- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Itt szóba került, a Rendszerfájlok törlése a Lemezkarbantartóval. Nem akarok véletlenül sem téves törlést, ezért rákérdezek a pontos sorrendre.
Amikor elindítom a Lemezkarbantartót, és miután végez a listázással akkor ezt az ablakot kapom. Ha utána rákattintok alul a Rendszerfájlok törlése fülre, akkor csak kilistázza, de nem törli rögtön ugye?
Szeretnék egy kis helyet felszabadítani, de ilyen törlést még nem végeztettem a Lemezkarbantartóval, meg nem is igazán vagyok számítógépes hozzá értő és nem szeretnék bármit is kitörölni ami kellene a Windowsnak.
Előre is köszönöm a segítséget és elnézést amiért ilyen alap szinten kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest