Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Telepítettem az SP2-őt sp1-es xp prof-ra. Sajnos érezhetően később áll fel, valamint a 768-as netem sebessége leesett kb. 2-5 kbps-ra :((
    Természetesen a windows belső tűzfalát kikapcsoltam, úgy is megnéztem.
    Próbálkoztam ip cím megújítással, dns tár ürítéssel is, de semmi eredmény. Leszedtem az sp2-őt, és működik minden rendben, mint régen, ugyanolyan sebességgel jön a net is. (biztos, hogy sp2 volt a hibás)

-----idézet http://index.hu/tech/biztonsag/sp2040813/ -címről -----
    Vegyes tapasztalatok érkeznek azoktól, akik már telepítették a Windows XP második javítócsomagját, a Service Pack 2-t (SP2). Az ismert Sans intézet már több mint százötven SP2-vel kapcsolatos történetet összegyűjtött weboldalán. Eddig 43 százalék mondta, hogy az installálás gond nélkül lefolyt, 49 százalék pedig enyhébb és súlyosabb problémákról számolt be.
    ------idézet vége.

Egyszer még majd kipróbálom tiszta telepítéssel, hátha úgy nem lesz ilyen probléma... Amúgy a Security Center engem kimondottan idegesített. Bár felismerte a legújabb Nod32-őt valamint a Keriot is, de mivel az automatikus frissítés ki volt kapcsolva, állandóan feldobálta a buborékablakot, hogy nincs teljesen védve a számítógépem...

Lehet, hogy visszatérek 2003serverre. Nálam az vált be stabilitásilag w2000 után a leginkább... Bár játékra (nagyon ritkán játszom) viszont az XP jobb.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák