- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Norby86 #88971 üzenetére
Neked kellene tudni, hogy mi az amiket használsz azt ugye akkor nem kellene letiltani pl.: Windows defender, smart screen (még hasznát nem láttam és van külső védelmem és nem edge-t használok) OneDrive stb. Használsz e bármilyen UWP-s appot, ha nem akkor szinte mindet lehet. Nekem nincs webkamerám meg mikrofonom tehát az ehhez kapcsolódó dolgokat is kilőttem, ezeket hagytam meg:
- App notification disable
- Prohibit apps from running in the backgroundEZ a kettő azért fontos mert ha ezeket letiltod akkor nem fognak értesítések megjelenni a jobb alsó sarokban a buborék sem fog feltűnni és hangjelzés sem lesz pl. a Qbittorrent ha letölt valamit arról nem fogsz kapni értesítést.
A Windows update-nél ezeket érdemes megtartani:
Amit kihagytam hogy az UWP-s appokat ne akarja firssíteni és ne keressen hálón lévő gépen frissítéseket
Amúgy ha rákattintasz egy sorra akkor legördülőben van bővebb leírás:
Ha így letiltasz kb. mindent és csinálsz egy gép restartot akkor megint nyisd meg mert egy telemetriás cuccot visszaállít a Windows de ha ekkor is kikapcsolod akkor már megint nem fogja.
Ha valami nem működik akkor megnyitod és minimális angol tudással is meg lehet találni mi lehet az engedélyezed vagy írd meg ide és segítünk, melyik az amit nem kellett volna letiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Nők, nőügyek (18+)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Futás, futópályák
- iPad topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest