- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Persze jobban kihasználja a gépet, ha szervernek kell
Remélem érthetően fogalmazok, mert kicsit késő van már
Szóval általában véve ez olyan, mintha valaki egy Opel-al kimenne a Hungaroringre a Lotus mellé pl és nyomná neki mint állat, meg erőltetné, de nem megy... Hiszen a Lotus arra a pályára való, arra készítik fel, nem utcára. Opel pedig utcára való, nem pályára 
Szal szerintem ne fecséreld az időd, Sis Mirage miatt jó lesz az XP, hidd el én csak segíteni akarok és megspórolni az időpazarlást
Még talán valami régebbi Linux-al próbálkozhatnál, hátha az jobban futna a gépen, mint Windows, bár nem vagyok linux-os, csak felhasználói szinten 
Update: Szívesen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem érthetően fogalmazok, mert kicsit késő van már
Szóval általában véve ez olyan, mintha valaki egy Opel-al kimenne a Hungaroringre a Lotus mellé pl és nyomná neki mint állat, meg erőltetné, de nem megy... Hiszen a Lotus arra a pályára való, arra készítik fel, nem utcára. Opel pedig utcára való, nem pályára