- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
A NoScript-hez túl lusta vagyok. a PDF Exchange Viewer nem rossz, de a legsallangmentesebb a Sumatra - amúgy nem úgy volt, hogy befejezik a PDF EV fejlesztését, és az PDF Exchange Editor lesz helyette?
AVG Free = Avast
nem rossz, de - Avast Free-ről tudok nyilatkozni - nem szeretem amikor egy manuális vizsgálat után kiírja, hogy nem vagyok teljes biztonságban mert még ezt meg azt vegyem meg. Vagy a program főablakbn megy alul a "nyisd ki az ajándékot"
A legutóbbi kedvencem az volt, amikor nem engedte 20 perc tétlenség után alvóba menni a HDD-t.
Jó nekem a Defender.Az éjszakai fény módot próbáltam - beépített Windows 10 - de elfelejtette, vagy nem kapcsolt be stb. az f.lux jobban testre szabható, amúgy nálam mindig megy: napkeltétől napnyugtáig is használom 5500K értéken naplemente után pedig 3400K-n. Szeretem, ha kicsit tompább.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest