Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Mégvalami: telepítés előtt volt egy problémám mégpedíg hogy ugyan kikapcsoltam a rendszervisszaállítást minden meghajtón és a service-et is letiltottam ennek ellenére mind2 vinyómon megmaradt a 'System Volume Information' mappa és sehogy nem tudtam eltávolítani.A vinyót átraktam másik gépbe mikor letöröltem az előző windowst de ott se tudtam törölni így gondolom valami írásvédelem van rajta de nem tudom h milyen
(windows filevédelem talán?
) Az unlocker nevű progi sem tudott mit kezdeni vele
Az előző windowsnál azt hittem hogy egy tweaker progi okozta de hogy más gépense tudtam törölni... mondjuk lehet a tweak progi(tweakxp) rakott rá valami védelmet..
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(windows filevédelem talán?