Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
mivel nemrég volt szó az offline fiók létrehozásának nehézségeiről, én meg most pont megszívtam egy Win10 Home telepítésnél, hogy olyan laptopon telepítettem, amin nincs fizikai WiFi kapcsoló, se billentyűkombó, és nem lőttem agyon a WiFit az egész irodaházban, csak hogy offline legyen a userfiók létrehozásának idejére, ezért a következő trükk másnak is jól jöhet.
a Windows telepítőben bármikor a Shift-F10 billentyű kombinációra előjön a parancssor
netsh interface show interfaceparanccsal le kell kérni a hálózati adapterek listáját és itt valószínűleg Wi-Fi néven lesz a WiFinetsh interface set interface Wi-Fi disable
ezzel kikapcsoljuk az eszközt, és lesz offline user készítési opció.
később vagy az Eszközkezelőből, vagy a parancssorba beírtnetsh interface set interface Wi-Fi enableparanccsal tudjuk visszakapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest