Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
valami ilyesmi hibrid megoldás nekem is eszembe jutott (reménykedtem is, hogy ki lehet húzni a csempét az asztalra) de igazából a többség szemével nézve ez még mindig furán fest. nekem ettől függetlenül tetszik!
gondolom ebben a verzióban a start menüből eltűnnének a csempék╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
vm93hun
aktív tag
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
pontosan...most meg egyetlen dokumentumok mappa van a OneDrive-omban benne.....30 gigát nem akartam leszinkronizáltatni vele Surfacere...felesleges is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
-
pzstm
titán
figyelj arra, hogy közvetlen upgrade egy ismert hiba miatt nem lehetséges majd ha kiadják az új buildet, csak ha ISO-ról upgradelsz.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
-
pzstm
titán
arra gondoltam, hogy most szűz rendszerre felrakod a 9901-et ISO-ból, s ha kijön majd az új build insider berkeken belül, akkor 9901-ről nem tudsz upgradelni
-
félisten
-
-
MODERÁTOR
UEFI miatt kérdezem csak én is, mert erről lila gőzöm nincs. Annyi dolgom volt eddig vele, hogy egy éve felraktam a win-t, és szevasz. Azon kívül nem tudom, hogy működik.
Most vagy beleveszi a boot közé az új wint, és akkor ad egy választóképernyőt, vagy letúrja a régi indítót, és csak az új indul. Vagy egyik se.
Na ebből csak az első variáció lenne elfogadhatóHopp, ez talán jó lehet, de azt hiszem már csak holnapra marad, ma már nincs kedvem vesződni vele.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Én win 8.1-ről akartam, de kipróbálva még inkább nem lépem meg. Azért még van baj, ha nem is katasztrófálisak. Eddig 2x sleep után indítva hidegen indult, nem tudom miért. Fagyott már le a start menü, múltkor a swype parancsok nem mentek, az értesítéseket is csak úgy tudtam előhozni, ha az ikonra kattintottam.
Én még várok pár frissítést.Más:
Az normális, hogy amit win8 alatt megvettem, azt a beta store szerint megint meg kellene(régi látja, hogy már megvettem)?Everybody lies.
-
pzstm
titán
mindjárt updatelik majd a leírást, mert úgy fest, hogy többeknél is működik, meglévő és új VM esetében is. (kíváncsi vagyok rá, hogy Nálad is, mert én most nem tudom sajnos meglesni)
azopi74: igen. Surface Pro3
[ Szerkesztve ]
-
-
gV
őstag
ez az oldal végre jó? a cikkben kicsit lejjebb van, hogy mit is kell látni, ha nem.
-
bzoley
veterán
Az alapján, amit eddig láttam, én nem vagyok túl optimista. Össze sem hasonlítható a korai V/7/8 verziókkal. A W10(vissza)fejlődését a 10049-ig követtem, végül veszélyessége miatt egy időre felfüggesztettem a tesztelést. Addig viszont csak a hibák szaporodtak, amik eszközök hibás működését, és adatvesztést is okoztak. A korábbis os-eknél nem volt ennyire vészes a helyzet. Szóval reméljük a legjobbakat.
-
pzstm
titán
másrcius 25-ei a 10049-es.
Április 15-én volt utoljára fbl_impresive branchben build, 10066-os számmal. (zárójelesen jegyzem meg, hogy szinte az összes többi branch ugrott egy egész nagyot a 1006x/1007x--ről, és 1010x-en járnak (10100, 10101, 10102, 10103))
Ez picit gyanús, kíváncsi vagyok, hogy az impressive branchbe mikor kerülnek ezek bele és miért lett ekkora ugrás hirtelen
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Esetleg tudod, hogy milyen fázisban voltak azok az elérhető verziók? Egy hiba javítását nagaban befolyásolja a reprodukálhatóság, illetve hogy a visszajelzést,ha nem tömeges, mennyire veszik komolyan. Én "csak" néhány hibát tapasztaltam, de jóval többről olvastam. Ha csak a fele valós, már akkor is van mit javítani bőven. A stabilitással viszont semmi gondom nem volt.
-
worxland
addikt
"Erosen ketlem, hogy a tobbi OS-t lattad ebben a fazisban." - mindkettőből az utolsó nyilvános béta sokkal kiforrottabb volt. Ennyire félkésznek eddig a Vista bétát láttam Longhorn korából. Nyilván kész lesz júli végéig, csak a polírozásra kevesebb idő marad majd, aminek esetleg a minőség fogja kárát látni.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Külpolitika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Béta iOS-t használók topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest