Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• teleahocipöm

senior tag

válasz King Unique #128248 üzenetére

Én azt nem értem, Te mit nem értesz :) Nyilván, Te mint hozzáértő nem látod át az én problémáimat, mert neked ezek annyit mint egy porszem, egyszerűen más szemszögből látod vagy nem látod a dolgokat, így nyilván tök hülyének is tűnök, lehet az is vagyok. :D

A win 10 telepítése után, már ma reggelén én indítottam el a hardverek illesztő programjainak telepítését, vagyis a Win nem csinálta meg -másnak is ez a tapasztalata- gondolom, mert ha lett volna telepítve a legfrissebb, akkor nem indul el a telepítő vagy megáll, régebben úgy volt, de lehet rosszul emlékszem, én nem értek hozzá, tehát ezt nem tudhatom, így ez nyilván nekem problémát okoz neked viszont nem, mert Te a kisujjadból kirázod a történetet. :) Egyébként tudom, hogy a gyártó oldaláról le lehet tölteni az említett dolgokat, de leírtam már, miért nem szeretném utólag megtenni, szerintem érthető és szerethető :DDD

A lényeg, feltelepítem a wint 10-et, termékkulcs beír, feláll a rendszer, de kiderül, hogy a illesztő drájverek hiányoznak, természetesen feltelepítem azokat, ám megváltozott a hardverkonfiguráció, amire az OEM licenc szólt, vagyis dobhatom ki a termékkulcsot, egy "dobozos" Win esetében ez nem probléma, csak ennyi köze van a telepítésnek hozzá és ez elég lényeges. De ha a leírtak nem fedik a valóságot azt sem tudhatom, ennyire nem vágom a témát, azért is kérdezek itt. :F
    Tényleg köszönöm mindenki segítségét :R

Új hozzászólás Aktív témák