Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Jah úgy, én is egyetem mellett magamtól tanultam meg mindent, Sose vettem ezért könyvet, drága hardvert, semmit. Nem is lett volna akkor erre pénzem. Aztán első helyre ahova jelentkeztem fel is vettek, pedig papíron nulla tapasztalatom volt. Azóta voltam minden Teched-en meg stb. Szóval lehet ezt, csak akarni kell.
-
kraftxld
félisten
Minden szoftver ingyenesen elérhető / próba üzemmódban letölthető amivel bármit ki tudsz próbálni egy 5-6 éves géppel és legalább 8GB memória segítségével. Végeláthatatlan mennyiségű dokumentáció, step-by-step guide, ingyenes könyv elérhető / letölthető, erre nem kell diákhitel. Ha üzemeltetni szeretnél minden felsőoktatásban eltöltött perc időpocsékolás.
Ha meg nem megfelelő a cég mert nem küld tanfolyásra akkor váltani kell

(Engem az elmult 4 évben a két cég ahol dolgoztam az egyik egy VMware tanfolyásra és egy TechED-re küldött el, és ez a második cég volt, az elsőnél nem foglalkoztak ilyennel plusz a saját erőfeszítéseim se értékelték le is léptem a retyóba) -
Traimm
csendes tag
Nem sok cég van ma Magyarországon, aki az alkalmazottait tanfolyamra küldi több tízezerért, vagy százezrekért. Tudjad tapasztalatból, vagy tarts otthon gyári, egyetemi géptermeket, ENNYI !

Diákhitelből meg finanszírozd a felsőfokú tanulmányaidat, mert fizetős lenne a felsőoktatás...pályakezdőként fizesd vissza a diákhitelt munkanélküliként + a kötelező havi TB=eü hozzájárulás 7000ft befizetésével + állást se talál a frissen végzett, mert nincs tapasztalata = gyenge az oktatási rendszer !!!! -
kraftxld
félisten
Eladnám a gépeket (meg azokat a cuccokat amiket a Klebersberger-es népek úgyis vinnének
) a vaterán és vennék rendes vékonyklienseket pl valamilyen HP-ket vagy ilyet: [link]
Ebbe úgyse tudnak belematatni, olcsó, nincs benne mozgó alakrész, itt pár fűrészmalomban iszonyat ganéban 8 éve mennek ilyenek. -
Traimm
csendes tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Win 2008 serverről te hogy futtatnád a távoli oprendszert az adattároló (hdd,usb,dvd) nélküli gépeken pl. egy egyetemi gépteremben ? Mert, ha a suli nem vett a gépekbe vinyót, (pendriveot, stb.) usb letiltva, dvd nincs a gépekben (nincs pénz rá, erre futotta), akkor Te mit futtatnál a klienseken, hogy a diákok tudjanak 1-2 progit futtatni (pl. Microsoft Excel, Word) + internet 1-2 oldallal ?
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
Magyar nyelven ne is várj sokat

Szerintem kevered a két dolgot, mert teljesen másról van szó.
A vékonykliensekben van egy kis méretű flash tároló, azon van egy alap "oprendszer" amiről tudod indítani az RDP / Citrix / VMware view klienst.
Mi pl Wyse cuccokat szoktunk telepíteni, semmi PXE vagy ilyen varázslás nem kell, DHCP-n megkapnak pár konfig adatot, hogy merre nézzék FTP-n a beállításaikat, onnan pedig betölt automatán mindent.A PXE pedig arra jó, hogy egy oprendszer nélküli és vinyóval RENDELKEZŐ kliens letölti a WinPE környezetet, elindítja, és a központi image-t ráhúzza a gépre.
-
FLx
addikt
-
Traimm
csendes tag
http://www.jos.hu/Konyv/0337/index.html
http://www.kiskapu.hu/index.php?BODY=BookInfo&OP=details&ID=80909
http://www.libri.hu/konyv/windows-server-2008.htmlRengeteg Server szakkönyv, de egyik se ír semmit a témáról. Elkölt az ember 30-40 ezer forintot szakkönyvekre, és semmi info nincs a pxe bootolásról, vékonykliensekről.
-
FLx
addikt
Nem, nem erre találták ki a Windows Server-t. A funkció amit te keresel nem létezik natívan a Windows-ban, megjegyzem ebben a formában értelme sincsen. mert nagyon lassú és instabil lehet a kliens. De tessék:
http://www.ccboot.com/boot-windows-7.htm
http://windowsdiskless.wordpress.com/
http://windowsdisklessaoe.wordpress.com/ -
FLx
addikt
Az nem vékonykliens, ha nincsen benne semmi. A vékonykliensben kell lennie egy beépített RDP kliensnek legalább. Talán annyit lehetne tenni, hogy PXE boot-tal elindul egy pici OS ami kezdeményezi a távoli asztali kapcsolatot. De kb. ezért nincsen irodalma...
ps. Van egy ilyen pl. http://anywherets.com/
-
Traimm
csendes tag
Vékonyklienset (HDD,DVD,USB nélküli régi laptop !!) Ti hogy bootoltatnátok hálózatról, hogy a server 2008 oprendszerének asztala fusson a kliensen (jogokkal kiegészítve) ? Tudna valaki ez ügyben egy rövid segítséget adni ? Neten alig van információ ez ügyben.
-
kraftxld
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Fogalmam sincs, a szerver nyelve az mindig angol

-
kraftxld
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem tudod, két különálló tartomány között csak trust-ot tudsz csinálni.
Szedd le az AD Certificate services-t meg a már meglévő tartományt és aztán csatlakoztasd a régihez. -
kraftxld
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Gondolom külön-külön más tartomány lett csinálva mindkét szerverre.
-
kraftxld
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem települ alapból, de már a 2012 tagja a tartománynak.
-
kraftxld
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Már tartománytag, és mivel telepítve van a certificate services nem lehet módosítani, a másik meg tartományvezérlőnek tűnik.
-
kraftxld
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
A képfeltöltés egy hulladék, nálam itt a világ végén nem nyílik meg, használd a PH képfeltöltőjét

-
kraftxld
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Kicsit oldshcool leírás, de még mindig aktuális:
[link] -
DonThomasino
veterán
Van egy fizikai vas amin Win 2008 server van, AD vel és DNS server rel.
Ugyan itt van egy virtuális gép Win2012 vel.
Hogy tudom beléptetni a virtuális gépet a a fizikai gép tartományába?
Beírtam a virtuális gép hálókártyájánál, a DNS hez a fizikai gép IP címét . -
ticzi01
aktív tag
válasz
DopeBob
üzenetére
Amikor explorer 9-el rámész egy letöltendő xy.mpeg fájlra a böngésző alján kiírja, hogy mentés.
Ráböksz előugrik egy ablak amivel betudod tallózni azt a helyet ahová le szeretnéd menteni, ez a win explorer része emlékeim szerint.
Alapból két részből áll bal oldali és jobb oldali. Bal oldalán a navigációs ablak/Ide szeretnék betenni pl.: v: vagy hasonlót/, jobb oldalán tudsz tallózgatni a fájlstruktúrában.
Felül meg egy címsor aminek a használata okosban le van tiltva-
És mindezt policy szinten természetesen. -
DopeBob
addikt
válasz
ticzi01
üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem, de Start menu\(név) (admin vagy akármi) Bal oldalon fent van egy olyan hogy kedvencek, ide akár mit fel lehet venni. Alatta egy olyan, hogy mappa. Ide fel tudsz venni egy osszefoglalo nevet, és utána hozzáadni egy vagy több fizikai mappát. Mindíg ez a dialógusablak jön be mentésnél.

-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok 2008 szerverünk van.
Internetről exprorellel akartunk letölteni.
Rámegyünk a fájlra bejön a mentés dialógus ablak amit szerintem a windows exprorel/intéző tartalmaz.
Annak a bal oldali navigációs ablakába, szeretnénk hozzáadni egyedi gyorslinket/shortcut-ot
Nem szeretnénk tallózgatni...
Microsoft Office csomag programjainál meg lehet adni minden további nélkül miután az enviromnet-be felvettük az értéket, majd a pl.: excel options locations résznél megadom neki default locations: x:\"én változóm"\
És beteszi ahová kell a bal oldali navigációs részbe.
Internetről letöltött fájloknál is ezt szeretném végrehajtani.Köszi
-
tonermagus
aktív tag
Köszönöm a gyors válasz!
Az 1-es válasznál erre gondolsz? :
"Válassza ki a DNS kéréseket kiszolgáló IP-címeket:"
És itt az van beállítva, hogy az összes IP-cím. De lehetőség van kipipálni, hogy melyik. Itt 4 db van.
van a 2 hálókártyának 2 IPv4-es cím, illetve ugyan ennek a két hálókártyának 2 db IPv6-os címe.
Ha jól értem itt elég bepipálni az egyik IPv4-es Ip-t, a másik hármat meg letiltani. Erről küldök is egy képet.3. kérdéssel kapcsolatban: Eddig működött.... Mielőtt babráltuk és csak 1 LAN volt egyből felmentek rá. Most viszont nem.... DNS dolog tuti nem kavar be ide? Illetve ha esetleg egy WINS szervert beüzemelnék?
4. kérdés: Hát most megfogtál... Maga a program szolgáltatásként is fut.... Most hogy a konzol hogy és miért jön fel azt nem tudom. Igazából ha fut a szolgáltatás nem baj, csak a konzol ne jöjjön fel.

-
FLx
addikt
válasz
tonermagus
üzenetére
1. Multihome esetben, egyik kártyán érdemes tiltani a DNS regisztrációt.
2. Ne nyúlj hozzá, így kell hagyni.
3. Lehet, még nem éled fel a hálózat, amikor keresné már a szervert.
4. Gondolom csak véletlenül írtál szolgáltatást, és valami logon script indít egy konzol alkalmazást vagy ilyesmi, ugye?
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, ha tudtok válaszolni legalább egyre akkor már boldog ember vagyok

Tehát szépen sorban:1. kérdés: Adva van egy szerver (Windows2008), amiben két hálókártya van. Több hónapig működött a szerver úgy,hogy csak az egyik hálókártyáját használtuk. De most kitaláltuk, hogy megtámogatjuk a hálózatot 2 db egymástól elszeparált VLAN-al. Egyik legyen 192.168.1.0 a másik 192.168.2.0. Egyik VLAN ment a szerver 1-es hálókártyájába, a 2-es a másikba.
Mindkét hálókártyára beállítottuk az IP-t, viszont nem tudom, hogy a DNS bejegyzésekkel van-e valami dolgom. Ugyanis a logban hiba jelenik meg a DNS résznél: "DNS nem tud csatornát nyitni az alábbi IP-címre: 192.168.2.x"
Valamit kihagytam?2. kérdés: Ugyan ez a szerver a netbios névre pingelve IPv6-os címmel válaszol. Ez elvileg nem probléma, de nem használunk csak IPv4-et
Elméletileg csak törölnöm kellene az IPv6 protokolt, és kész?3. kérdés: Vannak a hálózatban vékonyklienses gépek, amik lényegében terminál userek. Ahogy elindítunk egy ilyen Thin klienset elindul a saját oprendszere, és elindulás utána automatikusan csatlakozik távoli asztali kapcsolattal a fent szervergépre. Ezeknek a Thin Pc-knek fix 192.168.2.x ip címük van és a szerver 192.168.2.x-es oldalára csatlakoznak. Mégis valamiért nem tudnak felcsatlakozni rá, hibát írnak ki, hogy ezen az ip címen nem található szerver... Ámbár ha később (20-30 sec) megpróbálunk újracsatlakozni akkor viszont már engedi.... Lehet hogy ez is az 1-es kérdésemben leírt DNS problémával kapcsolódik össze? Olyan mintha egyből nem ismerné a szervert, de pár sec múlva már ismeri

4. kérdés: Ez elég lúzer kérdés. De van egy szolgáltatás, ami elindul automatikusan a szerveren. Amikor elindul feljön egy konzol, amin a futási állapotot jeleníti meg... Na mármost én nem szeretném, ha ez a konzol megjelenne a Thin PC-ken... Hol és mit kell konfolni a GOP-ban hogy jó legyen ?
Ez elég sok kérdés lett, de köszönöm előre is a válaszokat

Minden jót!
-
GD
őstag
Sziasztok,
Van aki mostanában vizsgázott Sharepoint 2010-ből?
-
rento
őstag
Sziasztok!
Adott egy Windows server 2008r2. Telepített szolgáltatások: AD, fájlszerver, dns. Szeretnénk olyan usereket létrehozni, akik tudnak telepíteni, illetve frissíteni programokat a saját gépükön, anélkül, hogy rendszergazdai joguk lenne, (például nem szeretném ha gépnevet, stb... megtudnák változtatni) tehát emelt szintű felhasználók. Hogy lehet ezt a legegyszerűbben megcsinálni? Kerestem GPO-s beállítást erre vonatkozóan, de nem találtam.
-
Plero
aktív tag
Már ha a mentésekről van szó akkor kérdeznék.
Van 2db fizikai Win2008R2-es szerver. azon fut 1-1 db Hyper-V szerver. Teheát 1 fizikain 1 virtuális szerver.
Van egy Dlink DNS-320-as NAS 2*1TB HDD-vel Raid-ben.Ha a windows saját Backup programját használom mind a két fizikai szerveren a NAS-ra. Hol az egyik hol a másik szerver mentésben, ami a NAS-ra megy nem lesznek adatok.
A két napi mentés között van 2 óra különbség van. Tehát egyik szerveren elindul a mentés 21.00-kor a másikon pedig 23.00-kor.
Mit ajánlotok, hogyan mentsem a 2db fizika szervert a NAS-ra?
-
DopeBob
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
kilóméteres topikja van azoknak a hyper-v hibabejezéseknek, amik nekunk is elofordulnak, de megoldast nem tud senki...
[link]Egyenlőre marad a figyelmen kívül hagyás és a sűrű tesztelés, visszaállította már több gépet is mentésből máshová, hogy van e esetleg vmi gáz, de nem volt semmi, szépen megcsinálta és el is indultak gond nélkul.
Mar csak ez a megszuno szerver storage kapcsolat bosszant, igaz ritka mint a feher hollo... cserebe napkozben nem merek menteni, mert mi van ha beszarik

Valószűleg a BackUp Exec okozza, mert olyan hibát nem nagyon találtam Hyper-V R2 kapcsán, hogy a nem kontroller node elveszti a kapcsolatot a LUN-al, amikor az redirected módban van.
-
Padam
aktív tag
Sziasztok!
HTML/PHP alapú ingyenes AD jelszómódosító alkalmazást keresek, tudnátok esetleg segíteni?
Más funkció nem fontos, esetleg, egy automata e-mail küldés a 30. napon.Köszi!
-
DopeBob
addikt
Köszi, holnap megnézem ezeket.
Összes 8 LAN port van, HP NC382i és HP NC 375T, dedikált hálózat van managementnek (illetve ezen megy a backup) heartbeat-live migration (1-1 port mindkét kártyáról összefogva) a maradék meg a VMeké, két felé van bontva, de itt is legalább 1-1 port mindkét kártyáról, SPOF miatt. Egy rendszerintegrátor cégtől vettünk meg mindent, és ők is üzemelték be. Az első probléma után pár hotfixet mondtak, hogy tegyünk fel, de azóta ugye megint volt gond.
Leírást kaptunk holnap megnézem, de ilyen beállítások amiket írtál nem emlékszem, hogy benne lennének.
A storage-ben SAS vezérlők vannak, nem iscsi.
Egyébként amikor a backup exec fut, jópár hiba keletkezik az eventlogban, ezekre azt mondták, nem kell vele foglalkozni... utálom a hibákat

-
FLx
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Sajnos ez nagyon komplex probléma is lehet, részletesen ismerni kellene minden beállítást. De azért pár tipp így vaktában.
http://buildwindows.wordpress.com/2012/12/04/windows-hangs-when-accessing-a-cluster-shared-volume/
http://support.microsoft.com/kb/2008795
De aztán még érdekes lehet, hogy véletlen nem-e Broadcom hálókártyáitok vannak, rendesen van-e beállítva a cluster-ben a hálózat, értsd, minden forgalomnak dedikált kártya, offload, chimney, netdma kikapcsolva-e, és még tudnám sorolni reggelig.
-
DopeBob
addikt
Sziasztok, beírom, hátha valaki látott már hasonlót mert egyenlőre még a cég is csak vakarja a fejét, akiktől a rendszert vettük:
Adott a következő, 2 szerver, sas storage. Szervereken 2k8 R2 SP1 minden up-to-date.
Szeptember óta megy a cucc, eddig kétszer fordult elő olyan hiba, hogy az egyik szerver elvesztette a kapcsolatot a storage-al:
FailoverClustering 5120: Cluster Shared Volume 'Volume1' ('VMSTORAGE') is no longer available on this node because of 'STATUS_CONNECTION_DISCONNECTED(c000020c)'. All I/O will temporarily be queued until a path to the volume is reestablished.
30 mpel később a kapcsolat már helyreállt. Mindkétszer akkor jelentkezett a hiba, amikor a mentés folyamatban volt (BE 2012). Éppen a másik node-on lévő VM-et mentett, ott semmi.
A problémás nodon futó VM-ek eseménynaplójában még vannak hibaüzenetek, pl: wins (2240) A request to read from the file "C:\Windows\system32\wins\wins.mdb" at offset 1056768 (0x0000000000102000) for 4096 (0x00001000) bytes succeeded, but took an abnormally long time (229 seconds) to be serviced by the OS. This problem is likely due to faulty hardware. Please contact your hardware vendor for further assistance diagnosing the problem. De van hasonló AD-ra is. Kb amint elindult a mentés, 23:00-kor onnantól kezdve ez a node nem érte storage-ot...
Valakinek van esetleg tippje hogy mi lehet? Nemrég jött frissítés BE2012-hez, az most fel lett telepítve, agent-ek frissítve.
Bármi ötletet, tanácsot szívesen fogadok, hogy mit lehetne még megnézni, merre lehetne elindulni, hogy kiderüljön mi a hiba.

-
PumpkinSeed
addikt
Nem tudja valaki, hogy a fenti résznél lenyíló kis szürke vackot hogy lehet kikapcsolni. Itt az IP-címem - Remote Desktop. De mindig csak leugrál és nagyon idegesítő. Nincs admin jogom csak terminál szintű felhasználó vagyok.

-
ticzi01
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
nem egészen, meg van határozva kinek mi a hatásköre, ergo a dhcp újámigrálása a miénk, a léyneg közben megtaláltam a megoldást és működött is.
De egy kérdésem had legyen még print szerver.
A régi pritn szerverről átmigráltuk az újra printert driver portokat, tehát a print szerver tartalmát.
A nyomtatók policyk lefutás után sem csatolta fel a printert.
Azt vettük észre, ha a policy-knál a \\printserver01\printersharename -----> \\192.168.1.1\printersharename azaz ip alapon megtalálja és felcsatolja a nyomtatót.
Természetesen a DNS-ben át van írva a cím az új pritn szerverére.
Próbaképpen visszaírtuk a régiére láss csodát simán felcsatolta és ment minden.
Át megitn az újra semmi csak ip cím alapján találja meg, természetesen szerver restartok voltak és ping printserver01 -re is lejött a szerver heyles ip címe.Mi lehet a gond?:
Köszi
-
ticzi01
aktív tag
-
ticzi01
aktív tag
Szia!
Igen a te barátod!
Én meg használom is, és eme fórumban az ilyen beszólásokat jó lenne mellőzni.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc787375(v=ws.10).aspx#BKMK_dump
Én ezt találtam....
mely alatt van export import is, de az már nem a dump parancs tekintetében.
Lementi dumppal de mivel hozza vissza....
Megoldom -
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Egy DC újra kell telepítenem, a DHCP konfigot lementettem:
netsh dhcp server [ IPAddress ] dump >[PathAndFileName]A lementett konfigot, hogyan tudom az új szerverre visszaállítani?
Köszi!
-
mg105
senior tag
Sziasztok!
Milyen megoldást ajánlotok egy windowsos vps monitorozására? Én ezzel a megoldással szemezek, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre, mit ajánlotok? Az erőforrásokat szeretném monitorozni, ill. időben értesülni, ha gond van (androidos alkalmazás plusz pont).
-
-
Multi13
tag
Hali
A w2k3 kérdések topikból folytatva....
Felraktam a w2k8 R2 enterprise-t melyen az alábbiak mennek jelenleg:
- DHCP kiszolgálás kb. 30 eszköznek (MAC szűrés itt már működik
) + Internet megosztás/kiszolgálás a kliens gépeknek
- IIS 7.5
- FileZilla szerverA PC-ben 3 db hálókártya van.
1. a bejövő net-nek
2. dhcp kiszolgálás
3. erről majd későbbAmit szeretnék még, hogy működjön:
- kliens gépek aktuális adatforgalmának és naplózásának adminisztrálása
- proxy létrehozása - itt két tetszőleges porton szeretném kiosztani a netet úgy, hogy pl. 8080-as porton tartalom szűrés legyen (általam megadott URL címek, kulcsszavak blokkolása), míg a 3210-es porton teljes webes elérést szeretnék biztosítani.Előre is megköszönöm a válaszokat!

-
-
szabi777
tag
Sziasztok !
Számomra megfejthetetlen problémával állok szembe, hátha valaki tud mondani valami okosat...
SBS 2011 .. Egyik felhasználó szeretné otthonról olvasni a leveleit 3 db mobil eszközzel( Iphone, Ipad, MacBook)... beállítom rajtuk a levelezést az Exchange szerverre, pár napig szépen megy is aztán elkezd leállni, nem jönnek le a levelek, de nem úgy, hogy egyszerre minden eszközön leáll.. van amikor csak a iphonon aztán pár nap múlva már az Ipad-on sem, újabb pár nap múlva már a MacBookon sincs levél frissítés..A mobil eszközök szerint látszólag feljelentkeznek és le is frissítik a mailboxot de mégsem történik meg. az egyetlen megoldás az, hogy az account törlése a készüléken, újra beállít, akkor megy megint egy darabig aztán megint leáll. Ez mi lehet szerintetek ?
Az én Iphonomra szépen potyognak le a beépített adminisztrátor levelei, de nála folyamatosan ez a gond. MI lehet a probléma vagy a userével vagy a mailboxával ? valakinek van ötlete ?
Köszi
-
Drag77
senior tag
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki segiteni?
1. User1, User2 és User3 felhasznalok profiljai legyenek csak olvashato, vandorlo profilok!
Ennek mi ertelme van? Ha csak olvashato a profil akkor a kliensen valo belepeskor azt fogja kiirni, hogy ideiglenes profil. Azaz minden elvesz a kijelentkezes utan.
2. Ha csinalok egy CommonShare, nevu mappat melyet szeretnek megosztani a fent emlitett 3 user kozott. Akkor eloszor jobklik properties es share ott kivalasztanom kiknek szeretnem megosztani. Ezutan a Share and Storage management resznel tudom finom hangolni a megosztast. Meg fog jelenni a mappa, ha refresselek. Ott is van lehetosegem jobb klik propertiesre--> permissions menupont alatt mi a kulonbseg a share permissions es az ntfs permissions bealitasok kozott, ha pl share alatt en egy usernek adok full control jogot akkor tudja irni olvasni. De ntfs alatt is megtehetem. Mi a kulonbseg a ket beallitas kozott?
3. Ezt hogy tudom beallitani: osszes felhasznalora es szamitogepre ervenyes beallitas, hogy a bejelentkezo ablakban ne latszodjon a legutoljara belepett felhasznalo neve.
?
Segitsegeteket elore is koszonom! -
bugizozi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a vaterán és vennék rendes vékonyklienseket pl valamilyen HP-ket vagy ilyet:
Tök jó, ez a könyvesboltban kapható "szakkönyvekből" kimaradt
Köszi !