- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
King Unique #128248 üzenetére
Én azt nem értem, Te mit nem értesz
Nyilván, Te mint hozzáértő nem látod át az én problémáimat, mert neked ezek annyit mint egy porszem, egyszerűen más szemszögből látod vagy nem látod a dolgokat, így nyilván tök hülyének is tűnök, lehet az is vagyok.
A win 10 telepítése után, már ma reggelén én indítottam el a hardverek illesztő programjainak telepítését, vagyis a Win nem csinálta meg -másnak is ez a tapasztalata- gondolom, mert ha lett volna telepítve a legfrissebb, akkor nem indul el a telepítő vagy megáll, régebben úgy volt, de lehet rosszul emlékszem, én nem értek hozzá, tehát ezt nem tudhatom, így ez nyilván nekem problémát okoz neked viszont nem, mert Te a kisujjadból kirázod a történetet.
Egyébként tudom, hogy a gyártó oldaláról le lehet tölteni az említett dolgokat, de leírtam már, miért nem szeretném utólag megtenni, szerintem érthető és szerethető
A lényeg, feltelepítem a wint 10-et, termékkulcs beír, feláll a rendszer, de kiderül, hogy a illesztő drájverek hiányoznak, természetesen feltelepítem azokat, ám megváltozott a hardverkonfiguráció, amire az OEM licenc szólt, vagyis dobhatom ki a termékkulcsot, egy "dobozos" Win esetében ez nem probléma, csak ennyi köze van a telepítésnek hozzá és ez elég lényeges. De ha a leírtak nem fedik a valóságot azt sem tudhatom, ennyire nem vágom a témát, azért is kérdezek itt.
Tényleg köszönöm mindenki segítségét
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jövedelem
- Sword of the Sea teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest