Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Octopus21

aktív tag

válasz bobsys #2906 üzenetére

Volt olyan is, hogy írtam egy .bat file-t, amiben megírtam a mentést, vagyis másolást az xcopy /e /y paranccsal. Ez nem a serveren volt. Ugye ehez is rá kellett kattintani csak a parancsfile-ra nap végén. Amúgy egy shutdown parancsot is írtam a végére, hogy ha végez akkor lőjje le a gépet. Ez most is jó megoldásnak tűnne, vagyis inkább köztes megoldásnak. A probléma a következő ezzel:
    Az egyik az, hogy ha elindítom fél 6kor akkor nyilván az előző napi este 10es mentést másolja át, aztán 10kor meg következik az az napi, tehát van majdnem 20 óra késés a 2 mentés között.
    Másik:
    Ami még mindig problémám és fel is tettem már itt a kérdést, de senki nem tudott megoldást és azóta én sem, hogy ha megosztok mappát a két külső vinyón (azért, hogy hálózati meghajtóként tudjam használni a kliensemen) akkor azok tartalmát mindegyik kliensről látom, csak az enyémről nem és ugyanazzal a felhasználóval, ugyanolyan jogokkal csatlakozok a hálózathoz. Erre ha valaki ad nekem értelmes magyarázatot akkor azt nagyon megköszönöm. Látom a mappákat csak a tartalmukat nem. Olyan mintha csak írási jogom lenne, de nem így van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés