Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586 #146198 üzenetére
A Posta felületén nem találok ilyet, hogy "levél forrása", de nagyon köszönöm az ötletet, mert amíg ezt kerestem, rátaláltam hogy hol lelhető föl a csatolmány.
Szóval nem a levél elsődleges felületén jelenik meg ilyenkor a fájl, hanem rá kell kattintani a küldő színes, kör alakú monogramjára, és akkor bejön egy ablak. Itt már jártam, viszont azt nem vettem észre, hogy le kell görgetni az aljára, ahol van egy Fájlok nevű rész. Mondjuk jól elrejtették, kicsit logikátlan, de legalább már megvan.
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest