Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
Rendben, ezt tudom, de az eredeti felvetés az volt, hogy valakinek ugyanezt csinálta az SP-2, mint nekem a DivX-el és nem kapott érdembeli választ eddig a percig sem. Én csak bátorkodtam elmondani, hogy én is hasonlóképpen jártam egy konkrét progival, majd levontam egy általam helyesnek tartott következtetést. Ennyi, meg egy bambi.
-
vfo7
senior tag
válasz
moonman
üzenetére
SP-2 előtt jó volt, csak utána nem. Tudom, hogy van egy kompatibilitási jegyzék, csak a picipuha szerintem gondosan titkolja a teljes listát és nem közli, hogy milyen galibát okoz és hogy lehet felismerni, ha kompatibilitási gond van és az inkriminált progi nincs a listán.
-
vfo7
senior tag
válasz
moonman
üzenetére
Én is szívtam ilyen jelenséggel, csak nekem minden olyan esetben csinálta, amikor a taskbaron vagy a desktopon, ill. a Start menüben valamelyik program properties-ébe be akartam lépni, vagy pl. törölni akartam egy ikont. A megoldás nálam a Dr. DivX frissítése volt az SP2-höz alkalmasra (1.06) Előtte bármit akartam csinálni, eltűnt a desktop, csak a wallpaper maradt, majd kis idő múlva visszajött az asztal. Szerintem ebben az esetben is valami összeférhetetlenség lehet valamelyik nem SP-2 kompatibilis szoftverrel.
Bár kérdés, hogy ez az ''önvédelmi'' funkció nem kapcsolható-e ki az SP-2-ben, mert a task managert nézve nekem ilyenkor mindig a Dr Watson lépett működésbe, amíg ez a huba fennállt. -
vfo7
senior tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
De igen, megnézem, köszi.

-
vfo7
senior tag
Én is találkoztam egy rejtélyes jelenséggel az SP-2-vel kapcsolatban.
Az egyik gépen angol, a másikon magyar SP1-es vinfos van, mindkettőn az aktuális frissítésekkel. Ha az angolra ráhúztam a teljes angol, a magyarr a a teljes magyar SP2-őt, gond nélkül felment, de azután sem a desktopon, sem a quick lanuchon, sem a start menüben nem tudtam egyetlen programra sem a jobb egérgombbal kattintani, ami ugye a properties-t hívná elő. Minden más normálisan működött. Ha kattintottam, a teljes desktop az alapképet leszámítva eltűnt, majd kisvártatva megjelent. Az érdekes, hogy mindkét gépen egyformán ugyanazt csinálta. Rendkívül bosszantó. Csináltam egy sp1-es magyar windowsba slipstreamelt sp2-őt és úgy installáltam, akkor a jelenség nem jött elő. Az angolnál szintúgy. Vélhetően valamilyen biztonsági beállítás, vagy összeférhetetlenség lehet, de képtelen voltam rájönni, mi a frász és bosszantó, mert mindkét gépet használjuk és nincs idő sz@rakodni a beállítások keresésével. A beépített security centert tok-vonó kikapcsoltam, de az sem használt. A cuccok nem vírusosak, mindkettőn NIS 2004 van. -
vfo7
senior tag
Magyar SP2 mikor lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest