Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: AMD Radeon Pro V540 avagy RX5700XT HBM2 rammal...kétszer (első rész)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
kisza25 #65775 üzenetére
És azt hol tudom megtenni? Hol tudom beállítani?
Anno régen Windows 7-en Controlpanelben rátaláltam, de itt most Win10 Prof-on nem.Bár a másik kérdés, hogy hol tudom látni a Virtuális memóriát? Resource Monitor-ban a Memory fül alatt én csak 60% Used Physical Memory értéket látok most.
Task Manager-ben látom, hogy inuse, availabe, commited ami 9.7Gb és nagyon mint a max 8Gb, cached, látok Paged-Poolt 550Mg, a Non-paged pool pedig 300Mb,
Itt a Paged lenne a virtuális?Köszi a választ, Az a bajom, hogy 95%-os memory fogyasztásnál előjön hogy a képernyő 10mp elsötétül, a hangszorók visítanak csutkán, de aztán lenyugszik. Ezért gondoltam arra, hogy a virt.memoriát növelem, vagy adnám neki.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest