- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
válasz
KisApám #36451 üzenetére
Ha bàtor vagy ,felrakhatod
Csak szűz telepítést csinàlj,ne frissítsd..
Lehet,h jo lesz ,lehet nem.Tapasztalat? Szeptember óta szépen megy. Jàtékok jobban mennek szerintem. Volt hang,video akadàsom,de megszűnt..
Sajnos gépe vàlogatja,meg felhasznàlót isLetiltottam az automatikus driver frissítést egyből. Igaz a hangot frissítettem,de azzal nem oldodott meg a hiba,amit irtam h megszünt. Érdekes,hogy viszonylag kicsi gépem van és a jàtékok full hd ba mennek,high,very-be.. amivel jàtszok..Ebbe nagyrészt újabb jàtékok vannak. Multi? Cod2,Cod4 nekem elég.Teszteket sose futtatam rajta nem is érdekel. Mindig tisztàn tartom,nem rakok fel semmi baromsàgot.. Napi 3-10 óràt megy a gép.Persze ha szépen megy neked minden,akkor te tudod.
Ui: Làtom neked kis atom reaktorod van,nagy baj nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest