Új hozzászólás Aktív témák

• AlyrArkhon

senior tag

válasz zodo #150373 üzenetére

bennem két kérdés merült fel.
    az egyik, hogy van-e titkosítás (bitlocker).Hogy ha nincs, ok, ha van, nálam hozzáértőbbet kérdezz, én nem használom.
    a másik, hogy a játékokat, fent lévő programokat is nulláról akarod-e ujra, vagy jó lenne megőrizni? Akár a jelenlegi wint is? (én ezt tenném)

Ahogy én csinálnám: feltenném a leendő adat SSD-t, szépen átraknék rá mindent, amit oda szánok(Samsung HDD, Blue, install készletek stb). Ha kész, lehuznám őt.
    Feltenném a játékra szánt SSD-t, átmásolnék rá mindent, ugyanabban a mappaszerkezetben, ahogy most van, ha kész, lehuznám, és post-ittel ráírnám az ADATA meghajtó-betüjelét.
    Feltenném a programokra szánt SSD-t, átmásolnék rá mindent (akár klónozással), ugyanabban a mappaszerkezetben, ahogy most van, ha kész, lehuznám, és post-ittel ráírnám a Black meghajtó-betüjelét.
    Ha mindez megvan, akkor elvileg mindent lementettünk a gépről a rendszermeghajtó kivételével, tehát lehúznék mindent a rendszer kivételével, feltenném az új 250-est, és klónoznék.
    Ha feláll a gép az új rendszerrel, EVO lehuz, és szép sorban visszaadom neki a két megírt újat, betüjelet a post-it szerint állítva. Ha maradt hely az ujakon, kibővitem a particiókat az üres helyekkel, végül a szabadult üres betüjelre oda teszem az ADATA SSD-t. Így ránézésre ugyanaz lesz a betükiosztás, és menni fognak a programok/játékok is ujrainstall nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák