Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, te sosem kattintottál még félre
Nincs neked ilyen generátorra szükséged, én csak leírtam, hogy miért létezik, mert a Marson talán nem értik
Nem kell kétes programnak lennie, elég, ha egy driver telepít valamit, amire nem lenne amúgy szükség (és telepítéskor nem lehet eltüntetni). Meg az olyan jó dolog, hogy nem tud akármi a rendszer dolgaiba belenyúlni, még programhiba esetén sem.
Amúgy nálam nem generátorként működik, csak telepítéskor (a rendszer módosításakor) dobja fel, azt pedig nem csinálom napi ötször, nem megterhelő egyet kattintani.Amúgy nem reagáltam volna, ha nem szakérted meg, hogy a nyomi usereknek kell csak. Ha nem kell neked, akkor nem használod, az engem nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest