Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
infectedmann
üzenetére
Attól függ mit akarsz, közös rendszerindító menüvel és azonos bootolási mód szerinti dual boot telepítést, vagy elszeparált és azonos / eltérő bootolási mód szerinti dual boot telepítést, utóbbinál a bootolásnál F12/egyéb billentyűvel a BIOS/UEFI boot menüben kiválasztani egyik/másik SSD-t és úgy indítani egyik/másik W10-et. Ha az utóbbi, akkor ott értelemszerűen célszerű lehet a telepítés idejére UEFI-ben letiltani vagy fizikailag eltávolítani a jelenlegi SSD-t.
+ W10 - W10 dual boot esetén javasolt lehet mindkét rendszernél kikapcsolni a gyorsindítást a lemezek inkonzisztens állapotának elkerülése érdekében, bár ha közös rendszerindító menü van benne mindkét W10 indítóbejegyzésével, akkor ilyenkor a másik indítása előtt történik + 1 restart, hogy ne okozzon esetlegesen gondot a bekapcsolt gyorsindítás.
Egyébként nem világos esetedben mi szükség van erre (egyszerre 2 db W10 egy PC-n), ha csak egy tartalék rendszer kell szükség esetére, akkor adott a rendszermentés készítésének és szükség esetén visszaállításának lehetősége. + Ugye 2 db W10-hez alapesetben 2 db licenc, termékkulcs kell, bár ha egyforma kiadás (pl. Home / Pro) mindkettő és egyszerre csak az egyik fut, akkor jó esetben a másik is beaktiválódhat ugyanazon PC-n ugyanazzal a digitális licenccel.(#135310) tomaszka88:
Nyilván nem kell semmit áthelyezni, kikapcsolni, letiltani csak azért, mert SSD-ről fut a Windows 10, ami már többször el lett magyarázva itt is (példa).
-
válasz
infectedmann
üzenetére
A win10-eken kapcsold ki a gyorsindítást. [kép]
Húzd le a többi lemezt és úgy telepítsd.tomaszka88: nem kell elállítgatni semmit.
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
infectedmann
üzenetére
Sziasztok!
Ma beléptem az internetbe, megvettem ezt a Májkróószoft 10-et.. Vágási Ferike voltam a gazdagréti Batman!! XD Azonban a viccet félre téve, M2 SSD-nél maradhat a virtuális memória, vagy pakoljam át a HDD-re?
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem csináltam dual boot rendszert, úgyhogy inkább kérdezek, mielőtt a működő rendszert is hazavágom

Jelenleg egy M.2-es SSD-n van egy működő Windows 10-es rendszer, viszont van egy használaton kívüli SSD-m, amire egyéb okok miatt szintén szeretnék egy Windows 10-es rendszert. Csak annyi a dolgom, hogy a jelenleg üres SSD-re fetelepítem az Windows 10-et, vagy van bármi, amire oda kell figyelnem?
(UEFI-s az alaplap)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest