- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a 8.1-emet, és az lenne a kérdésem, hogy előzőleg easeus-al ketté partícionált winchesterrel rendelkező laptopot tudnék úgy frissíteni, hogy nem hagyja meg a régi adataimat, hanem mindent gyalul és teljesen új lappal indulok (akár a két partíciót egybefűzni - automatikusan a frissítés - , illetve ha manuálisan kell egybefűznöm a partíciókat, akkor is töröljön utánna mindent). Illetve szeretnék majd telepítési adathordozót is létrehozni a szűz rendszerről.
Most jelenleg egy Toshiba laptopom van, viszont nem kaptam hozzá recovery cd-t, és nem tudom hogyan lehet alaphelyzetbe állítani, ezért lenne szükségem arra, hogy frissítéskor gyaluljon mindent. Egy újonnan vett dell laptopon már frissítettem 10-re, de nem találtam olyan megoldást, hogy töröljön mindent, külön ki is hangsúlyozta, hogy megmaradnak a fájljaim. Ezt szeretném elkerülni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3186, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest