Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78594) Kékes525 válasza Angel2014 (#78592) üzenetére


Kékes525
félisten

Igen, ilyen sajnos nagyon is létezhet. A tapasztalatom az, hogy a Windows 10-nél egy kicsit több van. Talán azért is, mert újabb, kevésebb tapasztalattal rendelkező hardvereket támogat, mint a Windows 7.

Sokan nem tudják elképzelni, hogy rendkívül sok hardver és szoftver létezik és azoknak nagyon sokféle legális beállítása. Nem beszélve az eltérő felhasználói szokásoktól. Egy lefagyáshoz, hibához nem kell a rendszert gányolni, az előbb említettektől is bőven bekövetkezhet. És ha bekövetkezik, ez akkor sem biztos, hogy az egy súlyos Microsoft hiba következtében van. Azért is elképzelhető, mert lehetetlen egy programot, operációs rendszert pedig különösen nehéz ezek mindegyikére jól megírni. Mindig is fognak maradni benne hibák. A kérdés csak az, hogy mennyi és milyen gyakran fordulnak elő.

(#78593) Geth

A start menü cseréje, az nem regisztry gányolás. Ilyen alapon minden program feltétele regiszty gányolás lenne. :Y Szerinted hányan cserélik le a shellt?

Mutass olyan Microsoft megnyilvánulást, amiben ezt kimondottan tiltják, esetleg erősen nem javasolják, ahol szerintük ez súlyos hibákhoz vezethet?

Másrészt sokan használnak más böngészőket is, mint ami a Windows 10-ben van. Ezen az alapon az is rendkívül problematikus lenne.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.