Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
üzenetére
Igen, a "kedvedért" megnéztem ismételten én is és már valóban nem működik trükközés nélkül, ami azért is fura, mert az ISO buildszáma maradt 22000.318, amivel nemrég többeknél működött nem támogatott hardverkonfigurációra a telepítés a linkelt hibaüzenet nélkül, magam is többször kipróbáltam akkor.
Na mindegy, akkor helyesbítek, hogy nem támogatott hardverkonfigurációknál clean install esetén valóban kell a Rufus-féle vagy egyéb trükközés az aktuális W11 ISO használatánál is, hacsak esetleg megint meg nem variálja majd közben a Microsoft.
Egyébként a Fast Boot ≠ Fast Startup, eleve más a kettő és nem keverendő.
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Persze hogy nem,a W10 nagyon is jól megy a gépen,annak ellenére hogy nem támogatott a processzor.
Csak a Fast Boot kapcsoltam ki mert felesleges a BIOS-ba enabledre rakni.Nem is eröltetem a 11-et....az a valamit fel nem rakom még1x. Csak kiváncsi voltam hogy tényleg felmegy-e trükközés nélkül,de sajnos nem.
-
törölt tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Az alaplap 2013-as szóval a Windows 8 jól van írva. Azt tudom a Linuxok csak Other OS alatt mennek normálisan.
-
válasz
üzenetére
Ahogy írták is vannak azért tévedések...

WHQL - Windows Hardware Quality Labs. Persze, hogy gyorsabb whql nélkül.
Ha jól tudom WHQL esetén van valami driver teszt, h kompatibilis-e az adott hardver a windows verzióval. De most hirtelen pontosan nem tudom, hogy jót írtam-e. Majd ha nem jó, akkor kijavítanak.
-
törölt tag
Nézegetve az alaplapom BIOS-át megakadt a szemem egy fast boot menüponton. Úgy tapasztaltam, ha be van kapcsolva a Windowsban a gyorsinditás akkor tehetem én off/fast boot vagy ultra fast-ra semmivel nem fog gyorsabban felállni a rendszer. Gondolom ha nem lenne bekapcsolva az OS-ben a fent írt beállitás, akkor lenne eredménye a BIOS-os Fast Boot opciónak.
Visszatérve a Windows 8 meg WHQL opcióra is. Sima Windows 8 alatt kicsit gyorsabban áll fel a rendszer.
-
törölt tag
King Unique:
A "kedvedért" megnéztem ismételten is. Adott egy 32GB Sandisk USB 3.0 Pendrive amire FAT32 leformázva MCT-vel letöltött W11 ISO fájl másoltam rá. A telepítő be is jön, de amint kiválasztom hogy melyiket raknám fel, egyből kapom a hibaüzenetet. (UEFI,Secure Boot és Fast Boot a BIOS-ba be van kapcsolva.) "Trükközéssel" meg tudom oldani a telepítést, de arra voltam kíváncsi hogy "simán" felrakva mit művel a gép.
Off: Gigabyte alaplapokon a Windows 8 meg Windows 8 WHQL opció között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak a Fast Boot kapcsoltam ki mert felesleges a BIOS-ba enabledre rakni.