább... Bár játékra (nagyon ritkán játszom) viszont az XP jobb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest