Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Kbali
üzenetére
Nem ezt kell tudni, igazából azt keresem, hogy használják e azt a platformot még más cégeknél, vagy hiteles az amit nálunk az IT mond. Mert van egy hibaüzenet, ami az IT felé billenti a mérleget, hogy felültet a lóra... De azt csak úgy tudom kideríteni, ha van más független cég attól ahol én vagyok, ahol még működik. Mert a Microsoftra van kenve a probléma. Szóval a lényeg, ha van vkinél itt business store rész a microsoft storeon belül.
Azaz itt képen leírva, úgy értelmezve, hogy a movies & tv alatt egy táska ikonnal "cégnév" megnevezéssel, majd belépve ott vannak appok meghirdetve és ez még működik, akkor felültetett az IT a lóra, ha vót' ilyen, de megszünt máshol is Microsoftra hivatkozva, akkor valid! Ezt akarom kideríteni. De még küldöldi fórumokon se találok rá megfejtést.

-
cs.zs.
veterán
válasz
Kbali
üzenetére
Oké,
- mi?
- honnan, ki által?
Tegyük fel megoldja azt a 2 db gombot (ha nem a bill rossz)
Miért nem látszik feladatkezelőben az Intel HD4000? (HP support is látja és kipipálja, Intel DSA is látja és kipipálja)
Miért nem írja ki a feladatkezelő, hogy hány MHz-esek a ramok?
(a laptopot visszaadtam, de kb 5. szomszédom, bármikor hozzájutok) -
-
-
vesir
tag
válasz
Kbali
üzenetére
Tuti nem a HDD a szűk keresztmetszet. A távoli gépen egyikről a másik HDD-re tud írni/olvasni 80 MB/s körül, a saját gépemen is ugyanígy.
@boxoslaca
Próbáltam az xlightot és FileZilla-t is de nem tudtam megfelelően configolni egyiket sem, érthető tutorialt meg nem találtam hozzá (tudsz linkelni?).Azért próbáltam először torrenttel, mert gondoltam, hogy úgy simán menni fog 35 MB/s körül, mindkettő net bír ennyit, más torrenteknél menni szokott ennyivel.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Kbali
üzenetére
nem is a HDD sebessége a karcsú... a most 22 éves 20GB-os HDD-imm tudnak lineárisban 20-25 MB/sec-et, randomban 4-5 MB/sec-et - ez felel meg kb 32-40 Mb/sec-nek.
A 10+ éves 1TB-os WD GReen-ek ennek a többszörösét tudják, a mostaniak meg bőven +++++.Ott inkább valami hálózati gebasz van szerintem.
-
törölt tag
válasz
Kbali
üzenetére
Ne vicceljünk már hogy egy hdd 4 megabájt/mp sebességgel ír/olvas
Persze ez is szóba kerülhet, több ezer apró fájl esetén , de ő egy fájlról beszél...@vesir
Hogy torrentel minek bonyolítani , azt nem igazán értem...Hirtelen 4 egyszerű megoldás jut eszembe
-ingyenes ftp server/kliens progikkal ftp kapcsolaton másolás
(Pl.:xlight ftp server + total commander)
-win saját távoli asztali kapcsolat közben ctrl+c / ctrl+v
-win saját vpn kezelőjével vpn létrehozása és másolás smb-n.
-google drivera távoli gépen feltöltöd (pl. távoli asztallal), másik gépen letöltödMindegyikkel gyors kell hogy legyen , ha mégsem akkor ott net sebesség vagy más gond van.
-
-
-
King Unique
titán
válasz
Kbali
üzenetére
Ha ez a "win10-es gépben volt egyetlen meghajtóként" azt akarja jelenteni, hogy most is W10 van rajta és rendszermeghajtó, akkor esetlegesen belezavarhat a bootolásba, szükség esetén BIOS/UEFI szinten újra be kell állítani a megfelelő sorrendet, stb. Meg nem derült ki, hogy arról is bootolva lenne a rajta lévő W10, vagy micsoda, mert akkor pl. z IDE/RAID/AHCI valamint Legacy/UEFI, stb. beállításoknak is stimmelnie kell.
+ Nem árthat előtte a gyorsindítást kikapcsolni W10 és W11 esetén is majd úgy leállítani, mert amiatt dual boot esetén lehet bootolási és lemezinkonzisztencia, valamint pl. fájlmásolási probléma is (példa). -
RockHaRD
addikt
válasz
Kbali
üzenetére
Nincs. Igazából underclockolva volt, de már azt is kivettem. Minden alapon van, memóriák XPS profillal futnak. Ez az érthetetlen számomra, hogy pl Satisfactory gond nélkül ment még tegnap órákig, most azonnal kifagy töltéskor. Sőt, most már minden játék kifagy, de a 3dmark, superposition, occt, vagy bármilyen benchmark lefut gond nélkül. 3dmarknak ráadásul van az új port royal tesztje, meg az összes többiből az extreme, ezek mennek gond nélkül. Miből érzi a gép, hogy ez most éppen játék, nem benchmark

-
bepken
veterán
válasz
Kbali
üzenetére
azóta tegnap este volt időm újra foglalkozni vele, csináltam egy restore point visszaállítást, ezután valamilyen oknál fogva már nem MS fiók beléptetés volt, hanem helyi fiók....nem tudom, hogyan....nem is érdekel igazából
ezzel két legyet ütöttem egy csapásra.ha már itt tartunk, lenne egy buta kérdésem....így, hogy aktiváltam telepítés után MS fiókkal, de jelenleg helyi fiókkal van használva, használhatom így egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Persze ez is szóba kerülhet, több ezer apró fájl esetén , de ő egy fájlról beszél...