- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ennyit a híres neves asus gyártóról
tavaly vettük a médiában 80ezerért+ biztosítás(6000) . 8hónap után meghalt benne a vinyó miután leesett, telefonáltam az asusnak hogy mi van, meg hogy van rá médiás biztosítás, az asusnál azt mondták hogy erre nem terjed ki a biztosítás, csak ha beázik vagy betörik a kijelző, a merevlemezt nem cserélik gariban, ezt megtettem én. Tegnapról mára meg már el sem indul, bekapcsol, kijelzőnek van háttérfénye,de nem bootol, biosba sem lép be
mielött az okosok megszólalnak hogy melegítsem fel a chipsettet, közlöm hogy ez all in one cpu-s, minden a prociban van(északi-déli híd,vga)...asus x553ma, sőt darabokra kell szedni, akinek esetleg ilyen roncsa van az szabaduljon meg tőle minél előbb
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest